vishtaspe
عضو جدید
واقعا؟؟.سوال میپرسیا:خب منم دیگه

واقعا؟؟.سوال میپرسیا:خب منم دیگه
.اره عزیزممممممممممواقعا؟؟![]()
به سلامتیییی خب شیرینیشو کی میدی؟.اره عزیزمممممممممم
.تو این دنیا که نمیبینمت شاید اون دنیابه سلامتیییی خب شیرینیشو کی میدی؟
.حالا بدون .اه اه و ...اه اه همجنسبازه؟
نمیدونسم
چه بی رحمی اصن نخواستم واس خاطر یه شیرینی بمیرم؟؟؟!!!.تو این دنیا که نمیبینمت شاید اون دنیا
.پس چیکار کنیم؟چه بی رحمی اصن نخواستم واس خاطر یه شیرینی بمیرم؟؟؟!!!![]()
هیچ شکر خدا من که از خیرش گذشتم.اصن خودم واسه خودم شیرینی میخرم.نظر توچیه؟.پس چیکار کنیم؟
پس بهنام خراب از آب در اومد.پس چیکار کنیم؟
وسط بحث ما چکارمیکنی؟پس بهنام خراب از آب در اومد![]()
پس بهنام خراب از آب در اومد[/OTE].آری
.خوبههیچ شکر خدا من که از خیرش گذشتم.اصن خودم واسه خودم شیرینی میخرم.نظر توچیه؟
چند دقیقه پیش با بهنام حرفم شد اومد ببینم پشت من حرف نزده باشه دیدم که طرف وضعش خرابهوسط بحث ما چکارمیکنی؟
چرا بنده خدا بزرگ میشه درست میشه شماناراحت نکن خودتو ارزش ندارهچند دقیقه پیش با بهنام حرفم شد اومد ببینم پشت من حرف نزده باشه دیدم که طرف وضعش خرابه
دیدم همش پرو بازی در میاورد نگو...باز دم شما گرم که اطلاع رسانی کردی.طرف روش کم شدپس بهنام خراب از آب در اومد[/OTE].آری
![]()
.اصولا انسانه....نیه.باش نمیپرم فقط جواب بی ادبیاشو میزنم تو دماغش که شاید ادب بشه ولییییییی....دیدم همش پرو بازی در میاورد نگو...باز دم شما گرم که اطلاع رسانی کردی.طرف روش کم شد![]()
اتفاقا منم بهش گفتم که هنوز به سن تکلیف نرسیده.بیخیال خوشم نمیاد پشت کسی حرف بزنم حتی کسی مثل بهنام که وضعش...چرا بنده خدا بزرگ میشه درست میشه شماناراحت نکن خودتو ارزش نداره
دوستان خوشحال شدم اگه امری نیست من دارم میرم مزاحم نشم شرمنده که وسط حرفتون اومدم.اصولا انسانه....نیه.باش نمیپرم فقط جواب بی ادبیاشو میزنم تو دماغش که شاید ادب بشه ولییییییی....
ای بابا برادر دم شما گرم شخصیت دارید شما ازبس چیزی که این روزا خیلیا ندارناتفاقا منم بهش گفتم که هنوز به سن تکلیف نرسیده.بیخیال خوشم نمیاد پشت کسی حرف بزنم حتی کسی مثل بهنام که وضعش...
.نه با مرام شوخی کرد ویشتاسب جونم بات.خوش اومدی عزیزم.خوشحال شدیمدوستان خوشحال شدم اگه امری نیست من دارم میرم مزاحم نشم شرمنده که وسط حرفتون اومدم
منتظر مرگ منی ها من خودم بلدم جواب بدم هنوز نمردم به خدا.نه با مرام شوخی کرد ویشتاسب جونم بات.خوش اومدی عزیزم.خوشحال شدیم
.دخی هستی؟من بخوام تو بمیری؟حرفا میزنیمنتظر مرگ منی ها من خودم بلدم جواب بدم هنوز نمردم به خدا
ای بابا ولش کن اصن بحث الکی شروع کردم معذرت.دخی هستی؟من بخوام تو بمیری؟حرفا میزنی
من پسرا علی تلاش رای میدم....دخترام صفا و ابجی
دقيقا جدي گرفتهالان بحث رای دادان نیس که
دقيقا جدي گرفته![]()
واقعاااااااااااخیلیییییییی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
باحال ترین تیکه ای که شنیدی چیه؟ | زنگ تفريح | 10 | |
![]() |
فکر میکنی باحال ترین پسر باشگاه از بین این افراد کیه؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 209 | |
![]() |
باحال ترین اتفاقی که تو زندگیت افتاده چی بوده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! | زنگ تفريح | 11 | |
![]() |
عکس باحال | زنگ تفريح | 7 | |
A | استاد باحال و سوتی بد موقع دختران | زنگ تفريح | 2 |