بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

Hossein_b5717

عضو جدید
آقا از کجا میشه فهمید سوالات کنکورو کدام دانشگاه طرح میکنه؟
در کل چه طوریه؟ مثلا کل سوالای مکانیک رو یه اساتید یک دانشگاه طرح میکنن؟

alitablo

عضو جدید
جواب سوالات ریاضی سه سال اخیر

جواب سوالات ریاضی سه سال اخیر

سلام بچه ها
کسی میدونه جواب سوالات سه سال اخیر ریاضی رو باید از کجا گیر آورد:que:
آخه کتاب کنکور سه سال اخیر پارسه ریاضی ها رو نداره:(
اصلا غیر از کتاب پارسه کتاب دیگه ای هست که کنکور چند سال اخیر رو تشریحی حل کرده باشه:que:

Ludwig

عضو جدید
سلام بچه ها
اصلا غیر از کتاب پارسه کتاب دیگه ای هست که کنکور چند سال اخیر رو تشریحی حل کرده باشه:que:

برای ریاضی 1: جلد دوم ریاضی 1 تالیف مسعود اقاسی
برای ریاضی 2: جلد دوم ریاضی 2 تالیف مسعود اقاسی
برای معادلات: جلد دوم معادلات تالیف مسعود اقاسی
برای ریاضی مهندسی هم کتابی رو نمیشناسم

اگر احتمالا خواستید بخرید خودتون یه بار دیگه چک کنید ولی به نظر من خرید این کتابها فقط برای داشتن حل سه دوره منطقی نیست

am2mk

عضو جدید
سلام بچه ها .
میبینم که تیم بچه ها کلا تغییر کرده و کلا بچه ها زدن تو کاره درس و نت نمیان.
من هم این روزا درگیر دانشگاه بودمو ....
وضعیت من به صورت زیر میباشد:
دروس خوانده شده
1: مقاومت 1و2 (نایی) و فصل تعادل استاتیک و طراحی 1 (راهیان
2: سیالات1و 2(راهیان) و ترمو او 2 (پارسه)
3: کنترل (پارسه) و نیمی از ارتعاشات(راهیان)
4: ریاضی 1و 2

با این اوصاف بعد امتحانا فقط وقت میکنم باکس جامدات و سیالات رو کامل ببندم ولی از دروس ارتعاشاتی و ریاضی نظر دوستان رو میخوام
با تشکر .

mohammad740

عضو جدید
سلام بچه ها .
میبینم که تیم بچه ها کلا تغییر کرده و کلا بچه ها زدن تو کاره درس و نت نمیان.
من هم این روزا درگیر دانشگاه بودمو ....
وضعیت من به صورت زیر میباشد:
دروس خوانده شده
1: مقاومت 1و2 (نایی) و فصل تعادل استاتیک و طراحی 1 (راهیان
2: سیالات1و 2(راهیان) و ترمو او 2 (پارسه)
3: کنترل (پارسه) و نیمی از ارتعاشات(راهیان)
4: ریاضی 1و 2

با این اوصاف بعد امتحانا فقط وقت میکنم باکس جامدات و سیالات رو کامل ببندم ولی از دروس ارتعاشاتی و ریاضی نظر دوستان رو میخوام
با تشکر .
به نظر من درساییو که خوندی شروع کن به تست زدن.فصلهایی هم که از یه درس نخوندی بخون کامل کن.درسی هم که نخوندی اگه فکر میکنی نمیتونی تویه زمان باقی مونده روش تسلط پیدا کنی بی خیالش شو و رویه درسایی که خوندی تسلط بیشتری پیدا کن.

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

پارسه یه کتاب داره کنکور 85 تا88

rattling_boy

عضو جدید
با سلام

هر کدوم از دوستان اگه نمونه سوالات درس علم مواد و عملیات حرارتی برای کنکور کارشناسی ارشد رو داره لطفا اینجا قرار بده تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.

متاسفانه کتابی که دارم ازش استفاده می کنم جواب سوالات رو یا اشتباه زده و یا جابجا جواب داده.

اگه دوستان این لطف رو بکنن که سوالات رو با پاسخنامه قرار بدن ممنون می شم.:gol:

am2mk

عضو جدید
سلام به دوستان
آقا مگه ممکنه یه ماده نرم تحت یه بارگذاری بدون اینکه تسلیم بشه بشکنه؟
من طراحی نسبتا قوی هستم و طراحی 1 رو 20 شدم و 2رو 17 شدم واسه همون خیلی سریع خوندم تستاشم برام سادست ولی به حل راهیان خیلی شک دارم؟؟؟
کمکم کنید ممنون
دوره و تست من بعد امتحانا حدودا 1 هفته وقتمو میگیره 2 هفته هم میمونه که حتما دینیمیک ماشین و ارتعاشات و (دینیمیک در یک نگاه) تموم میشه از ریاضی مهندسی و معادلات چیا بخونم؟؟؟؟

mohsmmsd

عضو جدید
سلام به همه مهدسین گرامی .اگه میشه لینک دانلود کتاب های ریاضی عمومی اپوستل روقرار بدید

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم عضو پارسه نیستم اما چندتا از بچه ها که عضواند کتابو گرفتند و میگن ریاضی نداره!!

سال پیش که من امتحان میدادم ریاضیم داشت که اتفاقا ریاضیش عالی بود .امسالو دیگه شما بهتر میدونید.

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کنکور میشه تقلب کرد؟میشه سوالارو خرید؟
جدی میگی ؟؟یا واسه خنده گفتی؟؟؟؟
به نظر من شرط اول هر گامی خودسازیه......صرف نظر از داشتن هر چیز دیگه و به دست آوردن هر چیز دیگه...متاسفانه هر آدمی تو این جامعه می خواد که مهم بشه..اما هیچ کس نمی خواد که مفید باشه!!!!!

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون که تستهای 85 تا 88 داره؟ هفته ی پیش از دفتر پارسه گرفتم، همه ی درسا رو داره حتی ساخت، ولی ریاضی نداره
ای بابا دوستان پس چرا مال من داره؟؟؟؟؟مجموعه سوالات مکانیک....سوالای کنکور و از 85 تا 88 داره...مگه میشه ریاضی نبا شه توش...قیمتشم 6000

13880715

عضو جدید
جدی میگی ؟؟یا واسه خنده گفتی؟؟؟؟
به نظر من شرط اول هر گامی خودسازیه......صرف نظر از داشتن هر چیز دیگه و به دست آوردن هر چیز دیگه...متاسفانه هر آدمی تو این جامعه می خواد که مهم بشه..اما هیچ کس نمی خواد که مفید باشه!!!!!
من سوالم کاملا جدی بود
صرف نظر از پند گرانقدر حضرت عالی میشه یا نه؟ واقعا اونجور که میگن احتمال تقلب صفره؟

sohrabi1365

عضو جدید
باسلام من پرو‍‍‍‍‍زه پاياني ام را با نرم افزار فلوئنت و گمبيت دارم انجام ميدم.مدلينگ جريان اطراف كره با استفاده از نرم افزار فلوئنت.يعني اول با گمبيت مش بندي مي كنم بعد از طريق فلوئنت ضريب درگ و نيروي درگ و غيره را بدست مي آورم كسي مي تونه كمكم كنه چون تا آخر ماه فرصت دارم؟

Hossein_b5717

عضو جدید
من سوالم کاملا جدی بود
صرف نظر از پند گرانقدر حضرت عالی میشه یا نه؟ واقعا اونجور که میگن احتمال تقلب صفره؟

4 مدل سوال میدن، گزینه ها جابه جاست که راحت تقلب نشه ولی احتمالش صفر نیست
برا سوالات چقدر حاضری بدی؟:cool:

Day

عضو جدید
آزاد شده از بند مدیریت

آزاد شده از بند مدیریت

رشه من هم کامپیوته و در رابطه با جزوات پارسه برای رشته ما موافقم، ولی چون 67 هستم سال بعد از 89 می تونم ارشد شرکت کنم.
لطف می کنید در صورتیکه یه راه حل برای قبولی در ارشد پیدا کردید من رو هم در جریان بگذارید.:child::w12::w21:
:book::w10:
:w27:
:w45:

بالا