M Engineer
عضو جدید
سلام
دوستان جزوه های پارسه سال 85 بدرد میخورن بخرمشون یا باید 88 بگیرم؟
دوستان جزوه های پارسه سال 85 بدرد میخورن بخرمشون یا باید 88 بگیرم؟
سلام...شما استفاده كردين از اين نرم افزار به درد مي خوره؟سلام بچه ها :
بعد از چند روز درگیر آنفولانزای نوع a تازه می تونم تکون بخورم و راه برم .دوست عزیز من یه نرم افزار دارم که میتونه به خوبی کمکت کنه.نمونه ی آزمایشی این نرم افزار رو میتونی از سایت برهان دانلود کنی واگه خوشت اومد استفاده کنی.ولی یادت باشه که روی ویندوز ویستا اجرا نمی شه!نحوه یکارش جالبه.شاید خوشت بیاد![]()
سلام بچه ها :
بعد از چند روز درگیر آنفولانزای نوع a تازه می تونم تکون بخورم و راه برم .دوست عزیز من یه نرم افزار دارم که میتونه به خوبی کمکت کنه.نمونه ی آزمایشی این نرم افزار رو میتونی از سایت برهان دانلود کنی واگه خوشت اومد استفاده کنی.ولی یادت باشه که روی ویندوز ویستا اجرا نمی شه!نحوه یکارش جالبه.شاید خوشت بیاد![]()
آره منم تو همین فکر بودم. از همه رشته ها بیشتر به مکانیک نزدیکه. ولی نمیدونم ظرفیت پذیرشش چقدره؟؟؟ مهندسی معماری دریا هم رشته بدی نیست.
فقط اگه کسی میتونه در مورد ظرفیت پذیرش رشته های ابزاردقیق،هوافضا و مهندسی معماری دریا توضیح بده خیلی خوبه.
سلام...شما استفاده كردين از اين نرم افزار به درد مي خوره؟
منم ماهانیم عزیز چطور بود امتحان؟
میتونی جایی آپلود کنی یا میل کنی برامون؟نرم افزارجالبیه.من که راضی بودم.البته شرکتش در پیته.کارایی که باید شرکت بکنه شما انجام میدی.روی ویستا نسب نمیشه.اول ازت یه تست هوش میگیره ویادگیریتو توی درسای حفظی_تحلیلی_و محاسبه ای میسنجه.بعد وقتای آزادتو برای نرم افزار مشخص میکنی .بعد درسات ومدت زمان مطالعه وبازه ی زمانی.بعد نرم افزار برای روزات برنامه ریزی میکنه ولی خیلی تو مشخص کردن وقت آزادت باید حساسیت به خرج بدی.www.gostaresh-idea.ir
قیمتش 15000 تومانه ولی توصیه میکنم از نرم افزر آزمایشی استفاده کنید.اگه خوشتون اومد تهیه کنید.اسم نرم افزار برهان.برای من که خوبه چون من عاشقه این جور برنامه ریزی ها هستم.و میدونم که دوساعت بعد باید چی کار کنم.فقط یادتون نره وقتای استراحتتونو خودتون مشخص کنید چون نرم افزار فکر میکنه شما هم نرم افزار هستید واستراحت نمی کنید.یه نکته ی دیگه :
اینکه نرم افزار زمانی رو برای مرور درساتون مشخص میکنه که حتما رعایتش کنید که مزیت این برنامه همینه وفقط همین.چون رو اصول این کارو میکنه.من از این نرم افزار بعد از گندی که تو آزمون 25 % اول پارسه زدم استفاده میکنم ومیتونم بهتون قول بدم که دیگه مشکل فراموشی نخواهم داشت
TANHA JAN.:من برنامه را دانلود کردم ولی سریال را که وارد میکنم میگه اشتباه هست(2cc1792c)اگر سریالش را داری برام میگذاری؟نرم افزارجالبیه.من که راضی بودم.البته شرکتش در پیته.کارایی که باید شرکت بکنه شما انجام میدی.روی ویستا نسب نمیشه.اول ازت یه تست هوش میگیره ویادگیریتو توی درسای حفظی_تحلیلی_و محاسبه ای میسنجه.بعد وقتای آزادتو برای نرم افزار مشخص میکنی .بعد درسات ومدت زمان مطالعه وبازه ی زمانی.بعد نرم افزار برای روزات برنامه ریزی میکنه ولی خیلی تو مشخص کردن وقت آزادت باید حساسیت به خرج بدی.www.gostaresh-idea.ir
قیمتش 15000 تومانه ولی توصیه میکنم از نرم افزر آزمایشی استفاده کنید.اگه خوشتون اومد تهیه کنید.اسم نرم افزار برهان.برای من که خوبه چون من عاشقه این جور برنامه ریزی ها هستم.و میدونم که دوساعت بعد باید چی کار کنم.فقط یادتون نره وقتای استراحتتونو خودتون مشخص کنید چون نرم افزار فکر میکنه شما هم نرم افزار هستید واستراحت نمی کنید.یه نکته ی دیگه :
اینکه نرم افزار زمانی رو برای مرور درساتون مشخص میکنه که حتما رعایتش کنید که مزیت این برنامه همینه وفقط همین.چون رو اصول این کارو میکنه.من از این نرم افزار بعد از گندی که تو آزمون 25 % اول پارسه زدم استفاده میکنم ومیتونم بهتون قول بدم که دیگه مشکل فراموشی نخواهم داشت
TANHA JAN.:من برنامه را دانلود کردم ولی سریال را که وارد میکنم میگه اشتباه هست(2cc1792c)اگر سریالش را داری برام میگذاری؟
این سوالمو میشه جواب بدید؟killer_pant عزیز بسیار شرمنده
الان جواب پیغامتو دادم
کامروا باشی
موسسه های دیگه ای هم هستند مثل "سنجش و دانش" ولی بدرد بخوراشون همینا هستن که خودت گفتی.این سوالمو میشه جواب بدید؟
موسسه هایی که ارشد ازمون دارند به جز پارسه ماهان نصیر علوی جایی دیگه هم هست؟
راستی شما درسایی مثل طراحی دینامیک و ریاضی مهندسی رو چیکار کردید؟من به کل حذف کردم!طراحی که همش فرمول ادم نمیدونه چی بخونه!!! ریاضی مهندسی هم که خیلی عجق وجقه دینامیک هم یکم خوندم از پوران مخم ترکید گزاشتم کنار!!
طراحی مدرسان شریف و راهیان ارشد دارم ریاضی مهندسی هم راهیان ارشد
tanha jan:باتشکر از لطفت.اقا این سیدیشو باید از کجا بگیرم.ادرس جایی که خودت تهیه کردی رو می شه بگی.بازم بابت همه چی ممنوناین نرم افزار تک کاربره است.فکر نمیکنم سریال من به درد شما بخوره ولی چشم:ny22nr3 بعد توی جای خالی بعدی این عدد رو وارد کن
1520013629718
به وارد کردن سریالتون دقت داشته باشید.(حروف کوچیک و بزرگ)یا(0وo)
البته گفتم اگه ویندوزتون ویستا باشه نسب نمیشه
عزیزان و دوستان
کسانی که مسائل مذهبی براشون اهمیت داره حق کپی رایت که یک حق انسانی، وجدانی، اخلاق و مذهبی هست را حداقل در مورد هموطنان خودمون رعایت کنند.
یک نکته را همیشه دقت بفرمایید که این حکومت ما به هیچ وجه اسلامی نیست و کارهایی که سیاستمداران فاسد ما انجام میدن را اصلا نمیشه
ملاک اصول دینی قرار داد و گفت چون اینا کپی رایت را رعایت نمیکنن پس لابد کار خوبیه.
اینکار هیچ فرقی با دزدی نداره. و نتیجه و برکتی را هم عاید ما نخواهد کرد.
مخصوصا توی درس خوندن که اگه برکت تو کارمون نباشه همه تلاشهامون باد هواست!
پس دقت کنیم راه را اشتباه نریم.
جسارت بنده را ببخشید
کامروا باشید
ENG.MOHAMMADجسارت بنده را هم ببخشید.طرف .ماه را نشان میداد یارو نوک انگشت را نگاه میکرد.
کجای مملکت درسته؟آقای مسلمان اگه میخوای کپی رایت را حفظ کنی دیگه
داخلی خارجی نداره.
با سلام
توی قسمت جامدات من قصد دارم که یه خلاصه درسی ارایه بدم و بعدش هم با کمک بچه ها شروع کنیم به تست زدن و مرور مطالب مهم همین طور توی دینامیک و ارتعاشات از کلیه دوستانی مه علاقمندند خواهش میکنم مطالب جامدات رو دنبال کنند تا با کمک هم بتونیم یه سری تست بزنیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |