این لحظه رو تصور کن

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آی دنیا دلگیرم ازت
آی زندگی سیرم ازت
آی زندگی میمیرمو
عمرمو میگیرم ازت

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه قراره سیگار دستم باشه همون بهتر که یخته بگیرم راست، برم تو شکم تراکتوره نیست و نابود شم.... حیف هوا به این توپی نیست که آدم دود بفرسته تو ریه هاش!!!!

اما اگه من باشم (مطمئنا بدون سیگار!!!)، یا سنتور و ... (کلا بی کلام) گوش میکنم یا :

جوان ایرانی ............... سلام :smile:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اگه قراره سیگار دستم باشه همون بهتر که یخته بگیرم راست، برم تو شکم تراکتوره نیست و نابود شم.... حیف هوا به این توپی نیست که آدم دود بفرسته تو ریه هاش!!!!

اما اگه من باشم (مطمئنا بدون سیگار!!!)، یا سنتور و ... (کلا بی کلام) گوش میکنم یا :

جوان ایرانی ............... سلام :smile:

الان دلت گرفته اونوخ جوان ایرانی سلام؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

جوان ایرانی ............... سلام

باووو یه وختایی هس که .................................. کلا باید تو فازش تجربش کنی نمیشه توضیح داد :smile:

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
25باند - فاصله ها

تن من دیگه نائی نداره
با زندگی کاری نداره
من با اشک شب و روز واسه برگشتنت دست به دامن خدام
میبینم من که انگار که توی قلبت نیست احساس
نمخیوای که برگردی پیشم

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
باووو یه وختایی هس که .................................. کلا باید تو فازش تجربش کنی نمیشه توضیح داد :smile:

یعنی باید سیگار بکشم؟؟:mad:
همون ترجیح میدم برم تو شکم اون تراکتوره!! کاری ندارین؟ من رفتم .................:D

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد تو هر جا که هسم با منه.....
داریوش
.
.

دختر از این لحظه ها زیاد تجربه کردم ......

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Man kolan baruno dus daram to har sharayeti ba didan barun arum misham pas ye ahange shad monasebe ;-)

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من مطمئنا يكي از اهنگاي خواجه اميري رو گوش ميدم كه ريتم آرومي داشته باشه مثل آواي باران و ...

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر آهنگی که بروز باشه:redface:
شایدم آهنگ تیتراژ زنده باد زندگی.....اگه خسته شدی بازم بخون از من.....اگه کهنه شدم بازم بمون با من...منم که حجم تنهاییتو پر کردم.....منم که عاشقونه با تو سر کردم...منم که خاطراتم از تو رد میشه.....چه خوبه با تو حالم بی تو بد میشه...منم که آسمونم با تو قسمت شد.....تویی که گرمیه دستات یه عادت شد:redface:
یا آهنگ های رضا صادقی

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
از آهنگای پاشایی... یکی هست...

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
آماده نیستم واسه فردایی
که تو قراره حذف شی از ما