باز هم يک فرقه جديد: آموزش بي اعتقادي به خدا در اطراف تهران

phalagh

مدیر بازنشسته
يک فرقه مشکوک بودايي به بهانه ارائه برخي تاکتيک ها به فريب جوانان شهرستاني مي پردازد.

به گزارش برنا، به تازگي فرقه مشکوک "ويل پيافانا" تحت عنوان ارائه تکنيک‌هاي آرام بخش، دوره هاي 10 ، 15 ، 30 و 45 روزه‌اي را ويژه جوانان در اطراف تهران برگزار مي کند.

گفته مي شود شرکت کنندگان در اين دوره ها اجازه خروج از محل برگزاري دوره را ندارند و اقامه نماز يا انجام هر گونه عبادت شرعي در محل برگزاري دوره ممنوع است. اين فرقه اعتقاد دارد، رسيدن به آرامش نيازي به انجام فرائض ديني ندارد.

همچنين گزارش‌ها حاکي است که دختراني که در اين فرقه ثبت نام کرده‌اند اغلب مورد آزار و اذيت جنسي قرار مي گيرند که با توجيه اربابان اين فرقه، بايد براي رسيدن به آرامش جاودان و نزديکي با خداوند در مقابل اين تجاوزات، هيچ شکوه و شکايتي از خود بروز ندهند!

همچنين مطالب ارائه شده در اين دوره ها به گونه اي است که افراد آموزش ديده در پايان دوره به اين نتيجه مي رسند که خدايي وجود ندارد و هرکسي خداي خود است. اين فرقه اعتقاد دارد که خدا در درون آدم‌هاست و هيچ نيازي به التزام به برخي اعتقادات ديني نيست.

آگاهان مي گويند برگزار کنندگان اين دوره ها پرونده افراد شرکت کننده را در اختيار مراکز خاص در آمريکا و کانادا قرار مي دهند.

شايان ذکر است به تازگي گروه‌ها و فرقه‌هاي شبه عرفاني با نفوذ در مراکز دانشگاهي و برخي محافل جوانان قصد القاي عقايد و نظريات انحرافي خود را دارند که در راس آن عرفان‌هاي کاذب و رنگارنگي است که "بي‌قيدي" را مهمترين شاخصه اتصال به آرامش مي‌دانند. در جلسات اين گروه‌ها همچنين هرگونه اظهار نظر فردي و پايبندي به اصول و اعتقادات فردي و گروهي، ممنوع است.
منبع: WWW.MOUOOD.ORG

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا ی دو نکته ی زیر متاسفم:
پ- جوانان ما انقدر کورکورانه به چنین به اصطلاح ادیان متوسل میشند.
2- انقدر دینهای آسمانی ما منحرف شده و قدرت تاثیر گذاری کمی دارد که همگان به این فرقه ها گرایش پیدا می کنند.

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
برا ی دو نکته ی زیر متاسفم:
پ- جوانان ما انقدر کورکورانه به چنین به اصطلاح ادیان متوسل میشند.
2- انقدر دینهای آسمانی ما منحرف شده و قدرت تاثیر گذاری کمی دارد که همگان به این فرقه ها گرایش پیدا می کنند.

داش حامد ...متاسفانه اینا همش سازماندهی شدس....این فرقه ها الکی به وجود نمیاد ....کار کارشناسی شدس .... روان شناسها روی این قضیه ها کار می کنن ....نقاط ضعف ملت شناسایی میشه ....بعد یه تیم تحت عنوان یه فرقه جدید میاد از روی همین نقاط ضعف وارد عمل میشه و بعدش هم که خدا میدونه....:(
یکی از نقاط ضعف فعلی ....خواستار رسیدن به ارامش در شرایط پر تنش و استرس زای فعلیه .... که فکر می کنم روی این نقطه ضعف میشه خیلی کارها انجام داد ....:cool:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
به نظره من کسانی که اولین قدمو بر میدارن که برن به سمت چنین مجمع هایی از همون موقع بی اعتقادی خودشونو نشون میدن.
پس این جور آدما حقشون هست که هر نوع بلایی سرشون بیاد.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظره من کسانی که اولین قدمو بر میدارن که برن به سمت چنین مجمع هایی از همون موقع بی اعتقادی خودشونو نشون میدن.
پس این جور آدما حقشون هست که هر نوع بلایی سرشون بیاد.
انسانها هر بلایی که سرشون میاد از کم اطلاعاتیشون و نه از یک حماقت ساده...
هر شخصی ممکنه در برهه ای از زمان حیاتش موجب کج روی و گمراهی بشه و لی این باور و اندیشه های اونو که بهش جرات "نه " گفتن رو میده.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من یه مدلش و قبلا گفته بودم
برخوردم با یه مبلغ مسیحی
خیلی دلم می خواست داستانش و بگم
و راحت میشه فهمید اینا از کجا اومدن
کجا آموزش دیدن و ...........

iran sabz

عضو جدید
دلیلش بیسوادی و بی اطلاعاتی مردم
و اینکه خیلیا دوست ندارن مردم اگاه باشن

farda_65

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید بیشتر برای کسانی متاسف شد که به این گروه ها اعتماد می کنن چون هنوز خوب و بدهای بدیهی رو تشخیص نمیدن...

