بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

M Engineer

عضو جدید
سلام
دوستان جزوه های پارسه سال 85 بدرد میخورن بخرمشون یا باید 88 بگیرم؟

negar_1986

عضو جدید
سلام بچه ها :
بعد از چند روز درگیر آنفولانزای نوع a تازه می تونم تکون بخورم و راه برم .دوست عزیز من یه نرم افزار دارم که میتونه به خوبی کمکت کنه.نمونه ی آزمایشی این نرم افزار رو میتونی از سایت برهان دانلود کنی واگه خوشت اومد استفاده کنی.ولی یادت باشه که روی ویندوز ویستا اجرا نمی شه!نحوه یکارش جالبه.شاید خوشت بیاد;)
سلام...شما استفاده كردين از اين نرم افزار به درد مي خوره؟

gha3dak3

عضو جدید
سلام بچه ها :
بعد از چند روز درگیر آنفولانزای نوع a تازه می تونم تکون بخورم و راه برم .دوست عزیز من یه نرم افزار دارم که میتونه به خوبی کمکت کنه.نمونه ی آزمایشی این نرم افزار رو میتونی از سایت برهان دانلود کنی واگه خوشت اومد استفاده کنی.ولی یادت باشه که روی ویندوز ویستا اجرا نمی شه!نحوه یکارش جالبه.شاید خوشت بیاد;)

سلام تنها جان
از شنیدن این خبر خیلی متاثر شدم و یاد چند هفته قبل خودم افتادم که به خاطر سرماخوردگی و یه سری مشکلات روحی دیگه نمیتونستم درس بخونم و بین مطالعات تابستون( که ریاضیهارو خونده بودم) و مهرم وقفه افتاد و یه خورده از درس فاصله گرفتم و به آزمون اول پارسه هم نرسیدم، اما خدا روشکر انگیزه ای که برای ادامه تحصیل دارم کمکم کرد و تونستم دوباره شروع کنم و به نظر خودم اصلا هم دیر نیست و خیلی هم راضی ام و البته میدونم که باید خیلی بهتر از اینها بشم، آخه منم مثل خودت با شرایط سختی درس می خونم و مسئولیت زیادی رو دوشم هست که البته اجازه ندادم تبدیل به استرس بشن.
آره دوست عزیز مطمئن باش که شما که خیلی هم از من قوی تر هستی و تاحالا هم خیلی خوب خوندی حتما میتونی از پس جبران این وقفه ی کوتاه بر بیای، یک لحظه هم در این مورد شک نکن و با تمام نیرو به کارت ادامه بده و مثل من به یه نتیجه بی نظیر فکر کن.
تازه بنظر من هرچی شرایط آدمی برای انجام کاری سخت تر باشه، انجام اون کار لذت بخش تر و افتخار آمیز تره!...
با آرزوی موفقیت برای همه دوستای خوب این محفل...:smile:

tanha60

عضو جدید
آره منم تو همین فکر بودم. از همه رشته ها بیشتر به مکانیک نزدیکه. ولی نمیدونم ظرفیت پذیرشش چقدره؟؟؟ مهندسی معماری دریا هم رشته بدی نیست.
فقط اگه کسی میتونه در مورد ظرفیت پذیرش رشته های ابزاردقیق،هوافضا و مهندسی معماری دریا توضیح بده خیلی خوبه.

زیاد رقبت نشون نده.طبق تحقیقاتی که کردم این رشته 10 نفر بیشتر نمیگیره.شبانه هم نداره .تازه کلاساش تو بندر عباسه.فکر نکنم قبول شیم.فقط انتخاب سوخت میدیم.رشته ی معماری در یا هم خیلی ظرفیتش کمه.در همین حده.من که امروز ثبت نام کردم وهوا فضا رو انتخاب کردم;)

tanha60

عضو جدید
سلام...شما استفاده كردين از اين نرم افزار به درد مي خوره؟

نرم افزارجالبیه.من که راضی بودم.البته شرکتش در پیته.کارایی که باید شرکت بکنه شما انجام میدی.روی ویستا نسب نمیشه.اول ازت یه تست هوش میگیره ویادگیریتو توی درسای حفظی_تحلیلی_و محاسبه ای میسنجه.بعد وقتای آزادتو برای نرم افزار مشخص میکنی .بعد درسات ومدت زمان مطالعه وبازه ی زمانی.بعد نرم افزار برای روزات برنامه ریزی میکنه ولی خیلی تو مشخص کردن وقت آزادت باید حساسیت به خرج بدی.www.gostaresh-idea.ir
قیمتش 15000 تومانه ولی توصیه میکنم از نرم افزر آزمایشی استفاده کنید.اگه خوشتون اومد تهیه کنید.اسم نرم افزار برهان.برای من که خوبه چون من عاشقه این جور برنامه ریزی ها هستم.و میدونم که دوساعت بعد باید چی کار کنم.فقط یادتون نره وقتای استراحتتونو خودتون مشخص کنید چون نرم افزار فکر میکنه شما هم نرم افزار هستید واستراحت نمی کنید.یه نکته ی دیگه :
اینکه نرم افزار زمانی رو برای مرور درساتون مشخص میکنه که حتما رعایتش کنید که مزیت این برنامه همینه وفقط همین.چون رو اصول این کارو میکنه.من از این نرم افزار بعد از گندی که تو آزمون 25 % اول پارسه زدم استفاده میکنم ومیتونم بهتون قول بدم که دیگه مشکل فراموشی نخواهم داشت

آخرین ویرایش:

am2mk

عضو جدید
سلام
اول اينكه ايشالا tanha‌ جان از اين به بعد مشكلي برات پيش نياد و سالم و سلامت طبق برنامت پيش بري و نتيجه خوبي هم بگيري و نيز ساير دوستان و نيز خودم(حتما همينطوره)

دوم اينكه عليرغم درگيري هاي زيادي كه داشتم و زحماتي كه واسه پروژه كارآموزي كشيدم و كلي توضيح كه به استاد دادم بايد معدلم تا آخر تابستون كامل باشه ايشون لطف كردن و عنوان پروژه ناقص است را حواله پروژه بنده كردند و با درگيريهايي و بدون خداحافظي و با عصبانيت تمام از هم جدا شديم(خدا بخير كنه آخرشو)

سوم اينكه ثبت نام كردم هوافضا هم رشته شناور زدم معدل هم بدون كارآموزي وارد كردم
(فقط فرم تاييديه معدل تويه دفترچه اگه از اينترنت پرينت كنم مشكلي داره؟ اخه من همه كارو ايترنتي كردم و دفاتر پست ميگن دفترچه بايد با كارت بگيري)

وضعيت درسي هم بد نيست قابل قبوله پيش ميره ديگه

شاد و سالم و سلامت و پيروز و موفق باشيد

13880715

عضو جدید
نرم افزارجالبیه.من که راضی بودم.البته شرکتش در پیته.کارایی که باید شرکت بکنه شما انجام میدی.روی ویستا نسب نمیشه.اول ازت یه تست هوش میگیره ویادگیریتو توی درسای حفظی_تحلیلی_و محاسبه ای میسنجه.بعد وقتای آزادتو برای نرم افزار مشخص میکنی .بعد درسات ومدت زمان مطالعه وبازه ی زمانی.بعد نرم افزار برای روزات برنامه ریزی میکنه ولی خیلی تو مشخص کردن وقت آزادت باید حساسیت به خرج بدی.www.gostaresh-idea.ir
قیمتش 15000 تومانه ولی توصیه میکنم از نرم افزر آزمایشی استفاده کنید.اگه خوشتون اومد تهیه کنید.اسم نرم افزار برهان.برای من که خوبه چون من عاشقه این جور برنامه ریزی ها هستم.و میدونم که دوساعت بعد باید چی کار کنم.فقط یادتون نره وقتای استراحتتونو خودتون مشخص کنید چون نرم افزار فکر میکنه شما هم نرم افزار هستید واستراحت نمی کنید.یه نکته ی دیگه :
اینکه نرم افزار زمانی رو برای مرور درساتون مشخص میکنه که حتما رعایتش کنید که مزیت این برنامه همینه وفقط همین.چون رو اصول این کارو میکنه.من از این نرم افزار بعد از گندی که تو آزمون 25 % اول پارسه زدم استفاده میکنم ومیتونم بهتون قول بدم که دیگه مشکل فراموشی نخواهم داشت
میتونی جایی آپلود کنی یا میل کنی برامون؟

mojtaba mazreati

عضو جدید
TANHA JAN.:من برنامه را دانلود کردم ولی سریال را که وارد میکنم میگه اشتباه هست(2cc1792c)اگر سریالش را داری برام میگذاری؟

tanha60

عضو جدید
TANHA JAN.:من برنامه را دانلود کردم ولی سریال را که وارد میکنم میگه اشتباه هست(2cc1792c)اگر سریالش را داری برام میگذاری؟

این نرم افزار تک کاربره است.فکر نمیکنم سریال من به درد شما بخوره ولی چشم:ny22nr3 بعد توی جای خالی بعدی این عدد رو وارد کن
1520013629718
به وارد کردن سریالتون دقت داشته باشید.(حروف کوچیک و بزرگ)یا(0وo)
البته گفتم اگه ویندوزتون ویستا باشه نسب نمیشه

kamranzila

عضو جدید
کپی رایت

کپی رایت

عزیزان و دوستان
کسانی که مسائل مذهبی براشون اهمیت داره حق کپی رایت که یک حق انسانی، وجدانی، اخلاق و مذهبی هست را حداقل در مورد هموطنان خودمون رعایت کنند.
یک نکته را همیشه دقت بفرمایید که این حکومت ما به هیچ وجه اسلامی نیست و کارهایی که سیاستمداران فاسد ما انجام میدن را اصلا نمیشه
ملاک اصول دینی قرار داد و گفت چون اینا کپی رایت را رعایت نمیکنن پس لابد کار خوبیه.
اینکار هیچ فرقی با دزدی نداره. و نتیجه و برکتی را هم عاید ما نخواهد کرد.
مخصوصا توی درس خوندن که اگه برکت تو کارمون نباشه همه تلاشهامون باد هواست!
پس دقت کنیم راه را اشتباه نریم.

جسارت بنده را ببخشید
کامروا باشید

killer_pant

عضو جدید
سلام
کامرانزیلا دستت درد نکنه جواب ما رو که ندادی پیغام خصوصی!!
یه سوال ..موسسه هایی که ارشد ازمون دارند به جز پارسه ماهان نصیر علوی جایی دیگه هم هست؟

killer_pant

عضو جدید
killer_pant عزیز بسیار شرمنده :w20:
الان جواب پیغامتو دادم :thumbsup2:
کامروا باشی
این سوالمو میشه جواب بدید؟
موسسه هایی که ارشد ازمون دارند به جز پارسه ماهان نصیر علوی جایی دیگه هم هست؟

راستی شما درسایی مثل طراحی دینامیک و ریاضی مهندسی رو چیکار کردید؟من به کل حذف کردم!طراحی که همش فرمول ادم نمیدونه چی بخونه!!! ریاضی مهندسی هم که خیلی عجق وجقه دینامیک هم یکم خوندم از پوران مخم ترکید گزاشتم کنار!!
طراحی مدرسان شریف و راهیان ارشد دارم ریاضی مهندسی هم راهیان ارشد

kamranzila

عضو جدید
این سوالمو میشه جواب بدید؟
موسسه هایی که ارشد ازمون دارند به جز پارسه ماهان نصیر علوی جایی دیگه هم هست؟

راستی شما درسایی مثل طراحی دینامیک و ریاضی مهندسی رو چیکار کردید؟من به کل حذف کردم!طراحی که همش فرمول ادم نمیدونه چی بخونه!!! ریاضی مهندسی هم که خیلی عجق وجقه دینامیک هم یکم خوندم از پوران مخم ترکید گزاشتم کنار!!
طراحی مدرسان شریف و راهیان ارشد دارم ریاضی مهندسی هم راهیان ارشد
موسسه های دیگه ای هم هستند مثل "سنجش و دانش" ولی بدرد بخوراشون همینا هستن که خودت گفتی.
شما اول از درسهایی که برات قابل فهم هستند و میتونی توشون پیشرفتی داشته باشی شروع کن. نشین پای دینامیک و ریاضی مهندسی عزا بگیر! سریع بپر رو یه درسی که حالشو داری. بعد وقتی آمپر انگیزه ات رفت بالا برو سراغ دینامیک و طراحی و ریاضی مهندسی.
ضمنا برای طراحی اول مطالب فصل رو یه نگاه بنداز بعد برو تستها رو ببین. وقتی تستها رو دیدی مسیر برات روشن میشه که چه چیزهایی و کدام فرمولها را باید یاد بگیری

کامروا باشی

killer_pant

عضو جدید
ممنون ازت
یه سوال
من کتابای پارسه رو ندارم و ظاهرا فقط به کسایی که ازمون شرکت میکنند میدند
یه بارم انقلاب دیدم میفروشند که همشو با هم میفروختند !من 2و3 تا کتابش رو که معرفی کردید میخوام
چیکار کنم به نظرتون؟
دوستام دارند ولی نمیخوام کپی کنم چون مشکل شرعی پیش میاد..درسته؟

hasanpogc

عضو جدید
با سلام
توی قسمت جامدات من قصد دارم که یه خلاصه درسی ارایه بدم و بعدش هم با کمک بچه ها شروع کنیم به تست زدن و مرور مطالب مهم همین طور توی دینامیک و ارتعاشات از کلیه دوستانی مه علاقمندند خواهش میکنم مطالب جامدات رو دنبال کنند تا با کمک هم بتونیم یه سری تست بزنیم

mojtaba mazreati

عضو جدید
این نرم افزار تک کاربره است.فکر نمیکنم سریال من به درد شما بخوره ولی چشم:ny22nr3 بعد توی جای خالی بعدی این عدد رو وارد کن
1520013629718
به وارد کردن سریالتون دقت داشته باشید.(حروف کوچیک و بزرگ)یا(0وo)
البته گفتم اگه ویندوزتون ویستا باشه نسب نمیشه
tanha jan:باتشکر از لطفت.اقا این سیدیشو باید از کجا بگیرم.ادرس جایی که خودت تهیه کردی رو می شه بگی.بازم بابت همه چی ممنون

kamranzila

عضو جدید
دوست گلم
باید توی کتابفروشیها دوره بگردی تا شاید پیدا کنی. یه سرچ هم توی اینترنت بکن توی سایتهای تبلیغاتی خیلیها این جزوات را میگذارن برای فروش.
مثلا سرچ کن:
"ارشد مکانیک" پارسه فروش

شادکام باشی

killer_pant

عضو جدید
خرید جزوه مشکل شرعی نداره؟
اگه از روی کتاب کنم چی ؟مشکل شرعی داره؟

ENG.MOHAMMAD

عضو جدید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزان و دوستان
کسانی که مسائل مذهبی براشون اهمیت داره حق کپی رایت که یک حق انسانی، وجدانی، اخلاق و مذهبی هست را حداقل در مورد هموطنان خودمون رعایت کنند.
یک نکته را همیشه دقت بفرمایید که این حکومت ما به هیچ وجه اسلامی نیست و کارهایی که سیاستمداران فاسد ما انجام میدن را اصلا نمیشه
ملاک اصول دینی قرار داد و گفت چون اینا کپی رایت را رعایت نمیکنن پس لابد کار خوبیه.
اینکار هیچ فرقی با دزدی نداره. و نتیجه و برکتی را هم عاید ما نخواهد کرد.
مخصوصا توی درس خوندن که اگه برکت تو کارمون نباشه همه تلاشهامون باد هواست!
پس دقت کنیم راه را اشتباه نریم.

جسارت بنده را ببخشید
کامروا باشید

جسارت بنده را هم ببخشید.طرف .ماه را نشان میداد یارو نوک انگشت را نگاه میکرد.

کجای مملکت درسته؟آقای مسلمان اگه میخوای کپی رایت را حفظ کنی دیگه

داخلی خارجی نداره.

kamranzila

عضو جدید
جسارت بنده را هم ببخشید.طرف .ماه را نشان میداد یارو نوک انگشت را نگاه میکرد.

کجای مملکت درسته؟آقای مسلمان اگه میخوای کپی رایت را حفظ کنی دیگه

داخلی خارجی نداره.
ENG.MOHAMMAD
1- من ادعا نکردم مسلمونم.
2- اگه متن را کمی بهتر بخونی میبینی نوشته "حداقل" در مورد داخل رعایت کنید. تو اگه میتونی برا خارجیاش هم رعایت کن. من که نمیتونم!
3- ارتباط ضرب المثلت را با موضوع نفهمیدم.
4- اینجا چندتا آدم متشخص رفت و آمد دارن که سعی دارن از هم چیز یاد بگیرن و هیچکدوم هم باهم مشکلی ندارن.

بهتر باشی

آخرین ویرایش:

am2mk

عضو جدید
با سلام
توی قسمت جامدات من قصد دارم که یه خلاصه درسی ارایه بدم و بعدش هم با کمک بچه ها شروع کنیم به تست زدن و مرور مطالب مهم همین طور توی دینامیک و ارتعاشات از کلیه دوستانی مه علاقمندند خواهش میکنم مطالب جامدات رو دنبال کنند تا با کمک هم بتونیم یه سری تست بزنیم
بسيار عالي هست
اينم بگم كه من در قسمت سيالات اين كارو دارم انجام ميدم و فراموش نكردم فقط اين مدت خيلي سرم شلوغ بود و وقت اسكن كردن خلاصه ها نداشتم ولي حتما ميزارم

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من تازه شروع کردم به خوندن ، البته هر روز میرم سرکار و به طور مفید 3 تا 3.5 ساعت میرسم که درس بخونم، فکر میکنین امیدی باشه؟

بالا