اینجا چه خبره

dadvand

عضو جدید
سلام خدمت همه اعضای سایت . بخصوص مدیران سایت .
یکی میشه به من بگه اینجا چه خبره ؟
من تازه در این سایت فعالیت میکنم . با سایت هم از طریق موتورهای جستجو آشنا شدم . وقتی عنوان سایت رو دیدم باشگاه مهندسان ایران ، خیلی برام سایت جالبی بنظر اومد . تنها قسمتی که میرفتم بخش مهندسی کامپیوتر بود و اصلا به قسمتهای دیگه سایت دقت نکرده بودم . در اون بخش شروع بفعالیت کردم ولی اصلا فضای پویایی رو احساس نکردم . تاپیکهای بدون بیننده و تعداد کم پست .
بطور اتفاقی صفحه اول سایت رو اسکرول کردم پایین چشمم به عدد 97,413 افتاد ، دیدم تالار زنگ تفریح است .
اومدم داخل دیدم چه خبره . پستهای بالای 10,000 .

آمار بخش های دیگر رو هم دیدم :

آمار زیر که تا ساعت 23:05 چهارشنبه 19 تیر است رو ببینید .

تعداد تاپیکهای مهندسی برق =1436 تعداد پستها =3909 نسبت = 2.72
مهندسی مکانیک=1158 تعداد پستها= 4881 نسبت = 4.21
مهندسی کامپیوتر= 1572 تعداد پستها =6429 نسبت= 4.08
مهندسی عمران = 1557 تعداد پستها =4196 نسبت= 2.69
مهندسی مواد = 130 تعداد پستها =1013 نسبت= 7.79
مهندسی صنایع = 445 تعداد پستها =4529 نسبت= 10.17
مهندسی شیمی =2584 تعداد پستها =14,807 نسبت= 5.7
مهندسی پزشکی= 97 تعداد پستها =239 نسبت= 2.46
مهندسی کشاورزی=503 تعداد پستها =3754 نسبت=7.46
مهندسی هوافضا = 164 تعداد پستها =438 نسبت= 2.67
مهندسی رباتیک = 129 تعداد پستها =306 نسبت= 2.37
مهندسی معماری = 1324 تعداد پستها =18,129 نسبت= 13.69
مهندسی فناوری اطلاعات = 159 تعداد پستها =975 نسبت= 6.13
مهندسی معدن = 139 تعداد پستها =434 نسبت= 3.12
مهندسی نساجی = 222 تعداد پستها =823 نسبت= 3.7
زبان انگلیسی = 175 تعداد پستها =1771 نسبت= 10.11
نرم افزارهای مهندسی = 136 تعداد پستها =464 نسبت= 3.40
رشته های غیر مهندسی= 130 تعداد پستها =817 نسبت= 6.27

اگر پارامتر نسبت رو میزان اهمیت افراد به پستها در نظر بگیریم برای بخش "زنگ تفریح " داریم :
بخش زنگ تفریح =956 تعداد پستها =97,413 نسبت= 101.89

میانگین نسبتهای بخشها بالا غیر از بخش "زنگ تفریح" = 5.48
نسبت بخش "زنگ تفریح" = 101.89

نسبت این دو به هم = 18.59 = یعنی اعضای سایت حدود 19 برابر بیشتر به زنگ تفریح تا رشته خودشون اهمیت میدهند و چون اسم این انجمن باشگاه مهندسان ایران است یعنی مشابه این است که در یک دانشکده مهندسی تعداد کلاسهای موسیقی یا همان "اتاق انجمن موسیقی" یا انجمن فیلم 19 برابر کلاسهای درسی است .
یا مثلا تعداد اساتید موسیقی یا هنرهای دستی و غیره 19 برابر اساتید دانشگاه است .
یا مثلا تعداد فیلمهای که انجمن فیلم نمایش میدهد 19 برابر تعداد فیلمهای آموزشی و کنفرانسهای علمی است .
یا مثلا قیمت ریالی امکانات تفریحی دانشگاه 19 برابر امکانات و تجهیزات علمی است .

ادامه تحلیل آماری داده های بالا رو ببینبد .

مجموع پستهای تمام بخشهای بالا غیر از بخش "زنگ تفریح " = 67,914
تعداد پستهای بخش "زنگ تفریح" = 97,413

و اگر اشتباه نکنم در یکی از پستهای مدیر دیدم که نوشته بودند این بخش بعدا با درخواست اعضا اضافه شده است یعنی عمر کمتری از بقیه بخشها دارد البته میتونستم دنبال قدیمی ترین پست بگردم و اون رو تاریخ شروع در نظربگیریم ولی چه اهمیت داره .

مجموع تعداد پستهای 11 بخش مهندسی و غیر مهندسی از لیست بالا = 11,034
تعداد پستهای فقط مربوط به یک تاپیک در بخش "زنگ تفریح" =11,513

خیلی بیشتر از این میشد آمار سایت رو تحلیل کرد حتی تعداد مشاهده ها رو هم میشد در تحلیل وارد کرد جدای از اینکه خیلی پستها فکر میکنم در بخش زنگ تفریح حذف شدند ، ولی همینها برای گوشهای شنوا کافیست .
هر بار که میومدم سایت میدیدم بالای چندصدتا پست جدید اضافه شده . میومدم بخش مهندسی کامپیوتر میدیم حداکثر یکی دو تاپیک یا پست جدید داریم فکر میکردم بخشهای دیگه فعال است نگو آره واقعا بخشهای فعال داریم ولی نه در بخشهای مهندسی .
این جای تاسف برای ما مهندسین حال و آینده ایران داره . من اصلا مخالف تفریح نیستم بلکه شدیدا موافق آن هستم ولی نه 19 برابر .
در عین حال به شدت مخالف حذف این بخش یا حتی یکی از پستهای آن هستم که این خود یک کاتالیزور برای این فاجعه است .
در یکی از پستها از مدیر سایت در مورد این وضعیت و احساس مسئولیت ایشان در اهداف والای این انجمن و درد دل ایشون رو دیدم ولی خوب متاسفانه هنوز آخرین پستها در این بخش مربوط به چند دقیقه قبل است (مداوم پست اضافه میشود ).
از مدیر محترم تقاضا میکنم این تاپیک رو بعنوان تاپیک مهم در بالای لیست نگه دارند تا تعداد تاپیکهای جدید در این بخش (یا همون تالار) این بعد از چند ساعت به صفحه های بعد (تاریخ) نپیوندد .
قطعا مدیران سایت با در اختیار داشتن دیتابیس سایت با چند sql ساده میتوانند آمارهای جالب تری در بیاورند از قبیل درصد مشارکت اعضا در تالارهای تخصصی و آزاد ، تعداد بیننده های هر بخش ، ....... آنوقت عمق فاجعه بیشتر از این خواهد بود .

با خود میگید این چه حوصله ای داشته نشسته با اعداد بازی کرده ولی من فقط به عنوان یک عضو سایت و یک ایرانی احساس مسئولیت کردم . انتظارات از یک جمع و انجمن مهندسین بسیار بیشتر از این است دوستان .

قطعا میدونید که از الان منتظر اعتراضات بالا هستم . و میدونم دیگه هیچ تاپیک و پستم احتمالا خوانده نخواهد شد . به هیچ سوالم جواب داده نخواهد شد ....و تمام آنها رو به جون میخرم و احتمالا نیامده به این انجمن خود مجبور به ترک آن خواهم شد .

تمام دوستان موفق باشید .

آخرین ویرایش:

2sadaf2

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه من كه غير مهندسيم يه نفره واسه رشتم چي كار مي تونم بكنم؟؟؟؟؟؟؟

dadvand

عضو جدید
آخه من كه غير مهندسيم يه نفره واسه رشتم چي كار مي تونم بكنم؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من آنقدر مطلب و آمار گویایی بود که جای بهانه تراشی ندارد .
1 -طالب علم بودن به رشته مربوط نیست .
2-آیا تقاضایی برای ایجاد یک بخش جدا مربوط به رشته خود را از میران سایت کرده اید .
3-یعنی در رشته شما فقط شما یک نفر هستید ، هیچ هم کلاسی و هم رشته ای ندارید به انجمن معرفیش کنین .

باز هم ممنون از نظرت :gol: .

Meisam007

عضو جدید
برای بحث درباره یه موضوع بهتره در انجمن گفتگوی ازاد تاپیک ایجاد کنید :D ;)
در ضمن اونجا دکمه تشکر داره و نشون میده چه تعداد با حرف شما موافق یا مخالفند :)

این امار نشون میده واقعا رشته های مرتبط با برق چقدر سخته:eek: هیچکی تو طول ترم نمیاد :biggrin: اینجا فعالیت کنه

در ضمن بچه های زنگ تفریح از فعالان سایت هستن و غیر از زنگ تفریح تو قسمت های دیگه مثل تالار عکس ، گفتگوی ازاد و ... انجمن خودشون فعالیت مفید دارند پس خرده ای بر بچس زنگ تفریح نگیرید

dadvand

عضو جدید
برای بحث درباره یه موضوع بهتره در انجمن گفتگوی ازاد تاپیک ایجاد کنید :D ;)
در ضمن اونجا دکمه تشکر داره و نشون میده چه تعداد با حرف شما موافق یا مخالفند :)

این امار نشون میده واقعا رشته های مرتبط با برق چقدر سخته:eek: هیچکی تو طول ترم نمیاد :biggrin: اینجا فعالیت کنه

در ضمن بچه های زنگ تفریح از فعالان سایت هستن و غیر از زنگ تفریح تو قسمت های دیگه مثل تالار عکس ، گفتگوی ازاد و ... انجمن خودشون فعالیت مفید دارند پس خرده ای بر بچس زنگ تفریح نگیرید

سلام
میبخشید . یه کم صحبت شما دو پهلوست . الان شما موافق هستید یا مخالف ؟؟؟
اینکه چرا اینجا مطرح شده چون مربوط به همین جاست و همین اعضایی که میان اینجا قراره بخونندش .
راستش من اصلا به اون دکمه اهمیت نمیدم . گفتم که من منتظر اعترضات شدید هستم چه برسد به اینکه از اینکه کسی تشکر نکرده بخوام ناراحت بشم و نظرم رو عوض کنم .
خط بعدیتون هم که یه قسمت از آمار هست که من به عنوان موافق بودن شما با من برداشت کردم .
خط بعد : و چون تالار عکس و گفتگوی آزاد هم از خانواده زنگ تفریح است ، چه بدتر .
همین یه تالار کافی بود و اگه اون رو وارد میکردم که آبروی سایت به رود نیل سپرده میشد .

حالا من نفهمیدم شما موافق این تاپیک من هستید یا مخالف

مرسی

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این جای تاسف برای ما مهندسین حال و آینده ایران داره . من اصلا مخالف تفریح نیستم بلکه شدیدا موافق آن هستم ولی نه 19 برابر .
در عین حال به شدت مخالف حذف این بخش یا حتی یکی از پستهای آن هستم که این خود یک کاتالیزور برای این فاجعه است .
در یکی از پستها از مدیر سایت در مورد این وضعیت و احساس مسئولیت ایشان در اهداف والای این انجمن و درد دل ایشون رو دیدم ولی خوب متاسفانه هنوز آخرین پستها در این بخش مربوط به چند دقیقه قبل است (مداوم پست اضافه میشود ).
از مدیر محترم تقاضا میکنم این تاپیک رو بعنوان تاپیک مهم در بالای لیست نگه دارند تا تعداد تاپیکهای جدید در این بخش (یا همون تالار) این بعد از چند ساعت به صفحه های بعد (تاریخ) نپیوندد .​

قطعا میدونید که از الان منتظر اعتراضات بالا هستم . و میدونم دیگه هیچ تاپیک و پستم احتمالا خوانده نخواهد شد . به هیچ سوالم جواب داده نخواهد شد ....و تمام آنها رو به جون میخرم و احتمالا نیامده به این انجمن خود مجبور به ترک آن خواهم شد .​

تمام دوستان موفق باشید .​

بینهایت با نظر شما موافقم...
واقعا جای تاسف داره. البته من خودم هم از افرادی هستم که خب جدیدا خیلی بیشتر از اینکه به تالار خودم سر بزنم تو تالار زنگ تفریح یا گفتگوی ازاد میچرخم... البته گفتم جدیدا... اما خب خیلی از این وضع خودم راضی نیستم...

Meisam007

عضو جدید
سلام
میبخشید . یه کم صحبت شما دو پهلوست . الان شما موافق هستید یا مخالف ؟؟؟
من با اینکه به زنگ تفریح ایراد می گیرید مخالفم :)
دوم اینکه فعالیت در این بخش دلیل بر کاهش فعالیت در بخش های دیگه نیست :) و برعکس باعث میشه وابستگی و به نوعی دلبستگی بچه ها به باشگاه بیشتر بشه و در نهایت فعالیت بچه ها رو گسترش بده به بخش های مهندسی .
اگر فقط بخواهیم تو قسمت های مهندسی فعالیت کنیم محیط خشکی خواهد بود
در ضمن اکثر کاربرانی که عضو می شن میان درخواست میدن واسه یه پروژه اماده که بدن به استادشون حالا شما با این وضعیت انتظار فعالیت مفید داری :biggrin::biggrin:

اینکه چرا اینجا مطرح شده چون مربوط به همین جاست و همین اعضایی که میان اینجا قراره بخونندش .
شما اونجا هم میزدید همه میومدن می خوندن حداقل اونجوری می فهمیدید چند نفر خوندن و با شما موافق و مخالفند :)

راستش من اصلا به اون دکمه اهمیت نمیدم .
اشتباه می کنی :biggrin:
گفتم که من منتظر اعترضات شدید هستم چه برسد به اینکه از اینکه کسی تشکر نکرده بخوام ناراحت بشم و نظرم رو عوض کنم .
تشکر ابزاری برای تایید هستش اینجوری موافق و مخالف مشخص میشه و از تکرار و صرف وقت ( که به قول شما میشه در قسمت های مفید مهندسی باشه )جلوگیری میشه :biggrin:

خط بعدیتون هم که یه قسمت از آمار هست که من به عنوان موافق بودن شما با من برداشت کردم .

این امار که دادید به عینه دیده میشه بخش برق از راکدترین بخش های مهندسی هستش بنا به همون دلایلی که گفتم ولی تعداد کاربران انلاین چه عضو و مهمان که فکر می کنم بیشتر مهمان باشن تعدادشون نسبت به بخش های دیگه بیشتر :biggrin::biggrin: خیلی جالبه :biggrin::biggrin:
البته اینو شما نگفتید :)

حالا متوجه شدید من موافقم یا مخالف :)

dadvand

عضو جدید
من با اینکه به زنگ تفریح ایراد می گیرید مخالفم :)
دوم اینکه فعالیت در این بخش دلیل بر کاهش فعالیت در بخش های دیگه نیست :) و برعکس باعث میشه وابستگی و به نوعی دلبستگی بچه ها به باشگاه بیشتر بشه و در نهایت فعالیت بچه ها رو گسترش بده به بخش های مهندسی .
ا
1-این ها دلیل نیست دوست من بلکه منحصرا نظر شماست .
2-پس بااینحساب بهتره ترم اول و دوم دانشگاه رو هم کلا یک درس تخصصی و در کنارش 19 تا کلاسهای تفریحی بذارین .
3-اون جور که من در دوران دانشگاه تجربه کردم و دیدم این دلبستگی و روحیه کار گروهی در اجتماعات علمی خیلی بیشتر ایجاد میشه کما اینکه حرمت بین اشخاص نیز حفظ خواهد شد .
ممکنه شما در جواب بنویسید خوب همانطور که شما اونجا تجربه کردید من هم اینجا این حرفم رو اینجا تجربه کردم ، خوب شما تجربه بسیار فراوان دارید از این دلبستگی ولی فعلا قسمت اولش رو تجربه کردید و قسمت "در نهایت" اش رو شاید هنوز زیاد تجربه نکرده باشید .
4-هانطور که گفتم من به شدت موافق تفریحات سالم هستم و مطمئن باشین خیلی از شما بیشتر تجربه کردم . ولی نسبتها رو باید رعایت کرد دوست من.

اگر فقط بخواهیم تو قسمت های مهندسی فعالیت کنیم محیط خشکی خواهد بود .
ا
هیچ نظری ندارم

در ضمن اکثر کاربرانی که عضو می شن میان درخواست میدن واسه یه پروژه اماده که بدن به استادشون حالا شما با این وضعیت انتظار فعالیت مفید داری :biggrin::biggrin:
شاید حق با شماست و من اشتباه میکنم .

شما اونجا هم میزدید همه میومدن می خوندن حداقل اونجوری می فهمیدید چند نفر خوندن و با شما موافق و مخالفند :)
مرسی دوست من کاملا موافقم اونجا هم لینکش رو گذاشتم ولی خوب چون شاید بعضی ها فقط در همین تالار میان و از کمترین فرصتهاشون بیشترین استفاده رو فقط در همین تالار میکنند اینجا هم برای این دوستان خواهد بود .

اشتباه می کنی :biggrin:
ا
:biggrin::D:D راست میگی ها
تشکر ابزاری برای تایید هستش اینجوری موافق و مخالف مشخص میشه و از تکرار و صرف وقت ( که به قول شما میشه در قسمت های مفید مهندسی باشه )جلوگیری میشه :biggrin:
قطعا - ولی من این مطلب رو ننوشتم که کسی تشکر کنه ، نظرسنجی بشه ، کسی حمایت کنه ، کسی مخالفت کنه . فقط نوشتم اعضا ببینند .ولی خوب چون برای اعضا موضوع حساسی است من گفتم آماده ام به واکنش ها پاسخ بدم .
[/quote ] ا

این امار که دادید به عینه دیده میشه بخش برق از راکدترین بخش های مهندسی هستش بنا به همون دلایلی که گفتم ولی تعداد کاربران انلاین چه عضو و مهمان که فکر می کنم بیشتر مهمان باشن تعدادشون نسبت به بخش های دیگه بیشتر :biggrin::biggrin: خیلی جالبه :biggrin::biggrin:
البته اینو شما نگفتید :)
خوب چرا راکد است .
تعداد نزدیک 4 رقمی که هر ساله در کارشناسی ارشد برق گرفته میشه یا در این سایت عضو نیستند یا شاید هم چون به اصطلاح شما رشتشون سخته اونجا راکد مونده .
ولی من فکر میکنم تعداد کمیشون عضو باشن شاید به همین دلیلی که من چند وقت دیگه مجبور به ترک بشم .
حالا متوجه شدید من موافقم یا مخالف :)
:smile::smile:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز سرگرمی و تفریح جز غیر قابل تفکیک از درس و 100 % لازم و غیر قابل انکاره
ولی اینکه میگین زیاده روی داری میشه توی این سایت درسته. منم تا حدودی قبول دارم . قبل از شما هم خیلی ها اینو به نشونه اعتراض عنوان کردن و حتی به نشونه اعتراض از سایت رفتن!!!
اینجا واسه کسی دعوت نامه فرستاده نشده . هر کسی که طالب علم باشه میره توی بخش مربوطه . بعضیا هم میگن ما داریم معتاد میشیم به این بخش و از این جور حرفا
بنظر من اینا همش الکیه . هر کسی واقعا از ته دلش واسه علم و یاد گیری و یاد دهی به این سایت اومده باشه قطعا همیشه بطور منظم به تالار تخصصی خودش سر میزنه و اونجا رو رونق میده .
بنده خودم یکی از همین افرادم . با اینکه اینورا زیاد میام و فعالیت میکنم ولی همیشه در بدو ورودم به سایت اول میرم سراغ تالار تخصصی خودم و به اونجا رسیدگی میکنم . در کنارش و یا در آخرش میام اینورا .
پس ببینید میشه تعادل رو هم رعایت کرد .
ایشالا که همه رعایت کنن . بنظر من این حرف که بگین من باید سعی کنم اینجارو ترک کنم چون مانع رسیدگی به تالارم میشه! حرف بی معنی هستش .چون حق انتخاب با خود شخص هستش و قدرت تصمیم گیری و برنامه ریزی داره . یعنی هر کسی بنظر من میتونه هم اینجا فعال باشه و هم در فعال بودن تالارش موثر باشه .
شما خودتون ( زننده تاپیک ) ایشالا بجای از سایت رفتن ، فعالیتتون بیشتر شه . هیچ وقت فک نکنید بخاطر چنین انتقادایی کسی به شما جواب نخواد داد . شاید یکم مورد هجوم قرار بگیرید!! ولی فعالیت توی تالار تخصصیتون بحثش جداس:)
موفق باشید

mrsplym007

عضو جدید
سلام....ببین عزیز ما جوون های ایرانی نیاز به یک هم صحبت و هم فکر داریم ...
( خودم رو میگم )...
بهترین جا همین جاست : سالم. مجاز . و همه در یک جهت :book:
من خودم که میام اینجا به خاطر این میام که چند دقیقه ای از مسائل روزمره و مخصوصا از بحث درسی یکم فاصله بگیرم ... وهرزگاهی هم سر به تالار مهندسی پلیمر میزنم .... درسته ؟؟!؟!:whistle:

آخرین ویرایش:

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
سلام خدمت همه اعضای سایت . بخصوص مدیران سایت .
یکی میشه به من بگه اینجا چه خبره ؟
من تازه در این سایت فعالیت میکنم . با سایت هم از طریق موتورهای جستجو آشنا شدم . وقتی عنوان سایت رو دیدم باشگاه مهندسان ایران ، خیلی برام سایت جالبی بنظر اومد . تنها قسمتی که میرفتم بخش مهندسی کامپیوتر بود و اصلا به قسمتهای دیگه سایت دقت نکرده بودم . در اون بخش شروع بفعالیت کردم ولی اصلا فضای پویایی رو احساس نکردم . تاپیکهای بدون بیننده و تعداد کم پست .
بطور اتفاقی صفحه اول سایت رو اسکرول کردم پایین چشمم به عدد 97,413 افتاد ، دیدم تالار زنگ تفریح است .
اومدم داخل دیدم چه خبره . پستهای بالای 10,000 .

آمار بخش های دیگر رو هم دیدم :

آمار زیر که تا ساعت 23:05 چهارشنبه 19 تیر است رو ببینید .

رشته های غیر مهندسی= 130 تعداد پستها =817 نسبت= 6.27

اگر پارامتر نسبت رو میزان اهمیت افراد به پستها در نظر بگیریم برای بخش "زنگ تفریح " داریم :
بخش زنگ تفریح =956 تعداد پستها =97,413 نسبت= 101.89

میانگین نسبتهای بخشها بالا غیر از بخش "زنگ تفریح" = 5.48
نسبت بخش "زنگ تفریح" = 101.89

نسبت این دو به هم = 18.59 = یعنی اعضای سایت حدود 19 برابر بیشتر به زنگ تفریح تا رشته خودشون اهمیت میدهند و چون اسم این انجمن باشگاه مهندسان ایران است یعنی مشابه این است که در یک دانشکده مهندسی تعداد کلاسهای موسیقی یا همان "اتاق انجمن موسیقی" یا انجمن فیلم 19 برابر کلاسهای درسی است .
یا مثلا تعداد اساتید موسیقی یا هنرهای دستی و غیره 19 برابر اساتید دانشگاه است .
یا مثلا تعداد فیلمهای که انجمن فیلم نمایش میدهد 19 برابر تعداد فیلمهای آموزشی و کنفرانسهای علمی است .
یا مثلا قیمت ریالی امکانات تفریحی دانشگاه 19 برابر امکانات و تجهیزات علمی است .

ادامه تحلیل آماری داده های بالا رو ببینبد .

مجموع پستهای تمام بخشهای بالا غیر از بخش "زنگ تفریح " = 67,914
تعداد پستهای بخش "زنگ تفریح" = 97,413

و اگر اشتباه نکنم در یکی از پستهای مدیر دیدم که نوشته بودند این بخش بعدا با درخواست اعضا اضافه شده است یعنی عمر کمتری از بقیه بخشها دارد البته میتونستم دنبال قدیمی ترین پست بگردم و اون رو تاریخ شروع در نظربگیریم ولی چه اهمیت داره .

مجموع تعداد پستهای 11 بخش مهندسی و غیر مهندسی از لیست بالا = 11,034
تعداد پستهای فقط مربوط به یک تاپیک در بخش "زنگ تفریح" =11,513

خیلی بیشتر از این میشد آمار سایت رو تحلیل کرد حتی تعداد مشاهده ها رو هم میشد در تحلیل وارد کرد جدای از اینکه خیلی پستها فکر میکنم در بخش زنگ تفریح حذف شدند ، ولی همینها برای گوشهای شنوا کافیست .
هر بار که میومدم سایت میدیدم بالای چندصدتا پست جدید اضافه شده . میومدم بخش مهندسی کامپیوتر میدیم حداکثر یکی دو تاپیک یا پست جدید داریم فکر میکردم بخشهای دیگه فعال است نگو آره واقعا بخشهای فعال داریم ولی نه در بخشهای مهندسی .
از مدیر محترم تقاضا میکنم این تاپیک رو بعنوان تاپیک مهم در بالای لیست نگه دارند تا تعداد تاپیکهای جدید در این بخش (یا همون تالار) این بعد از چند ساعت به صفحه های بعد (تاریخ) نپیوندد .
قطعا مدیران سایت با در اختیار داشتن دیتابیس سایت با چند sql ساده میتوانند آمارهای جالب تری در بیاورند از قبیل درصد مشارکت اعضا در تالارهای تخصصی و آزاد ، تعداد بیننده های هر بخش ، ....... آنوقت عمق فاجعه بیشتر از این خواهد بود .

با خود میگید این چه حوصله ای داشته نشسته با اعداد بازی کرده ولی من فقط به عنوان یک عضو سایت و یک ایرانی احساس مسئولیت کردم . انتظارات از یک جمع و انجمن مهندسین بسیار بیشتر از این است دوستان .

قطعا میدونید که از الان منتظر اعتراضات بالا هستم . و میدونم دیگه هیچ تاپیک و پستم احتمالا خوانده نخواهد شد . به هیچ سوالم جواب داده نخواهد شد ....و تمام آنها رو به جون میخرم و احتمالا نیامده به این انجمن خود مجبور به ترک آن خواهم شد .

تمام دوستان موفق باشید .

در این مورد قبلا مفصلا بحث شده! کلا حرفای نیما کامل بود!
شما که انقدر نگران کارای علمی هستی خب عزیز من برو تو تالار رشته ات انقدر فعالیت کن که تعداد پستای تالارت از مرز میلیارد هم بگذره! چی کار به کار بقیه دارین شماها؟؟؟

دلارام

عضو جدید
سلام :gol:

منم با نظر آقا نیما و آقا کامران موافقم. دلیل نمیشه که اینجا فقط و فقط بحث های علمی مطرح بشه . حق انتخاب برای همه هست که بخوان در کدوم قسمت بیشتر فعالیت داشته باشن. ولی به نظر من همه اکثرا" اول به تاپیک مربوط به خودشون سر میزنن بعد میان دنبال تفریح.;)

dadvand

عضو جدید
شما که انقدر نگران کارای علمی هستی خب عزیز من برو تو تالار رشته ات انقدر فعالیت کن که تعداد پستای تالارت از مرز میلیارد هم بگذره! چی کار به کار بقیه دارین شماها؟؟؟

من نیازی نمیبینم جواب شمارو بدم دوست من.
شما میتونید مشغول باشید در تالار های عمومی .

موفق باشی

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
من نیازی نمیبینم جواب شمارو بدم دوست من.
شما میتونید مشغول باشید در تالار های عمومی .

موفق باشی
من نمیفهمم چرا هر وقت با کسی مخالفت می کنم می خوابونه طرف زیر گوشم!
بابا من غلط کردم! من .... خوردم! خوبه؟؟؟
بابا شماخا دهن منو سرویس کردین! یه کم انتقار پذیر باشین بد نیستا! مثل اینکه تو این باشگاه دیواری کوتاهتر از دیوار من گیر نمیاد!

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
بابا شماها دهن منو سرویس کردین! یه کم انتقار پذیر باشین بد نیستا! مثل اینکه تو این باشگاه دیواری کوتاهتر از دیوار من گیر نمیاد!

داش کامران ....فقط تو دنیا یکی می تونه دهن شمارو سرویس کنه ....اونم دندون پزشکه :biggrin:

یه کم relax لطفا ....relax ....;)

dadvand

عضو جدید
من نمیفهمم چرا هر وقت با کسی مخالفت می کنم می خوابونه طرف زیر گوشم!
بابا من غلط کردم! من .... خوردم! خوبه؟؟؟
بابا شماخا دهن منو سرویس کردین! یه کم انتقار پذیر باشین بد نیستا! مثل اینکه تو این باشگاه دیواری کوتاهتر از دیوار من گیر نمیاد!
سلام دوست من.
من فقط به شیوه خودتان و حتی محترمانه تر گفتم .

موفق باشی

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اقا کامران به نظرم اگه نظر ایشونو خونده بودید انقدر تند برخورد نمیکردید...
فکر کنم شما هم زیادی با امیر احمد گشتید... چون مثل ایشون تند برخورد میکنید... حتی توی نظر مخالف دادنتون...

dadvand

عضو جدید
دوست عزیز سرگرمی و تفریح جز غیر قابل تفکیک از درس و 100 % لازم و غیر قابل انکاره
قطعا - من هم با این از اول موافقت صددرصدم رو اعلام کردم .

ولی اینکه میگین زیاده روی داری میشه توی این سایت درسته. منم تا حدودی قبول دارم . قبل از شما هم خیلی ها اینو به نشونه اعتراض عنوان کردن و حتی به نشونه اعتراض از سایت رفتن!!!
خوب شاید به نشانه اعتراض نبوده بلکه احساس کردن سایت زیاد براشون مفید نمیتونه باشه .

اینجا واسه کسی دعوت نامه فرستاده نشده . هر کسی که طالب علم باشه میره توی بخش مربوطه . بعضیا هم میگن ما داریم معتاد میشیم به این بخش و از این جور حرفا
بنظر من اینا همش الکیه . هر کسی واقعا از ته دلش واسه علم و یاد گیری و یاد دهی به این سایت اومده باشه قطعا همیشه بطور منظم به تالار تخصصی خودش سر میزنه و اونجا رو رونق میده .
کاملا موافقم . ولی چون آمار سایت نشاندهنده این است که غلظت مباحث غیر علمی بسیار بیشتر از مباحث علمی است و روند تصاعدی نیز دارد مدیران سایت باید چاره بیندیشند و نام مناسب دیگری برای سایت انتخاب نمایند مثلا "باشگاه زنگ تفریح مهندسان ایران" البته باور کنین قصد تمسخر و یا کنایه ندارم .

بنده خودم یکی از همین افرادم . با اینکه اینورا زیاد میام و فعالیت میکنم ولی همیشه در بدو ورودم به سایت اول میرم سراغ تالار تخصصی خودم و به اونجا رسیدگی میکنم . در کنارش و یا در آخرش میام اینورا .
پس ببینید میشه تعادل رو هم رعایت کرد .
ایشالا که همه رعایت کنن .
امیدوارم همه همینطور باشن دوست من . و واقعا یک باشگاه مهندسان فعال و پویا و جذاب در کنار هم داشته باشیم .

یعنی هر کسی بنظر من میتونه هم اینجا فعال باشه و هم در فعال بودن تالارش موثر باشه .
نه دوست من خیلی ها نتونستن .آمار خلاف این رو نشون میده .

شما خودتون ( زننده تاپیک ) ایشالا بجای از سایت رفتن ، فعالیتتون بیشتر شه . هیچ وقت فک نکنید بخاطر چنین انتقادایی کسی به شما جواب نخواد داد . شاید یکم مورد هجوم قرار بگیرید!! ولی فعالیت توی تالار تخصصیتون بحثش جداس:)
موفق باشید
:smile: مرسی دوست من . ولی من اگه اینجا نتونم جوابام رو بگیرم جایی دیگه خواهم گرفت و در همون تاپیک خواهم زد که هم سوالش باشه هم جواب و دوستان استفاده کنن.
راستش تا حالا که فکر نمیکنم سوال زیادی کرده باشم تو این فروم ولی سعی کردم در حد سواد کمم بعضی سوالات رو جواب بدم ولی باز هم انشاالله همینطور باشه و دوستان از حرفهای من سر سوزنی دلخور نشن و این رو فقط یک گفتگوی دوستانه بدونند و هیچ اثر سوء ای در بحث های علمی نداشته باشه و به قول معروف ما رو هم تحویل بگیرن :smile::D

شما خودتون ( زننده تاپیک ) ایشالا بجای از سایت رفتن
:D نه دوست من ، اینقدرها حم لوس نیستم زود قهر کنم ولی کم کم نگرشم ممکنه عوض بشه . و وقتهای آزادم بیام توی تالارهای عمومی به اطلاعات عمومیمون اضافه بشه . البته نگرش من منحصرا برای خودم محترم است ولی اگه خیلی ها همین احساس من رو داشته باشن اونوقت زیاد جالب نیست .

مرسی از شما که وقت گذاشتین و نظر دادید .
باز هم تشکر .:gol:

آخرین ویرایش:
گویا از صبرو حوصله بالایی برخوردارید هم پست اولتون که آمارو در آوردید معلومه و هم جوابایی که به برخی اعضا و از جمله خودم میدید و تفکیک میکنید . داشتن صبر وحوصله یه مزیت خوب به حساب میاد توی این دوره زمونه .
-کسانی که از این سایت رفتند حتی اگه به نشانه اعتراض هم نبوده ، خودخواهی محض این افراد رو نشون میده . میگی چرا ؟چون قرار نیست هر کسی که اینجا میاد بهش کمک بشه و توقع داشته باشه جوابش رو حتما بگیره !! بلکه بهتره که بقول شما با علم اندکشون جواب خیلی هایی رو که منتظر پاسخ هستند رو بده و بتونه حداقل واسه هم سنو سالاش مفید باشه . چنین شخصی ( که از سایت به نشانه قهر میره ) کاملا مشخصه که فقط فردی مصرف کننده برای جامعش خواهد بود پس چه بهتر که تشریف بردند...

-در مورد عنوان سایت هم بگم خدمتتون که قرار نیست هر جایی سرگرمی توش هست و اعضا ازش به هر قصدی استفاده میکنن اسمش بشه سرگرمی و تفریح! مهم هدف سایت و مدیرانشه که تا الان هم بنظر من مدیراش در این جهت موفق بودن . همین که تونستن یه عده مهندس رو با یه هدف مشخص دور هم جمع کنن خودش خیلیه . شاید به تالار مهندسی شیمی تا حالا سر نزده باشی ولی خوبه که از وجود چنین تالارهایی هم با خبر بشی . کارا و پروژه هایی که اونجا انجام میشه و اطلاعاتی که دوستان در اختیار هم قرار میدن توی هیچ سایت دیگه ای ( ایرانی و خارجی) پیدا نخواهی کرد . پس مشاهده میکنید که سایت ما عنوانش کاملا با کارایی که توش در حال انجامه مطابقت داره . حالا عده ای هر چند زیاد هم دوست دارن به سرگرمی بپردازن بحثش جداس
توی دانشگاه هم محل تفریح و سرگرمی ( باشگاه و استخر و ... ) وجود داره . مگه دانشگاه محل علم و تحصیل نیست ؟ پس چرا توش سرگرمیه ؟ باید اسم دانشگاه رو به مهد کودک تغییر بدن بدلیل وجود سرگرمی توش ؟؟؟ !!!

نه دوست من خیلی ها نتونستن .آمار خلاف این رو نشون میده .
- گفتم افراد خودشون اگه مایل بودن میتونن مث بنده هم به تالار تخصصیشون برسن هم به اینجا ( ارادیه چون انسان اختیار داره ). شاید توی تالار تخصصی گاهی اوقات کاری واسه انجام و یا درخواستی واسه اجرا نباشه پس طبیعیه که تشریف بیارن اینجا و اوقات فراعتشونو پر کنن . پس همیشه امار واقعیت رو نشون نمیده . آمار زیاد دلیل بر این نمیشه که اینجا چون آمار پستاش زیاده یعنی همه همیشه اینجان . بلکه میشه اینجوری هم برداشت کرد که گاهی اعضا بدلیل نبودن کار و فعالیت توی تالارشون میان اینجا و چون محتوای این تالار اقتضا میکنه که در هر دقیقه چندین پست بدید واسه همین آمارش خود بخود بیشتر از تخصصی خواهد شد :)

- ایشالا شما هم بالاخره یه جایی جواب سوالتو بگیری ولی اینو بدون بنده هم روز اول واسه سوالم دنبال جواب میگشتم اینجا ولی الان سعی کردم سوال بقیه رو جواب بدم ;)

ایشالا که شما هم سعی در رونق دادن تالارتون کنی
موفق و موید باشی

سـعید

مدیر بازنشسته
آمار زیر که تا ساعت 23:05 چهارشنبه 19 تیر است رو ببینید .​

رشته های غیر مهندسی= 130 تعداد پستها =817 نسبت= 6.27​

بچه های معماری دستتون درد نکنه و خسته نباشید......بیشترین فعالیت مربوط به تالار ما میشه....به همه بچه های سایت به ویژه بچه های معماری خسته نباشید میگم.....;)

بچه های معماری دستتون درد نکنه و خسته نباشید......بیشترین فعالیت مربوط به تالار ما میشه....به همه بچه های سایت به ویژه بچه های معماری خسته نباشید میگم.....;)
مهم تعداد تاپیکاس ...
مهندسی شیمی همه جا حرف اولو میزنه ;)

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

ایول منم میخواستم همینو بگم...
این نشون دهنده اینه که معماری برای ما یه تفریح هم محسوب میشه... این ینی شدت علاقه. مگه نه؟؟؟

مهم تعداد تاپیکاس ...
مهندسی شیمی همه جا حرف اولو میزنه ;)

نه خیرم... چه فایده الکی تاپیک بزنید نرید توش...

اخ جون باز دعوا..

ایول منم میخواستم همینو بگم...
این نشون دهنده اینه که معماری برای ما یه تفریح هم محسوب میشه... این ینی شدت علاقه. مگه نه؟؟؟

نه خیرم... چه فایده الکی تاپیک بزنید نرید توش...

اخ جون باز دعوا..
خوشبختانه اونحا همش تاپیک علمیه
این نشون دهنده فعال بودن بچه هاش در زدن تاپیکهای علمی و در جریان بودن زیاد سوال و جوابو مقاله و... هستش ;):w01:

dadvand

عضو جدید
تازه دارم میفهمم این تالار چرا اینقدر جذابه . نه واقعا جذابه چون الان میبینم که من هم یه جورایی درگیر شدم با این تالار و داره بهم خوش میگذره :biggrin::biggrin:
شوخی میکنم دوست من.:D:gol:
گویا از صبرو حوصله بالایی برخوردارید هم پست اولتون که آمارو در آوردید معلومه و هم جوابایی که به برخی اعضا و از جمله خودم میدید و تفکیک میکنید . داشتن صبر وحوصله یه مزیت خوب به حساب میاد توی این دوره زمونه .
:biggrin:
آره صبرو حوصله ام یه جورایی بالایه .:biggrin: تا وقتیکه به یک نتیجه برسم .

کسانی که از این سایت رفتند حتی اگه به نشانه اعتراض هم نبوده ، خودخواهی محض این افراد رو نشون میده . میگی چرا ؟چون قرار نیست هر کسی که اینجا میاد بهش کمک بشه و توقع داشته باشه جوابش رو حتما بگیره !! بلکه بهتره که بقول شما با علم اندکشون جواب خیلی هایی رو که منتظر پاسخ هستند رو بده و بتونه حداقل واسه هم سنو سالاش مفید باشه . چنین شخصی ( که از سایت به نشانه قهر میره ) کاملا مشخصه که فقط فردی مصرف کننده برای جامعش خواهد بود پس چه بهتر که تشریف بردند...

ترک بعضی اعضا به نشانه اعتراض گفته شما بود و حالا عنوان میکنید که خودخواهی محض بوده . شاید .
ولی خوب شاید دلیلش توانایی ندادن پاسخ بوده ، دانشجوی ترم اولی که تازه عضو سایت شده و احتمالا توانایی جز سوال کردن ندارد و سوالاتش روزها بی جواب است این به نشانه اعتراض و یا خودخواهی سایت را ترک نمیکنه بلکه در این وسعت عظیم وب نام سایت از یادش خواهد رفت که البته نیاز به توضیح بیشتر نیست مطمئنا خود تجربه کرده اید .
حالا از کجا معلوم که شخص دلیل ترکش جواب نگرفتنش است شاید اهمیت ندادن به مطالبی است که مطرح کرده است و از طرفی چشمش به آمار تالارهای عمومی افتاده است. این شخص دوست من نه لوس است نه خودخواه نه معترض بلکه دلسرد شده است .

ا

-در مورد عنوان سایت هم بگم خدمتتون که قرار نیست هر جایی سرگرمی توش هست و اعضا ازش به هر قصدی استفاده میکنن اسمش بشه سرگرمی و تفریح!
من با اون آمار و ارقام و نسبت 19 در این دو بخش (علمی و غیر علمی ) نیاز به جواب دادن احساس نمیکنم . یا شما مطالب بنده رو کامل نخونده اید و یا برای اینکه صرفا جواب من رو داده باشید نادیده گرفته اید.

مهم هدف سایت و مدیرانشه که تا الان هم بنظر من مدیراش در این جهت موفق بودن . همین که تونستن یه عده مهندس رو با یه هدف مشخص دور هم جمع کنن خودش خیلیه .
خوب در این مورد باید مدیران نظرشون رو عرض کنند . ولی در یکی از تاپیکهای موجود در همین تالار دلخوری مدیر سایت رو مشاهده کردم البته ممکنه اشتباه کرده باشم .

شاید به تالار مهندسی شیمی تا حالا سر نزده باشی ولی خوبه که از وجود چنین تالارهایی هم با خبر بشی .
خوب البته چون تالار مهندسی کامپیوتری وجود داره گمان نمیکنم رفتن به تالار مهندسی شیمی حتی برای صرفا یادگرفتن هم ضروری باشه . مثل اینه شما برین تالار مهندسی رباتیک ، خوب البته شاید هم میروید .
ولی با این وجود من از این تالار باخبرم حتی میدونم شما اونجا پست زیادی دارین و این جای تقدیر است . البته در لیست اول احتمالا ملاحظه نمودید که من تالار مهندسی شیمی رو هم مد نظرم بوده است .

کارا و پروژه هایی که اونجا انجام میشه و اطلاعاتی که دوستان در اختیار هم قرار میدن توی هیچ سایت دیگه ای ( ایرانی و خارجی) پیدا نخواهی کرد .
خیلی عالیست :);) امیدوارم همه تالارها اینگونه بشه . خوب شاید باید اسم سایت رو موقتا بزاریم باشگاه مهندسان شیمی ایران
یک خواهش دارم اینکه تالار دیگه ای رو برا جواب به من مثال نزنین که باز مجدد برمیگردیم به همون سر جای اولمون و اون آمارهای عجیب غریب لوس شده .

پس مشاهده میکنید که سایت ما عنوانش کاملا با کارایی که توش در حال انجامه مطابقت داره . حالا عده ای هر چند زیاد هم دوست دارن به سرگرمی بپردازن بحثش جداس
توی دانشگاه هم محل تفریح و سرگرمی ( باشگاه و استخر و ... ) وجود داره . مگه دانشگاه محل علم و تحصیل نیست ؟ پس چرا توش سرگرمیه ؟ باید اسم دانشگاه رو به مهد کودک تغییر بدن بدلیل وجود سرگرمی توش ؟؟؟ !!!
ای بابا . باز که برگشتیم سر جای اول .
شما رو ارجاع میدم به خوندن دقیق پست اول و اون عدد لوس شدهء "19"

..........................................................................................
حالا عده ای هر چند زیاد هم دوست دارن به سرگرمی بپردازن بحثش جداس
ای بابا دوست عزیز مثل اینکه شما متوجه تاپیک من نشدید . من هم بحثم سر همین "بحث جدایه "است

- گفتم افراد خودشون اگه مایل بودن میتونن مث بنده هم به تالار تخصصیشون برسن هم به اینجا ( ارادیه چون انسان اختیار داره )
اگه متن رو خونده باشید گفتم که من با حذف این تالار و حتی یک تاپیک آن به هر دلیل مخالفم و اینجور که در یکی از تاپیکهای مدیر برداشت کردم ظاهرا مدتی این تالار تعطیل بوده .
تنها دلیل من از این پست این بود که بعضی ها متوجه وضعیت خود بشن و بدونن که وقتهای عزیزشون چطور داره میگذره و کاملا یک پست دوستانه بود و نه اعتراضی بود و نه درخواستی برای حذف این تالار از مدیر و نه هیچ چیز دیگر ، فقط و فقط یک انتقاد دوستانه بود .
و مطمئنا منظورم شما که فعالیت در همه زمینه ها دارین نیست بلکه شما از نظر من یک عضو نمونه هستید ولی اگه اینطور دریافت کردین توصیه میکنم تمام پستهای من رو مجدد مطالعه کنید .

شاید توی تالار تخصصی گاهی اوقات کاری واسه انجام و یا درخواستی واسه اجرا نباشه پس طبیعیه که تشریف بیارن اینجا و اوقات فراعتشونو پر کنن
خوشبحالشون چه اوقات فراغتی :):D.
من خیلی از پستهای توی این تالار رو دیدم که مربوط به دوره امتحانات میان ترم و پایان ترم است . بابا پوست ما رو کندن تو دانشگاه :biggrin:

آمار زیاد دلیل بر این نمیشه که اینجا چون آمار پستاش زیاده یعنی همه همیشه اینجان . بلکه میشه اینجوری هم برداشت کرد که گاهی اعضا بدلیل نبودن کار و فعالیت توی تالارشون میان اینجا و چون محتوای این تالار اقتضا میکنه که در هر دقیقه چندین پست بدید واسه همین آمارش خود بخود بیشتر از تخصصی خواهد شد :)
مهندس این حرف از شما بعیده .
مجموع تمام پستهای 11 رشته برابر با فقط یک پست این تالار عجیب نیست .
نه دوست به نظر من این سایت به اهداف خودش مناسب عنوان سایت کم دست پبدا کرده است .
من نمیگم چرا اینجا تعداد پستها زیاده بلکه میگم چرا اونجاها کمه ، چرا بیشتر وقته همه اینجا میگذره .

- ایشالا شما هم بالاخره یه جایی جواب سوالتو بگیری ولی اینو بدون بنده هم روز اول واسه سوالم دنبال جواب میگشتم اینجا ولی الان سعی کردم سوال بقیه رو جواب بدم ;)
سوال "اینجا چه خبره ؟ " :biggrin:
سوء تفاهم شده و اشتباه لپی بوده دوست من :biggrin:، جملش بیشتر خبری بود تا سوالی.

ایشالا که شما هم سعی در رونق دادن تالارتون کنی
موفق و موید باشی
مرسی دوست من . فعلا که اینجا داریم میچرخیم ، یه جورایی داره از اینجا خوشم میاد:D.
موفق باشی دوست عزیز و بازهم تشکر فراوان از شما .

دوستان بزارین ما این چند مدتی که وقت آزاد زیاد داریم با همه دوستان گپ بزنیم تا 2 ماه دیگه وقت سر خاروندن نداریم .
پایتونم بچه ها بنویسین که ما هم هستیم .
البته راستش رو بخواین رفتم یک تاپیک رو بخونم حدود 1200 صفحه بود و چون مطلب بعدیش به قبلی یا شایدم قبلیش به بعدیش مربوط بود باید همه خونده میشد ، حساب کردم دیدم اگه هر صفحه حدود 70 KB ا send , recieve داشته باشه چیزی حدود 100-90 MB باید send , recieve بکنم . حوصلم سر رفت بیخیال شدم .

آخرین ویرایش:
تازه دارم میفهمم این تالار چرا اینقدر جذابه . نه واقعا جذابه چون الان میبینم که من هم یه جورایی درگیر شدم با این تالار و داره بهم خوش میگذره
شوخی میکنم دوست من.:gol:

آره صبرو حوصله ام یه جورایی بالایه . تا وقتیکه به یک نتیجه برسم .

ترک بعضی اعضا به نشانه اعتراض گفته شما بود و حالا عنوان میکنید که خودخواهی محض بوده . شاید .
ولی خوب شاید دلیلش توانایی ندادن پاسخ بوده ، دانشجوی ترم اولی که تازه عضو سایت شده و احتمالا توانایی جز سوال کردن ندارد و سوالاتش روزها بی جواب است این به نشانه اعتراض و یا خودخواهی سایت را ترک نمیکنه بلکه در این وسعت عظیم وب نام سایت از یادش خواهد رفت که البته نیاز به توضیح بیشتر نیست مطمئنا خود تجربه کرده اید .
حالا از کجا معلوم که شخص دلیل ترکش جواب نگرفتنش است شاید اهمیت ندادن به مطالبی است که مطرح کرده است و از طرفی چشمش به آمار تالارهای عمومی افتاده است. این شخص دوست من نه لوس است نه خودخواه نه معترض بلکه دلسرد شده است .

ا

من با اون آمار و ارقام و نسبت 19 در این دو بخش (علمی و غیر علمی ) نیاز به جواب دادن احساس نمیکنم . یا شما مطالب بنده رو کامل نخونده اید و یا برای اینکه صرفا جواب من رو داده باشید نادیده گرفته اید.

خوب در این مورد باید مدیران نظرشون رو عرض کنند . ولی در یکی از تاپیکهای موجود در همین تالار دلخوری مدیر سایت رو مشاهده کردم البته ممکنه اشتباه کرده باشم .

خوب البته چون تالار مهندسی کامپیوتری وجود داره گمان نمیکنم رفتن به تالار مهندسی شیمی حتی برای صرفا یادگرفتن هم ضروری باشه . مثل اینه شما برین تالار مهندسی رباتیک ، خوب البته شاید هم میروید .
ولی با این وجود من از این تالار باخبرم حتی میدونم شما اونجا پست زیادی دارین و این جای تقدیر است . البته در لیست اول احتمالا ملاحظه نمودید که من تالار مهندسی شیمی رو هم مد نظرم بوده است .

خیلی عالیست :);) امیدوارم همه تالارها اینگونه بشه . خوب شاید باید اسم سایت رو موقتا بزاریم باشگاه مهندسان شیمی ایران
یک خواهش دارم اینکه تالار دیگه ای رو برا جواب به من مثال نزنین که باز مجدد برمیگردیم به همون سر جای اولمون و اون آمارهای عجیب غریب لوس شده .

ای بابا . باز که برگشتیم سر جای اول .
شما رو ارجاع میدم به خوندن دقیق پست اول و اون عدد لوس شدهء "19"

..........................................................................................

ای بابا دوست عزیز مثل اینکه شما متوجه تاپیک من نشدید . من هم بحثم سر همین "بحث جدایه "است

اگه متن رو خونده باشید گفتم که من با حذف این تالار و حتی یک تاپیک آن به هر دلیل مخالفم و اینجور که در یکی از تاپیکهای مدیر برداشت کردم ظاهرا مدتی این تالار تعطیل بوده .
تنها دلیل من از این پست این بود که بعضی ها متوجه وضعیت خود بشن و بدونن که وقتهای عزیزشون چطور داره میگذره و کاملا یک پست دوستانه بود و نه اعتراضی بود و نه درخواستی برای حذف این تالار از مدیر و نه هیچ چیز دیگر ، فقط و فقط یک انتقاد دوستانه بود .
و مطمئنا منظورم شما که فعالیت در همه زمینه ها دارین نیست بلکه شما از نظر من یک عضو نمونه هستید ولی اگه اینطور دریافت کردین توصیه میکنم تمام پستهای من رو مجدد مطالعه کنید .

خوشبحالشون چه اوقات فراغتی :):D.
من خیلی از پستهای توی این تالار رو دیدم که مربوط به دوره امتحانات میان ترم و پایان ترم است . بابا پوست ما رو کندن تو دانشگاه :biggrin:

نه دوست به نظر من این سایت به اهداف خودش مناسب عنوان سایت کم دست پبدا کرده است .
من نمیگم چرا اینجا تعداد پستها زیاده بلکه میگم چرا اونجاها کمه ، چرا بیشتر وقته همه اینجا میگذره .

سوال "اینجا چه خبره ؟ " :biggrin:
سوء تفاهم شده و اشتباه لپی بوده دوست من :biggrin:، جملش بیشتر خبری بود تا سوالی.

مرسی دوست من . فعلا که اینجا داریم میچرخیم ، یه جورایی داره از اینجا خوشم میاد:D.
موفق باشی دوست عزیز و بازهم تشکر فراوان از شما .

دوستان بزارین ما این چند مدتی که وقت آزاد زیاد داریم با همه دوستان گپ بزنیم تا 2 ماه دیگه وقت سر خاروندن نداریم .
پایتونم بچه ها بنویسین که ما هم هستیم .
البته راستش رو بخواین رفتم یک تاپیک رو بخونم حدود 1200 صفحه بود و چون مطلب بعدیش به قبلی یا شایدم قبلیش به بعدیش مربوط بود باید همه خونده میشد ، حساب کردم دیدم اگه هر صفحه حدود 70 KB ا send , recieve داشته باشه چیزی حدود 100-90 MB باید send , recieve بکنم . حوصلم سر رفت بیخیال شدم .
علاوه بر اعتراض خودخواهیه دیگه . حتی اگه ترم اولی باشه . خودم پارسال که عضو شدم به فارغ اتحصیل کمک میکردم . ;)
تالار مهندسی شیمی با اینکه اینقدر فعاله بازم سوالایی هست که هفته ها بی جواب میمونه . دیر جواب گرفتن دلیل بر بی محلی اعضا نیست . کسی که سوالی رو بلد نیست نمیتونه جواب بده . باید منتظر موند تا بالاخره یکی جواب رو پیدا کنه .
دلسر از چی ؟ از دیر جواب گرفتن ؟ این طبیعیه . ناسلامتی شما توی ایران زندگی میکنید و باید عادت کرده باشید دیگه . یه کار اداری ساده که میخواین انجام بدید باید مدتها بدوید تا شاید ....!

ببین دوست عزیز آمارتون رو خوندم . کاری هم ندارم که کجا آمارش پایینترینه یا کجا بالاترینه . حرف شما اینه که اینجا چرا زیادی شلوغه . تازه جالب اینجاست که شلوغی اینجارو فقط از روی تعداد پستها میدونید!
منم جواب دادم یه بار . دوباره میگم . محتوای اینجا اقتضا میکنه که در 1 دقیقه چنیدن پست بدی . یه مثال میزنم واست ایشالا جا بیفته و دیگه هم در این مورد صحبتی نخواهم کرد :
فرض کن توی تالار مهندسی شیمی یه آقایی میاد سوالی میپرسه . یا کسانی هستند که پاسخ رو میدونن و میان لطف میکنن و جواب میدن و اون شخص هم جوابشو میگیره و تاپیک میره عقب تا ببینیم کی کسی دیگری بیاد و دوباره تاپیک رو زنده کنه ! یا شایدم اصلا کسی جوابی نداشته باشه بده به اون بنده خدا . ولی توی این تالار تاپیکی وجود داره با نام مشاعره . شما تا دلت بخواد میتونی در روز مشاعره انجام بدی و تاپیک هیچ پایانی نداره . خب دیگه دست منه که آمار رو پایین نگه دارم ؟ یکی مث من دوست داره تا جایی که مشاعره ته میکشه مشاعره انجام بده ! خودربخود آمار میره بالا . شاید توی 1 روز 1000 تا پست فقط توی همون تاپیک داده شه در حالی که توی تالار مهندسی شیمی فرد مورد نظر با 10 تا پست به جوابش میرسه . این دیگه واضحه توضیحات بیشتر رو جایز نمیدونم :)

پس دیگه لطفا مارو با اون آمار چه درست و یا چه غلط سرگرم نکنید ;)
همون مثال دانشگاه و مهدکودک فراموش نشه ....

مطمئن باش مدیرا بیشتر از منو شما به فکر پیشرفت سایت هستن . اگه صلاح بدونن این تالار رو حذف میکنن . اگه شما خیلی ناراحتی تشریف ببرین اعتراض رو با خودشون مطرح کنید نه اینکه سعی در بهم زدن جو اینجا کنید ( حالا به قول خودتون تازه از اینجا خوشتون اومده ! )

اگه بحث سر سرگرمیه پس بیاین در مورد سرگرمی صحبت کنیم چرا آمار میارین ؟! آمار مربوط به رشته آمار میشه و ربطی به سرگرمی نداره . اگه با سرگرمیهای اینجا مخالفین بازم بحثش جداس :biggrin:! ;)

این تالار هیچوقت از آغاز ساخت سایت تعطیل نبوده و کسی هم مخالفش نبوده . اگه منظورتون تاپیک قوانین موقت ..... که باید عرض کنم خدمتتون اون بدلیل عدم رعایت شئونات اسلامی بود ! و ربطی هم دلخوری مدیر از آمار اینجا نداشت . اگه داشت که اینجا تخته بود!

پوست مارو هم توی دانشگاه کندن ولی بعضیا مث من هم پوست کلفتن و هم عشقشون کمک به سایر اعضا هستش واسه همین آمار این سایت کلا توی امتحانات پایین نیومده ( شاید یکم ) اگه در دوران امتحان آمار اینجارو میبینی خوبه یه نیگاه هم به آمار تالارهای تخصصی کنی و همیشه نیمه خالی لیوان رو نبینی ;)

دلیلشو گفتم
این سایت هنوز تازه 1 سالو اندی از افتتحاش میگذره پس بذار یکم بگذره بعدش آمار نجومی رو نیگاه کن !!!
ضمنا این تالار ، یه تالار عمومی پس هر شخصی میتونه بیاد اینجا و خوبه خدمتتون عرض کنم که اعضا دبیرستانی هم اینجا داریم . اینا که دیگه نمیتونن توی تالار تخصصی شرکت کنن! پس ببین یه دلیل دیگه واسه بالا رفتن آمار اینجا . ورود هم واسه عموم آزاده و نمیشه کارت دانشجویی گرفت دم در که!!!!

ضمنا دوست عزیز خودم یه زمانی توی همه تالارهای تخصصی میگشتم و مطلب میذاشتم واسه رونق دادن . الانم وقت کنم و مطلب گیرم بیاد چنین کاری رو میکنم حتما :)پس دلیل نمیشه شما که رشتت مهندسی شیمی نیست نیای توی تالار مهندسی شیمی !

من نمیدونم شما رشتت آماره یا کامپیوتر ؟ ! منظورت از آمارهای آخر پستت چی بود ؟ سند و ریسیو چه ربطی داره ؟ اگه خط اینترنتت بر مبنای حجم دریافتی و فرستاده شدس که بله زیادی نباید بچرخی ، ولی اگه نیست نیازی به اون آمار نبود که بگی . میتونی مث من تشریف ببری از جایی اشتراک اینترنتتو بگیری که حجمی محاسبه نشه و نا محدود باشه تا بتونی هر چقدر دوست داشتی بچرخی . :)
اون تاپیکایی که شما میگی 1200 صفحس که نیازی به خوندن نیست !!! اونا نظراتیه که هر کسی باید در مورد نفر قبلیش بده . شما اگه میخوای پستی بدی در مورد نفر قبلیت بده و بنظر من خوندن اون 1200 صفحه بقول خودت آمار رسیو و سندت رو میبره بالا:)

dadvand

عضو جدید
علاوه بر اعتراض خودخواهیه دیگه . حتی اگه ترم اولی باشه . خودم پارسال که عضو شدم به فارغ اتحصیل کمک میکردم . ;)
تالار مهندسی شیمی با اینکه اینقدر فعاله بازم سوالایی هست که هفته ها بی جواب میمونه . دیر جواب گرفتن دلیل بر بی محلی اعضا نیست . کسی که سوالی رو بلد نیست نمیتونه جواب بده . باید منتظر موند تا بالاخره یکی جواب رو پیدا کنه .
دلسر از چی ؟ از دیر جواب گرفتن ؟ این طبیعیه . ناسلامتی شما توی ایران زندگی میکنید و باید عادت کرده باشید دیگه . یه کار اداری ساده که میخواین انجام بدید باید مدتها بدوید تا شاید ....!

ببین دوست عزیز آمارتون رو خوندم . کاری هم ندارم که کجا آمارش پایینترینه یا کجا بالاترینه . حرف شما اینه که اینجا چرا زیادی شلوغه . تازه جالب اینجاست که شلوغی اینجارو فقط از روی تعداد پستها میدونید!
منم جواب دادم یه بار . دوباره میگم . محتوای اینجا اقتضا میکنه که در 1 دقیقه چنیدن پست بدی . یه مثال میزنم واست ایشالا جا بیفته و دیگه هم در این مورد صحبتی نخواهم کرد :
فرض کن توی تالار مهندسی شیمی یه آقایی میاد سوالی میپرسه . یا کسانی هستند که پاسخ رو میدونن و میان لطف میکنن و جواب میدن و اون شخص هم جوابشو میگیره و تاپیک میره عقب تا ببینیم کی کسی دیگری بیاد و دوباره تاپیک رو زنده کنه ! یا شایدم اصلا کسی جوابی نداشته باشه بده به اون بنده خدا . ولی توی این تالار تاپیکی وجود داره با نام مشاعره . شما تا دلت بخواد میتونی در روز مشاعره انجام بدی و تاپیک هیچ پایانی نداره . خب دیگه دست منه که آمار رو پایین نگه دارم ؟ یکی مث من دوست داره تا جایی که مشاعره ته میکشه مشاعره انجام بده ! خودربخود آمار میره بالا . شاید توی 1 روز 1000 تا پست فقط توی همون تاپیک داده شه در حالی که توی تالار مهندسی شیمی فرد مورد نظر با 10 تا پست به جوابش میرسه . این دیگه واضحه توضیحات بیشتر رو جایز نمیدونم :)

پس دیگه لطفا مارو با اون آمار چه درست و یا چه غلط سرگرم نکنید ;)
همون مثال دانشگاه و مهدکودک فراموش نشه ....

مطمئن باش مدیرا بیشتر از منو شما به فکر پیشرفت سایت هستن . اگه صلاح بدونن این تالار رو حذف میکنن . اگه شما خیلی ناراحتی تشریف ببرین اعتراض رو با خودشون مطرح کنید نه اینکه سعی در بهم زدن جو اینجا کنید ( حالا به قول خودتون تازه از اینجا خوشتون اومده ! )

اگه بحث سر سرگرمیه پس بیاین در مورد سرگرمی صحبت کنیم چرا آمار میارین ؟! آمار مربوط به رشته آمار میشه و ربطی به سرگرمی نداره . اگه با سرگرمیهای اینجا مخالفین بازم بحثش جداس :biggrin:!

این تالار هیچوقت از آغاز ساخت سایت تعطیل نبوده و کسی هم مخالفش نبوده . اگه منظورتون تاپیک قوانین موقت ..... که باید عرض کنم خدمتتون اون بدلیل عدم رعایت شئونات اسلامی بود ! و ربطی هم دلخوری مدیر از آمار اینجا نداشت . اگه داشت که اینجا تخته بود!

پوست مارو هم توی دانشگاه کندن ولی بعضیا مث من هم پوست کلفتن و هم عشقشون کمک به سایر اعضا هستش واسه همین آمار این سایت کلا توی امتحانات پایین نیومده ( شاید یکم ) اگه در دوران امتحان آمار اینجارو میبینی خوبه یه نیگاه هم به آمار تالارهای تخصصی کنی و همیشه نیمه خالی لیوان رو نبینی ;)

دلیلشو گفتم
این سایت هنوز تازه 1 سالو اندی از افتتحاش میگذره پس بذار یکم بگذره بعدش آمار نجومی رو نیگاه کن !!!
ضمنا این تالار ، یه تالار عمومی پس هر شخصی میتونه بیاد اینجا و خوبه خدمتتون عرض کنم که اعضا دبیرستانی هم اینجا داریم . اینا که دیگه نمیتونن توی تالار تخصصی شرکت کنن! پس ببین یه دلیل دیگه واسه بالا رفتن آمار اینجا . ورود هم واسه عموم آزاده و نمیشه کارت دانشجویی گرفت دم در که!!!!

ضمنا دوست عزیز خودم یه زمانی توی همه تالارهای تخصصی میگشتم و مطلب میذاشتم واسه رونق دادن . الانم وقت کنم و مطلب گیرم بیاد چنین کاری رو میکنم حتما :)پس دلیل نمیشه شما که رشتت مهندسی شیمی نیست نیای توی تالار مهندسی شیمی !

من نمیدونم شما رشتت آماره یا کامپیوتر ؟ ! منظورت از آمارهای آخر پستت چی بود ؟ سند و ریسیو چه ربطی داره ؟ اگه خط اینترنتت بر مبنای حجم دریافتی و فرستاده شدس که بله زیادی نباید بچرخی ، ولی اگه نیست نیازی به اون آمار نبود که بگی . میتونی مث من تشریف ببری از جایی اشتراک اینترنتتو بگیری که حجمی محاسبه نشه و نا محدود باشه تا بتونی هر چقدر دوست داشتی بچرخی .
اون تاپیکایی که شما میگی 1200 صفحس که نیازی به خوندن نیست !!! اونا نظراتیه که هر کسی باید در مورد نفر قبلیش بده . شما اگه میخوای پستی بدی در مورد نفر قبلیت بده و بنظر من خوندن اون 1200 صفحه بقول خودت آمار رسیو و سندت رو میبره بالا

شما که دارین همش از خودتون صحبت میکنین و خودتون رو نمونه کل سایت میدونین (نگی مشت نمونه خرواره ها- ببخشید راستی گفتی دیگه میخوای تمومش کنی و هیچ ننویسی )ما که گفتیم شما از نظر من کاربر نمونه ای هستید ولی خوب ماهم بیام بگیم آره دوران دانشجوییمون این سوابق تحصیلی رو دارم ، در مسابقات ACM منطقه غرب آسیا شرکت کردم ، این سوابق علمی رو دارم ، چهار پنج تا پروژه کارشناسی سال بالاییم ها رو انجام دادم . بیام اسکن قراردادهایی که با دانشگاه ، آموزش پرورش ، بیمه، اداره برق رو بزارم بگم اینا رو دوره دانشجویی انجام دادم، این سوابق کاری رو دارم ، در نشریات مطلب نوشتم ، نه اینجور که اصلا کار جالبی نیست . نه عزیز من شما فقط داری هی خودت رو میگی و با فعالیت صرفا خودت کل مطالب رو رد یا تایید میکنی .
شما چندین جا فقط در همین پست حرفای دقیقا پست قبلی من رو وارونه عنوان کردین .
نه عزیز من ، دلسرد از این میشن که مطالبی که عنوان کردن کاملا بی نظر و کم بازدید کننده است .من سایتهای فارسی مورد تایید مراکز معتبر جهانی(بعنوان سایت فارسی زبان ) رو میتونم براتون مثال میزنم الکی ادعا نمیکنم شما میتونید در همون سایت جستجو کنین و لینک رو ببینید . شما که سابقه فعالیت در تمامی بخشهای تخصصی رو دارین و احتمالا از علم کامپیوتر هم سررشته دارین برین اون سایت رو ببینید با چند هزار کاربر فعال ، مورد تایید مایکروسافت .... بدون داشتن تالارهای اینچنینی . در این سایت فقط و فقط موضوعات علمی کامپیوتر بحث میشود (چقدر خشک :razz:).

باز شما فقط همون جور که از خوتون میگید فقط صحبت از تالار شیمی میکنید . اگه تالار شیمی و معماری و یکی دوتا دیگه نبود که آمار فاجعه بار تر از این بود . نه عزیز من ، من نگفتم چرا اینجا زیادی شلوغه بلکه چرا اونجاها زیادی خلوته باز حرف من رو وارونه عنوان کردین.
"تازه جالب اینجاست که شلوغی اینجارو فقط از روی تعداد پستها میدونید!" :biggrin:تعداد پست ، تعداد بازدیکننده ،زمان هر پست ، روند صعودی آن ......دیتابیس دست مدیران است اونها بهتر میتونند آمار بدن . یعنی شما میگین شلوغ نیست ؟ :)

"همون مثال دانشگاه و مهدکودک فراموش نشه ...." :biggrin::biggrin: آخ گفتی ، من هیچ وقت خاطرات کودکستانم رو فراموش نمیکنم واسه همین گفتم دوباره برم کودکستان (دانشگاه).
شما هم آمار رو فراموش نکنین .

"اگه صلاح بدونن این تالار رو حذف میکنن ." اونوقت من خودم یکی از معترضین هستم .
"اگه شما خیلی ناراحتی تشریف ببرین اعتراض رو با خودشون مطرح کنید" حوصله ندارم بشمارم شما چند جا حرفهای من رو وارونه عنوان کردین .بیخیال :biggrin:
"( حالا به قول خودتون تازه از اینجا خوشتون اومده ! ) " :biggrin: راستش رو بخوای مصاحبت با شما برام جالبه :smile:.
پس قبول دارین دلخوری مدیر از یه جاییش بوده حالا اگه از آمارش نبود از محتواش که بوده . (عین جمله مدیر در پست اولشون در همین تالار = هرچند يه سري هم به تالارهاي تخصصي بزنن بد نيست )

"اگه با سرگرمیهای اینجا مخالفین بازم بحثش جداس" باز شما حرف تو دهن من گذاشتین . بیخیال بابا از اول این تاپیک عادت کردیم، حسابش هم از دستم در رفته .
" خوبه یه نیگاه هم به آمار تالارهای تخصصی کنی و همیشه نیمه خالی لیوان رو نبینی" ای بابا کجایی شما :cool: تمام بحث که سر همین آمار های مطرح شده از تمام تالار هاست .

"این سایت هنوز تازه 1 سالو اندی از افتتحاش میگذره پس بذار یکم بگذره بعدش آمار نجومی رو نیگاه کن !!!
ضمنا این تالار ، یه تالار عمومی پس هر شخصی میتونه بیاد اینجا و خوبه خدمتتون عرض کنم که اعضا دبیرستانی هم اینجا داریم . اینا که دیگه نمیتونن توی تالار تخصصی شرکت کنن! پس ببین یه دلیل دیگه واسه بالا رفتن آمار اینجا . ورود هم واسه عموم آزاده و نمیشه کارت دانشجویی گرفت دم در که!!!! "
پس باز که باید سر اسم سایت بحث کنیم .
"پس دلیل نمیشه شما که رشتت مهندسی شیمی نیست نیای توی تالارمهندسی شیمی! "
وقتی تالار مهندسی کامپیوتر داره خاک میخوره یه کم عجیب نیست بیام تالار مهندسی شیمی که به قول شما خیلی هم فعاله و از طرفی به قول شما نباید مصرف کننده باشیم ، بیام اونجا و مجبور باشیم از مهندسی شیمی که هیچ سرم نمیشه مطلب بنویسم . یا شاید باید یه مطلب از شیمی در وب سرچ کنم و بدون اینکه یه کلمه اش رو بفهمم بیام کپیش کنم . بیخیال ;)
این دفعه که خط اینترنتتو داری به رخ من میکشی . :biggrin: شوخی میکنم :gol: خوبه شاید همه اینترنت پرسرعت دارن که شما باز خودت رو گفتی .
خوب اگه اینترنتش بود حوصله خوندنش که نیست . یعنی یک کتاب 1200 صفحه ای .
ولی راست میگی ها نیازی به خوندنش نیست . من میگم چون دیگه 1199 صفحه اولش رو دیگه کسی نمیخونه حذف کنند که هم آمار میاد پایین و دیگه کسی مثل من حرفی برا گفتن نداره ، هم یه چیز بی مورد چی نیازی هست باشه ، واسه سایت هم سربار داره .

خوب بیخیال من هم واقعا حوصلم سر رفت شما هم که گفتی دیگه ادامه نمیدی ولی خوب میتونی اگه حرفی برا گفتن باقی مونده به یکی از اعضای سایت که باهاش آشنا هستی بگی جای شما بنویسه .
من هم دیگه نیازی به ادامه نمیبینم چون فکر میکنم بحث داره منحرف میشه و از طرفی همه صحبتهایی که باید میشده شده است حتی اضافه تر ، و هر چیز مطرح بشه احتمالا تکرار حرفهای قبلی است ولی اگه بازم مطلب نویی دیدم شاید جواب دادم.
ولی به قول معروف هر کسی کلاهش رو قاضی کنه و پیش خودش در مورد مطالب عنوان شده قضاون کنه . ببینه واقعا یه کمی بیشتر از حالت عادی ، در این تالار نمیگرده و یه کمی وقتهاش اضافه تر در این تالار نمیگذره :gol:.

بیخیال ما از این پست گذشتیم و میتونید درخواست کنید که حذف بشه بدون هیچ اعتراضی از صاحب تاپیک "خودم"

همه دوستان موفق باشین بخصوص niima جان :gol:

b A N E l

عضو جدید
آقای دادوند، شما پستهاتون خیلی طولانیه، من حوصله نداشتم هیچ کدومو بخونم!

میشه مختصر و مفید بگید، اصل حرفتون چیه؟

فقط از موضوع تاپیک اینو فهمیدم که تعجب کردید، همین!

بالا