amirhossein88
عضو جدید
بچه ها کسی می دونه وضعیت طراحی سیستم های تعلیق چه جوریه با 1400 جایی قبول می شم؟ مهندسی پزشکی چی؟[FONT=BRoya,Bold-Identity-H][FONT=BRoya,Bold-Identity-H]
[/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT]
بچه ها کسی می دونه وضعیت طراحی سیستم های تعلیق چه جوریه با 1400 جایی قبول می شم؟ مهندسی پزشکی چی؟[FONT=BRoya,Bold-Identity-H][FONT=BRoya,Bold-Identity-H]
[/FONT][/FONT]
در حد چند صدمدوستانی که کارنامه رو دیدن معدل موثرشون چقد با معدل اصلی فرق می کرد؟
مال من 34 صدم معدل ترم بعد کنکور رو یه جوری پیدا کردن من معدل 6 ترم اول رو وارد کرده بودم آخر ترم 7 معدلم 0.34 اضافه شد دقیقا همونو اضافه کردنمال من 5 صدم بیشتر شده بود
سلام امیدوارم همه خوب داده باشن.....
من خیلی سورپرایز شدم..
طراحی کاربردی 64
تبدیل انرِژی 49
هنوز کارناممو ندیدم دوستام بهم خبر دادن
نه بهترین رتبم همین تعلیقه تبدیل 1754من دقیق نمیدونم اما فکر نمیکنم با 1400 تعلیق بشه جایی قبول شد و اگه تبدیل انرژیت این مقدار باشه شبانه کرمان یا زاهدان 100% میاری
آره شدهدوستان این معدل توی این رتبه ها تاثیرش اعمال شده یا نه؟
آره فکر کنمدوستان این معدل توی این رتبه ها تاثیرش اعمال شده یا نه؟
سلم دوستان من دانشجوی برق هستم میخام بدونم آیا هیچ کتاب فارسی برای آموزش نرم افزار وری لاگ وجود داره؟
سلام عزیزم ...خوبی؟نگار جون تبریک...راستی ندامون آورد 40 تبدیل....من هنوز وا نشد واسم....بابا دانشگامون ترکوند
انشائ الله خدا صبرت بده...کی امیدواره؟؟؟
من شدم 1953 تبدیل
1930 طراحی
سلم دوستان من دانشجوی برق هستم میخام بدونم آیا هیچ کتاب فارسی برای آموزش نرم افزار وری لاگ وجود داره؟
سلام من رتبم توسیالات 651شده،فک کنم بعد4 شب بیخوابی واسه استرس این معجزست واسم،نگارعزیزم واست واقعاخوشحالم....
آقا من هستم، اساسی.
حالا ترمودینامیک چی شد.خوندی؟ تست از چی زدی؟ مشکلی هست؟
در مورد اعداد مختلط چطور؟
نه بهترین رتبم همین تعلیقه تبدیل 1754
دوست من پارسال با 500 تربیت مدرس تهران شبانه آوردمن 500 تبدیل انرژی شدم.میشه شبانه یکی از دانشگاه های تهران قبول شم؟
are amirreza joon.hatman.من 500 تبدیل انرژی شدم.میشه شبانه یکی از دانشگاه های تهران قبول شم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |