mary94
کاربر فعال
سلام،مرسی بابت راهنماییت....همین کارو میکنمسلام.کار بابالسا با ضخامت کمترراحت تره.واسه برشش میتونی از تیغ جراحی استفاده کنی.
پروفیلو باچوب بالسادربیاررنگش کن.

سلام،مرسی بابت راهنماییت....همین کارو میکنمسلام.کار بابالسا با ضخامت کمترراحت تره.واسه برشش میتونی از تیغ جراحی استفاده کنی.
پروفیلو باچوب بالسادربیاررنگش کن.
ممنون دوستمقبل برش بالسا میتونی یه طرفش مقوا بچسبونی تا تقویت بشه همش نشکنه
فروشیه؟؟؟؟؟ قیمتش چند؟؟؟
مرسی بابت نظری که راجب کارتم دادیکاری که راندو شده خوبه فقط یکم کنتراست بیشتر رنگ ها می تونه فضا رو بهتر نشون بده.حتی یه جاهایی رو اون وسط ها سفید می ذاشتی و خط های عمودی می کشیدی می تونست خیلی خوب یه کنتراستی رو وسط تصویر بوجود بیاره
اسکیسی هم که سیاه قلمه خوبه فقط چندجاش مشکل پرسپکتیو داره و خیلی مشکل اساسی محسوب نمی شه.گوشه ها و کنج ها رو هم می تونی بهتر توی اسکیس هات طراحی کنی،نه صرف یه زاویه که باید فضا رو محدود کنه.تغییر متریال و ... ساده ترین کاره
سلام، ماکت برج عرب رو چند وقت پیش ساختم و الان دیگه لازمش ندارم. کسی هست که به دردش بخوره!
یه راهنمایی برا کار شیت باید چه چیزای رو در نظر بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنمیه راهنمایی برا کار شیت باید چه چیزای رو در نظر بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم چه چیزایی رو تو یه شیت بندی باید در نظر گرفت یا به چه صورت میشه یه شیت بست.کتاب از استاد ارتور و صدیق دارم اما نکتهای راجبشون توضیح دادن
سوالتون خیلی کلیه...
منظورتونو نمیفهمم
تو این قسمت که گفتید انگار تصویر روی اب داره کشیده میشه شاید بخاطر اینه که کف سازی انجام ندادم یابخاطر سایه ها هست؟این اسکیس مشکل نقطه گریز داره و انگار تصویر روی آب داره کشیده می شه
مبلمان فضا هم این کشیدگی رو تشدید می کنه
نیازی نیست تمام دیوار از بالا به پایین تیره بشه.کنج ها کافیه برای کنترل تصویر
فکر کنم بخاطر هر دوشه...تو این قسمت که گفتید انگار تصویر روی اب داره کشیده میشه شاید بخاطر اینه که کف سازی انجام ندادم یابخاطر سایه ها هست؟
منظورم چه چیزایی رو تو یه شیت بندی باید در نظر گرفت یا به چه صورت میشه یه شیت بست.کتاب از استاد ارتور و صدیق دارم اما نکتهای راجبشون توضیح دادن
سلام من چند تا فیلم اموزش راندو اسکیس دارم چطور باید بزارم اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
واقعا کمکاتون محشره خیلی ممنون دوستان![]()
سلام بچه ها نظرتون در مورد این کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
/مشاهده پیوست 191452
سلام در مورد درس طراحی با دست آزاده وقت زیادی نداشتم روش کار کنمبیشتر شبیه طراحیه
میتونستید باراپید1سری خطوط روش ایجاد کنیدیا باتونولیته های طوسی و خاکستری ماژیک راندوش کنید
میشه تصویری که از رئش کشیدینو هم بذارین؟یکمی بیشتر توضیح میدین در رابطه با چه درسیه؟
سلام در مورد درس طراحی با دست آزاده وقت زیادی نداشتم روش کار کنم![]()
آهان پس راندو نمیخواد!
از روی عکس کشیذین درسته؟[/QU
اره از روی عکسش کشیدم.
اولین اسکیس و راندو:
اینو تو کارگاه آموزشی آقای صدیق کشیدم ک یکی از بخشای "همایش آینده معماری و شهرسازی در ایران" بود
مشاهده پیوست 191462
و اینو فردای اون روز کشیدم تمرینی بود ک تو یکی از تاپیکای باشگاه ارائه شده بود
مشاهده پیوست 191463
آهان پس راندو نمیخواد!
از روی عکس کشیذین درسته؟[/QU
اره از روی عکسش کشیدم.
میشه عکسو ببینم؟استاددقیقا ازتون چی خواسته؟که ببرین تو گریز؟
اشکالی نداره بفرست عزیزم البته اگه دوس داریا!!این کارو ار روی کتاب طبیعت منبع الهام برداشتم ازش عکس گرفتم زیاد کیفیت نداره بفرستم........