اخه اینم حسودی داره پیشی ملوسسسسسسس!!!
حسودی نداره که
اخه وقتی الکی قربون صدقه هم میرید حسودی داره؟

اخه اینم حسودی داره پیشی ملوسسسسسسس!!!
عالی بود زیزم مرسی مامان جون
میدونید!! وقتی دل کسی رو بشکنید... هر کاری هم که بعد از اون براش انجام بدین... اون دیگه هیچوقت براتون همون "آدم سابق"... نمیشه هیچ وقت....
خیلی بده عشق تبدیل به نفرت بشه.
وای مهسا جون قربونت برم عزیزم الهی دورت بگردمحسودی نداره که
اخه وقتی الکی قربون صدقه هم میرید حسودی داره؟![]()
بخاطر حضور شعف انگیز و پربرکت من!من هنوز واسم جای سواله که چرا قبلی حذف شد این هنوز پابرجاست
[
وای مهسا جون قربونت برم عزیزم الهی دورت بگردم
من هنوز واسم جای سواله که چرا قبلی حذف شد این هنوز پابرجاست
ولی فاصله عشق و نفرت اندازه ی یه مو....میدونید!! وقتی دل کسی رو بشکنید... هر کاری هم که بعد از اون براش انجام بدین... اون دیگه هیچوقت براتون همون "آدم سابق"... نمیشه هیچ وقت....
خیلی بده عشق تبدیل به نفرت بشه.
بله بله حتما روشون نمیشهبخاطر حضور شعف انگیز و پربرکت من!
افرین . هوشت از کی به ارث بردی؟ مادرجونت؟دوستان به جای زدن این همه اسپم برای تشکر و ابراز علاقه و احساسات،یه کلید تشکر پایین پست های استارتر هست.
همونو فشار بدین کافیه.
سپاس.
خواهش میشهمرثی. متن هات عالی بودن.![]()
میگم عجب وبلاگ قشنگیه این تاپیک.
خواهش میکنم عزیزم اخه دفعه قبل که زدم حذفش کرده بودن بخاطر جند جمله دیگه که الان سانسورشون کردم ولی اونا هم تلخ ولی با معنی بودنصبا جون دست گلت درد نکنه از عالی هم عالی تر بود·
بخصوص این دوجمله
منتظر هیچ دستی در هیچ جای این دنیا نباش اشک هایت را با دست های خودت پاک کن که همه رهگذرن
· ............
· گاهي دلم از هرچه آدم است ميگيرد.. گاهي دلم دو كلمه حرف مهربانانه ميخواهد.. نه به شكل دوستت دارم و يا نه به شكل بي تو ميميرم.. ساده شايد،مثل دلتنگ نباش فردا روز ديگري ست....
ولی چرا نوشتی حذف نکنید..متن نه سیاسیه نه مورد خاصی داره (بحز یکی دوتا که میشه زیر سبیلی در کرد).برای چی باید حذف باشه
![]()
مر30 صبای عزیز واقعا زیبا و تلخ بود تلخ بخاطر حقیقتش و زیبا برای جرات بیانش ...کاش ما هم میتونستیم اینقد روراست با خودمون باشیم و بگیم که هیچ چیز این دنیا ارزش حتی 1قطره اشکی که از پاکی و چشمه زلالیتمون میاد نداره خدایاااااااااااااااااااااااااااا هیچ بنده ای تنها نذار
نظر لطف شماست
میسی میسیاحسنتکم از ته دل لذت بردم -درود درود درود صبای عزیز
نخند مادر جونش منمدهنت سروریس
دارم می میرم از خنده![]()
خیلی قشنگ بود.....مرسی ....صبا جون یه دونه ای...![]()
خواهش میکنم همشهری عزیز· این تو نیستی ، که مرا از یاد برده ای ، این منم که به یادم اجازه نمیدهم حتی از نزدیکی ذهن تو عبور کند… صحبت از فراموشی نیست….صحبت از لیاقت است …. !· چه قدر تلخ شده ای … آنقدر که حتی … وقتی صدایت را می شنوم … احساس می کنم …دیگر دلم برایت نمی لرزد…
· حسابان و دیفرانسیل را در مدارس تدریس میکنند, که تو (حـــــد) خـودت را بدانی و (قــــدر) دیگران را
مرسیییییییییییییییییییییی آبجی عالی بود عالی