بحث و گفتگو در مورد آزمونها (کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا)

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من که از کنکور ناراحتم.........
زبان راحت بود . ریاضی ام که همش معادلات و موج گرما بود !!!!!!!!!!!
ترمو و فیزیکی راحت بود
مکانیکی هم راحت باورنکردنی!!!!!!!! ولی میگن نکته دار!!!!!!!
در کل لعنت به هر چی کنکوووووووووووووووووووو
ر

سخت باشه که همه شاکی میشن! آسون باشه هم که لعنت میفرستن!!!

شما بفرمایید ما یه سری خوبشو براتون برگزار کنیم

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ترمو و فیزیکی راحت بود
در کل لعنت به هر چی کنکوووووووووووووووووووور
حالا که اینقدر آسون بوده ، چرا دیگه لعنت به کنکور ؟؟!!!!

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام از دوباره.
پس تا حالا مثل اینکه 3 تا سوال اشتباه بوده، منم اون پاره شدن غشا رو نزدم یعنی جواب نتونستم به دست بیارم واسش، فیزیکی هم یه واکنش تغییر ناپذیر داده بود که فکر کنم اشتباه بود چون ترکیب شیمیایی حاصل از واکنش تا اونجایی که یادمه بین 2 تا ماده اولیه قرار می گیره.

از بچه هایی که ارشد دادن و درسشون تموم شده یه سوال دارم:
حالا می خواهید چیکار کنید؟ من که تو این دو سه روزه کلی تلافی این چند وقت رو کردم. اما نمی خوام کل این 7 ماه رو همینطوری بگذرونم.
فکر کنم اگه زیاد ول بگردم بابام میندازتم بیرون!!!:biggrin: یا حد اقل یه کاری می کنه که بخودم بیام.:surprised:
کسی ایده ای نداره؟ اگه کسی هست و تجربه ای هم داره پیشنهاد بده.

از یکی از بچه ها پرسیدم که می خواد چی کار کنه گفت می خواد از هفته بعد شروع کنه واسه ارشد سال بعد. پس هر کی می خواد درس بخونه از الان شروع کنه

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من 19 اردیبهشت امتحان آزاد دارم.... شناسایی تهران ... پس تا اون موقع درگیر درس هستم... اگه هیچ کدومو قبول نشم دوباره برا سال دیگه می خونم !!!! :confused:

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام
ترمو و فیزیکی راحت بود
در کل لعنت به هر چی کنکوووووووووووووووووووور

بابا می گی همش آسون بوده که نگران نباش
تو احتمالا خستگی بعد کنکور به پوچ گرایی رسوندت
ولی بی شوخی امیدوارم یه روز اینجا بیای بگی قبول شدی

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد از دیشب 4 شنبه ، توی سایت سنجش اعلام شده ، ولی از اونجایی که هیچ کارشونو نباید کامل انجام بدن ، کلید همه رشته ها هستش به جز متالورژی !!!!!

محسن کریمی

عضو جدید
سلام دوستان
کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد از دیشب 4 شنبه ، توی سایت سنجش اعلام شده ، ولی از اونجایی که هیچ کارشونو نباید کامل انجام بدن ، کلید همه رشته ها هستش به جز متالورژی !!!!!

آره می بینی تو رو خدا...! انگار هیچکی ما رو دوس نداره!!!!!!!:cry:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بالاخره کلید کنکور ارشد رشته مواد هم اضافه شد.
من شماره 2 تا از سوالا و جوابشونو که خیلی روشون شک داشتم یادم بود. یکیش درست زده بودم و یکیش غلط....
کسی میدونه سوالات رو از کجا میشه گرفت؟

shady_er

عضو جدید
اين بچه هاي عمران خيلي زرنگن.... سوالاي كنكورو بعد از امتحان سريع زدن تو سايت.... اينجا بچه ي زرنگ نداريم؟؟؟....ميدونم كه ما از اونا زرنگ تريم:)

آخرین ویرایش:

mohsend

عضو جدید
بچه ها نمیدونین دفترچه سوالاتو از کجا میشه گیر آورد، آخه کلید خالی که به درد نمیخوره

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات کارشناسی ارشد 88

سوالات کارشناسی ارشد 88

سلام دوستان عزیز
شادی خانوم ! بچه های متالورژی از همه زرنگترن!!!!!
این هم دفترچه سوالات که از سایت www.arshad.ir تهیه کردم.......حواستون باشه کلید A یا B رو باید از سایت سنجش بگیرید و چک کنید.
در صدهای خودم :cry::cry::cry:(ایشالا دانشگاه آزاد یا سال دیگه!!):
زبان : حدود 20
ریاضی : سفید:(
فیزیکی: حدود 50
مکانیکی : حدود 65
ترمو : حدود 25
شما ها چی کار کردین؟
راستی تشکر یادتون نره ها....

پیوست ها

• 1272.PDF
    569.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

spr135ing

عضو جدید
؟!

؟!

سوالات کنکور ارشد 88و چطور می شه پیدا کرد؟ کلیدش تو سایت سنجش هست اما سوالات نیست :cool:

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
شادی خانوم ! بچه های متالورژی از همه زرنگترن!!!!!
این هم دفترچه سوالات که از سایت www.arshad.ir تهیه کردم.......حواستون باشه کلید A یا B رو باید از سایت سنجش بگیرید و چک کنید.
در صدهای خودم :cry::cry::cry:(ایشالا دانشگاه آزاد یا سال دیگه!!):
زبان : حدود 20
ریاضی : سفید:(
فیزیکی: حدود 50
مکانیکی : حدود 65
ترمو : حدود 25
شما ها چی کار کردین؟
راستی تشکر یادتون نره ها....

بد نیست که زیاد:)
من که هیچی نخونده بودم امسال. اما:
زبان:41
ریاضی:25
فیزیکی:20
مکانیکی:36
ترمو:سفید

spr135ing

عضو جدید
احتمالا درصدا امسال کلی بالا رفته! باید خیلی قاراش میش باشه! کسی نمی دونه تا چه حدود باید زده باشیم تا شانس قبولی داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم :(

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
احتمالا درصدا امسال کلی بالا رفته! باید خیلی قاراش میش باشه! کسی نمی دونه تا چه حدود باید زده باشیم تا شانس قبولی داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم :(
اگه میانگین 50 درصد زده باشی ، احتمال قبولی زیاده... درصدات چه جوریه؟حساب کردی؟
من خودم بخاطر ریاضی ( که سفید گذاشتم ) شانسی ندارم...

spr135ing

عضو جدید
اگه میانگین 50 درصد زده باشی ، احتمال قبولی زیاده... درصدات چه جوریه؟حساب کردی؟
من خودم بخاطر ریاضی ( که سفید گذاشتم ) شانسی ندارم...
ترمو و فیزیکی و مکانیکی رو حدود 50 زدم، ریاضی رو 25، زبانم هم چندان تعریفی نداره، 7 تا از 30 تا رو زدم، گزینه ها هم زیاد یادم نیست ...یعنی درصدش با خداست. حالا دیگه نمی دونم :(

jimimalos

عضو جدید
بررسی مختصری از آزمون ارشد امسال

بررسی مختصری از آزمون ارشد امسال

درود بر همگی دوستان و خسته نباشید.
ولی برای من که سال دیگه امتحان ارشد دارم خیلی از ابهامات حل شد.
من جمله اینکه با کاهش منابع آزمون ولی باز محدودیتی در خصوص طرح سوال از منابع اعلام نشده وجود نداشت.
مثلا در سوالات خواص فیزیکی از درس عملیات حرارتی هم سوال داده بودن. کتاب عملیات حرارتی گلعذار خیلی مطرح بود. ولی کتاب بلورشناسی آشوری امسال زیاد مطرح نبود .
و اکثر سوالات خواص فیزیکی از کتاب پورتر بود ، همچون سالهای گذشته .
و اما در خصوص ریاضی مهندسی هم باید بگم حتی از ریاضی 1و ریاضی 2 هم سوال امده بود . اما از بخش های بخصوصی!
و اولویت سوالهای از ریاضی مهندسی و معادلات دیفرانسل(همون ریاضی کاربردی) و ریاضی عمومی و ریاضی 1 بود.
و اما دانشجویان در درس ریاضی باید تسلت کافی به مباحث انتگرال دوگانه و معادلات دیفرانسل معمولی و معادلات دیفرانسیل جزئی داشته باشند.

در خصوص زبان انگلیسی هم به نظر بنده دامنه لغاتتون رو زیاد کنید . کتاب 504 کتاب خوبی است اما باز کامل نیست . کتاب 604 هم خوب است . اما در خصوص زبان دوستانی که الان برای سال دیگر برنامه ریزی می کنند حتما دامنه لغاتشون رو زیاد کن. کتاب زبان عمومی دانشگاهتون رو حتماً مرور کنید و تا زمانی که تسلت کافی بهش پیدا نکردید سراغ کتاب 504 نروید . و در خصوص زبان تخصصی هم دامنه لغاتتون رو زیاد کنید و زیاد در این زمینه به کتابهای تست اکتفا نکنید.
و اما خواص مکانیکی خیلی تکیه بر نکته داشت . از مباحث مکانیکی 2 هم خیلی سوال داده بودن که جالب بود طراحی سوالاتشون .
ترمو دینامیک و شیمی فیزیک هم که متاسفانه خیلی سخت بود برای کسانی که حضور ذهنی نداشتن نسبت به مسائل . اما نکته اینجاست که برای تسلت بر زدن تست های ترمو باید از قبل خیلی مسئله حل کرده باشین و ذهنتان نسبت به مسائل و راه حلشان آشنایی داشته باشد . مطمئن باشین بدون تمرین در این درس شانستان در زدن تست های آزمون خیلی کمه .