Bad Boy Blue

عضو جدید
ما نباید به این جوانان ایرادی بگیریم

ما برای این جوانان چه کاری کردیم که به طرف این دین ها نرن ؟

وقتی یک جوون از دین اسلام شناختی نداره و کسی سعی نمی کنه بهشون این دین رو بشناسونه مسلما وقتی کسی بیاد هر دینی رو به اینا معرفی کنه بخاطر برطرف کردن نیاز خودش به سمت اینگونه ادیان کشیده میشه !!!

hamidsafa

اخراجی موقت
فقط میتونم بگم متاسفم که یه مدیر این خبرو گذاشته.اگه شمایی که دم از اسلام میزنید با کارهاتون باعث نشید که جوونا از اسلام گریزون بشن این بحثا پیش نمیاد.
رفتم سراغ منبع این خبر ببینم چیه.یکم گشت زدم تو اون مثلا سایت که اینو دیدم

آلبرت انیشتین شیعه بود؟ ۰۴ شهريور ۱۳۸۸
به گواه حضرات آیات عظام ، شیخ لطف الله صافی گلپایگانی و شیخ علی صافی گلپایگانی که از شاگردان مرحوم آیت الله العظمی بروجردی بودند ؛ فیزیکدان و ریاضی دان بزرگ جهان، آلبرت انیشتین به دست آیت الله العظمی بروجردی به آئین تشیع گرویده و بنا بر دستور معظم له از بیان این مطلب تا اواخر عمر خود به دلیل حفظ جانش ، خودداری کرده است.

در گوشه ای از این نامه به آیت الله بروجردی که توسط آلبرت انیشتین نوشته شده است آمده است :

Herzliche Gru``&e von Einstein ( سرآغاز نامه )

با صمیمانه ­ترین سلام­ها از اینشتین محضر شریف پیشوای جهان اسلام جناب سید حسین بروجردی. پس از 40 مکاتبه که با جنابعالی بعمل آوردم اکنون دین مبین اسلام و آئین تشیع 12 امامی 1 را پذرفته­ ام / که اگر همه دنیا بخواهند من را از این اعتقاد پاکیزه پشیمان سازند هرگز نخواهند توانست حتی من را اندکی دچار تردید سازند! اکنون که مرض پیری مرا از کار انداخته و سست کرده است ماه مرتس ( مارس) 2از سال 1954 3 است که من مقیم آمریکا و دور از وطن هستم.

لینک:http://mouood.org/content/view/9224/3/

گفتم خدایا یعنی ما اشتباه میکردیم اینشون یهودی بودند؟یه سر به منبع خبرش زدم دیدم اینه:http://www.irsna.ir/index.php
یکم که نگاه کردم به ادبیات زیبای این سایت پی بردم:

نظرسنجیآیا دخالت خاندان امام خمینی در امور سیاسی کشور جایز است

باید دخالت باشدباید نظارت باشدبه ایشان ربطی نداردباید دید وصیت امام چه بوده ا

نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 323
نظرات : 0

یه خورده بیشتر که نگاه کردم اینم دیدم:

اگر جنبه و طاقت خواندن ندارید لطفا نخوانید..
در یکی از تشرفات آقا باقر بهبهانی (از بزرگان علمای شیعه ) خدمت
حضرت ولی عصر (در عالم حضور ) ایشان مشاهد می کند
که حضرت ولی عصر در حال گریه هستند .
ایشان دلیل گریه را از حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف جویا می شود .
حضرت او را به جلو خوانده ودلیل گریه ی خود را....

حضرت او را به جلو خوانده ودلیل گریه ی خود را زخمی که بروی سینه ی ایشان است بیان میکنند .
آقا باقر تعجب می کند و می پرسد که دلیل این زخم دردناک که بروی سینه ی شماست چیست ؟
حضرت در پاسخ می فرمایند :
این زخمی است که شیعیان با گناه بر قلب من می گذارند .

لینک:http://www.irsna.ir/article559.html

خوشحال شدم که من درست فکر میکردم.اما واسه اطمینان رفتم ویکی پدیا که اینو دیدم:

حمایت از صهیونیسم
آلبرت انیشتین از حامیان صهیونیسم بود . حمایت او از صهیونیسم باعث خشم راستگرایان آلمان شد .[۲۵]انیشتین در سال 1939 کتابی نیز به نام «درباره صهیونیسم»( About Zionism ) نوشت .[۲۶]او پس از سفر به آمریکا به سخنرانی هایش به نفع صهیونیسم ادامه داد .[۲۷]اینشتین در یک سخنرانی در هتل کومودور نیویورک ، به مردم گفت «آگاهی من از ماهیت اصلی یهودیت با عقیده یک کشور یهودی دارای مرز، ارتش ، و درجه‌ای از قدرت دنیوی هر جقدر هم که متعادل باشد، مخالف است . من نگران آسیب داخلی هستم که یهودیت متحمل آن خواهد شد . »[۲۸] او همچنین یک نامه سرگشاده منتشر شده در نیویورک تایمز [۲] را نیز امضا کرد این نامه مناخیم بگین و حزب ملی‌گرای هروت را خصوصا برای برخورد نامناسب با بومیان عرب در جریان دیر یاسین توسط ارگون پیشینیان هروت محکوم کرد .
علی‌رغم این نگرانی‌ها ، او در تأسیس دانشگاه عبری در بیت‌المقدس ، فعالیت بسیاری کرد و در سال (۱۹۳۰) کتابی با عنوان «در مورد صهیونیسم : مجموعه مقالات و سخنرانی‌های استاد آلبرت اینشتین» ، منتشر کرد و مقالات خود را وقف آن دانشگاه کرد . بعدها ، در سال ۱۹۵۲ ، به اینشتین پیشنهاد شد که به عنوان دومین رئیس‌جمهور کشور جدید اسرائیل قدرت را در اختیار بگیرد ، اما او این پیشنهاد را نپذیرفت ، و گفت که فاقد توانایی لازم برای این کار است . با این وجود ، اینشتین بقیه عمر خود را وقف رفاه اسرائیل و مردم آن کرد[نیازمند منبع] .

اسکناس شکل جدید اسرائیل در سال ۱۹۶۸ با تصویر اینشتین

لینک:http://fa.wikipedia.org/wiki/انیشتین

برگشتم به سایت موعود و رفتم ببینم زیر نظر چه گروهیه که دیدم:

«موعود» مؤسسه ایست فرهنگی که در سال 1374 به نیت نشر فرهنگ مهدوی و ارتقاء شناخت و مطالعات فرهنگی تاسیس و راه اندازی شد.
«موعود» مجموعه ای مطبوعاتی، انتشاراتی و پژوهشی است ودر حال حاضر علاوه بر نشر کتاب، مجلات «موعود» و "موعود جوان" را منتشر می سازد.
مهدویت، منجی گرایی، موعود گرایی و ارا ئه مباحث معرفتی درباره حضرت مهدی، علیه السلام، در زمره مهمترین موضوعات مورد توجه این مؤسسه است.
تالیف و تدوین" دایرة المعارف موعود آخرالزمان" از اولین روزهای تاسیس در دستور کار مؤسسه وارد شد و علی رغم بسیاری از فراز و نشیب ها، مجموعه " جامع ترین کتابشناسی تحلیلی مهدویت" توسط این موسسه به انتشار رسيده است.
«موعود» بدون وابستگی مستقیم و غیر مستقیم به هرگونه نهاد، سازمان و یا انجمنی بصورت مستقل اداره و هدایت می شود. هزینه های این مجموعه از طریق ارا ئه آثار و انجام پروژه های علمی و همت بلند خدمتگزاران ساحت امام عصر، علیه السلام، تامین می شود.
«موعود» دست یاری کلیه علاقمندان را در همه زمینه ها می فشارد. ترجمه آثار، تبلیغ دستاوردهای قلمی و حتی خرید یک نسخه از مجلات و یا کتب می تواند ما را در ادامه این مسیر یاری دهد.
منتظریم تا شما هم به جمع خانواده بزرگ موعود بپیوندید.

و باز هم لینک:http://mouood.org/content/view/1971/20/

و بیشتر خوشحال شدم

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط میتونم بگم متاسفم که یه مدیر این خبرو گذاشته.اگه شمایی که دم از اسلام میزنید با کارهاتون باعث نشید که جوونا از اسلام گریزون بشن این بحثا پیش نمیاد.

به گواه حضرات آیات عظام ، شیخ لطف الله صافی گلپایگانی و شیخ علی صافی گلپایگانی که از شاگردان مرحوم آیت الله العظمی بروجردی بودند ؛ فیزیکدان و ریاضی دان بزرگ جهان، آلبرت انیشتین به دست آیت الله العظمی بروجردی به آئین تشیع گرویده و بنا بر دستور معظم له از بیان این مطلب تا اواخر عمر خود به دلیل حفظ جانش ، خودداری کرده است.

در گوشه ای از این نامه به آیت الله بروجردی که توسط آلبرت انیشتین نوشته شده است آمده است :

با صمیمانه ­ترین سلام­ها از اینشتین محضر شریف پیشوای جهان اسلام جناب سید حسین بروجردی. پس از 40 مکاتبه که با جنابعالی بعمل آوردم اکنون دین مبین اسلام و آئین تشیع 12 امامی 1 را پذرفته­ ام / که اگر همه دنیا بخواهند من را از این اعتقاد پاکیزه پشیمان سازند هرگز نخواهند توانست حتی من را اندکی دچار تردید سازند! اکنون که مرض پیری مرا از کار انداخته و سست کرده است ماه مرتس ( مارس) 2از سال 1954 3 است که من مقیم آمریکا و دور از وطن هستم.

گفتم خدایا یعنی ما اشتباه میکردیم اینشون یهودی بودند؟یه سر به منبع خبرش زدم دیدم اینه:http://www.irsna.ir/index.php

نتایج
نظرسنجی ها

حضرت او را به جلو خوانده ودلیل گریه ی خود را زخمی که بروی سینه ی ایشان است بیان میکنند .
آقا باقر تعجب می کند و می پرسد که دلیل این زخم دردناک که بروی سینه ی شماست چیست ؟

حمایت از صهیونیسم
آلبرت انیشتین از حامیان صهیونیسم بود . حمایت او از صهیونیسم باعث خشم راستگرایان آلمان شد .[۲۵]انیشتین در سال 1939 کتابی نیز به نام «درباره صهیونیسم»( About Zionism ) نوشت .[۲۶]او پس از سفر به آمریکا به سخنرانی هایش به نفع صهیونیسم ادامه داد .[۲۷]اینشتین در یک سخنرانی در هتل کومودور نیویورک ، به مردم گفت «آگاهی من از ماهیت اصلی یهودیت با عقیده یک کشور یهودی دارای مرز، ارتش ، و درجه‌ای از قدرت دنیوی هر جقدر هم که متعادل باشد، مخالف است . من نگران آسیب داخلی هستم که یهودیت متحمل آن خواهد شد . »[۲۸] او همچنین یک نامه سرگشاده منتشر شده در نیویورک تایمز [۲] را نیز امضا کرد این نامه مناخیم بگین و حزب ملی‌گرای هروت را خصوصا برای برخورد نامناسب با بومیان عرب در جریان دیر یاسین توسط ارگون پیشینیان هروت محکوم کرد .
علی‌رغم این نگرانی‌ها ، او در تأسیس دانشگاه عبری در بیت‌المقدس ، فعالیت بسیاری کرد و در سال (۱۹۳۰) کتابی با عنوان «در مورد صهیونیسم : مجموعه مقالات و سخنرانی‌های استاد آلبرت اینشتین» ، منتشر کرد و مقالات خود را وقف آن دانشگاه کرد . بعدها ، در سال ۱۹۵۲ ، به اینشتین پیشنهاد شد که به عنوان دومین رئیس‌جمهور کشور جدید اسرائیل قدرت را در اختیار بگیرد ، اما او این پیشنهاد را نپذیرفت ، و گفت که فاقد توانایی لازم برای این کار است . با این وجود ، اینشتین بقیه عمر خود را وقف رفاه اسرائیل و مردم آن کرد[نیازمند منبع] .

«موعود» مؤسسه ایست فرهنگی که در سال 1374 به نیت نشر فرهنگ مهدوی و ارتقاء شناخت و مطالعات فرهنگی تاسیس و راه اندازی شد.
«موعود» مجموعه ای مطبوعاتی، انتشاراتی و پژوهشی است ودر حال حاضر علاوه بر نشر کتاب، مجلات «موعود» و "موعود جوان" را منتشر می سازد.
مهدویت، منجی گرایی، موعود گرایی و ارا ئه مباحث معرفتی درباره حضرت مهدی، علیه السلام، در زمره مهمترین موضوعات مورد توجه این مؤسسه است.
تالیف و تدوین" دایرة المعارف موعود آخرالزمان" از اولین روزهای تاسیس در دستور کار مؤسسه وارد شد و علی رغم بسیاری از فراز و نشیب ها، مجموعه " جامع ترین کتابشناسی تحلیلی مهدویت" توسط این موسسه به انتشار رسيده است.
«موعود» بدون وابستگی مستقیم و غیر مستقیم به هرگونه نهاد، سازمان و یا انجمنی بصورت مستقل اداره و هدایت می شود. هزینه های این مجموعه از طریق ارا ئه آثار و انجام پروژه های علمی و همت بلند خدمتگزاران ساحت امام عصر، علیه السلام، تامین می شود.
«موعود» دست یاری کلیه علاقمندان را در همه زمینه ها می فشارد. ترجمه آثار، تبلیغ دستاوردهای قلمی و حتی خرید یک نسخه از مجلات و یا کتب می تواند ما را در ادامه این مسیر یاری دهد.

و بیشتر خوشحال شدم

مثل اینکه شما هنوز از دست مدیران دلخور هستید و قصد دارید پروژه ی تخریب مدیران رو پیش رو بگیرید.
نمی دونم این مطالبی رو که آوردید چه ربطی به موضوع تاپیک داشت؟!
در ضمن متوجه نمیشم اخبارهایی رو که نقل کردید با چه منظوری بود؟!
اینکه به هر دری بزنید تا ثابت کنید انیشتین صهیونیست هست نمی دونم چه معنی میده؟!
انیشتین یهودی بود ولی صهیونیست هرگز! این دانشمند حتی پیشنهاد ریاست جمهوری این رژیم رو رد کرد و حاضر به پناهندگی در اسرائیل نشد!
در ضمن ما حقانیت اسلام رو با انیشتین لازم نیست ثابت کنیم!!!!
پس بیشتر تر خوشحال باشید!!!

hamidsafa

اخراجی موقت
مثل اینکه شما هنوز از دست مدیران دلخور هستید و قصد دارید پروژه ی تخریب مدیران رو پیش رو بگیرید.
نمی دونم این مطالبی رو که آوردید چه ربطی به موضوع تاپیک داشت؟!
در ضمن متوجه نمیشم اخبارهایی رو که نقل کردید با چه منظوری بود؟!
اینکه به هر دری بزنید تا ثابت کنید انیشتین صهیونیست هست نمی دونم چه معنی میده؟!
انیشتین یهودی بود ولی صهیونیست هرگز! این دانشمند حتی پیشنهاد ریاست جمهوری این رژیم رو رد کرد و حاضر به پناهندگی در اسرائیل نشد!
در ضمن ما حقانیت اسلام رو با انیشتین لازم نیست ثابت کنیم!!!!
پس بیشتر تر خوشحال باشید!!!

مرسی از این که مطالبی که گذاشتم رو خوندین.اول بگم که تنها هدف من از بیان این مطالب ثابت کردن نا معتبر بودن منبع خبر بود.ما هیچ وقت دست به تخریب مدیران نزدیم.به شخصه صمیمی ترین دوستانم تو باشگاه چند تا از مدیران هستند.

عزیز چرا میخواید حرف بزنید یه حرف میذارید تو دهن من بعد از اون کمک میگیرین؟اولا ما یا بهتر بگم من کی پروژه ی تخریب مدیران

رو پایه گذاستم که حالا بخوام دنبال کنم؟ما مشکلمون با یه مدیر بیشتر نبوده که اونم به حق بود استناد به این که ادمین ایشون رو اخراج کرد.به من میگین مطالب چه ربطی به موضوع داشت در صورتی که خودتون میاین مطلب مدیر ارشد سایت رو پیش میکشین که نه تنها به این موضوع مربوط نمیشه بلکه در اون موضوع هم شما نقشی نداشتین و نمیتونین اظهار نظر کنین.
منم عرض کردم انیشتین یهودی بود نه صهیونیست شما چرا حرف میذاری تو دهن من؟البته سایت هایی که شما بهش اعتقاد دارین میگن مسلمون که هیچ شیعه بوده.جناب شما میخواین با دلایلی که سندیت نداره ثابت کنید انیشتین شیعه بوده وگرنه ما کی حرف از ایشون زدیم؟تمام عالم و آدم میدونن که ایشون یهودی بودند همونطور که خودتون هم فرمودید.

اتفاقا ناراحت میشم که بعضی افراد چطور از این اشخاص سرشناس واسه مقاصدشون استفاده میکنن و خوشحال واسه اینکه فقط تعداد اندکی حرف های این گروه رو باور میکنن.

آخر هم اینکه من که نخواستم ناحق بودن اسلام رو ثابت کنم که شما میگین نیازی به انیشتین ندارین.بازم حرف گذاشتین تو دهن من و ازش کمک گرفتین.
باید برم واسه افطاری.برگشتم پستتون رو میخونم و جواب میدم.البته اگه توجیه نشده باشین

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطور ما نتونستیم 30 سال که از انقلاب بگذره جوانانهای خودمون رو تربیت کنیم که الان به این درد دچار شدیم

دوستان عزیز به ویژه فلق جان از روزی که این نظام برای مقاصد دینی مردم شکل گرفت و از هر کسی که در اون سالها میپرسیدید برای چی انقلاب کردیم می گفت ما برای شکممان انقلاب نکردیم ما برای دینمان انقلاب کردیم.دینی که روحانیون اون توسط مردم اداره میشدند.هرکس میخواست مومن باشد یا نباشد تقریبا آزاد بود. مسلمون واقعی قبل از انقلاب مشخص اما چرا هر چقدر بیشتر از انقلاب میگذرد جوانان ما بیشتر دین گریز میشوند؟اگر به این قضیه اعتقاد ندارید به خیابانها نگاه کنید به دانشگاه ها نگاه کنید دانشگاه ما الان حدود 4500 نفر دانشجو دارند اما فقط 100 نفر در آن نماز میخوانند فقط نزدیک 200 نفر در آن روزه میگیرند هر جا را که نگاه میکنی یه عده نشستن دارن یه چیزی میخورن چرا این وضع پیش آمده

وقتی روحانیون ما آن گونه که باید و شاید نمیتوانند مخاطب خود را راضی کنند علی رقم هزینه گزافی که پرداخت میشود نتیجه اش این میشود که الان میبینیم.هر سخنران باید شرایطی داشته باشد مطابق با قشری که میخواهد سخن بگوید مثل 1-خوش رویی 2-تن صدا و تغییر آهنگ آن 3- ارتباط چشمی با مخاطب 4-سوال کردن و درگیر کردن مخاطب 5- حس شوخ طبی 6-نوع پوشش 7-سطح کلامی که میگوید و ..... خیلی از اینها را در یکی از درس های انگلیسی دوران پیش دانشگاهی خواندیم اما کیست که به آن عمل میکند؟ چرا از بین خیلی از روحانیون آقای قرائتی بیشترین مخاطب را دارد؟

گریز از توجیه نسل جوان باعث این معضلات شده است.اشکال از کلام خدا نیست. اشکال از مخاطب نیست. اشکال از واسطه میان این دوست که نمیتواند آن مطالب را انتقال دهد.
در دانشگاه ما روز اولی که رفتیم 3 سال پیش خواهران از مسئول دفتر فرهنگ که دکتری الهیات داشت و رییس امور دانشجویی وقت بود پرسیدند چرا باید حتما چادر سرمان کنیم؟ او بجایی که بنشیند آنها را قانع کند خود را راحت کرد و گفت هر دانشگاهی روپوش دارد روپوش ما هم چادر است. من به آنها گفتم وقتی شما قداست را از چادر گرفتید و کردیدش روپوش وقتی این روپوش شد شال بعد کمبرند بعد رفت زیر دست و پا حق اعتراض ندارید.این گونه رفتار است که باعث میشود روح حق طلبی و لطیف جوان دنبال چنین چیزهایی برود . مثل یک دختری است که در خانه از پدر و مادرش محبت نمیبیند و دنبال محبت در بیرون از خانه در پسران غریبه میگردد
خیلی از اشکال ها به واسطه همین کم کاری ها و در خیلی از موارد برخورد های تندرویانه است
به قول دکتر رحیم پور از تئورسین های اصول گرا ما با اکثر مشکلات فرهنگی خود در این 30 سال دوگونه عمل کردیم یا چشمان خود را بستیم و میگویم من نمیبینم پس نیست و وقتی بر ما محرض میشود که زیادم هم این قضیه وجود دارد شدیدا برخورد میکنیم اما اینها همش راه هایی به بیراهه هست

