ای کاش........

mohammad m

عضو جدید
كاش ميتونستم گوش يه نفر رو بگيرم محكم بكشم تا ديگه شيطوني نكنه منو نرنجونه

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای کاش خدا کمکم کنه اونجوری که خودش دوست داره زندگی کنم.
ای کاش بتونم جوری زندگی کنم که بعد از مرگم و دیدن نامه سیاه اعمالم، مجبور نشم سرم رو بندازم پایین و با شرمندگی از خدا بخوام برم گردونه اینور تا اعمالم رو اصلاح بکنم....... که دیگه فایده ای نخواهد داشت.:cry:

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای کاش به ارزوم میرسیدم........

آره، ای کاش به آرزوت می رسیدی
ای کاش خیلی مشکلا از سر راه همه ما برداشته می شد تا بتونیم به ارزومون برسیم.

ماها معمولا زیاد آرزوهامون بزرگ نیست، یعنی ایشالله که اینجوری باشه، چون بزرگان دینمون ما رو منع کردن از داشتن آرزوهای دور و دراز
اما خدا جونم
چی می شه یکی دو تا از همین آرزو کوچیک موچیکارو برای دلخوشیمونم که شده برآورده کنی؟
شاید اینجوری یکم از بار فشارمون کم بشه و با فکر راحتتری بتونیم به سمت تو بیایم؟
نگو نمی شه و شماها آدم بشو نیستید.
اگه خودت بخوای میشه. مگه نه ...

بیاین امشب برای همه کسانی که به نحوی مشکلی دارند دعا کنیم و از خدا بخوایم تا مشکلمون رو حل کنه و آرزوهامون رو برآورده.:gol:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره، ای کاش به آرزوت می رسیدی
ای کاش خیلی مشکلا از سر راه همه ما برداشته می شد تا بتونیم به ارزومون برسیم.

ماها معمولا زیاد آرزوهامون بزرگ نیست، یعنی ایشالله که اینجوری باشه، چون بزرگان دینمون ما رو منع کردن از داشتن آرزوهای دور و دراز
اما خدا جونم
چی می شه یکی دو تا از همین آرزو کوچیک موچیکارو برای دلخوشیمونم که شده برآورده کنی؟
شاید اینجوری یکم از بار فشارمون کم بشه و با فکر راحتتری بتونیم به سمت تو بیایم؟
نگو نمی شه و شماها آدم بشو نیستید.
اگه خودت بخوای میشه. مگه نه ...

بیاین امشب برای همه کسانی که به نحوی مشکلی دارند دعا کنیم و از خدا بخوایم تا مشکلمون رو حل کنه و آرزوهامون رو برآورده.:gol:
بااینکه میدونیم شاید رسیدن به هرارزویی ممکنه به مصلحت نباشه ولی نرسیدن به بعضی ارزوها اثرات منفی زیادی درروح وروانمون بوجودمیاره که تاخرعمرهمراه ما میمونه
انشالله خدا حرفهای بندگان خوبی مثل شماروبشنوه و همه به ارزوهاشون برسن
منم دعا میکنم هم مشکل خودم وهم مشکلات دیگران حل بشه:gol:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کجا معلوم اگه از سر می نوشت، مطابق میل ما می نوشت، از همون اولم می تونست مطابق میل ما بنویسه.
نمی تونست؟؟؟
شاید میتونست،شاید بابرگشت به عقب ازنوشروع می کردیم تاکارهایی رو که به اشتباه انجام دادیم تکرارنکنیم دراین صورت سرنوشتمون اینی نبود که الان هست
اگرمیدونستیم نتیجه کاری که اون موقع به نظرمون خیلی درست می آمد چیه و چه تاوان سنگینی باید بابتش داد انجامش نمیدادیم
ودر این صورت شاید سرنوشت بهتری برای ما رقم میخورد

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید میتونست،شاید بابرگشت به عقب ازنوشروع می کردیم تاکارهایی رو که به اشتباه انجام دادیم تکرارنکنیم دراین صورت سرنوشتمون اینی نبود که الان هست
اگرمیدونستیم نتیجه کاری که اون موقع به نظرمون خیلی درست می آمد چیه و چه تاوان سنگینی باید بابتش داد انجامش نمیدادیم
ودر این صورت شاید سرنوشت بهتری برای ما رقم میخورد
اگر قرار بود قبل از انجام هر کاری نتیجش رو بدونیم که دیگه خیر و شر معنی نداشت. خوبی و بدی معنی نداشت. جبر و اختیارم معنیش رو از دست می داد.
خیلی کم پیش میاد کسی دونسته کاری بکنه که مطمئنه نتیجش براش مصیبت و بدبختی به دنبال خواهد داشت.
این سرنوشت بهتری که شما مطرح فرمودید صرفا زندگی حاله، یعنی همونیکه دوستمون روشنفکر جوان گفتند.
سرنوشت ما ادامه داره تا جایی که ما قراره نفس بکشیم.
کی از فرداش با خبره؟
چرا ظن و گمان بد به سرنوشت آتی دارید.
انسان به امید زندست. احساس می کنم یه جور یأس تو کلامتونه.

matin_bc

عضو جدید
ای کاش می دونستم چی حقیقت چی دروغ...ای کاش سردر گم نبودم که چی کار کنم و نکم...کاش می شد بدونم کدوم راه برام بهتره...:w34:

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي كاش فرهنگ استفاده از مترو واسه مردم مشخص بشه و جا بيفته

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي كاش آرزوي من برآورده بشه . ( همون دو تا بالايي )

sayna

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي كاش مي تونستم دوباره انتخاب رشته كنم...
اون موقع هر جا جز اينجا رو انتخاب مي كردم:razz: