ببینید و بگویید (نام دستگاه و عملکرد آن )

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
از این وسیله برای گرفتن ضایعات و الیاف شناور و نشسته روی غلطکها و مجاور اونها (مخصوصا رینگ) استفاده میشه . با چرخش میله الیاف به دور میله پیچیده و از اطراف غلطک خارج میشوند.

sjm

متخصص ریسندگی و فرش
از این وسیله برای گرفتن ضایعات و الیاف شناور و نشسته روی غلطکها و مجاور اونها (مخصوصا رینگ) استفاده میشه . با چرخش میله الیاف به دور میله پیچیده و از اطراف غلطک خارج میشوند.
بله درست است ولی اسمشو نگفتی :D

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
مهندس واقعا چقدر خوبه شما این دستگاه ها رو میذارید.برای ما که تا حالا خیلی توی کارخونه نبودیم و زیاد با این دستگاه ها برخورد نکردیم عالیه.مهندس خیلی ممنون;):gol:
حامدجان واقعا اطلاعاتون قابل تحسینه.من مطمئنم شما ییکی از موفق ترین مهندسان نساج می شید;)

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
1. اسمشو دقیقا نمیدونم چیه . ببخشید .
2. مرسی ارامش جان

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
دستگاه زیر اسمش چیه ؟ کارش ؟؟

sjm

متخصص ریسندگی و فرش
ok

ok

سلام

اسمش رول پیکر یا پرزگیر است

این دستگاه هم باید دستگاه بافندگی پارچه از نوع بادامکی باشه از دور که این طوری نشون می ده :smile:

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
سلام

اسمش رول پیکر یا پرزگیر است

این دستگاه هم باید دستگاه بافندگی پارچه از نوع بادامکی باشه از دور که این طوری نشون می ده :smile:

دستگاه بافندگیه ولی دقیقا نوعش رو میخوام که بگید .

sjm

متخصص ریسندگی و فرش
دستگاه بافندگیه ولی دقیقا نوعش رو میخوام که بگید .

سلام
سال نو رو به همگی تبریک می گم و انشاا.... که سال پر از موفقیت داشته باشید

این دستگاه بافندگی از این تصویر نمی شه کامل متوجه شد ولی حدسم نو تشکیل دهنه بادامکی و پود گذاری رپیر یا پرجکتایل باید باشه

M.Deylamian

مدیر بازنشسته
دوستان سلام..دارم به این فکر میکنم که اگه در جواب دادن به این مسابقه شرکت نکردم به این خاطر نبوده که بلد نبودم بلکه در سهای تکنولوژی رو فقط پاس نمودم..(آرامش شاهده !)خلاصه کمی هم به دستگاه های غیر ریسندگی توجه کنید.
با تشکر

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
منم ماندانا جان کلی اوایل دپرس میشدم ولی واقعا دقت کنی میبینی چقدر بهت اطلاعات اضافه میشه!!ادم بدون اینکه توی کارخونه باشه میتونه تمام اینها رو بشناسه!!اگه بین دستگاه ها دستگاه هایی هم باشه که ما هم بتونیم شرکت کنیم عالیه ولی اینها هم خیلی خوبه.من واقعا لذت میبرم.میگن اگه یه جایی باشه که دستگاهها رو اسم هاشون رو جمع کنیم خیل خوب میشه!پشت سر هم دستگاه ها رو کاربردشون جمع بشه خیلی عالی میشه.اونجوری همه یمتونن سریع خلاصه ی تاپیک رو ببینن

M.Deylamian

مدیر بازنشسته
درسته آرام جان واقعا همینطوره.منم موافقم برای من که مفید بوده .همینجا هم از دوستان فعال این بخش مخصوصا آقای محبتی و حامد جان تشکر میکنم ..پیشنهاد خوبی دادی ! به فکرش هستم !

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام دوستان!:gol:
سال نو مبارک!!:gol:
رپیر و پروژکتایل که نیست میمونه ایرجت و واترجت راستی من تاحالا اینارو ندیدم ها!!:redface:
چند فازی هم همینطور!!!:D
گویا منم فقط پاس کردم!!!اشکال از من نیست از تعطیلات نوروزیه!!!:redface::D
-----------
راستی یادم رفت بگم حدس من ایرجته!!!:D

آخرین ویرایش:

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
منم با نظراتتون موافقم.
ستایش جان ایرجت نیست . دقتت رو بیشتر کنی حتما جوابو میگی .

sjm

متخصص ریسندگی و فرش
سلام به همگی و عید را به همه تبریک می گم

دستگاه بافندگی پارچه غیر حلقوی از نظر سیستمهای تشکیل دهنه و پود گذاری تقسیم بندی می گردند که از شکل که به صورت کلی نمایش داده شد و حضور دو نفر در روبروی سیستم پود گذاری مانع از نمایش کامل پود گذاری گردیده است ولی بدلیل عدم وجود مضراب و سطح تخت دهنه نمی تواند ماکو و ایر جت باشد و با توجه به منفی بودن موارد دیگر فقط واتر جت می ماند البته وجود ورد و دفتین چند فازه را نفی می کند

Setayesh

مدیر تالار
سلام به همگی و عید را به همه تبریک می گم

دستگاه بافندگی پارچه غیر حلقوی از نظر سیستمهای تشکیل دهنه و پود گذاری تقسیم بندی می گردند که از شکل که به صورت کلی نمایش داده شد و حضور دو نفر در روبروی سیستم پود گذاری مانع از نمایش کامل پود گذاری گردیده است ولی بدلیل عدم وجود مضراب و سطح تخت دهنه نمی تواند ماکو و ایر جت باشد و با توجه به منفی بودن موارد دیگر فقط واتر جت می ماند البته وجود ورد و دفتین چند فازه را نفی می کند

ممنون مهندس!اطلاعات مفیدی بود!پس فقط میمونه واترجت!ولی شما همه ی اینارو چه جوری از روی تصویر دیدید؟:surprised:
تو کارخونه ای که من رفتم کارآموزی فقط رپیر داشت!خیلی دلم میخاد از نزدیک همه ی ماشینارو ببینم!

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
مرسی مهندس. واتر جت درسته .
با نگاه به شمای کلی ماشین کاملا مشخصه .
مرسی ستایش جان شما هم درست گفته بودی.

hadi.textile64

مدیر تالار مهندسی نساجی
مدیر تالار
سلام

اگه یکم بیشتر در موردش توضیح بدین ممنون میشم

مثلا چه تکمیلی رو روی کالا انجام میده ؟

Setayesh

مدیر تالار
سلام

اگه یکم بیشتر در موردش توضیح بدین ممنون میشم

مثلا چه تکمیلی رو روی کالا انجام میده ؟

منظور از فینیشر تکمیل نیست،منظور دستگاه فینیشره!کار فینیشر تبدیل فتیله به نیم چه نخه که تاب مختصری به اون میده و روی بوبین می پیچه تا برای استفاده در رینگ آماده بشه!

hadi.textile64

مدیر تالار مهندسی نساجی
مدیر تالار
ممنونم

درسته بعد ارسال پست حدس زدم که فینیشر رو اشتباه متوجه شدم

در مورد اصطلاحات تکنولوژی اطلاع زیادی ندارم متاسفانه

بالا