phalagh

مدیر بازنشسته

نتایج
نظرسنجی ها

حمایت از صهیونیسم

و بیشتر خوشحال شدم
عزيز جان من متوجه نشدم
اول اينكه كجاي اين خبر مشكل داشت؟( منظورم خبريه كه من تو پست اول بيان كردم) كه ميفرماييد متاسفيد كه من اين خبر رو گذاشتم؟
آيا در وجود چنين فرقه هايي شك داريد يا مشكلتون با منبع خبره؟
اگه با وجود اين فرقه ها شك داريد كه بايد بگم بهتره دامنه خبري و اطلاعاتيتون رو گسترش بديد كه مطمئن بشيد وجود اين فرقه ا و گروهها توهم نيست.
اگه مكلتون با منبع خبريه. كه اون سايت از سايتهاي تقريبا معتبر محسوب ميشه. اگه مشكلتون اينه كه تو اين سايت به اصطلاح معتبر چرت و پرت هم پيدا ميشه كه خوب من يه سوال ميپرسم كه وقتي شما در يه سايت خبر و يا مطلبي رو ميبينيد كه در صحت اون شك نداريد آيا ميريد همه مطالب و خبراي ديگه اون رو هم ميخونيد كه ببينيد اگه يه وقت خبر نادرستي توش هست از گذاشتن اون خبر درست هم صرف نظر كنيد؟ اون خبري كه من گذاشتم در صحتش شك نداشتم. ( حداقل از نظر محتوا) چون يكي ازط دوستانم از نزديك چجنيد فرقه اي رو ميشناخت( در استان فارس). ديگه كاري به بقيه مطالب نداشتم. هرچند اون سايت رو من خيلي رفتم سر زدم و مطالب مفيد و خوب زيادي هم از توش ديدم.
در مورد اون مطلبي هم كه در مورد انشتين بيان كرديد. خود من يه بار چنين مطلبي( يادم نيست دقيقا همين بود يا مشابهش) در مورد انشتين گذاشتم تو سايت. اما بعد كه رفتم و گشتم و منبع معتبري براش پيدا نكردم سريعا قبل از اينكه كسي ببينه حذفش كردم. بعد از اون هم اگه كسي اون مطلب رو ميزاشت حذف ميركدم و براش توضيح ميدادم كه چرا حذف ميكنم. پس مطمئن باشيد اينقدا سرم ميشه.

آخرین ویرایش:

hamidsafa

اخراجی موقت
عزيز جان من متوجه نشدم
اول اينكه كجاي اين خبر مشكل داشت؟( منظورم خبريه كه من تو پست اول بيان كردم) كه ميفرماييد متاسفيد كه من اين خبر رو گذاشتم؟
آيا در وجود چنين فرقه هايي شك داريد يا مشكلتون با منبع خبره؟
اگه با وجود اين فرقه ها شك داريد كه بايد بگم بهتره دامنه خبري و اطلاعاتيتون رو گسترش بديد كه مطمئن بشيد وجود اين فرقه ا و گروهها توهم نيست.
اگه مكلتون با منبع خبريه. كه اون سايت از سايتهاي تقريبا معتبر محسوب ميشه. اگه مشكلتون اينه كه تو اين سايت به اصطلاح معتبر چرت و پرت هم پيدا ميشه كه خوب من يه سوال ميپرسم كه وقتي شما در يه سايت خبر و يا مطلبي رو ميبينيد كه در صحت اون شك نداريد آيا ميريد همه مطالب و خبراي ديگه اون رو هم ميخونيد كه ببينيد اگه يه وقت خبر نادرستي توش هست از گذاشتن اون خبر درست هم صرف نظر كنيد؟ اون خبري كه من گذاشتم در صحتش شك نداشتم. ( حداقل از نظر محتوا) چون يكي ازط دوستانم از نزديك چجنيد فرقه اي رو ميشناخت( در استان فارس). ديگه كاري به بقيه مطالب نداشتم. هرچند اون سايت رو من خيلي رفتم سر زدم و مطالب مفيد و خوب زيادي هم از توش ديدم.
در مورد اون مطلبي هم كه در مورد انشتين بيان كرديد. خود من يه بار چنين مطلبي( يادم نيمیشه ازش به عنوان یه ست دقيقا همين بود يا مشابهش) در مورد انشتين گذاشتم تو سايت. اما بعد كه رفتم و گشتم و منبع معتبري براش پيدا نكردم سريعا قبل از اينكه كسي ببينه حذفش كردم. بعد از اون هم اگه كسي اون مطلب رو ميزاشت حذف ميركدم و براش توضيح ميدادم كه چرا حذف ميكنم. پس مطمئن باشيد اينقدا سرم ميشه.

من کاری به این موضوع ندارم که شما یه فرقه رو که واسه خودش طرفدارانی داره زیر سوال بردید که البته این خودش جای سوال داره.آیا اون سایتی که اون خبرا رو میذاره میشه ازش به عنوان یه سایت معتبر اسم برد؟من با شما که مشکلی ندارم ولی اون پست زمانی زده شد که خیلی به ما گیر میدادن که از سایت های معتبر خبر بزنید.من به عنوان مثال اومدم خبر شما رو بررسی کردم تا عزیزان پی ببرند که تنها سایت نا معتبر دنیا موج سبز آزادی و امثال آن نیست.بله من میگم اون سایت با اون خبر دروغی که نوشته و از چند نفر از بزرگان هم نقل قول کرده باعث شده تمامی خبرهاش از اعتبار ساقط بشن.چون اونجا که مثل باشگاه ما نیست که هر کسی بتونه خبر بذاره.به هر حال اخبارشون زیر نظر فرد یا افرادی هست و همشون هم افراد تندروی مذهبی هستند.دیدین که از فرقه ی مهدویت وطبعا زیر نظر آیت الله مصباح هستند.در هر صورت اگه کنکاش من بعث ناراحتیتون شده عذر میخوام اما از کارم پشیمون نیستم.چون اون موقع تو سایت یه همچین کاری لازم بود.اگه بخواین میتونین یه نظرسنجی راه بندازین.با تشکر

یاد فیلم سالو اثر پیر پائلو پازولینی افتادم.

مرسییییی.بابا ایول پازو.چاکریم داداش.فکر کنم 3 بار این فیلمو دیدم.شایدم 4.

archi-tecture

عضو جدید
داش حامد ...متاسفانه اینا همش سازماندهی شدس....این فرقه ها الکی به وجود نمیاد ....کار کارشناسی شدس .... روان شناسها روی این قضیه ها کار می کنن ....نقاط ضعف ملت شناسایی میشه ....بعد یه تیم تحت عنوان یه فرقه جدید میاد از روی همین نقاط ضعف وارد عمل میشه و بعدش هم که خدا میدونه....:(
یکی از نقاط ضعف فعلی ....خواستار رسیدن به ارامش در شرایط پر تنش و استرس زای فعلیه .... که فکر می کنم روی این نقطه ضعف میشه خیلی کارها انجام داد ....:cool:

کاملا موافقم...بهاییت هم همین طور از ضعف فکری علمای آن روز و تفاوت پیشرفت در ایران و فرنگ ایجاد شد

ZafMaR

عضو جدید
من دیگه واقعا نمیدونم چی باید گفت،
انیشتین شیعه بوده ؟؟؟؟
انیشتین بارها میگفت خیلی ها میخوان به من مذهب خاصی رو نسبت بدن ولی من به هیچ وجه ادم مذهبی نیستم، حتی میگفت برای یک محقق خیلی سخته که باور کنه یه موجود مافوق طبیعی( خدا ) تو سلسله حوادث دنیا دخالت میکنه و اونارو تغییر میده .....
راجع به اون فرقه هم باید بگم که :
مگه اونا مثلا به شما گفتن که بیا وارد فرقه ما بشو ؟
اون جوونایی که رفتن دنبال اون فرقه، خودشون عقل دارن،
و صد البته اختیار زندگیشون رو دارن،
و خودشون میدونن چطوری زندگی کنن،
شما بهتره واسشون تصمیم نگیری دوست من...

hamidsafa

اخراجی موقت
من دیگه واقعا نمیدونم چی باید گفت،
انیشتین شیعه بوده ؟؟؟؟
انیشتین بارها میگفت خیلی ها میخوان به من مذهب خاصی رو نسبت بدن ولی من به هیچ وجه ادم مذهبی نیستم، حتی میگفت برای یک محقق خیلی سخته که باور کنه یه موجود مافوق طبیعی( خدا ) تو سلسله حوادث دنیا دخالت میکنه و اونارو تغییر میده .....
راجع به اون فرقه هم باید بگم که :
مگه اونا مثلا به شما گفتن که بیا وارد فرقه ما بشو ؟
اون جوونایی که رفتن دنبال اون فرقه، خودشون عقل دارن،
و صد البته اختیار زندگیشون رو دارن،
و خودشون میدونن چطوری زندگی کنن،
شما بهتره واسشون تصمیم نگیری دوست من...

من دربست مخلص خودتو امضاتم.

phalagh

مدیر بازنشسته
من با شما که مشکلی ندارم
من از جمله زير همچين برداشتي نكردم.
در هر صورت منم هنوز از كارم پشيمون نيستم چون در صحت خبري كه گذاشتم لااقل از لحاظ محتوا شك نداشتم. فكر هم نميكنم كاري كرده باشم كه به قول شما باعث دين گريزي كسي شده باشم.
ولی اون پست زمانی زده شد که خیلی به ما گیر میدادن که از سایت های معتبر خبر بزنید.من به عنوان مثال اومدم خبر شما رو بررسی کردم تا عزیزان پی ببرند که تنها سایت نا معتبر دنیا موج سبز آزادی و امثال آن نیست.
كاش اول يه نگاهي به تاريخ پست مينداختيد بعد همچين حرفي ميزديد.
پست من مربوط به 2008/5/19 ميشه در حالي كه امروز كه دارن ميگن از سايتهاي معتبر خبر بزاريد 2009/9/12 هست. يعني پست من مربوط به يك سال چهار ماه پيش ميشه.