لطفا روش ورود ليست مختصات از كامپيوتر به توتال با نرم افزار تخليه توتال را توضيح دهيد
سلام . ببین دوربینت dxf می تونه آپلود کنه یا نه چون یه دونه TS06 داشتیم که dxf نمی تونس آپلود کنه. یه امتحان بکنین. ارزشش روداره.
یه فایل Excel بهتون میدم و یه فایل CAD که با پروگرامی که تو فایل Excel هست فایل CAD رو می سازین و نهایتاً DXF می کنین و به راحتی رو دوربین می ریزین. من این کار رو با TS02 خودم کردم اما TS06 نه. چون اصلا DXF آپلود نمی کرد.
این فایل CAD رو ببینین . من این رو رو دوربین میریزیم!
سلام دوستان.کسی درایور های توتال tc 407رو داره یا میدونه باید ازکجا گرفت؟آخه زمانی که با کابل usbبه لپ تاپ وصل میشم واصه تخلیه نمیشناسه.اصلا com نداره.ممنو اگه کسی راهنمایی کنه![]()
سلام دوستان.کسی درایور های توتال tc 407رو داره یا میدونه باید ازکجا گرفت؟آخه زمانی که با کابل usbبه لپ تاپ وصل میشم واصه تخلیه نمیشناسه.اصلا com نداره.ممنو اگه کسی راهنمایی کنه![]()
سلام دوستان.کسی درایور های توتال tc 407رو داره یا میدونه باید ازکجا گرفت؟آخه زمانی که با کابل usbبه لپ تاپ وصل میشم واصه تخلیه نمیشناسه.اصلا com نداره.ممنو اگه کسی راهنمایی کنهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gif
باید مختصاتتو با اکسل درست کنی بعد ببری تو برنامهleica geo office کپی کنی بعد ازش سیواز با فرمت gsi بگیری دوباره بازش کن با همین برنامه بعد اکسپورت کن تو دوربینطریقه بارگذاری یک سری مختصات از کامپیوتر به دوربین توتال لایکا06 چگونه است ؟ ضمنا اگه به برنامه خاصی نیاز است لطفا در سایت بگذارید. با تشکر
همکار گرامی اگر منظور جناب ali hosseinifar از دوربین لایکا06 همون Ts 06 باشه، در اینصورت دوربین یاد شده با نرم افزار LEICA Geo Office Tools قابل بارگذاری نیست و نرم افزار مخصوص خودش به نام Flex Office را لازم داره و از آنجاییکه نرم افزار مذکور ( البته تا آنجاییکه بنده اطلاع دارم ) قابلیت Coordinate Editor ندارد، ایشان میبایست با روشی که شما توضیح داده اید لیست نقاطش را با استفاده از نرم افزار LEICA Geo Office Tools تهیه کرده و Save As با فرمت idx تهیه کند و مجدداً با نرم افزار Flex Office فایل تهیه شده را به دوربین آپلود نمایند.باید مختصاتتو با اکسل درست کنی بعد ببری تو برنامهleica geo office کپی کنی بعد ازش سیواز با فرمت gsi بگیری دوباره بازش کن با همین برنامه بعد اکسپورت کن تو دوربین
اگر تونستین یه همچین برنامه ای بنویسین که خیلی عالیه یعنی میشه یه چیزی تو مایه های تیم ملی، ولی من یه همچین کاری رو انجام میدم بدون داشتن برنامه خاصی که اگه بخوام مختصات 100 تا نقطه را از فایل Cad آپلود کنم تو دوربین، نهایتاً 7 الی 8 دقیقه وقتمو میگیره. بدون اینکه بخوام با دست مختصاتی رو تایپ کنم.سلام
به همگی دوستان. می خوام یه برنامه بنویسم که خلاصش میشه DWG to IDX به این صورت که تو CAD شما رو نقاط رو کلیک کنین و برنامه نقاط رو تو CAD شماره گذاری کنه و در نهایت پس از اتمام شماره گذاری فایل idx درست کنه. میدونین که فایل idx مستقیماً رو دوربین میشه ریخت. فکر میکنین توجیهی داره؟
خیلی خوشحالم که شما مشکلتون حل شد ولی اینو بخاطر کسانی یادآوری میکنم که ممکنه در آینده مشکل شما رو پیدا کنند.سلام دوستان.کسی درایور های توتال tc 407رو داره یا میدونه باید ازکجا گرفت؟آخه زمانی که با کابل usbبه لپ تاپ وصل میشم واصه تخلیه نمیشناسه.اصلا com نداره.ممنو اگه کسی راهنمایی کنه![]()
یکی از مزیت های خوبش اینه که به راحتی لیست مختصات تو اکسل واسه پرینت تنظیم کردم.
نظرتون راجع به اضافه کردن آپشن Import DXF تو برنامه چیه؟
پسر کد نویسی با اکسل رو کجا یاد گرفتی؟اگه کتابی چیزی فقط در مورد کد نویسی تو اکسل داریم بگو ماهم بگیریمشسلام برنامه رو تونستین استفاده کنین؟
من نتونستم استفاده کنم نمیدونم چرا اگه نکته ای داره بگوسلام از روی help هاشون یاد گرفتم و کمک های دوستام. کتابی تو این ضمینه ندیدم. vb رو باید اول یاد بگیری. چون همش دستورات vb هستش.
فکر کنم مربوط به ماکرو نویسی میشه درسته؟سلام از روی help هاشون یاد گرفتم و کمک های دوستام. کتابی تو این ضمینه ندیدم. vb رو باید اول یاد بگیری. چون همش دستورات vb هستش.
سلام
خسته نباشید دوستان
میشه روشتون رو بیشتر توضیح بدین ؟؟
نمیشه همین برنامه رو برای اکسل 2007 یا 2003 و کد 2009 یا 2006 بنویسی؟البته بی زحمتالطفا بگین تو کدوم مرحله مشکل دارین؟
1- برنامه رو تو اکسل 2010 باز کنین
2- فایل توجیهی تون رو تو AutoCAD 2010 به بالا باز کنین.
3- دکمه Add Text Point to AutoCAD رو بزنین.
4-اکسل قفل میشه و باید نقشه کد رو انتخاب کنین.
5- تو کد هر جا رو کلیک کنین برنامه شماره گذاری می کنه . مختصاتش رو هم می بره تو اکسل ( چاکرم! )
6- پس ازاتمام کار تو CAD راست کلیک کنین تا اکسل از قفل در بیاد.
7- دکمه Export IDX رو بزنین تا D:\CAD.idx رو تولید کنه.
8- CAD.idx رو بریزین تو دوربین . حالشو ببرین!
مشاهده پیوست 77518