گیزموی عزیز :
کارت بی نهایت زیبا شده . لازم می دونم نکات مثبتش رو برای خودم و همه دوستان گرامی بزرگنمایی کنم . :
1- پرسپکتیو مناسب
اگر چه زوایای انتخابی برای یک کار کروکی ، می تونه خیلی زیاد باشه ، ولی توجه به انتخاب یک زاویه مناسب امکان ایجاد سایه روشنهای بسیار فوق العاده ایی رو میده . این کار باعث می شه ، عناصر با اهمیت در کروکی برای تشریح بیشتر فضا پشت همدیگه نباشن . عناصر هر کدوم اهمیت خودشون رو داشته باشن و هویت معنایی خودشون رو در فضا به نمایش بگذارن .
2- دقت به عناصر جزیی
همیشه کلیات کار ، وابسته به جزییات هستن توی کروکی . وقتی یک کار زیبا می شه که جزییات خوبی داشته باشه . جزییاتی که واقعی نیستن و به سادگی به وجود میان و کار رو پخته نشون میدن .
3- خطوط قوی ، ساختار دهنده کل کار
وقتی خطوط با قدرت و بدون ترس کشیده می شن ، حتی اگه کار یک اماتور هم باشن ، حرفه ایی به نظر میان . اگر چه محدوده حرفه ایی شدن از نظر من در هنر هیچ وقت مرزی نداشته و فکر می کنم تمرین بهترین استاد انسان و تلاش و پشتکار بهترین مسیر حرفه ایی شدن باشه .
خطوط قوی به ببیننده خط مشی نشون میده . و وجود و واقعیت کروکی رو تحکیم می کنه . اثبات حضور یک خط در کروکی در غیابش به کل کار لطمه می زنه و شاید بیننده با خودش بگه اگر این خط وجود نداشت آیا این کار ناقص نبود ؟
4- سایه های طبیعی
هیچ سایه ایی سیاه سیاه نیست . سایه های همیشه دنیای خاص خودشون رو دارن . دقت در درست دیدن سایه ها می تونه به کار کروکی کمک کنه . می تونه اونو خیلی باز تر ، طبیعی تر و جذاب تر جلوه بده .
خطوط سایه تعیین کننده ، حرکت نور در کل کاره . تعیین کننده پر ها و خالی ها . سایه ها که نباشن هیچ کار معماری ای معنا نداره . حجم بی سایه مثل یک مکعب بی ارزش می مونه . سایه ها تنها رمز موفقیت و فوت آخر کوزه گری در کروکی هستن .
خیلی از کروکی ها محتاج بهتر دیده شدن هستن و خیلی از کروکی ها علی رغم کار بسیار زیبا ، ناقص دیده می شن و ضعفشون در سایه است ...
البته دلم نمی خواد اشکالی از این کار بگیرم ولی برای بهتر شدن کار ، فقط هاشورها مشکل داره . هاشورهای توری مرغی ارزش کار معماری رو پایین میاره . روند سایه زنی با مداد می تونه خیلی به ارزش کار اضافه کنه . توصیه می کنم حتما سایه زنی با مداد رو از کتاب کروکی اساتیدی چون آقای دکتر صدیق یه نگاهی بندازید .
در کل کارتون جای تحسین داره . بهتون به خاطر این کار زیبا تبریک می گم . 
استاد دومان عزیز و با حوصله
ممنونم؛بابت انرژی مثبتی که نه تنها تو این پست که تو همه نظرات و پستاتون به من و امثال من که تازه اول راه بی انتهای یادگیری هنر معماری هستیم القا می کنید.
بعد هم باید بگم بی تعارف انتظار اینهمه تقدیر و تشویقو نداشتم؛یعنی کارمو به اون خوبی ندیدم ولی حالا اینو به فال نیک می گیرم و سعی می کنم کارای بیشتری بذارم تا بیشتر از نظرات و صد البته انتقادات سودمندتون بهره مند بشیم-من و بقیه دوستان-
از نقدی هم که به هاشورها داشتید بیشتر سپاسگذارم و حتما تلاشمو برای رفع این ضعف بکار می گیرم.
و در آخر باید بگم بیشتر از کار من صبر و حوصله شما برای راهنمایی دلسوزانه بچه های باشگاه جای تحسین داره