kayvan90
عضو جدید
اعتماد ب نفسم ديگه متغير نيست.... تو يك حد ثابتچیزی که باید تغییر کنه رو بگو تا نظرمو بگم
اعتماد ب نفسم ديگه متغير نيست.... تو يك حد ثابتچیزی که باید تغییر کنه رو بگو تا نظرمو بگم
سلام من پيش گويي بكنم..1-نميكنه2-اره3-نه4-نوچچچچچچچچچخب دوستان همینجا یه نظر سنجی هم میزارم به نظرتون باران(ندا)که قراره امشب ازش انتقاد بشه ایا
1.اواتارش رو عوض میکنه.2.عوض نمیکنه.3. امضاش رو عوض میکنه.4. میره دنباله اینکه اسم کاربریش رو عوض کنه؟![]()
نمیشناسمشون...
سلام دوستان عزیزم به نظرمن انتقاد ادمو میسازه پس تمام انتقاداتتون رو امشب بهم بگید که من میخوام خودمو بسازم...خخخخ منتظرتون هستم....
اکی عزیزم منم دوستامو واسه امشب دعوت میکنم....خودم که به شخصه اقا کیوان رو نمیشناختم....امیدوارم بتونم پاسخگوی دوستان باشم....سلام باشه اجی جونم همه انتقاد میکنیم
اما هیچکس نیست از اقا کیوان انتقاد کنه خو
حنانه تاحالا بهترین گزینه بوده همه دوستاش رو دعوت کرد و
همه در موردش نظر دادن همزمان حضور داشت روزه انتقادش به همه هم ج داد و تازه به انتقادای قبلی که نبود هم ج داد
سلام باشه چشم خودم دعوتشون میکنم.....بابا و مامان ندا رو هم بیارین...
فکر کنم حرف برای گفتن زیاد دارن، اصن داغون شدن از دست این بچه...
بابا و مامان ندا رو هم بیارین...
فکر کنم حرف برای گفتن زیاد دارن، اصن داغون شدن از دست این بچه...![]()
سلام اره دعوتن همه میان میترسم دعوا خانوادگی بشه
میگم حالا که شما اومدین لطفا از اقا کیوان انتقاد کنیین خو
هیچکس نیست ازش انتقاد کنه
یا خدااااااااااااااااااااسلام ستاره
منم یه نسبت فامیلی باهاشون دارم، اصن امشب یه وضی...
متاسفانه آقا کیوان رو نمیشناسم و نمیتونم انتقادی داشته باشم...
بهتره هر شخصی که قراره انتقاد بشه دوستانش رو دعوت کنه تا توسط اونها مورد انتقاد قرار بگیره...
یا خداااااااااااااااااااا![]()
خخخخخ...باشه هادی خان امشب منتظرتم بیا هرچه میخواهد دل سنگت بگو.....به قول یی از دوستان: یا خود خداااااااااا....
ولی شما که به این وضع عادت داری...
بعله همین کار رو میکنیم دیگهسلام ستاره
منم یه نسبت فامیلی باهاشون دارم، اصن امشب یه وضی...
متاسفانه آقا کیوان رو نمیشناسم و نمیتونم انتقادی داشته باشم...
بهتره هر شخصی که قراره انتقاد بشه دوستانش رو دعوت کنه تا توسط اونها مورد انتقاد قرار بگیره...
اسم من كيوانه... آدرس فيسبوكمو بدم خوبه؟ بخدا من كاوه نيستم!!!
سلام وای خدای من پ چرا هر کسی مورد انتقاد قرار میگیره اولین کاری که میکنه اواتارش رو عوض میکنه؟
اون از حنانه اینم از اقا کیوان
ممنون عزیزممن انتقاد خاصی ندارم .........همه خوبن..........حتی دوست خوبم حنانه......
سلام عزيزم خوبي؟ماهم توليستت هستيم؟بچه ها لطفا اسپم نکنید یه چند تا انتقاد از اقا کیوان کنید
ندا تو هم اسپم نکن فقط ساعت 8میتونی جواب بدی و تا دلت میخاد واسه خودت اسپم کن و جواب بده
الله اکبر![]()
من نیمیخوام اسپم کنماو..به خاطر دوستان عزیزو استقبال کاربران![]()
![]()
من مصلحت رو دراین می بینم که باز تاکید کنم اینجا با هم حرف نزنید و لطفا اسپم نکنید فقط انتقاد کنید![]()
پس لطفا خواهشمندم در ارسال پست هاتون دقت نظر لازم رو مبذول فرمایید و با شکیبایی روند این تاپیک رو
در حالت عادی ادامه بدید
دوستان گرامی توجه داشته باشن که این تاپیک برای بحث و گفت و گو با هم نیست و باید طبق مضمون
تاپیک
پیش بریم
لطفا در ساعات باقی مانده هرچه در توان دارید علیه اقا کیوان موضع گیری کنید![]()
(انتقادات تند هم پذیرفته میشود )من امنیتتون رو تظمین میکنم![]()
![]()
من نیمیخوام اسپم کنماو..
ولی عزیزم تضمین میکنی یا تظمین ؟![]()