daneshju.m
عضو جدید
من انتقال حرارت پارسه و راهیان رو ندیدم اما به نظرمنم انتقال پوران خوبه ، لااقل توی این چند صفحه که خوندم ، راضی بودم.

میشه نظرتون رو در مورد ترمودینامیک پوران پزوهش هم بدونم ؟دقیقا. انتقال حرارت پوران پژوهش بهترینه
میشه نظرتون رو در مورد ترمودینامیک پوران پزوهش هم بدونم ؟
کتیا کاری به درس طراحی اجزا نداره ، عرض کردم اگه یاد بگیری ، ان شالله در درس طراحی اجزا کمکت می کنه.....دوست عزیز شما میگی باید یه سری درسارو بخونی بعد انسیس و کریر یاد بگیری حالا من اجزا 1رو ترم 5 دارم همین مهرم میرم ترم3 از الان باید کتیا یاد بگیرم؟
مگه این درسو خوندم که نرم افزارشو یاد بگیرم؟
کتیا کاری به درس طراحی اجزا نداره ، عرض کردم اگه یاد بگیری ، ان شالله در درس طراحی اجزا کمکت می کنه.....
یه سوال مهم که تا حالا هیچ کس نپرسیده:واسه جامداتی ها همون طور که میدونید انتقال در قالب یه درس 3 واحدی اصلی و 2 واحد انتقال 2اختیاری ارایه میشه که من فقط 3 واحد انتقال 1 را گرفتم حالا واسه ارشد کل کتاب را باید بخونیم؟اگه جواب مثبته میدونید چه فصل هایی خیلی مهم تر هستن؟
جزوه ریاضی مهندسی پارسه نوشته معتقدی با کتابش خیلی فرق داره ؟
من فقط جزوشو تونستم پیدا کنم ، به نظرتون کافیه ؟ یا برای تسلط باید حتما یک دور کتابشو بخونم؟
یه سوال مهم که تا حالا هیچ کس نپرسیده:واسه جامداتی ها همون طور که میدونید انتقال در قالب یه درس 3 واحدی اصلی و 2 واحد انتقال 2اختیاری ارایه میشه که من فقط 3 واحد انتقال 1 را گرفتم حالا واسه ارشد کل کتاب را باید بخونیم؟اگه جواب مثبته میدونید چه فصل هایی خیلی مهم تر هستن؟
خوب پس واسه کریر و انسیس چی؟حتما باید درساشو بخونم بعد این نرم افزارارو یاد بگیرم؟متوجه منظورتون نشدم که میگین کتیا کاری به اجزا نداره ولی تو درسش کمکم میکنه؟ از اینکه سوالامو جواب میدین ممنون
امیدوارم همه به آرزو های که دارن برسنسلام ... همه امیدواریم که اخبار مربوط به افزایش ظرفیت ها درست باشه اما هیچ چیز قطعی نیست ... موفق باشی ...
نمی دونم جزوه کلاس هاشه یا آزموناش !!!من از باشگاه مهندسان سمنان دانلود کردم . فقط درس با مثال های حل شده ( تایپی ) . این جزوه کلاساشه یا آزمونش؟ تست نداره اصلا .منظورتون جزوه ی کلاسای حضوریه یا اونیکه با آزمونا میدن.اگه جزوه حضوری باشه کافیه ولی تست چی؟![]()
فکر قشنگیه . متشکرم .بچه ها از امروز تصمیم گرفتم هر دفعه تو تایپیک پیغام گذاشتم توی قسمت عنوان یه لغت زبان با مترادفاش ومعنیش قرار بدم تا همونجوری که من از شما استفاده میکنم شما هم از وجود من یه بحره ی خیلی خیلی جزئی ببرید.
![]()
آخه کنکور مگه جامداتیو سیالاتیو ساخت وتولیدی داره.فقط تو محاسبه ضرایبش فرق میکنه.والبته ساخت وتولیدیا باید چند تا درس اضافم بخونند.
فصل انتقال حرارت هدایتی که شامل انتقال حرارت جابجایی در سیستمهای کروی استوانه ای دکارتی ومحاسبات عایق بندی و..... میشه برای رشته مکانیک از ارزش بیشتری برخورداره.با توجه به سوالات سالای قبل که تا الان اینجوری بوده.
ولی به نظر من انتقال حرارت برخلاف اسم دهن پرکنش خیلی شیرین جذاب و نمره بیاره.پس حذف هیچکدوم از فصلها منطقی نیست.
خدایی من از کل انتقال حرارت دوتا فرمول حفظ کردم بقیه ی مباحث با این دوتا فرمول سر وکار داره وکمی دقت وتحلیل.نه تحلیلی که وقت گیر باشه.بلکه تحلیلی که بشه باهاش تست زد.![]()
فکر کنم از ریاضی 2 اشتباهی اورده به ریاضی 1یه سوال دیگه : تو جزوه ریاضی 1 معتقدی (قدیمی تایپی) دو تا فصل داره که تو کتاب تو کتاب تستش هیچ چیزی ازش نیاورده . یکی ماتریس ها یکی هم هندسه تحلیلی (همون بردار و خط و صفحه)
موضوع چیه؟؟!
ساخت و تولید-از صنعت تقریبا رده خارجه-FLUENT از ترم4 -فلوئنت-ANSYS(انسیس)رو هم یاد بگیرنه سیالاتم شما گرایشتون چیه؟ تو دانشگاه ما که واسه تهویه با اتوکد کار میکنن کجا از رده خارج شده؟واسه سیالات چه نرم افزاری یاد بگیرم و از کی؟ ترم مهر میرم ترم 3 راستی بیزحمت اسم فارسی نرم افزارای سیالاتم همراه با لاتینشون بنویس
نمی دونم جزوه کلاس هاشه یا آزموناش !!!من از باشگاه مهندسان سمنان دانلود کردم . فقط درس با مثال های حل شده ( تایپی ) . این جزوه کلاساشه یا آزمونش؟ تست نداره اصلا .
البته قصدم جسارت نیست.به هیچ عنوان.ولی من عاشق درسهایی هستم که اکثر بچه های یه گرایش خاص حذف میکنن.مثل زبان برای همه ی گرایشها یا همین سیالات ودینامیک(البته سیالات کمتر حذف میکنن)میدونید چرا؟اره دوست عزیز ساخت و تولید با سایر گرایشها یه کم فرقش زیاده معمولا سیالات و دینامیک ساخت و تولیدیا سفید میدن چون ضریبش یکه
[FONT="]
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست[/FONT]
دوست عزيز اين درس واسه سيالاتيها هم بصورت 3 واحد اجباري(انتقال 1 ) و 2 واحد اختياري (انتقال 2 ) هست ، بنده هم با اينكه سيالاتي هستم بدون پاس كردن انتقال 2 فارغ التحصيل شدم..
به نظر بنده اگه ميخواي رتبت خوب شه (حتي تو گرايشهاي جامدات) انتقال رو خوب بخون ، و اگه تنها قبولي رو ميخواي ميتوني اين درس رو كمتر بخوني ( شايد هم حذف كني!!!)
همه چيز به اهداف و انگيزه هاي خود شما بستگي داره !!
دوست عزيز اصلا دوست نداري كه به عنوان بحث اهميت بدي؟؟؟
نرم افزار كتيا و ... چه ربطي به كنكور 90 داره؟؟؟
لطفا تو بحث هاي مربوط سوالاتت رو مطرح كن !!
دوست عزیز در کمال ادب و احترام عرض میکنم من هم به شخصه هر وقت که وسط پستهای بچه ها پست شما رو میبینم یه ضد حال اساسی می خورم !درسته که بحثم به عنوان تاپیک ربطی نداره اما چه مشکلی پیش میاد که حرفام رو اینجا مطرح کنم؟مگه مشکلی ایجاد میکنه؟
بهتره هر بحثی در محل خودش مطرح و پیگیری بشه اینجا هم فقط بحث ارشد مکانیک.درسته که بحثم به عنوان تاپیک ربطی نداره اما چه مشکلی پیش میاد که حرفام رو اینجا مطرح کنم؟مگه مشکلی ایجاد میکنه؟
با سلام. یه سوال دارم. من میخوام جزوه چاپی ریاضی معتقدی به همراه کتاب تست کنکورشو بخونم ، به نظر شما با توجه به زمانی که تا کنکور مونده همین کافیه ؟یا اینکه کتاب دیگه ای لازمه.
مرسی
نظرتون چیه؟
یه سوال دیگه : تو جزوه ریاضی 1 معتقدی (قدیمی تایپی) دو تا فصل داره که تو کتاب تو کتاب تستش هیچ چیزی ازش نیاورده . یکی ماتریس ها یکی هم هندسه تحلیلی (همون بردار و خط و صفحه)
موضوع چیه؟؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |