از اين بخش از رياضي 2 سوالات خيلي كمي در كنكور هاي گذشته اومده ولي هيچ وقت حذف نشده... تصميم با خود شماست ولي خوندنش ضرر ندارهآیا لازمه که بخش جبر خطی و ماتریس ها را خوند
خیلی ممنون.60 درصد زبان عمومی از این کتاب داده مشه ؟ 504 یا مدرسان شریف؟جدی حالا این مدرسان شریف{مدرسان شریفن؟}با عرض سلام وتشکر
دوست عزیز بهتر از این منابعی که گفتی اینه که نرم افزار نارسیس تافل و تهیه کنیم.ولی خیلی وقت گیره.ولی اگه با اون کار کنی:
1)دچار فراموشی نمی شیم(اگه استفاده کنید میفهمید)
2)زبان و در حد تافل یاد مگیرید.چون تلفظ هم داره وجمله های پر کاربد.ولی وقت گیره
کتابی که معرفی کردم پیشنهاد یکی از اساتید علم و صنعت بود ومیگفت 60 درصد زبان عمومی از این کتاب داده مشه ویه جورایی رفرنس زبان عمومیه.ممنون![]()
امیدوارم با خوندن این پست بدو بیراه نگین.راستش دیروز رفتم کتابفروشی.ماشین پوران نمی تونستم پیدا کنم تا اینکه چشم خورد به قفسه ی بالایی پر کتابای مشکی علوی.بعد به کتابفروشه گفتم این انتشاراتو که هیشکی توصیه نمیکنه ؟اونم گفت این انتشاراتم طرفدار زیاد داره.
حالا راستو دروغشو نمیدونم.بعد راستی یک کتاب تازه برا سیالات دیدم مال مهندس افضلی مثل اینکه ماله دانشگاه اصفهان بود به چاپ چهارم رسیده بود عنوانش هم بود اموزش مکانیک سیالات با نکته و مساله.نظرتون چیه؟
سلام دوستان عزيز من امسال درسم تموم شد و مشغول به كارم و ساعت كاري من هم طولاني مي خوام خودم رو واسه كنكور آزاد آماده كنم نمي دونم چه جوري شروع كنم وبه خاطر وقت كمم مي تونم يا نه لطفا من را راهنمايي كنيد.![]()
ممنونم دوست عزيز گرايش من هم ساخت وتوليد و مي دونم كه نمي رسم ساخت وتوليدبخونم ترجيح مي دم كه طراحي كاربرديشركت كنم ولي آيا با روزي متوسط 2 ساعت درس خوندن مي تونم آزاد مشهد قبول بشممهم گرایشی که میخوای بخونی.با دزنظر گرفتن اینکه وقتت کمه ساخت و تولیدو بی خیال شو چون خیلی گستردست.طراحی کاربردی یا تبدیل انرژی بسته به علاقت انتخاب کن.بعد شروع به خوندن درسایی کن که تو اون گرایش ضریب بیشتری داره.زبان و کنترل رو هم کنار بزار.من الان حدود 2 ماه شروع کردم.پایم خیلی ضعیف بود و روزی5-8 ساعت درس می خونم وتوی این 2 ماه ریاضیا رو تموم کردم(پارسه) البته تست نزدم.استاتیک ومقاومتم تموم شد.با تست(پوران پژوهش).زبانم لغات و خوندم ودارم گرامر کار میکنم.وبه امید خدا تا دو هفته دیگه سیالات 1(راهیان ارشد) وطراحی اجزام(پوران) تموم میشه.
اینا رو گفتم تا بدونی اگه برنامه داشته باشی حتما میرسی حداقل یه دور بخونی و امیدوارم قبول شیسختی داره ولی لذتش بیشتره
با سلام خدمت دوستان
من اگه میشه کتاب تستی مناسبی رو برای استاتیک و دینامیک ماشین و انتقال حرارت برام معرفی کنید
با تشکرs.a.rasinezam@gmail.com
همين مطالبي كه توي اين تاپيك هست رو بخونيد...کسانی که ميخواهند ارشد 90 بدهند
سلام.من ارشد نودم.از شما خوبان و کسانی که تجربه دارند خواهش ميکنم من را راهنمايی کنيد
همين مطالبي كه توي اين تاپيك هست رو بخونيد...
راهنمايي براي كنكور كه وابسته به سال نيست... چه فرقي مي كنه؟ 89 يا 90؟!
ولي شما خيلي عجله نكن به اندازه كافي فرصت داري...
ریاضی پوران عالیه برای کاراموزی هم می تونی تابستان بعد از ارشد بگیریشکسانی که مثل من ورودی 85 بودند اکثرا دارن امسال کنکور ميدن و ما به خطر چند واحد عمومی بايديکسال منتظر بمونيم.از این رو سال ديگه برای ما فرصت ارزشمنديه.من هنوز هيچی شروع نکردم اصلا نميدونم از کی بايد شروع کنم..با چی¿
اينجور که از صحبتای دوستان نتيجه گرفتم گويا از رياضی شروع کنم بهتره.اما گيج شدم که اول کتاب پوران پژوهش رو بخونم مفيدتره¿تابستان آينده دوتا کاراموزی هم با هم دارم.يعنی رو تابستان هم نميشه حساب کرد
باسلام
کسانی که گرایش ساخت هستند با توجه به اینکه دروس ساخت در آزمون های آزمایشی نمیاد در چه آزمون هایی وچطور باید شرکت کنند؟ممنون میشم اگر جواب بنده رو بدید.
خوش آمدیدسلام.می خاستم بدونم بچه های ورودیه 86 از کی خوبه شروع کنن به خوندن واسه ارشد؟
سلام خدمت همه....
در مورد آزموناي پارسه يه ايرادي داره...زياد رو رتبش حساب نكنين
نه رو خوبش نه رو بدش...تقريبا تو دانشگاه ما همه پارسه شركت مي كردن...يكي از دوساي من رتبه آزمون جامع آخرش 160 شد تو كنكور حدود 2500 آورد يه دوسته ديگه هم رتبه هاي دورقميش تو پارسه تبديل شد به سه رقمي تو كنكور
تعجب مي كنم چرا كسي سنجش شركت نمي كنههم قيمتش خيلي مناسب تره هم احتمال زياد آزموناي استاندارد تري خواهد داشت ويه مورد خوبش اينه كه رتبه معادل تو كنكور سال قبل رو هم قراره واسه هر آزمونش بده...
به نظر من هدف از آزمون دادن فقط و فقط تمرين زبان بنديه شايد هدف كسي رقابت با ديگران باشه به نظرم آدم بايد بسته به هدفش يه آزمونو انتخاب كنه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |