اینجا چه خبره

dadvand

عضو جدید
آقای دادوند، شما پستهاتون خیلی طولانیه، من حوصله نداشتم هیچ کدومو بخونم!

میشه مختصر و مفید بگید، اصل حرفتون چیه؟

فقط از موضوع تاپیک اینو فهمیدم که تعجب کردید، همین!

چیز مهمی نیست بیخیال . شما به فعالیتتون مشغول شید ;).
البته راست میگید آمار مطالعه در ایران آمار جالبی نیست نباید مطالب به این طولانیی رو مینوشتم.

واقعا متاسفم راستش رو بخوای نمیشه خلاصش کرد چون هم مطلبش غیر قابل خلاصه کردن هست و هم نسبت به مطالب به این واضحی این اعتراضات شده وای به روزی که بخوام خلاصش رو بگم .
موفق باشید ;)

b A N E l

عضو جدید
چیز مهمی نیست بیخیال . شما به فعالیتتون مشغول شید ;).
البته راست میگید آمار مطالعه در ایران آمار جالبی نیست نباید مطالب به این طولانیی رو مینوشتم.

واقعا متاسفم راستش رو بخوای نمیشه خلاصش کرد چون هم مطلبش غیر قابل خلاصه کردن هست و هم نسبت به مطالب به این واضحی این اعتراضات شده وای به روزی که بخوام خلاصش رو بگم .
موفق باشید ;)

خوب اگه شما قدرت گزیده گویی نداری، پس آقا نیما زحمتشو بکشن :D

شما که دارین همش از خودتون صحبت میکنین و خودتون رو نمونه کل سایت میدونین (نگی مشت نمونه خرواره ها- ببخشید راستی گفتی دیگه میخوای تمومش کنی و هیچ ننویسی )ما که گفتیم شما از نظر من کاربر نمونه ای هستید ولی خوب ماهم بیام بگیم آره دوران دانشجوییمون این سوابق تحصیلی رو دارم ، در مسابقات ACM منطقه غرب آسیا شرکت کردم ، این سوابق علمی رو دارم ، چهار پنج تا پروژه کارشناسی سال بالاییم ها رو انجام دادم . بیام اسکن قراردادهایی که با دانشگاه ، آموزش پرورش ، بیمه، اداره برق رو بزارم بگم اینا رو دوره دانشجویی انجام دادم، این سوابق کاری رو دارم ، در نشریات مطلب نوشتم ، نه اینجور که اصلا کار جالبی نیست . نه عزیز من شما فقط داری هی خودت رو میگی و با فعالیت صرفا خودت کل مطالب رو رد یا تایید میکنی .
شما چندین جا فقط در همین پست حرفای دقیقا پست قبلی من رو وارونه عنوان کردین .
نه عزیز من ، دلسرد از این میشن که مطالبی که عنوان کردن کاملا بی نظر و کم بازدید کننده است .من سایتهای فارسی مورد تایید مراکز معتبر جهانی(بعنوان سایت فارسی زبان ) رو میتونم براتون مثال میزنم الکی ادعا نمیکنم شما میتونید در همون سایت جستجو کنین و لینک رو ببینید . شما که سابقه فعالیت در تمامی بخشهای تخصصی رو دارین و احتمالا از علم کامپیوتر هم سررشته دارین برین اون سایت رو ببینید با چند هزار کاربر فعال ، مورد تایید مایکروسافت .... بدون داشتن تالارهای اینچنینی . در این سایت فقط و فقط موضوعات علمی کامپیوتر بحث میشود (چقدر خشک :razz:).

باز شما فقط همون جور که از خوتون میگید فقط صحبت از تالار شیمی میکنید . اگه تالار شیمی و معماری و یکی دوتا دیگه نبود که آمار فاجعه بار تر از این بود . نه عزیز من ، من نگفتم چرا اینجا زیادی شلوغه بلکه چرا اونجاها زیادی خلوته باز حرف من رو وارونه عنوان کردین.
"تازه جالب اینجاست که شلوغی اینجارو فقط از روی تعداد پستها میدونید!" :biggrin:تعداد پست ، تعداد بازدیکننده ،زمان هر پست ، روند صعودی آن ......دیتابیس دست مدیران است اونها بهتر میتونند آمار بدن . یعنی شما میگین شلوغ نیست ؟ :)

"همون مثال دانشگاه و مهدکودک فراموش نشه ...." :biggrin::biggrin: آخ گفتی ، من هیچ وقت خاطرات کودکستانم رو فراموش نمیکنم واسه همین گفتم دوباره برم کودکستان (دانشگاه).
شما هم آمار رو فراموش نکنین .

"اگه صلاح بدونن این تالار رو حذف میکنن ." اونوقت من خودم یکی از معترضین هستم .
"اگه شما خیلی ناراحتی تشریف ببرین اعتراض رو با خودشون مطرح کنید" حوصله ندارم بشمارم شما چند جا حرفهای من رو وارونه عنوان کردین .بیخیال :biggrin:
"( حالا به قول خودتون تازه از اینجا خوشتون اومده ! ) " :biggrin: راستش رو بخوای مصاحبت با شما برام جالبه :smile:.
پس قبول دارین دلخوری مدیر از یه جاییش بوده حالا اگه از آمارش نبود از محتواش که بوده . (عین جمله مدیر در پست اولشون در همین تالار = هرچند يه سري هم به تالارهاي تخصصي بزنن بد نيست )

"اگه با سرگرمیهای اینجا مخالفین بازم بحثش جداس" باز شما حرف تو دهن من گذاشتین . بیخیال بابا از اول این تاپیک عادت کردیم، حسابش هم از دستم در رفته .
" خوبه یه نیگاه هم به آمار تالارهای تخصصی کنی و همیشه نیمه خالی لیوان رو نبینی" ای بابا کجایی شما :cool: تمام بحث که سر همین آمار های مطرح شده از تمام تالار هاست .

"این سایت هنوز تازه 1 سالو اندی از افتتحاش میگذره پس بذار یکم بگذره بعدش آمار نجومی رو نیگاه کن !!!
ضمنا این تالار ، یه تالار عمومی پس هر شخصی میتونه بیاد اینجا و خوبه خدمتتون عرض کنم که اعضا دبیرستانی هم اینجا داریم . اینا که دیگه نمیتونن توی تالار تخصصی شرکت کنن! پس ببین یه دلیل دیگه واسه بالا رفتن آمار اینجا . ورود هم واسه عموم آزاده و نمیشه کارت دانشجویی گرفت دم در که!!!! "
پس باز که باید سر اسم سایت بحث کنیم .
"پس دلیل نمیشه شما که رشتت مهندسی شیمی نیست نیای توی تالارمهندسی شیمی! "
وقتی تالار مهندسی کامپیوتر داره خاک میخوره یه کم عجیب نیست بیام تالار مهندسی شیمی که به قول شما خیلی هم فعاله و از طرفی به قول شما نباید مصرف کننده باشیم ، بیام اونجا و مجبور باشیم از مهندسی شیمی که هیچ سرم نمیشه مطلب بنویسم . یا شاید باید یه مطلب از شیمی در وب سرچ کنم و بدون اینکه یه کلمه اش رو بفهمم بیام کپیش کنم . بیخیال ;)
این دفعه که خط اینترنتتو داری به رخ من میکشی . :biggrin: شوخی میکنم :gol: خوبه شاید همه اینترنت پرسرعت دارن که شما باز خودت رو گفتی .
خوب اگه اینترنتش بود حوصله خوندنش که نیست . یعنی یک کتاب 1200 صفحه ای .
ولی راست میگی ها نیازی به خوندنش نیست . من میگم چون دیگه 1199 صفحه اولش رو دیگه کسی نمیخونه حذف کنند که هم آمار میاد پایین و دیگه کسی مثل من حرفی برا گفتن نداره ، هم یه چیز بی مورد چی نیازی هست باشه ، واسه سایت هم سربار داره .

