dadvand
عضو جدید
سلام خدمت همه اعضای سایت . بخصوص مدیران سایت .
یکی میشه به من بگه اینجا چه خبره ؟
من تازه در این سایت فعالیت میکنم . با سایت هم از طریق موتورهای جستجو آشنا شدم . وقتی عنوان سایت رو دیدم باشگاه مهندسان ایران ، خیلی برام سایت جالبی بنظر اومد . تنها قسمتی که میرفتم بخش مهندسی کامپیوتر بود و اصلا به قسمتهای دیگه سایت دقت نکرده بودم . در اون بخش شروع بفعالیت کردم ولی اصلا فضای پویایی رو احساس نکردم . تاپیکهای بدون بیننده و تعداد کم پست .
بطور اتفاقی صفحه اول سایت رو اسکرول کردم پایین چشمم به عدد 97,413 افتاد ، دیدم تالار زنگ تفریح است .
اومدم داخل دیدم چه خبره . پستهای بالای 10,000 .
آمار بخش های دیگر رو هم دیدم :
آمار زیر که تا ساعت 23:05 چهارشنبه 19 تیر است رو ببینید .
تعداد تاپیکهای مهندسی برق =1436 تعداد پستها =3909 نسبت = 2.72
مهندسی مکانیک=1158 تعداد پستها= 4881 نسبت = 4.21
مهندسی کامپیوتر= 1572 تعداد پستها =6429 نسبت= 4.08
مهندسی عمران = 1557 تعداد پستها =4196 نسبت= 2.69
مهندسی مواد = 130 تعداد پستها =1013 نسبت= 7.79
مهندسی صنایع = 445 تعداد پستها =4529 نسبت= 10.17
مهندسی شیمی =2584 تعداد پستها =14,807 نسبت= 5.7
مهندسی پزشکی= 97 تعداد پستها =239 نسبت= 2.46
مهندسی کشاورزی=503 تعداد پستها =3754 نسبت=7.46
مهندسی هوافضا = 164 تعداد پستها =438 نسبت= 2.67
مهندسی رباتیک = 129 تعداد پستها =306 نسبت= 2.37
مهندسی معماری = 1324 تعداد پستها =18,129 نسبت= 13.69
مهندسی فناوری اطلاعات = 159 تعداد پستها =975 نسبت= 6.13
مهندسی معدن = 139 تعداد پستها =434 نسبت= 3.12
مهندسی نساجی = 222 تعداد پستها =823 نسبت= 3.7
زبان انگلیسی = 175 تعداد پستها =1771 نسبت= 10.11
نرم افزارهای مهندسی = 136 تعداد پستها =464 نسبت= 3.40
رشته های غیر مهندسی= 130 تعداد پستها =817 نسبت= 6.27
اگر پارامتر نسبت رو میزان اهمیت افراد به پستها در نظر بگیریم برای بخش "زنگ تفریح " داریم :
بخش زنگ تفریح =956 تعداد پستها =97,413 نسبت= 101.89
میانگین نسبتهای بخشها بالا غیر از بخش "زنگ تفریح" = 5.48
نسبت بخش "زنگ تفریح" = 101.89
نسبت این دو به هم = 18.59 = یعنی اعضای سایت حدود 19 برابر بیشتر به زنگ تفریح تا رشته خودشون اهمیت میدهند و چون اسم این انجمن باشگاه مهندسان ایران است یعنی مشابه این است که در یک دانشکده مهندسی تعداد کلاسهای موسیقی یا همان "اتاق انجمن موسیقی" یا انجمن فیلم 19 برابر کلاسهای درسی است .
یا مثلا تعداد اساتید موسیقی یا هنرهای دستی و غیره 19 برابر اساتید دانشگاه است .
یا مثلا تعداد فیلمهای که انجمن فیلم نمایش میدهد 19 برابر تعداد فیلمهای آموزشی و کنفرانسهای علمی است .
یا مثلا قیمت ریالی امکانات تفریحی دانشگاه 19 برابر امکانات و تجهیزات علمی است .
ادامه تحلیل آماری داده های بالا رو ببینبد .
مجموع پستهای تمام بخشهای بالا غیر از بخش "زنگ تفریح " = 67,914
تعداد پستهای بخش "زنگ تفریح" = 97,413
و اگر اشتباه نکنم در یکی از پستهای مدیر دیدم که نوشته بودند این بخش بعدا با درخواست اعضا اضافه شده است یعنی عمر کمتری از بقیه بخشها دارد البته میتونستم دنبال قدیمی ترین پست بگردم و اون رو تاریخ شروع در نظربگیریم ولی چه اهمیت داره .
مجموع تعداد پستهای 11 بخش مهندسی و غیر مهندسی از لیست بالا = 11,034
تعداد پستهای فقط مربوط به یک تاپیک در بخش "زنگ تفریح" =11,513
خیلی بیشتر از این میشد آمار سایت رو تحلیل کرد حتی تعداد مشاهده ها رو هم میشد در تحلیل وارد کرد جدای از اینکه خیلی پستها فکر میکنم در بخش زنگ تفریح حذف شدند ، ولی همینها برای گوشهای شنوا کافیست .