اما جالبه در اکثر آزمون های کارشناسی ارشد گروه ها سوالات تکراری هستن.
امسال هم 110 سوال به همراه 150 دقیقه وقت داده بودن که فکر کنم اگر داوطلبان تسلت کافی به درسهای خواص فیزیکی و مکانیکی و زبان داشته باشن وقت برای ریاضی و ترمو کم نمی آورند .
اما یه نکته دیگه این است با توجه به رضایت اکثر دوستان از این آزمون احتمال رقابت خیلی بالاست و شاید به دست آوردن درصدهایی همچون سال های گذشته امکان قبول شدن را تضمین نکند.

اما در پایان کسی از دوستان اگر دفترچه آزمون نانومواد رو داره بزاره ممنون می شم.

التماس دعا از همگی دوستان و آرزوی موفقیت همگی تلاشگران

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبر جدید ( منبع : ایرنا)
سلام دوستان
امسال دانشگاه صنعتی بابل هم توی رشته مهندسی مواد ( گرایش شناسایی و انتخاب مواد مهندسی ) دانشجو می گیره ، همین امروز تصویب شده. یعنی ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد رشته مواد یه چند نفری میره بالاتر !!!!;)

آخرین ویرایش:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرين خبر كنكور ارشد 88 87/12/14

آخرين خبر كنكور ارشد 88 87/12/14

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به پذیرش داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد به دو شیوه آموزشی و یا آموزشی - پژوهشی گفت: كارنامه و نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد 88 اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد ماه سال آینده از طریق سازمان سنجش اعلام می شود.​
دکتر عبدالرسول پورعباس با اشاره به نحوه جدید پذیرش در کنکور کارشناسی ارشد 88 اظهار داشت: تمامی کد رشته هایی که در آنها قرار است پذیرش به شیوه آموزشی و یا آموزشی - پژوهشی صورت گیرد در دفترچه راهنمای این کنکور درج می شود و داوطلبان می توانند با اختیار خود نسبت به انتخاب هر کدام از این رشته ها اقدام کنند.
وی تاکید کرد این شیوه پذیرش هیچ استرسی را بر داوطلبان تحمیل نخواهد کرد.
رئیس سازمان سنجش درباره ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد نیز گفت: ظرفیت نهایی پذیرش داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد هنوز به طور دقیق تعیین نشده است.
وی اضافه کرد: تلاش مسئولان سازمان سنجش این است که پاسخنامه داوطلبان و نتایج تا اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد ماه منتشر شود.
رئیس سازمان سنجش همچنین درباره تأثیر معدل کارشناسی بر قبولی داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد 88 گفت: تاثیر معدل دوره کارشناسی در قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 20 درصد است که به صورت تراز شده اعمال خواهد شد.
د

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کساییکه برا کنکور ارشد آزاد ثبت نام کردن بگن کدوم دانشگاه و گرایش رو انتخاب کردن.
من خودم شناسایی تهران جنوب زدم.....
:smile:

magnet

عضو جدید
سلام فیزیکی 45مکانیکی 30ترمو 40ریاضی 10زبان 25 زدم آقاشما که همینجوری قشنگ رتبه تخمین میزنی ، اینو در چه حدی میبینی؟؟؟مرسی ی ی ی ی ی ی

chairman

عضو جدید
با سلام...
چندتا توصیه براتون دارم....
اگه زبانتون در حد تافل نیست روی زبان زیاد وقت نذارید...از کتابا و جزوههایی برای خوندن استفاده کنین که قبل از شما اونایی که خوندن تونستن نتیجه بگیرن....اولین جزوههایی که مطالعه میکنین جزوههای خدتون باشن....این خیلی مهمه که اول دید خدتوون رو برای خودتون یاداوری کنین....بعد با استفاده از جزوههای ارشد دانشتون رو تکمیل کنین.....
ارشد مانع بزرگی جلوی پیشرفت نیست.....این رو باور کنین

mohsend

عضو جدید
من که آزاد شرکت نکردم ولی برای شما آرزوی موفقیت میکنم

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فیزیکی 45مکانیکی 30ترمو 40ریاضی 10زبان 25 زدم آقاشما که همینجوری قشنگ رتبه تخمین میزنی ، اینو در چه حدی میبینی؟؟؟مرسی ی ی ی ی ی ی
حالا که خیلی اصرار داری بهت میگم ، رتبت بین 400 تا 500 میشه:whistle:

sosmar

کاربر بیش فعال
تهیه جزوه

تهیه جزوه

سلام
خسته نباشید.
اگر من اون جزوه ها رم بخوام چطور می تونم ازت بگیرم؟؟؟

بالا