Hossein_b5717
عضو جدید
8 تا زدم . تا 11 تا مي تونستم بزنم ولي اصلا ريسك نكردم. شما چي؟
ولی من ریسک کردم
12 یا 13 تا زدم دقیق یادم نیست
8 تا زدم . تا 11 تا مي تونستم بزنم ولي اصلا ريسك نكردم. شما چي؟
دوست عزيز سلام
برخلاف نوشته هاي حضرت عالي دانشگاه ازاد دوباره تكميل گرفت حتي توي نجف اباد هم مجددا تكيل اعلام كرد در مورد ظرفيت ها هم والا من راست ميگم خواستين قبول كنين نخواستين هم معلوم ميشه
با ارزوي موفقيت براي همه
از متخصصین تعیین رتبه خواهش میکنم نظر بدن:
مکانیک:
زبان: 65%
ریاضی: 2%
سیالات: 60%
جامدات: 30%
دینامیک: 0
هوافضا:
زبان: 40%
ریاضی: 10%
جامدات: 20%
آیرو و سیالات: 40%
طراحی پرنده: 45%
اگر منظورتون از سوال رو درست فهمیده باشم جوابش میشد
(فشار ضربدر شعاع)تقسیم بر(2*سیگما y)
اون سوال اولی رو منم همون در اوردم تقسیم بر 4آره من هم همینو آوردم
(فشار ضربدر قطر)تقسیم بر(4*سیگما y)
اون سوال مخزن رو من زدم هر دو(ترسکا و فون میزز) ایمن،اشتباه زدم؟
آره من هم همینو آوردم
(فشار ضربدر قطر)تقسیم بر(4*سیگما y)
اون سوال مخزن رو من زدم هر دو(ترسکا و فون میزز) ایمن،اشتباه زدم؟
دوستان همگی واقعا خسته نباشین.امیدوارم رتبه ای که استحقاقش رو دارین و براش زحمت کشیدید کسب کنید.راستش من برای سال اینده تصمیم دارم شرکت کنم و از الان تصمیم دارم نم نمک شروع به مطالعه کنم.از دوستانی که امتحان دادن خوهش میکنم تجربیاتشون رو که در طول مطالعه برای امتحان امسال با توجه به نتیجه ای که از این کنکور مد نظرشون هست در اختیار ما بذارن.اگر در مورد جزئیات مطالعه هر درس هم مطلبی به نظرتون رسید لطفا دریغ نکنید.
ضمنا اگر اطلاعاتی در مورد اینکه چه مباحثی از کدوم درس ها رو باید از کتاب مرجع واجب هست که مطالعه بشه دارید دراختیار ما قرار بدین.
با سپاس فراوان و به امید موفقیت شما
درود
الان که دوستان دارن یکی یکی جواب سوالهارو میگن، میفهمیم چی کار کردیم
راستی بچه ها نتیجه ها کی میاد>؟
سلام
لطفا دوستان عزیز منابع مورد مطالعه در مورد کنکور ارشد مکانیک (گرایش ساخت و تولید) رو اگه می دونن اعلام کنن.
در کل از هر درس چه مباحثی میاد. و اینکه نمونه سوالات کنکور سال های قبل دانشگاه آزاد رو از کجا میشه گیر آورد؟!؟!؟
راستش سوال مخزن دقیق یادم نیست کدوم سوال بود اما یک سوال بود که دو تنش محور و یک تنش برشی داده بود و حداقل ضریب ایمنی رو میخواست که من 2 در آوردم
یک سوال هم مربوط به سختی معادل فنرها در ارتعاشات میشد که دوتا میله به سختی k1وk2 بود(که به عنوان فنر پیچشی درنظر می گرفتی مشون) و دوتا فنر معمولی با سختی های K3وk4 من جواب اون تست رو زوم
k3+k4تقسیم بر R^2 بعلاوه K1+k2
یک سوال سیالات بود که خواسته بود بیبنیم سیال از نقطه 1 به نقطه 2 میره یا بر عکس
من نمونه این سوال رو تو سیالات خدا کرمی دیدم و چون در صورت سوال نوع سیال مشخص نبود و چگالی سیال رو نداشتیم زدم اطلاعات کافی نیست
یک سوال در دینامیک ماشین بود که سرعت یک نقطه از یک مکانیزم 4 میله ای رو نسبت به یک میله خواسته بود که اون نقطه روی محل برخورد امتداد دو میله بود و در واقع مرکز آنی میله ها به حساب می امد به همین دلیل من گزینه صفر و زدم.
یک سوال دیگه دینامیک ماشین هم مربوط به بادامک بود که شتاب پیرو رو خواسته بود و بادامک حول مفصل o با سرعت ثابت میچرخید
من گزینه (OP*(w^2 رو زدم که البته فکر میکنم اشتباه زدم
لطفا اگه کسی در مورد این سوال هایی که گفتم چیزی یادشه بگه چی زده
تا اونجا که یادمه سیال رو گفته بود آبه ؟؟
ضریب ایمنی رو 2.016 یا 2.4 زدی؟؟
فقط واسه هوافضایی ها خوب بود!هوا فضا چه طور بود ؟
سوالا نسبت به مکانیک راحتتر بود.
اون جواب پاچه خورا 5 تا از امگا ها یکی میشدسرماست بعدا همه تجربیاتشونو در اختیارت میزارند ولی از من میشنوی برو حالشو ببر حالا تا تابستون!فایده نداره از الان بخونی!
اون تست ارتعاشات میشد k3+k4 +r^2(K1+K2
ضریب اطمینان که گفتی در اوردی 2 برای من خیلی اشناست! یا نزدم یا اگه زدم 2 زدم سوال رو اصلا یادم نمیاد1
اون سوال سیالات هم زدم از 2 به 1 اما الان که گفتی فهمیدم اشتباه زدم حیف شد(البته یادم نیست اب بود سیال یا نه)
یه دونه دینامیک ماشین رو منم زدم صفر ! اما نمیدونم کدوم!
سوال بادامک هم میشد رادیکال 2 تقسیم بر 2 ضربدر اون فاصله (مطمینم)
2.4 چقدر اشناست!! من یادم نمیاد!! اوووه
یکی سوالای منو جواب بده خواهشا:
تو دینامیک ماشین یه سوال بود که همه اجزا رفته بودند تو پاچه هم نوشته بود به ازای w2 بقیه w ها چی میشه! که هر گزینه چندتاشو زده بود صفر میشند!! من شانسی زدم همشون برابر میشند هیچ دلیلیم ندارم!!!
یه سوال دیگه:توی ترمو دینامیک بازده رو چند در اوردید همون که توان داده بود بعد مقدار سوختن رو هم داده بود... من زدم 25 درصد!!!
یه تست بود یه تیر داده بود گشتاور خمشی در تکیه گاه گفته بود چقدر میشه! من زدم صفر!چون تکیه گاه همیشه گشتاورش صفره شما چی زدید؟
یه سوالم طراحی بود درباره چرخدنده حلزونی بازده گفته بود کم یا زیاد میشه! اونو چی زدید
سوالا به نظرم امروز راحتتر بودن مثلا کنترل امروز خیلی راحتتر بودفقط واسه هوافضایی ها خوب بود!
سیالاتش رو یه مکانیکی امکان نداشت بالای 15 نهایت 20 بزنه!
نه باید تجزیه کسر میکردی بعد با سه شاخه میرسوندی به اخر خیلی خفن بود من راه رو بلد بودم اما نرفتم!کنترل ، فضای حالتو زدید؟
x1,x2,x3 رو نداده بود ؟ چی کار باید میکردیم حدس میزدیم ؟؟
این نسبت منطری چی بود !زیاد تست داشتسوالا به نظرم امروز راحتتر بودن مثلا کنترل امروز خیلی راحتتر بود
البته من تو زمینه هوا فضا مطالعه داشتم چند تا از سوالا واسم اشنا بود.مثل توربوپراب ونسبت منظری و...
منم ترمو بازده رو 25 درصد درآوردم.سرماست بعدا همه تجربیاتشونو در اختیارت میزارند ولی از من میشنوی برو حالشو ببر حالا تا تابستون!فایده نداره از الان بخونی!
اون تست ارتعاشات میشد k3+k4 +r^2(K1+K2
ضریب اطمینان که گفتی در اوردی 2 برای من خیلی اشناست! یا نزدم یا اگه زدم 2 زدم سوال رو اصلا یادم نمیاد1
اون سوال سیالات هم زدم از 2 به 1 اما الان که گفتی فهمیدم اشتباه زدم حیف شد(البته یادم نیست اب بود سیال یا نه)
یه دونه دینامیک ماشین رو منم زدم صفر ! اما نمیدونم کدوم!
سوال بادامک هم میشد رادیکال 2 تقسیم بر 2 ضربدر اون فاصله (مطمینم)
2.4 چقدر اشناست!! من یادم نمیاد!! اوووه
یکی سوالای منو جواب بده خواهشا:
تو دینامیک ماشین یه سوال بود که همه اجزا رفته بودند تو پاچه هم نوشته بود به ازای w2 بقیه w ها چی میشه! که هر گزینه چندتاشو زده بود صفر میشند!! من شانسی زدم همشون برابر میشند هیچ دلیلیم ندارم!!!
یه سوال دیگه:توی ترمو دینامیک بازده رو چند در اوردید همون که توان داده بود بعد مقدار سوختن رو هم داده بود... من زدم 25 درصد!!!
یه تست بود یه تیر داده بود گشتاور خمشی در تکیه گاه گفته بود چقدر میشه! من زدم صفر!چون تکیه گاه همیشه گشتاورش صفره شما چی زدید؟
یه سوالم طراحی بود درباره چرخدنده حلزونی بازده گفته بود کم یا زیاد میشه! اونو چی زدید
از کنترل فقط همین 1سوالو زدم.با توجه به ضرایب تابع تبدیل جوابش راحت بدست میومد.کتاب اریازفصل فضای حالت صفحات اولش فرمولشو نوشته.اگه این فرمولو بلد بودی راحت بدست میومد. انتگرل دوگانه میشد؟e^16 - 1کنترل ، فضای حالتو زدید؟
x1,x2,x3 رو نداده بود ؟ چی کار باید میکردیم حدس میزدیم ؟؟
آقا اگه واقعا سوالارو داری آپ کن تا همه استفاده کنن . دستت درد نکنه.سلام رفقا
من هنوز نرفتم خونه خودمون رسیدمهم هوا فضاو هم مکانیک رو آپ میکنم
اسکن نشده هنوزآقا اگه واقعا سوالارو داری آپ کن تا همه استفاده کنن . دستت درد نکنه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |