بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

navid8776

عضو جدید
باور کنید کتاب 85 تا 88 پارسه ریاضی نداره! شاید 2 نوع کتاب داره!! کتابی که من گرفتم قیمت نداره

jamal212

عضو جدید
سلام به همه دوستان میخواستم ببینم کتابی که مجموعه کنکورای مکانیک سالای قبلو جمع کرده باشه هست؟ اسمش چیه یا اینکه چه جوری میشه تهیه کرد؟
ممنون شاد و موفق باشید
سلا م دوست من%
من یه کتابی دارم که مجموعه کنکورهای سال 75 تا 85 رو داره؟؟؟؟
البته مهندسی مکانیک؟؟؟
اسمش هست:مجموعه کتاب های آمادگی کارشناسی ارشد
انتشارات موسسه علمی دانش پژوهان برین_و انتشارات ارگان دانش
این کتاب خیلی جالبه حتما تهیه کنید.
واسه این ماه آخر خیلی به درد می خوره.همه چی هم داره؟؟؟؟
دقیقا مثل آزمون ارشد.

vahidf

عضو جدید
سلام

اگه خدا بخواد من میخوام شروع کنم و برای تبدیل انرژی ارشد امسال بخونم. به نظر شما تو این فرصت باقیمانده چیبخونم بهتره؟ البته بعد از سیالاتی ها!
دروس سیالاتی من خوبه. سال پیش تونستم با 2 هفته خوندن (راهیان ارشد) ترمو، سیالات و انتقال 75 درصد سیالات بزنم ...

am2mk

عضو جدید
سلا م دوست من%
من یه کتابی دارم که مجموعه کنکورهای سال 75 تا 85 رو داره؟؟؟؟
البته مهندسی مکانیک؟؟؟
اسمش هست:مجموعه کتاب های آمادگی کارشناسی ارشد
انتشارات موسسه علمی دانش پژوهان برین_و انتشارات ارگان دانش
این کتاب خیلی جالبه حتما تهیه کنید.
واسه این ماه آخر خیلی به درد می خوره.همه چی هم داره؟؟؟؟
دقیقا مثل آزمون ارشد.
سلام
ممنون اتفاقا همین امروز(البته الان 4 صبحه منظورم همون دیروزه) به دلایلی مجبور شدم برم انقلاب .رفتم یه گشتی زدم تو کتابا همین کتابی که میگی البته اسمش کتاب مکانیک هست دیدم و یه سری کتاب دیگه که ناقص بود منم همین کتابو خریدم امیدوارم مفید باشه
امتحان کنترل و انتقال مونده اینارم بدم میزنم تو کار کتابه ایشالا

hasanpogc

عضو جدید
بچه ها سلام
توزيع دفترچه ازاد 89 از دوشنبه در كليه دفاتر پستي شروع ميشه
راستي كي از تراز پارسال اراك خبر داره
يه خبر ديگه
دانشگاه ازاد يه مرحله تكميل ظرفيت توي بهمن ميگن داره
براي كساي كه پارسال شركت كردن

Ludwig

عضو جدید
سلام

اگه خدا بخواد من میخوام شروع کنم و برای تبدیل انرژی ارشد امسال بخونم. به نظر شما تو این فرصت باقیمانده چیبخونم بهتره؟ البته بعد از سیالاتی ها!
دروس سیالاتی من خوبه. سال پیش تونستم با 2 هفته خوندن (راهیان ارشد) ترمو، سیالات و انتقال 75 درصد سیالات بزنم ...

به نظر من یه سری مباحث تابلو که هر سال داره ازشون سوال میاد رو حتما بخون مثلا توی ریاضیها تقریبا هر سال داره از سطح زیر نمودار در مختصات قطبی سوال میاد

Ludwig

عضو جدید
سلام

به نظر من یه سری مباحث تابلو که هر سال داره ازشون سوال میاد رو حتما بخون مثلا توی ریاضیها مبحث سطح زیر نمودار در مختصات قطبی به شدت مورد علاقه طراح های کنکور هست و.....

rattling_boy

عضو جدید
بچه ها سلام
توزيع دفترچه ازاد 89 از دوشنبه در كليه دفاتر پستي شروع ميشه
راستي كي از تراز پارسال اراك خبر داره
يه خبر ديگه
دانشگاه ازاد يه مرحله تكميل ظرفيت توي بهمن ميگن داره
براي كساي كه پارسال شركت كردن

دیروز مرکز آزمون دانشگاه آزاد یه اس ام اسی داد به من که گفته بود ثبت نام از 88/11/5 شروع میشه.

بعد یه چیزی هم گفته بود در مورد پذیرش بدون کنکور!

قضیه اش چیه؟!

vahidsiasia86

عضو جدید
سلام
ممنون اتفاقا همین امروز(البته الان 4 صبحه منظورم همون دیروزه) به دلایلی مجبور شدم برم انقلاب .رفتم یه گشتی زدم تو کتابا همین کتابی که میگی البته اسمش کتاب مکانیک هست دیدم و یه سری کتاب دیگه که ناقص بود منم همین کتابو خریدم امیدوارم مفید باشه
امتحان کنترل و انتقال مونده اینارم بدم میزنم تو کار کتابه ایشالا

میشه اگه امکان داره یه عکس از جلد این کتاب و قیمتش بذاری؟ ریاضی هم داره؟
از کدوم کتابفروشی انقلاب خریدی؟؟؟؟
ممنون میشم.

hasanpogc

عضو جدید
دیروز مرکز آزمون دانشگاه آزاد یه اس ام اسی داد به من که گفته بود ثبت نام از 88/11/5 شروع میشه.

بعد یه چیزی هم گفته بود در مورد پذیرش بدون کنکور!

قضیه اش چیه؟!

پذيرش بدون كنكور براي فاغ التحصيلان ممتازه
شرايط اون رو هم توي دفترچه نوشته

rattling_boy

عضو جدید
آقا ثبت نام نزدیکه.

کسی نمی خواد بیاد ما رو یه راهنمایی بیشتری در مورد انتخاب شهر ها بکنه!؟؟؟؟؟!!!:(:surprised:

rattling_boy

عضو جدید
با عرض سلام .
در مورد تکمیل ظرفیت که دوست عزیزمون فرمودند باید عرض کنم بر اساس اطلاعاتی که من دارم مرحله ی تکمیل ظرفیت ازمون ارشد سال گذشته بصورت اتوماتیک توسط سازمان مرکزی در مهر ماه امسال انجام شد و نفرات برگزیده هم ثبت نام شدند و همون ترم مهر 88 سر کلاس رفتند .

خبر من کاملا موثق هست و احتمال انجام دوباره ی این کار توسط سازمان تقریبا صفر هست .

پس دوستان گرامی به تلاش هاتون ادامه بدین تا ان شاا... امسال حتما قبول بشین

نوبت ما که شد تکمیل ضرفیت رو هم برداشتن:(:cry::confused:

hasanpogc

عضو جدید
برادر ما پارسال با تراز 5850 نتونستيم خميني شهر قبول بشيم
راستي درسته كه امسال توي بهمن هم دانشگاه تكميل ظرفيت داره من زنگ زدم مركز ازمون گفت داره
ولي دانشگاه گفت ما تكميل نداريم يعني دانشگاه خميني شهر البته مركز ازمون گفت خود دانشگاه هم خبر نداره

hasanpogc

عضو جدید
بچه ها دفترچه ها اومد
بگيد كجا رو ميخواهيد انتخاب كنيد
ايا از تراز شهري كه انتخاب ميكنيد خبر داريد

rattling_boy

عضو جدید
بچه ها دفترچه ها اومد

باورتون نمیشه اگه سهمیه ها رو ببینید:cry:

اینطور که دفترچه نوشته هر واحد 15 نفر می گیره. در کل رشته ی ساخت و تولید میشه 60 نفر:cry:

تهران رو هم که دیگه تعطیل!!

کم کم دارم ذهنم رو متمرکز می کنم وا3 رفتن به دزفول!

آخرین ویرایش:

hasanpogc

عضو جدید
بچه ها دفترچه ها اومد

ببخشيد دوست عزيز منظورت از سهميه ها چيه اگه سهميه جانبازان منظورت هست كه توي همه ازمونها تقريبا هست خيلي نترس وبه خدا توكل كن وخيلي خوب درس بخون
در ضمن از رياضي غافل نشو كه نقطه قوت در رياضي هاستوتنها شانس قبولي

rattling_boy

عضو جدید
ببخشيد دوست عزيز منظورت از سهميه ها چيه اگه سهميه جانبازان منظورت هست كه توي همه ازمونها تقريبا هست خيلي نترس وبه خدا توكل كن وخيلي خوب درس بخون
در ضمن از رياضي غافل نشو كه نقطه قوت در رياضي هاستوتنها شانس قبولي

آره باید ریاضی رو بیشتر بخونم.

حتما 20 روز باقی مانده بعد از امتحاناتم رو فقط می ذارم روی ریاضیات.

تاریخ کنکور دقیقا کی هستش؟!؟1

بچه ها می گفتن 30 بهمنه!:razz:

alireza_ka

عضو جدید
ممنون میشم.

چاپ 88 این کتاب که توش خلاصه 17 درس + کنکورهای ارشد دولتی از سال 74 تا 86 با پاسخ تشریحی . قیمت : 19500 تومان البته چاپ قدیمترش هم اگه پیدا کنی 13500 است.

file:///D:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/20100125045.jpg

پیوست ها

• Mekanik.JPG
    Mekanik.JPG
    34 کیلوبایت · بازدیدها: 0

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دفترچه ها اومد

اینطور که دفترچه نوشته هر واحد 15 نفر می گیره. در کل رشته ی ساخت و تولید میشه 60 نفر:cry:

تهران رو هم که دیگه تعطیل!!

کم کم دارم ذهنم رو متمرکز می کنم وا3 رفتن به دزفول!

این 15 نفر که نوشته چرت و پرته

alborz net

عضو جدید
از دوستان كسي تراز بيومكانيك ويا درصد يك نفر قبول شده سال قبل(علوم تحقيقات) رو داره؟:smile:

am2mk

عضو جدید
ممنون میشم.
کاملا درسته دوست عزیزمون زحمت کشید این کارو انجام داد راستش کتاب فروشیش یادم نیست ولی همه دارن من گفتم یه چیزی تو مایه های قلم چی زرد کنکور پیش میخوام چند جا رفتم این پیدا شد کتاب خوبیه

بالا