شما که دارین همش از خودتون صحبت میکنین و خودتون رو نمونه کل سایت میدونین (نگی مشت نمونه خرواره ها- ببخشید راستی گفتی دیگه میخوای تمومش کنی و هیچ ننویسی )ما که گفتیم شما از نظر من کاربر نمونه ای هستید ولی خوب ماهم بیام بگیم آره دوران دانشجوییمون این سوابق تحصیلی رو دارم ، در مسابقات ACM منطقه غرب آسیا شرکت کردم ، این سوابق علمی رو دارم ، چهار پنج تا پروژه کارشناسی سال بالاییم ها رو انجام دادم . بیام اسکن قراردادهایی که با دانشگاه ، آموزش پرورش ، بیمه، اداره برق رو بزارم بگم اینا رو دوره دانشجویی انجام دادم، این سوابق کاری رو دارم ، در نشریات مطلب نوشتم ، نه اینجور که اصلا کار جالبی نیست . نه عزیز من شما فقط داری هی خودت رو میگی و با فعالیت صرفا خودت کل مطالب رو رد یا تایید میکنی .
شما چندین جا فقط در همین پست حرفای دقیقا پست قبلی من رو وارونه عنوان کردین .
نه عزیز من ، دلسرد از این میشن که مطالبی که عنوان کردن کاملا بی نظر و کم بازدید کننده است .من سایتهای فارسی مورد تایید مراکز معتبر جهانی(بعنوان سایت فارسی زبان ) رو میتونم براتون مثال میزنم
الکی ادعا نمیکنم شما میتونید در همون سایت جستجو کنین و لینک رو ببینید . شما که سابقه فعالیت در تمامی بخشهای تخصصی رو دارین و احتمالا از علم کامپیوتر هم سررشته دارین برین اون سایت رو ببینید با چند هزار کاربر فعال ، مورد تایید مایکروسافت .... بدون داشتن تالارهای اینچنینی . در این سایت فقط و فقط موضوعات علمی کامپیوتر بحث میشود (چقدر خشک

).
باز شما فقط همون جور که از خوتون میگید فقط صحبت از تالار شیمی میکنید . اگه تالار شیمی و معماری و یکی دوتا دیگه نبود که آمار فاجعه بار تر از این بود . نه عزیز من ،
من نگفتم چرا اینجا زیادی شلوغه بلکه چرا اونجاها زیادی خلوته باز حرف من رو وارونه عنوان کردین
.
"تازه جالب اینجاست که شلوغی اینجارو فقط از روی تعداد پستها میدونید!"

تعداد پست ، تعداد بازدیکننده ،زمان هر پست ، روند صعودی آن ......دیتابیس دست مدیران است اونها بهتر میتونند آمار بدن . یعنی شما میگین شلوغ نیست ؟
"همون مثال دانشگاه و مهدکودک فراموش نشه ...."

آخ گفتی ، من هیچ وقت خاطرات کودکستانم رو فراموش نمیکنم واسه همین گفتم دوباره برم کودکستان (دانشگاه).
شما هم آمار رو فراموش نکنین .
"اگه صلاح بدونن این تالار رو حذف میکنن ." اونوقت من خودم یکی از معترضین هستم .
"اگه شما خیلی ناراحتی تشریف ببرین اعتراض رو با خودشون مطرح کنید" حوصله ندارم بشمارم شما چند جا حرفهای من رو وارونه عنوان کردین .بیخیال

"( حالا به قول خودتون تازه از اینجا خوشتون اومده ! ) "

راستش رو بخوای مصاحبت با شما برام جالبه

.
پس قبول دارین دلخوری مدیر از یه جاییش بوده حالا اگه از آمارش نبود از محتواش که بوده . (عین جمله مدیر در پست اولشون در همین تالار = هرچند يه سري هم به تالارهاي تخصصي بزنن بد نيست )
"اگه با سرگرمیهای اینجا مخالفین بازم بحثش جداس" باز شما حرف تو دهن من گذاشتین . بیخیال بابا از اول این تاپیک عادت کردیم، حسابش هم از دستم در رفته .
" خوبه یه نیگاه هم به آمار تالارهای تخصصی کنی و همیشه نیمه خالی لیوان رو نبینی" ای بابا کجایی شما

تمام بحث که سر همین آمار های مطرح شده از تمام تالار هاست .
"این سایت هنوز تازه 1 سالو اندی از افتتحاش میگذره پس بذار یکم بگذره بعدش آمار نجومی رو نیگاه کن !!!
ضمنا این تالار ، یه تالار عمومی پس هر شخصی میتونه بیاد اینجا و خوبه خدمتتون عرض کنم که اعضا دبیرستانی هم اینجا داریم . اینا که دیگه نمیتونن توی تالار تخصصی شرکت کنن! پس ببین یه دلیل دیگه واسه بالا رفتن آمار اینجا . ورود هم واسه عموم آزاده و نمیشه کارت دانشجویی گرفت دم در که!!!! "
پس باز که باید سر اسم سایت بحث کنیم .
"پس دلیل نمیشه شما که رشتت مهندسی شیمی نیست نیای توی تالارمهندسی شیمی! "
وقتی تالار مهندسی کامپیوتر داره خاک میخوره یه کم عجیب نیست بیام تالار مهندسی شیمی که به قول شما خیلی هم فعاله و از طرفی به قول شما نباید مصرف کننده باشیم ، بیام اونجا و مجبور باشیم از مهندسی شیمی که هیچ سرم نمیشه مطلب بنویسم . یا شاید باید یه مطلب از شیمی در وب سرچ کنم و بدون اینکه یه کلمه اش رو بفهمم بیام کپیش کنم . بیخیال

این دفعه که خط اینترنتتو داری به رخ من میکشی .

شوخی میکنم

خوبه شاید همه اینترنت پرسرعت دارن که شما باز خودت رو گفتی .
خوب اگه اینترنتش بود حوصله خوندنش که نیست . یعنی یک کتاب 1200 صفحه ای .
ولی راست میگی ها نیازی به خوندنش نیست . من میگم چون دیگه 1199 صفحه اولش رو دیگه کسی نمیخونه حذف کنند که هم آمار میاد پایین و دیگه کسی مثل من حرفی برا گفتن نداره ، هم یه چیز بی مورد چی نیازی هست باشه ، واسه سایت هم سربار داره .
خوب بیخیال من هم واقعا حوصلم سر رفت شما هم که گفتی دیگه ادامه نمیدی ولی خوب میتونی اگه حرفی برا گفتن باقی مونده به یکی از اعضای سایت که باهاش آشنا هستی بگی جای شما بنویسه .
من هم دیگه نیازی به ادامه نمیبینم چون فکر میکنم بحث داره منحرف میشه و از طرفی همه صحبتهایی که باید میشده شده است حتی اضافه تر ، و هر چیز مطرح بشه احتمالا تکرار حرفهای قبلی است ولی اگه بازم مطلب نویی دیدم شاید جواب دادم.
ولی به قول معروف هر کسی کلاهش رو قاضی کنه و پیش خودش در مورد مطالب عنوان شده قضاون کنه . ببینه واقعا یه کمی بیشتر از حالت عادی ، در این تالار نمیگرده و یه کمی وقتهاش اضافه تر در این تالار نمیگذره

.
بیخیال ما از این پست گذشتیم و میتونید درخواست کنید که حذف بشه بدون هیچ اعتراضی از صاحب تاپیک "خودم"
همه دوستان موفق باشین بخصوص niima جان