خوب بیخیال من هم واقعا حوصلم سر رفت شما هم که گفتی دیگه ادامه نمیدی ولی خوب میتونی اگه حرفی برا گفتن باقی مونده به یکی از اعضای سایت که باهاش آشنا هستی بگی جای شما بنویسه .
من هم دیگه نیازی به ادامه نمیبینم چون فکر میکنم بحث داره منحرف میشه و از طرفی همه صحبتهایی که باید میشده شده است حتی اضافه تر ، و هر چیز مطرح بشه احتمالا تکرار حرفهای قبلی است ولی اگه بازم مطلب نویی دیدم شاید جواب دادم.
ولی به قول معروف هر کسی کلاهش رو قاضی کنه و پیش خودش در مورد مطالب عنوان شده قضاون کنه . ببینه واقعا یه کمی بیشتر از حالت عادی ، در این تالار نمیگرده و یه کمی وقتهاش اضافه تر در این تالار نمیگذره :gol:.

بیخیال ما از این پست گذشتیم و میتونید درخواست کنید که حذف بشه بدون هیچ اعتراضی از صاحب تاپیک "خودم"

همه دوستان موفق باشین بخصوص niima جان :gol:
من نمیدونم کدوم حرفتو وارونه کردم !
شاید مانیتورت کج شده !
ببین دوست من . افرادی مث شما که خوششون میاد بشینن و تایپ کنن فقط واسه اینکه روی طرف مقابلو کم کنن زیادن و همین الانم توی سایت هستن و چند وقت پیشم دوباره اومدن و بحث رو شروع کردن . همشونم هدفشون منم . الانم مطمئنم این تاپیکو دارن میخونن و بالاخره سروکلشون پیدا میشه .
واسه همین اصلا حالو حوصله سرو کله زدن و تایپ کردن ندارم . ببخشیدا
بازم میگم اگه اعتراضی داری تشریف ببرین خدمت مدیر . اگه ایشون صلاح دونستن که تالارو حذف میکنن تا شما خیالت راحت شه ( میدونم ته دلت با این تالار مخالفی پس هی سعی نکن جوری عنوان کنی که یعنی خوشت اومده از تالار !) منم متاسفانه اصلا از اینجور مصاحبتای بی پایان و لجبازیه بی منطق خوشم نمیاد . حقیقتو گفتم .
ضمنا من کی از سوابقم گفتم که شما میای سوابقتو به رخ میکشی ؟؟
بله میدونستم فقط منتظر بودی که اینارو بگی . موفق شدی ؟ راحت شدی ؟ حالا شما بگرد یکی از سوابق منو اگه گفتم بیار تا خودمم بدونم !
خوشحالم که سوابقتو عنوان کردی . ایشالا همه بچه ها بزودی خواهند دید و به نبوغ شما پی خواهند برد ....!!!!
من اگه خودمو مثال میزنم چون حداقل از بین کسانی که االان اینجا مشغول به فعالیتن سابقم بیشتره و بقول شما اوقات فراغت بیشتری داشتم که بیام توی سایت ( از هر کدوم از بچه خواستی بپرس . تاریخ عضویتمم هست میتونی ببینی ) اگه رو خودم مثال نزنم برم رو کی مثال بزنم ؟ خوب مگه دیوونه شدم که بقیه رو شاکی کنم ؟ اختیار خودمو که دارم ؟ بدون هیچ اغراقی خودمو مثال میزنم و تالار خودمو مثال میزنم چون فعلا همه هم تصدیق میکنن که در کنار معماری فعالتریت تالار تخصصیه سایه . مشکلی که نداری خدایی نکرده! هر شخص دیگه ای مد نظرتونه بگین تا بنده مثال بزنم . میخواین خود شمارو مثال بزنم و بگم سوابقتونو ؟ اصلا اگه دوست دارین سوابقتونو بذارین توی قسمت امضاتون که همیشه همه شاهدش باشن !!
فقط خوشحالم که دیگه مث شما سوابقمو به رخ بقیه نکشیدم . دوست داری سوابقتو عنوان کنی جا زیاده . برو قسمت معارفه تالارتون اگه دارین .
آمار تالار بالاس ؟ اشکالی نداره . جاهای دیگه خلوته ؟ اشکالی نداره بچه ها بالاخره از خواب بیدار میشن و میرن شلوغش میکنن !
دی تا بیس حجمش میره بالا ؟ مگه شما قراره خالیش کنی یا کرایه اینترنتتون میزنه بالا ؟(این قسمت کپی بوده از جناب mmbidhendi البته با کمی تصرف !! :d ) اگه مدیر صلاح دونست اون 1199 صفحه رو پاک میکنه و بحاش سوابق درخشان شمارو جاش میذاره . راضی میشی ؟

راستی اسم سایتی که گفتی فارسیه و مایکروسافت هم تاییدش کرده رو همینجا بذار . مشتاق شدم برم سر بزنم بهش :)

درآخر هم ممنون که آرزوی موفقیت کردی . شما هم همچنین

آخرین ویرایش:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اول از همه از آقای دادوند ( درست نوشتم ؟ ) تشکر شدید میکنم :) از بچه های مهندسی معماری هم تشکر میکنم ( پاچه خواری ؟ ) از بچه های مهندسی عمرانم تشکر میکنم ( خودم کم نیارم ) ، از بچه های مهندسی صنایع و سایر دوستان و آشنایان و .. که هرکدوم سعی در بهبود این سایت رو دارند :) دوست عزیز آقای دادوند ، شما نگران این نکته نباشید که نسبت این تالارهای تفریحی به تالارهای مهندسی 19 به 1 هستش ، چون شما در همین لحظه حدود 30 پست به این تالار کمک کردید در حالی که شاید 2 پست به تالار کامپیوتر اضافه شده ، این مسائل و بیان اونها فقط باعث همین مورد میشه که یک تاپیک و بحث به سرعت روند صعودی پیدا میکنه ، برای نمونه ، تاپیک هایی که مورد سیاسی داشته باشند ، مورد اخلاقی داشته باشند ، مورد کمی کل کلی داشته باشند ، به سرعت و در عرض چند روز تبدیل به یکی از پربیننده ترین و پرجوابترین بحث ها میشند پس بالابودن این مورد زیاد دور از انتظار نیست . در نهایت هم خدمتتون عرض کنم از دقت نظر و اراده شما شدیداً تشکر میکنم و اینکه بدونید این بحث هیچ راهی به جایی نمیبره . چون ذات این باشگاه همینطور هستش . در نهایت اینکه یک فیزیکدانی که اسمش یادم نیست میگه زیبایی نظم به بی نظمی اون هستش ، مثل اینجا :)

خوب اگه شما قدرت گزیده گویی نداری، پس آقا نیما زحمتشو بکشن :D
چیزی نیست
ایشون میگن آمار اینجا چرا بالاس و آمار تالار تخصصی پایینه !
منم میگم هر کسی هر کاری که میکنه نتیجش رو خودش میبینه یا هر گلی بزنه به سر خودش میزنه . بعدش گیر دادن به اسم سایت که چرا اسمش نشده باشگاه تفریح مهندسان! منم میگم تشریف ببرین خدمیت admin و بپرسین چرا اینجوری شده و چرا اصلا اسم دانشگاه رو نذاشتن مهدکودک! :)
همینه خلاصش ;)

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دی تا بیس حجمش میره بالا ؟ مگه شما قراره خالیش کنی یا کرایه اینترنتتون میزنه بالا ؟ اگه مدیر صلاح دونست اون 1199 صفحه رو پاک میکنه و بحاش سوابق درخشان شمارو جاش میذاره . راضی میشی ؟

آقا نامردیه :) من اینو توی تالار عکس به خود شما گفته بودم :) نمیخوام :( کپی رایت چی شد پس ؟ :)
خیلی مخلصم :*

shanli

مدیر بازنشسته
آقای دادوند عزیز من تقریبا پست های شما رو خوندم و تا حدودی به شما حق میدم..اینکه میگم تا حدودی ،به خاطر این هستش که کمی تند میرید!
جناب دادوند مطمئن باشید بود و نبود این تالار تاثیر چندانی تو تلف کردن وقت نداره!چون دنیای مجازی خیلی بزرگتر از تالار زنگ تفریح این باشگاه و این حرف هاست!!!فقط کافیه چند ثانیه بخوای وقتت رو تلف کنی!!اینقدر راه هست که وجود یه همچین جاییی به چشم نمیاد!
اینکه شما اعتراض داری که چرا آمار تفریح اینجا بالاست!
این دقیقا برمیگرده به اعضای باشگاه(مهندس و غیر مهندسی..)!مطمئنا اگر این تالار نبود آمار تالار های تخصصی باز هم همون بود!یعنی اگر الان تالار معماری فعالتره یا کامپوتر داره خاک میخوره با بود و نبود زنگ تفریح هم همون وضعیت رو داشت!میگید چرا بیشتر وقت همه اینجا میگذره؟!یعنی اگر این تالار نبود وقت بقیه مفید تر میگذشت؟!!یا تالار های تخصصی رونق میگرفت؟!
ضمنا شما که سوابق درخشانی دارید..میتونید موثرتر باشید.
بد نیست یه نگاهی به سایت phalls بندازید!سایت خوبی هم هست..این سایت از جمله سایت هایی هستش که تفریحستانش ماه به ماه آپ نمیشه.

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
با سلام و تشكر از توجه شما

كم و بيش كاربران قديمي پاسخ دادند.

اين مشكل از همون اوائل شروع به كار باشگاه بوده و هست. اصلا دردسرهاي اين باشگاه همه از تالارهاي عمومي بوده. خيلي هم روش بحث شده و براي فعاليت علمي بيشتر برنامه هايي ارائه شده. الان كليد تشكر تو زنگ تفريح غير فعاله، امتيازات تو تالارهاي تخصصي حداقل 3 برابر تالارهاي عمومي هست (بسته به فرد امتياز دهنده ممكنه يه بار امتياز دادن 15 امتياز به امتيازات يه نفر اضافه كنه). قوانيني هم براي بخش زنگ تفريح در نظر گرفته شده تا از ايجاد تاپيك هاي بي مزه اي كه در شان اين باشگاه نيست جلوگيري بشه.
پست هاي زنگ تفريح طبق قرار بايد چند وقت يه بار پاك بشه (فكر ميكنم الان خوب موقعيه!)

اما حذف تالارهاي عمومي يا زنگ تفريح راه حل نيست، و باعث مشكلات جديدي ميشه. اگه اين تالارها نباشن بحث هاي نامربوط تو تالارهاي مهندسي زياد ميشه و تاپيك هاي بخش هاي عمومي به اون تالارها كشيده ميشه.

فعاليت تو هر تالاري آزاده و بالطبع يه جمله كوتاه تو زنگ تفريح نوشتن خيلي راحت تر از يه پست علمي دادن تو تالار مهندسي يا جوابگويي به يه سوال علميه. بنابراين 10 برابر بودن تعداد پست هاي زنگ تفريح عاديه.

فكر ميكنم روند سايت يه روند عاديه، اينجا كاربراني هستند كه در شان خودشون نمي بينن تو تالار زنگ تفريح فعاليت كنن، كاربراني هم هستند كه تو بحث هاي مهندسي شركت فعال دارن و براي تفريح به تالار زنگ تفريح هم سر ميزنن. شما هم آزاديد انتخاب كنيد و به انتخاب ديگران احترام بگذاريد.

موفق باشيد.

تاپيك به گفتگوي آزاد منتقل شد.

خب دیگه خسته نباشید . جناب دادوند امیدوارم جوابتونو دیگه بطور کامل گرفته باشین .

dadvand

عضو جدید
سلام به همه .:gol:
.
همه دوستان خسته نباشيد .
ما جوابمون رو گرفتيم و کاملا فهميديم که زدن اين پست و چنين بحثي يک اشتباه بود . بله دوستان من کاملا در اشتباه بودم . خيلي از دوستان هم گفنتد که چنين پستي اشتباه است ولي ما يک نفره سر لجاجت افتاده بوديم .
اميدوارم که هيچ رنجش خاطري بوجود نيومده باشه و دوستان بخصوص نيما جان از ما ذره اي دلخوري نداشته باشن
اين پست همش بحث بيخود بود و آن هم فقط و فقط تقصير من بود
اين تاپيک اينقدر شرمندگي من رو از اين اشتباهم بزرگم در پيش وجدانم بهمراه داشت که ديگه محال پامو تو اين تاپيک بذارم پس دوستان لطفا هيچکي ادامه نده حتي واسه دلداريم ننويسه اشکال نداره همه اشتباه ميکنند .نه دوستان من رسما اشتباهم رو اعلام کردم و ديگه نيازي به هيچ پست ديگه اي نيست .هيچ موافقي هم نياد اينجا ادامه بده چون اسم من خواه ناخواه به در وسط بحث ذکر ميشه اگه ميخواد يک پست جديد اضافه کنه اونوقت من از اين لحظه به بعد جزو مخالفينش هستم .
اين پست هم هيچ نفعي برام نداشت فقط يه نفع کوچيک داشت که يه جا ذکر شد يه امضا بزار !
باز هم از همه عذرخواهي ميکنم .
تمام .

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر شخص و هر وجدانی آگاه بر وظایفه خودشه نه شخصی میتونه به این محدوده تجاوز کنه و نه میتونه از محدوده ی خودش خارج بشه..
کسانی هستند که وارد تالار های تخصصی میشند و فعالیتهای شگرفیو انجام میدند و در نهایت هم در برخی زمانها به تالار های عمومی مراجعه می کنند. پس نه این کاربران اشتباه میکنند و نه کاربرانی که همیشه در تالار های تخصصی هستند چون همگی مختارند به اطاعت از وجدان خود ، برای فعالیت در علم و یا سرگرمی.

چند سوال و پاسخ:

چرا تالار های عمومی وجود دارند؟ به دلیل فائق آمدن به نیازهای غیر تخصصی اعضا
چرا تالار زنگ تفریح وجود دارد؟ برای حذف اسپم از سایر تالار های تخصصی
آیا این تالار وسیع و ریشه دار کنترل می شود؟ بله با حذف تشکر و حذف تاپیکهای بی محتوا

پس درنهایت اعضای فعال این سایت در مرحله ای رسیده اند که هرکدام به نوبه ی خود از اهداف باشگاه دفاع کنند و لذا مدیران نیز به حضور شما کاربر نکته سنج و سایر کاربران وظیفه شناس افتخار میکند.
با سپاس!

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام به همه دوستان...
این آقای دادوند رو من اصلا نمیشناسم ولی از صحبت هایی که در این تاپیک مطرح شده این طوری برداشت می کنم که ایشون دوست دارن یک بحث بی فایده و بی محتوا رو پیش بکش و معلوم هم نیست که تا کجا قراره که ادامش بدن......اگر این دوستمون واقعا از به وجود آمدن تالار های زنگ تفریح و تالار های مشابه اون ناراضی هستن می تونن به جای اینکه دنبال مطرح کردن این چنین بحث های پوچی باشند به دنبال گسترش دادن و پربار کردن هر چه بیشتر تالار تخصصی خودشون باشن.....
این نکته رو هم بگم که خداوند انسان رو آزاد آفریده و انسان آزاد به غیر از کار به تفریح هم در زندگیش احتیاج داره....پس نمیتونیم این حق رو از یک انسان دریغ کنیم.....
موفق باشید....این آخرین پست من در این تاپیک بود....

بالا