چرا که نه؟خیلی هم خوبه.اتفاقا اوایل همین تاپیکم همین کارو کردیم و روند همین بود ولی بعدش دیگه کسی کار نذاشت.خوشحال میشیم شما و بقیه هم کارشونو بذارن روشون بحث کنیم.چون قطعا اینطوری فقط چیز یاد میگیریم تا اینکه کارای حرفه ای و بی نقص و ببینیم اونم بدون هیچ تحلیلی!سلام بچه ها
بهتر نیست کارهای خودمون رو بذاریم و در موردش اظهار نظر کنیم؟
چون کتاب لین رو که اکثر بچه ها دیده اند![]()
ما همین جاییم . اما
........خیلی گرفتاریم . نوشین جون باور کن کارم رو می خوام بذارم اما ناقصه . درگیر پروژه هام شدم به شدت
. مگه این استادا می ذارن آدم نفس بکشه
. ببخشید وقت تا کی تمدید شده؟
![]()
نوشين جون سرش خيلي مشغول بود به من گفت بيام بگم كه وقت تا تاريخ 28اسفند تمديد شدنوشیییییییین جووووووون کجایییییییییی؟!!کم پیدایی!
نوشين جون سرش خيلي مشغول بود به من گفت بيام بگم كه وقت تا تاريخ 28اسفند تمديد شداما شما هر چه زودتر بزارين كاراتونو
نوشين جوون 1وختي داره كه نادونه خوب جووني كردم ديگه
واي نوشين ميكشه منو![]()
چه جوری می تونم دستمو تو اسکیس قوی کنم
میشه کمکم کنید
ممنون
من کلاس اسکیس دارماگه میخوای بیا پیشیم
![]()
![]()
راندو هم درس میدی؟ (خدای نا کرده شما استاد دانشگاه که نیستی؟؟؟)
من موافقم . تازه میگم که پرسپکتیو هاش هم خیلی خوب نشدهاین راندوهایی که گذاشتم با مارکر هستن و از نظر من مبتدی هستن! نظر شما چیه ؟ به نظر من درختاش و رنگاش اشکال داره........راستشو بخواین شبیه راندوهای خودمن!!!![]()
راندوهاي خودت كه حرف ندارناین راندوهایی که گذاشتم با مارکر هستن و از نظر من مبتدی هستن! نظر شما چیه ؟ به نظر من درختاش و رنگاش اشکال داره........راستشو بخواین شبیه راندوهای خودمن!!!![]()
راندوهاي خودت كه حرف ندارن
نه مبتدي نيستند بلكه نوع و سبك كارشون متفاوته و كار معماري نيستند و مثلا بعضي تصاويرشون مثل تيكه هائي از كارتونه
مرسی پروین جاناینم دیشب کشیدم. با راپیده و مخوام روش با مارکر کار کنم ببینم چه طور میشه.
نظر یادتون نره![]()
مرسی پروین جان
خیلی خوب شده
به نظر من که با مارکر دیگه روش نکش الان خوبه فقط بعضی جاهاشو تیره تر کن که کنتراست پیدا کنه .
اگه خواستی با مارکر هم امتحان کنی از روش کپی بگیر و بعد رو کپیت تمرین کن
معلومه با حوصله کشیدی .
ادامه بده
عزیزم راستی هیچ وقت یادت نره پایین کارات تاریخ و مدت زمان رو بنویس![]()
سلام پروین جان! آفرین به شما. حسابی روی ما رو سفید کردی با این فعالیتتاینم دیشب کشیدم. با راپیده و مخوام روش با مارکر کار کنم ببینم چه طور میشه.
نظر یادتون نره![]()