هر بار که میومدم سایت میدیدم بالای چندصدتا پست جدید اضافه شده . میومدم بخش مهندسی کامپیوتر میدیم حداکثر یکی دو تاپیک یا پست جدید داریم فکر میکردم بخشهای دیگه فعال است نگو آره واقعا بخشهای فعال داریم ولی نه در بخشهای مهندسی .
این جای تاسف برای ما مهندسین حال و آینده ایران داره . من اصلا مخالف تفریح نیستم بلکه شدیدا موافق آن هستم ولی نه 19 برابر .
در عین حال به شدت مخالف حذف این بخش یا حتی یکی از پستهای آن هستم که این خود یک کاتالیزور برای این فاجعه است .
در یکی از پستها از مدیر سایت در مورد این وضعیت و احساس مسئولیت ایشان در اهداف والای این انجمن و درد دل ایشون رو دیدم ولی خوب متاسفانه هنوز آخرین پستها در این بخش مربوط به چند دقیقه قبل است (مداوم پست اضافه میشود ).
از مدیر محترم تقاضا میکنم این تاپیک رو بعنوان تاپیک مهم در بالای لیست نگه دارند تا تعداد تاپیکهای جدید در این بخش (یا همون تالار) این بعد از چند ساعت به صفحه های بعد (تاریخ) نپیوندد .
قطعا مدیران سایت با در اختیار داشتن دیتابیس سایت با چند sql ساده میتوانند آمارهای جالب تری در بیاورند از قبیل درصد مشارکت اعضا در تالارهای تخصصی و آزاد ، تعداد بیننده های هر بخش ، ....... آنوقت عمق فاجعه بیشتر از این خواهد بود .
با خود میگید این چه حوصله ای داشته نشسته با اعداد بازی کرده ولی من فقط به عنوان یک عضو سایت و یک ایرانی احساس مسئولیت کردم . انتظارات از یک جمع و انجمن مهندسین بسیار بیشتر از این است دوستان .
قطعا میدونید که از الان منتظر اعتراضات بالا هستم . و میدونم دیگه هیچ تاپیک و پستم احتمالا خوانده نخواهد شد . به هیچ سوالم جواب داده نخواهد شد ....و تمام آنها رو به جون میخرم و احتمالا نیامده به این انجمن خود مجبور به ترک آن خواهم شد .
تمام دوستان موفق باشید .
یکی میشه به من بگه اینجا چه خبره ؟
من تازه در این سایت فعالیت میکنم . با سایت هم از طریق موتورهای جستجو آشنا شدم . وقتی عنوان سایت رو دیدم باشگاه مهندسان ایران ، خیلی برام سایت جالبی بنظر اومد . تنها قسمتی که میرفتم بخش مهندسی کامپیوتر بود و اصلا به قسمتهای دیگه سایت دقت نکرده بودم . در اون بخش شروع بفعالیت کردم ولی اصلا فضای پویایی رو احساس نکردم . تاپیکهای بدون بیننده و تعداد کم پست .
بطور اتفاقی صفحه اول سایت رو اسکرول کردم پایین چشمم به عدد 97,413 افتاد ، دیدم تالار زنگ تفریح است .
اومدم داخل دیدم چه خبره . پستهای بالای 10,000 .
آمار بخش های دیگر رو هم دیدم :
آمار زیر که تا ساعت 23:05 چهارشنبه 19 تیر است رو ببینید .
تعداد تاپیکهای مهندسی برق =1436 تعداد پستها =3909 نسبت = 2.72
مهندسی مکانیک=1158 تعداد پستها= 4881 نسبت = 4.21
مهندسی کامپیوتر= 1572 تعداد پستها =6429 نسبت= 4.08
مهندسی عمران = 1557 تعداد پستها =4196 نسبت= 2.69
مهندسی مواد = 130 تعداد پستها =1013 نسبت= 7.79
مهندسی صنایع = 445 تعداد پستها =4529 نسبت= 10.17
مهندسی شیمی =2584 تعداد پستها =14,807 نسبت= 5.7
مهندسی پزشکی= 97 تعداد پستها =239 نسبت= 2.46
مهندسی کشاورزی=503 تعداد پستها =3754 نسبت=7.46
مهندسی هوافضا = 164 تعداد پستها =438 نسبت= 2.67
مهندسی رباتیک = 129 تعداد پستها =306 نسبت= 2.37
مهندسی معماری = 1324 تعداد پستها =18,129 نسبت= 13.69
مهندسی فناوری اطلاعات = 159 تعداد پستها =975 نسبت= 6.13
مهندسی معدن = 139 تعداد پستها =434 نسبت= 3.12
مهندسی نساجی = 222 تعداد پستها =823 نسبت= 3.7
زبان انگلیسی = 175 تعداد پستها =1771 نسبت= 10.11
نرم افزارهای مهندسی = 136 تعداد پستها =464 نسبت= 3.40
رشته های غیر مهندسی= 130 تعداد پستها =817 نسبت= 6.27
اگر پارامتر نسبت رو میزان اهمیت افراد به پستها در نظر بگیریم برای بخش "زنگ تفریح " داریم :
بخش زنگ تفریح =956 تعداد پستها =97,413 نسبت= 101.89
میانگین نسبتهای بخشها بالا غیر از بخش "زنگ تفریح" = 5.48
نسبت بخش "زنگ تفریح" = 101.89
نسبت این دو به هم = 18.59 = یعنی اعضای سایت حدود 19 برابر بیشتر به زنگ تفریح تا رشته خودشون اهمیت میدهند و چون اسم این انجمن باشگاه مهندسان ایران است یعنی مشابه این است که در یک دانشکده مهندسی تعداد کلاسهای موسیقی یا همان "اتاق انجمن موسیقی" یا انجمن فیلم 19 برابر کلاسهای درسی است .
یا مثلا تعداد اساتید موسیقی یا هنرهای دستی و غیره 19 برابر اساتید دانشگاه است .
یا مثلا تعداد فیلمهای که انجمن فیلم نمایش میدهد 19 برابر تعداد فیلمهای آموزشی و کنفرانسهای علمی است .
یا مثلا قیمت ریالی امکانات تفریحی دانشگاه 19 برابر امکانات و تجهیزات علمی است .
ادامه تحلیل آماری داده های بالا رو ببینبد .
مجموع پستهای تمام بخشهای بالا غیر از بخش "زنگ تفریح " = 67,914
تعداد پستهای بخش "زنگ تفریح" = 97,413
و اگر اشتباه نکنم در یکی از پستهای مدیر دیدم که نوشته بودند این بخش بعدا با درخواست اعضا اضافه شده است یعنی عمر کمتری از بقیه بخشها دارد البته میتونستم دنبال قدیمی ترین پست بگردم و اون رو تاریخ شروع در نظربگیریم ولی چه اهمیت داره .
مجموع تعداد پستهای 11 بخش مهندسی و غیر مهندسی از لیست بالا = 11,034
تعداد پستهای فقط مربوط به یک تاپیک در بخش "زنگ تفریح" =11,513
خیلی بیشتر از این میشد آمار سایت رو تحلیل کرد حتی تعداد مشاهده ها رو هم میشد در تحلیل وارد کرد جدای از اینکه خیلی پستها فکر میکنم در بخش زنگ تفریح حذف شدند ، ولی همینها برای گوشهای شنوا کافیست .
هر بار که میومدم سایت میدیدم بالای چندصدتا پست جدید اضافه شده . میومدم بخش مهندسی کامپیوتر میدیم حداکثر یکی دو تاپیک یا پست جدید داریم فکر میکردم بخشهای دیگه فعال است نگو آره واقعا بخشهای فعال داریم ولی نه در بخشهای مهندسی .
این جای تاسف برای ما مهندسین حال و آینده ایران داره . من اصلا مخالف تفریح نیستم بلکه شدیدا موافق آن هستم ولی نه 19 برابر .
در عین حال به شدت مخالف حذف این بخش یا حتی یکی از پستهای آن هستم که این خود یک کاتالیزور برای این فاجعه است .
در یکی از پستها از مدیر سایت در مورد این وضعیت و احساس مسئولیت ایشان در اهداف والای این انجمن و درد دل ایشون رو دیدم ولی خوب متاسفانه هنوز آخرین پستها در این بخش مربوط به چند دقیقه قبل است (مداوم پست اضافه میشود ).
از مدیر محترم تقاضا میکنم این تاپیک رو بعنوان تاپیک مهم در بالای لیست نگه دارند تا تعداد تاپیکهای جدید در این بخش (یا همون تالار) این بعد از چند ساعت به صفحه های بعد (تاریخ) نپیوندد .
قطعا مدیران سایت با در اختیار داشتن دیتابیس سایت با چند sql ساده میتوانند آمارهای جالب تری در بیاورند از قبیل درصد مشارکت اعضا در تالارهای تخصصی و آزاد ، تعداد بیننده های هر بخش ، ....... آنوقت عمق فاجعه بیشتر از این خواهد بود .
با خود میگید این چه حوصله ای داشته نشسته با اعداد بازی کرده ولی من فقط به عنوان یک عضو سایت و یک ایرانی احساس مسئولیت کردم . انتظارات از یک جمع و انجمن مهندسین بسیار بیشتر از این است دوستان .
قطعا میدونید که از الان منتظر اعتراضات بالا هستم . و میدونم دیگه هیچ تاپیک و پستم احتمالا خوانده نخواهد شد . به هیچ سوالم جواب داده نخواهد شد ....و تمام آنها رو به جون میخرم و احتمالا نیامده به این انجمن خود مجبور به ترک آن خواهم شد .
تمام دوستان موفق باشید .
آخرین ویرایش: