بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

daneshju.m

عضو جدید
من انتقال حرارت پارسه و راهیان رو ندیدم اما به نظرمنم انتقال پوران خوبه ، لااقل توی این چند صفحه که خوندم ، راضی بودم.;)

*Essi*

اخراجی موقت
میشه نظرتون رو در مورد ترمودینامیک پوران پزوهش هم بدونم ؟

ترمو و سیالات فقط راهیان ارشد.
انتقال هم پوران پژوهش.

اگه تستهای مکانیک+تستهای مهم مهندسی شیمی را بزنی،سیالات بالای 70 تو کنکور میزنید.

daneshju.m

عضو جدید
دوست عزیز شما میگی باید یه سری درسارو بخونی بعد انسیس و کریر یاد بگیری حالا من اجزا 1رو ترم 5 دارم همین مهرم میرم ترم3 از الان باید کتیا یاد بگیرم؟
مگه این درسو خوندم که نرم افزارشو یاد بگیرم؟
کتیا کاری به درس طراحی اجزا نداره ، عرض کردم اگه یاد بگیری ، ان شالله در درس طراحی اجزا کمکت می کنه.....

m_dabiri

عضو جدید
کتیا کاری به درس طراحی اجزا نداره ، عرض کردم اگه یاد بگیری ، ان شالله در درس طراحی اجزا کمکت می کنه.....

خوب پس واسه کریر و انسیس چی؟حتما باید درساشو بخونم بعد این نرم افزارارو یاد بگیرم؟متوجه منظورتون نشدم که میگین کتیا کاری به اجزا نداره ولی تو درسش کمکم میکنه؟ از اینکه سوالامو جواب میدین ممنون

سپهررادمهر

عضو جدید
یه سوال مهم که تا حالا هیچ کس نپرسیده:واسه جامداتی ها همون طور که میدونید انتقال در قالب یه درس 3 واحدی اصلی و 2 واحد انتقال 2اختیاری ارایه میشه که من فقط 3 واحد انتقال 1 را گرفتم حالا واسه ارشد کل کتاب را باید بخونیم؟اگه جواب مثبته میدونید چه فصل هایی خیلی مهم تر هستن؟

tanha60

عضو جدید
یه سوال مهم که تا حالا هیچ کس نپرسیده:واسه جامداتی ها همون طور که میدونید انتقال در قالب یه درس 3 واحدی اصلی و 2 واحد انتقال 2اختیاری ارایه میشه که من فقط 3 واحد انتقال 1 را گرفتم حالا واسه ارشد کل کتاب را باید بخونیم؟اگه جواب مثبته میدونید چه فصل هایی خیلی مهم تر هستن؟

آخه کنکور مگه جامداتیو سیالاتیو ساخت وتولیدی داره.فقط تو محاسبه ضرایبش فرق میکنه.والبته ساخت وتولیدیا باید چند تا درس اضافم بخونند.;)
فصل انتقال حرارت هدایتی که شامل انتقال حرارت جابجایی در سیستمهای کروی استوانه ای دکارتی ومحاسبات عایق بندی و..... میشه برای رشته مکانیک از ارزش بیشتری برخورداره.با توجه به سوالات سالای قبل که تا الان اینجوری بوده.
ولی به نظر من انتقال حرارت برخلاف اسم دهن پرکنش خیلی شیرین جذاب و نمره بیاره.پس حذف هیچکدوم از فصلها منطقی نیست.
خدایی من از کل انتقال حرارت دوتا فرمول حفظ کردم بقیه ی مباحث با این دوتا فرمول سر وکار داره وکمی دقت وتحلیل.نه تحلیلی که وقت گیر باشه.بلکه تحلیلی که بشه باهاش تست زد. :biggrin:

tanha60

عضو جدید
راستی بچه ها تا بحال کسی اطلس مکانیک پوران پژوهشو خونده.میگن هم تستای سالای پیش مکانیکو داره هم 8 مرحله آزمون شبیه سازی کرده.راسته؟

daneshju.m

عضو جدید
جزوه ریاضی مهندسی پارسه نوشته معتقدی با کتابش خیلی فرق داره ؟
من فقط جزوشو تونستم پیدا کنم ، به نظرتون کافیه ؟ یا برای تسلط باید حتما یک دور کتابشو بخونم؟

tanha60

عضو جدید
corpse=جسد=skeleton

corpse=جسد=skeleton

جزوه ریاضی مهندسی پارسه نوشته معتقدی با کتابش خیلی فرق داره ؟
من فقط جزوشو تونستم پیدا کنم ، به نظرتون کافیه ؟ یا برای تسلط باید حتما یک دور کتابشو بخونم؟

منظورتون جزوه ی کلاسای حضوریه یا اونیکه با آزمونا میدن.اگه جزوه حضوری باشه کافیه ولی تست چی؟:surprised:

tanha60

عضو جدید
conceal=پنهان کردن-مخفی کردن=cover=keep dark

conceal=پنهان کردن-مخفی کردن=cover=keep dark

بچه ها از امروز تصمیم گرفتم هر دفعه تو تایپیک پیغام گذاشتم توی قسمت عنوان یه لغت زبان با مترادفاش ومعنیش قرار بدم تا همونجوری که من از شما استفاده میکنم شما هم از وجود من یه بحره ی خیلی خیلی جزئی ببرید.
;););)

rika2

عضو جدید
بچه های کنکوری ارشد سراسری 90 مکانیک لطفا بیاین تو!

دوست عزيز اين درس واسه سيالاتيها هم بصورت 3 واحد اجباري(انتقال 1 ) و 2 واحد اختياري (انتقال 2 ) هست ، بنده هم با اينكه سيالاتي هستم بدون پاس كردن انتقال 2 فارغ التحصيل شدم..

به نظر بنده اگه ميخواي رتبت خوب شه (حتي تو گرايشهاي جامدات) انتقال رو خوب بخون ، و اگه تنها قبولي رو ميخواي ميتوني اين درس رو كمتر بخوني ( شايد هم حذف كني!!!)

همه چيز به اهداف و انگيزه هاي خود شما بستگي داره !!

خوب پس واسه کریر و انسیس چی؟حتما باید درساشو بخونم بعد این نرم افزارارو یاد بگیرم؟متوجه منظورتون نشدم که میگین کتیا کاری به اجزا نداره ولی تو درسش کمکم میکنه؟ از اینکه سوالامو جواب میدین ممنون

دوست عزيز اصلا دوست نداري كه به عنوان بحث اهميت بدي؟؟؟

نرم افزار كتيا و ... چه ربطي به كنكور 90 داره؟؟؟

لطفا تو بحث هاي مربوط سوالاتت رو مطرح كن !!

آخرین ویرایش:

pm1

عضو جدید
با سلام. یه سوال دارم. من میخوام جزوه چاپی ریاضی معتقدی به همراه کتاب تست کنکورشو بخونم ، به نظر شما با توجه به زمانی که تا کنکور مونده همین کافیه ؟یا اینکه کتاب دیگه ای لازمه.
مرسی

pm1

عضو جدید
یه سوال دیگه : تو جزوه ریاضی 1 معتقدی (قدیمی تایپی) دو تا فصل داره که تو کتاب تو کتاب تستش هیچ چیزی ازش نیاورده . یکی ماتریس ها یکی هم هندسه تحلیلی (همون بردار و خط و صفحه)
موضوع چیه؟؟!

آخرین ویرایش:

farzin23

عضو جدید
نتايج آزمون هاي فراگير دانشگاه پيام نور، كارشناسي ارشد و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور هفته آينده اعلام مي شود

دكتر ابراهيم خدايي معاون سازمان سنجش در گفت وگو يي، گفت: نتايج نهايي آزمون دوره هاي مختلف فراگير دانشگاه پيام نور روز يكشنبه 31 مردادماه اعلام مي شود.

وي در خصوص ظرفيت پذيرش اين دوره ها، اظهاركرد: در دوره كارشناسي ارشد دو هزار و500 نفر، كارشناسي 60 هزار نفر و نهايتا در دوره كارشناسي ناپيوسته هفت هزار و700 نفر پذيرفته شده اند.

به گفته وي نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد نيز در اواخر هفته آينده اعلام مي شود.

خدايي با بيان اينكه 767 هزار و354 داوطلب در اين آزمون ثبت نام كرده اند، اظهاركرد: از اين تعداد380 هزار و 125 داوطلب زن متقاضي شركت در آزمون كارشناسي ارشد بوده اند.

وي با اشاره به 66 كد رشته شناور در آزمون كارشناسي ارشد، گفت: 63 هزار و 195 نفر علاقمندي خود را براي شركت در رشته دوم اعلام كرده بودند.

معاون سازمان سنجش با بيان اينكه در آزمون كارشناسي ارشد 213 هزار و 69 نفر مجاز به انتخاب رشته شدند، اظهار كرد: حدود 34 درصد حاضرين مجاز به انتخاب رشته بودند و 8 هزار و 951 نفر در دو كد رشته امتحاني مجاز به انتخاب رشته شدند كه در نهايت نتايج نهايي اين آزمون اواخر هفته آينده اعلام و پذيرفته شدگان بايد بنا بر اطلاعيه سازمان سنجش براساس زمان اعلامي براي ثبت نام به دانشگاه يا موسسه مورد پذيرش مراجعه كنند.

خدايي در ادامه به اعلام نتايج اوليه آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي در هفته آينده اشاره كرد و افزود: پس از اعلام نتايج اوليه آزمون، فرصتي براي مهلت انتخاب رشته داوطلبان مجاز تعيين مي شود.

وي در خصوص ظرفيت پذيرش اين دوره، اظهاركرد: هنوز ظرفيت دقيق پذيرش مشخص نشده است و همچنان در حال دريافت ظرفيت دانشگاه ها هستيم.

معاون سازمان سنجش با اشاره به اينكه آزمون كارداني به كارشناسي هفتم مرداد ماه با رقابت 389 هزار و 587 داوطلب در71 كد رشته امتحاني برگزار شد، تصريح كرد: از اين تعداد 173 هزار و 394 داوطلب زن و 216 هزار و 193 داوطلب مرد در آزمون شركت كردند

farzin23

عضو جدید
سلام ... همه امیدواریم که اخبار مربوط به افزایش ظرفیت ها درست باشه اما هیچ چیز قطعی نیست ... موفق باشی ...
امیدوارم همه به آرزو های که دارن برسن
ولی این نکتهرو فراموش نکنید اگه قبول شدید یا نشدید حتما یه حکمتی بوده

daneshju.m

عضو جدید
منظورتون جزوه ی کلاسای حضوریه یا اونیکه با آزمونا میدن.اگه جزوه حضوری باشه کافیه ولی تست چی؟:surprised:
نمی دونم جزوه کلاس هاشه یا آزموناش !!!من از باشگاه مهندسان سمنان دانلود کردم . فقط درس با مثال های حل شده ( تایپی ) . این جزوه کلاساشه یا آزمونش؟ تست نداره اصلا .

daneshju.m

عضو جدید
بچه ها از امروز تصمیم گرفتم هر دفعه تو تایپیک پیغام گذاشتم توی قسمت عنوان یه لغت زبان با مترادفاش ومعنیش قرار بدم تا همونجوری که من از شما استفاده میکنم شما هم از وجود من یه بحره ی خیلی خیلی جزئی ببرید.
;););)
فکر قشنگیه . متشکرم .

amintabrizli

عضو جدید
آخه کنکور مگه جامداتیو سیالاتیو ساخت وتولیدی داره.فقط تو محاسبه ضرایبش فرق میکنه.والبته ساخت وتولیدیا باید چند تا درس اضافم بخونند.;)
فصل انتقال حرارت هدایتی که شامل انتقال حرارت جابجایی در سیستمهای کروی استوانه ای دکارتی ومحاسبات عایق بندی و..... میشه برای رشته مکانیک از ارزش بیشتری برخورداره.با توجه به سوالات سالای قبل که تا الان اینجوری بوده.
ولی به نظر من انتقال حرارت برخلاف اسم دهن پرکنش خیلی شیرین جذاب و نمره بیاره.پس حذف هیچکدوم از فصلها منطقی نیست.
خدایی من از کل انتقال حرارت دوتا فرمول حفظ کردم بقیه ی مباحث با این دوتا فرمول سر وکار داره وکمی دقت وتحلیل.نه تحلیلی که وقت گیر باشه.بلکه تحلیلی که بشه باهاش تست زد. :biggrin:
اره دوست عزیز ساخت و تولید با سایر گرایشها یه کم فرقش زیاده معمولا سیالات و دینامیک ساخت و تولیدیا سفید میدن چون ضریبش یکه;)
[FONT=&quot]

اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست[/FONT]

amintabrizli

عضو جدید
یه سوال دیگه : تو جزوه ریاضی 1 معتقدی (قدیمی تایپی) دو تا فصل داره که تو کتاب تو کتاب تستش هیچ چیزی ازش نیاورده . یکی ماتریس ها یکی هم هندسه تحلیلی (همون بردار و خط و صفحه)
موضوع چیه؟؟!
فکر کنم از ریاضی 2 اشتباهی اورده به ریاضی 1;)

[FONT=&quot]اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست[/FONT]

• Like
واکنش ها: pm1

amintabrizli

عضو جدید
نه سیالاتم شما گرایشتون چیه؟ تو دانشگاه ما که واسه تهویه با اتوکد کار میکنن کجا از رده خارج شده؟واسه سیالات چه نرم افزاری یاد بگیرم و از کی؟ ترم مهر میرم ترم 3 راستی بیزحمت اسم فارسی نرم افزارای سیالاتم همراه با لاتینشون بنویس
ساخت و تولید-از صنعت تقریبا رده خارجه-FLUENT از ترم4 -فلوئنت-ANSYS(انسیس)رو هم یاد بگیر;)

[FONT=&quot]اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست[/FONT] [FONT=&quot][/FONT]

tanha60

عضو جدید
dismal=bleak=gloomy=hopeless=تیره وتار-غمگین وافسرده

dismal=bleak=gloomy=hopeless=تیره وتار-غمگین وافسرده

نمی دونم جزوه کلاس هاشه یا آزموناش !!!من از باشگاه مهندسان سمنان دانلود کردم . فقط درس با مثال های حل شده ( تایپی ) . این جزوه کلاساشه یا آزمونش؟ تست نداره اصلا .

این کتابیه که با آزموناش میدن.تو کتابی که تو موسسه می فروشن توضیحات بیشتر به همراه تست در دوجلد وجود داره.
درمورد سوالتون که هندسه تحلیلی و...:
جزء سر فصلها هست ولی کمتر کتابی فصل جداگانه ای براش باز کرده.چیز اضافه ای نیست.جدا از این ماتریسها کمک زیادی تو حل تستهایی مکنن که با ماتریس حل میشن

• Like

tanha60

عضو جدید
frigid=cool=chill=سرد و یخ زده

frigid=cool=chill=سرد و یخ زده

اره دوست عزیز ساخت و تولید با سایر گرایشها یه کم فرقش زیاده معمولا سیالات و دینامیک ساخت و تولیدیا سفید میدن چون ضریبش یکه;)
[FONT=&quot]

اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست[/FONT]
البته قصدم جسارت نیست.به هیچ عنوان.ولی من عاشق درسهایی هستم که اکثر بچه های یه گرایش خاص حذف میکنن.مثل زبان برای همه ی گرایشها یا همین سیالات ودینامیک(البته سیالات کمتر حذف میکنن)میدونید چرا؟
توی کنکور ومحاسبه دو مطلب وجود داره:
1)ضرائب
2)انحراف معیار که دیگه کاری به ضریب نداره.
فرض کنید یه تست رو اکثر بچه ها میزنن.این طبق ضریب محاسبه میشه ولی یه موقع پیش میاد که یه تست رو تعداد کمی میزنن که طبق انحراف معیار سنجیده میشه ودیگه ضریب تاثیر کمتری نسبت به انحراف معیار پیدا میکنه که فرمول پیچیدهای داره.فقط اینو بگم که اگه شما بتونی تستی بزنی که کسی نزده یا کمتر کسی زده رتبت خیلی جابه جا میشه.تحقیق کنید متوجه میشد چی میگم.
این مطالب ویکی از دوستان که رشتش نرم افزار وخدای این رشته بود وخودش تو یکی ا زارگانهایی کار میکرد که نرم افزار تصیح تست طراحی میکردن برام گفت.شاید من بد توضیح دادم.
به خاطر همینه که 100 درصد زدن توکنکور رتبه رو میترکونه.
تو کنکور کارشناسی عربی برای رشته های ریاضی وریاضی برای رشته های انسانی وهنر همین داستانو داشت;)
پس درسی رو حذف نکنید.لطفا.وقت زیاده.انقدر نگید با این وقت کم واسترس برای من وامسال من به وجود نیارید.همه ی کسایی که تو کنکور رتبه ی تک رقمی وکلا رتبه های خوبی آوردن از نیمه دوم مهر شروع کردن ما که دممون گرمه:w00::wallbash::victory::thumbsup2::w27:

آخرین ویرایش:

ostureh

اخراجی موقت
برای ترمو هم کتاب را هیان و هم پوران توصیه میشه که هر 2 جامع و مفصل هستند و وقت زیادی میگیرن ولی من پوران رو ترجیح میدم;);)

m_dabiri

عضو جدید
دوست عزيز اين درس واسه سيالاتيها هم بصورت 3 واحد اجباري(انتقال 1 ) و 2 واحد اختياري (انتقال 2 ) هست ، بنده هم با اينكه سيالاتي هستم بدون پاس كردن انتقال 2 فارغ التحصيل شدم..

به نظر بنده اگه ميخواي رتبت خوب شه (حتي تو گرايشهاي جامدات) انتقال رو خوب بخون ، و اگه تنها قبولي رو ميخواي ميتوني اين درس رو كمتر بخوني ( شايد هم حذف كني!!!)

همه چيز به اهداف و انگيزه هاي خود شما بستگي داره !!

دوست عزيز اصلا دوست نداري كه به عنوان بحث اهميت بدي؟؟؟

نرم افزار كتيا و ... چه ربطي به كنكور 90 داره؟؟؟

لطفا تو بحث هاي مربوط سوالاتت رو مطرح كن !!

درسته که بحثم به عنوان تاپیک ربطی نداره اما چه مشکلی پیش میاد که حرفام رو اینجا مطرح کنم؟مگه مشکلی ایجاد میکنه؟

سپهررادمهر

عضو جدید
با سلام
دوستان خواهش میکنم اگه کسی ساکن اصفهانه و جزوه طراحی شریعت پناهی را داره خواهشا یه خبر بده بسیار ممنون و سپاسگذار خواهم شد یه فتوکپی میگیرم سریع بهش پس میدم.

Risko

عضو جدید
درسته که بحثم به عنوان تاپیک ربطی نداره اما چه مشکلی پیش میاد که حرفام رو اینجا مطرح کنم؟مگه مشکلی ایجاد میکنه؟
دوست عزیز در کمال ادب و احترام عرض میکنم من هم به شخصه هر وقت که وسط پستهای بچه ها پست شما رو میبینم یه ضد حال اساسی می خورم !
وسط بحث کنکور یهو رشته افکار آدم رو پاره میکنید با بحث اتوکد و کتیا و ...
من و بقیه دوستان ازتون ممنون میشیم که در این کارتون تجدید نظر کنید و این بحث رو در تاپیک مربوط به خودش ادامه بدین ...:smile:

سپهررادمهر

عضو جدید
بهتره هر بحثی در محل خودش مطرح و پیگیری بشه اینجا هم فقط بحث ارشد مکانیک.
همگی موفق باشید.

pm1

عضو جدید
با سلام. یه سوال دارم. من میخوام جزوه چاپی ریاضی معتقدی به همراه کتاب تست کنکورشو بخونم ، به نظر شما با توجه به زمانی که تا کنکور مونده همین کافیه ؟یا اینکه کتاب دیگه ای لازمه.
مرسی

نظرتون چیه؟

rika2

عضو جدید

دوست عزيز اگه همين كتابي كه ميخوني رو خوب بخوني نيازت رو برطرف ميكنه ، البته حتما نزديك كنكور تستهاي اين چند سال رو مرور كن....

به نظر من بهتره رو يه كتاب خوب زوم كنيم و چند بار بخونيمش تا چند تا كتاب رو 1 بار بخونيم ؟!!!

موضوع چیه؟؟!

اين سوال واسه من هم ايجاد شده بود و از پارسه پرسيدم !!؟؟

اونها گفتن تو كتاب تست رياضي 2 اين دو فصل (ماتريس و هندسه تحليلي) اومده..

( ديديد چه راحت ميشه 2 تا سوال رو تو يه پست پرسيد و يا جواب داد؟؟)

• Like
بالا