باران مهربانی ملتم به کدامین زمین سترون می بارد که هیچ گیاهی در ان ریشه نمی زند

q . asan

عضو جدید
البته بعضی از همینا هم الانم میدونند در مملکت چه بخوربخوریه منتهی خودشون رو زدند به اون راه !! :razz:

دوست عزیز کدوم راه، خوب مام مثل شما میدونیم یه جاهای یه سری مشکلات هستش و یه کارایم میشه ولی اینا رو ما باید بسپاریم به قانون
همین اختلاسی که میگین خو پروندش در حال اجرا و رسیدگی و جدیدا چندتا متهم دیگه رو بازداشت کردن البته اگه ما به این دولت مشروع اجازه بدیم.
شاید بعضی ها بخور بخور کنن ولی آیا همه سران مملکت اینجورین...........

Mkvisual

عضو جدید
فقط یه نکته ای که میتونم اشاره کنم ...
ایران 75 میلیون جمعیت دارد ... 7 میلیون تحت پوشش هستند ( اون طور که من میدونم ) ... میمونه 68 میلیون نفر ... ایشان گفتند که 70 میلیارد روزی درآمد صندوق صندقات هست ... یعنی به طور میانگین هر ایرانی روزی بیش از 1000 تومان در صندوق صدقات میندازد ؟!!!!! توی خانوادتون یه نگاهی بندازید ... آیا هر ایرانی روزی 1000 تومن که هیچ ، 100 تومن هم به صندوق میاندازد ؟ هر ایرانی که هیچ ، هر 10 ایرانی روزی 100 تومن به صندوق میاندازد ؟ هزینه ی افراد و کارمندان و کارگران کمیته ی امداد هم حساب کنیم ... به نظر من آمار یکصدم این هم نیست که ایشان گفتند ...
البته شما اگر مستحقی رو میشناسید میتونید بهش کمک کنید ؛ خیلی هم خوبه .
البته بنده هم مخالف یک سری از کارها در کمیته ی امداد هستم ...
.
.
.
نظر شخصی من در مورد این ایمیل : تمام کلمات بهانه ای بود برای اون یه تیکه که نام رهبری رو آورده بود . همین و بس .

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان هر چی بگم برای حفظ غرورتون هم که شده میگید از خودت در میاری.

من تو یه منطقه فقیر نشین بزرگ شدم.
فقر رو با گوشت و پوستم خیلی بهتر از هر کسی درک کردم.
تو موسسه خیریه ای کار میکنم که صحنه هایی توش دیدم که شما شاید تو عمرتون ندیدید.
الان هم درامدی که دارم در حد خرج زندگیمه و خدا رو هم صد هزار مرتبه شکر میکنم.

خب ایشالله که کارتون رو با اخلاص انجام بدید تا به خدا برسه..

ولی دوست من, همین کاری که شما گفتید منو خیلی های دیگه ( که تعدادشون خیلی زیاده) و همه بیکاریم نداریم...

با آرزوی موفقیت برای شما

خدانگهدار

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز کدوم راه، خوب مام مثل شما میدونیم یه جاهای یه سری مشکلات هستش و یه کارایم میشه ولی اینا رو ما باید بسپاریم به قانون
همین اختلاسی که میگین خو پروندش در حال اجرا و رسیدگی و جدیدا چندتا متهم دیگه رو بازداشت کردن البته اگه ما به این دولت مشروع اجازه بدیم.
شاید بعضی ها بخور بخور کنن ولی آیا همه سران مملکت اینجورین...........

قانون؟ !!:surprised:

گویا تا حالا گذرتون به دادگستری نیافتاده و وضعیت مفتضح اونجا رو ندیدید .

انشاالله هم هیچوقت گذرتون نیفته .

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمار پست اول خجیب غریب بود...
اما دزدی تو کمیته هم صورت می گیره، همونطور که تو خیلی جاها صورت می گیره و اصلا نباشه بهمون نمی چسبه :دی
اما در برابرش هم خیلیا رو دیدم که با همین اندک کمک ها و وام های کمیته زندگیشون بهبود داشته
من زن بیوه ای رو می شناسم که با وام کمیته کار دامداری محدودی راه انداخت و الان دیگه مثل سابق محتاج کمک دیگران نیست، هرچند که باز هم جزو طبقات اقتصادی پایینه