میگم تو دفترچه درسایی که میان با این درسایی که شما میگیت فرق داره ؟ حالا کدومش درسته ؟
عذر میخوام از این لحن ولی واقعا یه مشت اسکل نشستن برنامه ریزی کردن.. صبح امتحان نانو وعصر امتحان مواد .. آخه فهم و شعور هم خوبه که یه سری بی بهره موندن ازش... داره مغزم سوت میکشه.. نمیدونم کدوم رو شرکت کنم. ای خدا به داد برس
کدوم دفترچه؟ آزاد یا سراسری؟ کدوم درسا؟
عذر میخوام از این لحن ولی واقعا یه مشت اسکل نشستن برنامه ریزی کردن.. صبح امتحان نانو وعصر امتحان مواد .. آخه فهم و شعور هم خوبه که یه سری بی بهره موندن ازش... داره مغزم سوت میکشه.. نمیدونم کدوم رو شرکت کنم. ای خدا به داد برس
هييييييييييه!!! بي ادبا!!!! بي نزاكتا!!!!من كه تحمل شنيدن اين همه فحش رو ندارم!واقعا مسخرس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................
....................
...............
..............................................................
(همش سانسور شد)
آخه اینا پیش خودشون فکر نمی کنن که ...................
من نمی دونم چی بگم !!!!![]()
سلامیه سوال نسبتا بی ربط
این سراسری چند تا دفترچه هستش و چقدر وقت؟
سلام. اگه درصداتون حتما اينه فكر كنم يه رتبه ي خوب بيارين. راستي چطوري درصد گرفتين؟ سوالارو دارين.؟ مگه كليدش اومده؟چطور بود بچه ها؟
من فکر کنم زبان 50
ریاضی 55
فیزیکی 40
مکانیکی 55
ترمو 35
چطور بود بچه ها؟
من فکر کنم زبان 50
ریاضی 55
فیزیکی 40
مکانیکی 55
ترمو 35
4-1-3+1=1 حلش این بودآره یک بود![]()
امين خان اين سوالا رو بذاري بد نيستا!!! باور كن حجمش به 200 كيلو بايت هم نمي رسه4-1-3+1=1 حلش این بود![]()
من محمد جواد عبتسی هستم .دانشجوی رشته مواد گرایش متالوژی صنعتی هستم. می خواستم ب÷رسم چه کتابهایی برای کارشناسی ارشد گرایش شناخت و انتخاب مواد در کنکور میاید.
سلام. اگه درصداتون حتما اينه فكر كنم يه رتبه ي خوب بيارين. راستي چطوري درصد گرفتين؟ سوالارو دارين.؟ مگه كليدش اومده؟
آقا به نظر شما رياضي 0 درصد خيلي با 5 درصد فرق داره؟ چي كار كنم رياضي بخونم يا نه؟
با سلام
در مورد کنکور کارشناسی ارشد هر چی می خواهید بنویسید
aval sharmande ke fingelish neveshtam.
bache ha kasi midune ke akharin rotbe ghabuli kerman chand bude ruzane v shabane?
mamnun age begin
31 اردی بهشتنتایج کی میاد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بحث و گفتگو در مورد کنکور ارشد 93 | کنکوری ها | 107 | |
![]() |
بحث و گفتگو در رابطه با كنكور كارداني به كارشناسي | کنکوری ها | 3 | |
![]() |
بحث و تبادل نظر پيرامون گرايش هاي مهندسي مواد در مقطع كارشناسي ارشد | کنکوری ها | 3 |