با استفاده از عکس و انتخاب انگشت شخصیت خود را بشناسید

SoLTAnEH

عضو جدید

آیا تا به حال بطور دقیق به انگشتان دستان خود نگاه کرده اید؟ تا به حال فکر کرده اید که به کدامیک علاقه بیشتری نسبت به بقیه دارید؟ با دقت نگاه کنید، سپس توضیح مربوط به آن را بخوانید.

انگشت شماره 1

این انگشت نماد مسایل مادی و ثروت است و کسانی که این انگشت را انتخاب میکنند، اقتصاد دانان خوبی هستند و معمولا از نظر مالی در وضعیت خوبی قرار دارند.

انگشت شماره 2

این انگشت نماد کار میباشد و اشخاصی که به این انگشت اهمیت بیشتری میدهند انسانهای کاری هستند و بطور کلی وجدان کاری خوبی دارند و موفقیت زیادی در کارها دارند.

انگشت شماره 3

این انگشت میزان اهمیت به خود فرد را نشان میدهد، افرادی که این انگشت را انتخاب میکنند، در مورد همه چیز اول به خود اهمیت داده و تا حدودی خودپرست و خودخواه هستند.

انگشت شماره 4

این انگشت نماد محبت و عشق است و کسانی که این انگشت را انتخاب میکنند، انسانهای احساساتی و عاطفی هستند و همواره به دنبال محبت و خوشحال کردن دیگران هستند.

انگشت شماره 5

این انگشت نماد خانواده و فرزند هست و کسانی که به این انگشت علاقمند هستند، افرادی هستند که به خانواده پایبند بوده و به زندگی مشترک و بطور کلی روابط بین افراد اهمیت می دهند

منبع:iranalive

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرچی به انگشتهام نگاه کردم دیدم همه را به یک اندازه دوست دارم
این یعنی چی؟؟؟:smile:

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگشت شماره 4

این انگشت نماد محبت و عشق است و کسانی که این انگشت را انتخاب میکنند، انسانهای احساساتی و عاطفی هستند و همواره به دنبال محبت و خوشحال کردن دیگران هستند.

برید تو کف خصوصیات اخلاقی

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگشت شماره 2

این انگشت نماد کار میباشد و اشخاصی که به این انگشت اهمیت بیشتری میدهند انسانهای کاری هستند و بطور کلی وجدان کاری خوبی دارند و موفقیت زیادی در کارها دارند.

منبع:iranalive

جالبه من انگشت دوم رو انتخاب کردم.
الهی بمیرم برای وجدان کاری خودم که کسی قدرمو نمیدونه

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگشت شماره 2 - واقعا درسته ... اينقدر دلسوزم كه تا نزديك سال تحويل هم سر كارم حضور دارم ....دلم واسه خودم سوخت كه از همه كمتر اضافه كار و پاداش مي گيرم.

elahe.20

عضو جدید
من همرو دوست دارم ولي بيشتر شماره 4 البته فكر كنم همه بچه هاي باشگاه با احساس باشن:w40:

phalagh

مدیر بازنشسته
من از 4 و 5 نميتونستم يكي رو انتخاب كنم. هر دو خوندم. درست بود. دقيق زد تو خال.

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی انگشت وسطی از همه پرکاربرد ترو با حال تره ;)

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

انگشت شماره 4

اوهوم اوهوم

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من با اجازه soltan میخواستم یه پیشنههاد بدم چون بعضی از دوستان از 5 انگشتشون نمی گذرند
حالا دیدید عیب نداره
فکر کنید که ندید
هر 5 تا انگشتتون نام ببرید اونی که اول دوست دارید تو اولویت قرار بدید به ترتیب تا انگشت پنجم
اینجوری میفمید که اولویت های شما تو زندگی کدام است یا شبیه است

من الان اصلا یادم نیست چی بود پس:
2
5
3
1
4

خانومي

عضو فعال
کاربر ممتاز
دوستان من با اجازه soltan میخواستم یه پیشنههاد بدم چون بعضی از دوستان از 5 انگشتشون نمی گذرند
حالا دیدید عیب نداره
فکر کنید که ندید
هر 5 تا انگشتتون نام ببرید اونی که اول دوست دارید تو اولویت قرار بدید به ترتیب تا انگشت پنجم
اینجوری میفمید که اولویت های شما تو زندگی کدام است یا شبیه است

من الان اصلا یادم نیست چی بود پس:
2
5
3
1
4
همشون با هم ميان تو ذهنم :d

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی...!
من که تا نیگا کردم, دیدم که به جز انگشت 4 از بقیه بدم نمیاد!(و به انگشت 4 اصلا علاقه نداشتم!)
تا حدودی درست بود...
مرسی عزیز...

zahra-d

عضو جدید
انگشت شماره 2 - واقعا درسته ... اينقدر دلسوزم كه تا نزديك سال تحويل هم سر كارم حضور دارم ....دلم واسه خودم سوخت كه از همه كمتر اضافه كار و پاداش مي گيرم.
ای بابا تو هم که مثل منی امسال منم با این شرایط مواجه شدم و یک تصمیم کبری گرفتم!:smile:

خانومي

عضو فعال
کاربر ممتاز
من از شما ه سوال میکنم
بعدش روانشناسی
حالا سوالم از دو تا دستت از کدوم بیشتر خوشت میاد:redface:
هر دو تا شو :(

نميدونم ميخوام بگم دست راست، دست چپمو ميبينم ميگم اون خوشگل تره
ميخوام بگم دست چپ، دست راستمو ميبينم ميگم اون خوشگل تره....
چه انتخاب سختي...