کنگره کشف و آنالیز موادمخدر در تهران
نکته ای که دوستان کمی به اون بی توجه بودند گویا ! ، این هست که این جلسه(کنگره) به صورت بین المللی بوده و از چهرهای حاضر بر میآید که عزیزان دلی از سایر دول حضور داشتند
و مسلما ایجاد و برپایی یک همچین همایش ها و جلساتی بار مالی و هزینه هایی برای دست اندرکاران ایجاد آن برای دعوت از مدعوین و اجاره سالن و غذا هزینه رفت و امد و.....
سوال اینجاست با وجود این همه هزینه این کودک چه نقش محوری در این کنگره ! ایفا می کنه!؟
ایا حضور ایشون به هزینه هایی که برای نشستن این فرد روی صندلی خرج شده می ارزه!؟
ایا مقوله ای بنام مواد مخدر و فراتر از اون ، آنالیز این معضل جهانی در حد و اندازه این دختر بچه هست!؟
دوست عزیز حرفی که زدی یه کم عجیب بود. این ایراد در وقتی وارده که همه ی همایش ها و کنگره ها به نحو احسن پیش رفته باشن اونوقت این بچه تنها مورد باعث تعجب باشه...
وقتی به قول شما هزینه هایی در کاره و اکثرا هیچ نتیجه ای ندارن خب این بچه اون وسط اضافیه؟؟؟؟
فکر میکنین بزرگایی که صندلی اشغال کردن باعث هدر رفتن بودجه نشدن؟ چند نفر از آدم بزرگا مفید واقع شدن و مفید واقع میشن...؟؟؟ چند تا ازین همایشها و کنگره ها که خرج های کمرشکن دارن واسه ما مفید واقع میشن؟؟؟ گردهمایی دول اسلامی با اینهمه هزینه های سنگین واسه چی هرسال فقط در ایران تشکیل میشه؟؟؟
دوست عزیز مشکل عمق دار تر از حضور یه بچه تو یه کنگره ی بین المللی هست...
اگه قراره اینقدر ریز بینانه به مشکلات موجود نگاه کنیم حتما افسردگیه مزمن میگیریم...
مسلما اکثر این همایشها و کنگره ها بدون حصول نتیجه خاتمه پیدا می کنه
اما این مورد(حضور یک دختربچه) با اهداف این همایش (آنالیز مواد مخدر!) سنخیتی نداره !!
شاید بتوان همایشهای دیگه رو که شرکت کنندگانش می خوابند رو با خستگی توجیه کرد !!شاید بتوان عدم حصول نتیجه برخی همایشها رو با سیاست زدگی توجیه کرد !!اما این یکی دیگه نوبرشه والا !
ایرادی که گرفتی کاملا وارده...توش حرفی نیست...
اما جوابش دست ماست؟
آیا کسی که باید پیگیری کنه ماییم؟
اینهمه انتقادای درشت میشه اما کو گوش شنوا؟ این که دیگه واسشون یه زنگ تفریحه...مثل همون قضیه ی چرت زدنا
من به این نتیجه رسیدم که اگه بخوام آرامش داشته باشم بهتره که به یه سری مسائل به دیده ی خنده نگاه کنم...وگرنه گفتم اینقدر ازین مسائل زیاد میبینی که اگه بخوای همشون رو آنالیز کنی میبینی در آخر به نتیجه ای که نرسیدی هیچ چیزیم بهبود پیدا نکرده و خودتم افسردگیه مزمن گرفتی که چرا حرفتو کسی نمیفهمه...
اینو در کل به شما دوست عزیز گفتم نه در باب این تاپیک...