اینجا همه با هم دوستیم

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخوام به مورد خاصی اشاره کنم ولی گاهی وقتها چیزهایی از دوستام میشنوم که واقعا ناراحتم میکنه
به نظرم درست نیست یخواییم این فزصت خوب برای دوست داشتن همدیگه رو خراب کنیم با حرفهای بچگانه

به هرحال با توجه به اینکه
این نیز بگذرد
میخوام ازتون خواهش کنم اینجا فقط حرفای خوب بزنیم تا خوش بگذرونیم:biggrin:

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخوام به مورد خاصی اشاره کنم ولی گاهی وقتها چیزهایی از دوستام میشنوم که واقعا ناراحتم میکنه
به نظرم درست نیست یخواییم این فزصت خوب برای دوست داشتن همدیگه رو خراب کنیم با حرفهای بچگانه

این نیز بگذرد

این نیز بگذرد رو من نگهداشته بودم برای یک روز تو هفته اینده:biggrin::biggrin::biggrin:

حالا باید یک چی یگه پیدا کنم :cry::cry:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حامد جان خیلی ممنون از تاپیکت .................. البته نمیدونم شما منظورتون چی هست و دوباره چه اتفاقی افتاده ......... ولی کلا این عادت شده تو مملکت ما که هی بگیم ............ این نیز بگذرد

منم همینو میگم این نیز بگذرد ولی ای کاش برای رفعش راهکارهایی پیدا میشد

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حامد جان خیلی ممنون از تاپیکت .................. البته نمیدونم شما منظورتون چی هست و دوباره چه اتفاقی افتاده ......... ولی کلا این عادت شده تو مملکت ما که هی بگیم ............ این نیز بگذرد

منم همینو میگم این نیز بگذرد ولی ای کاش برای رفعش راهکارهایی پیدا میشد

سلام مخمد اقا شما خوبید

ا راست میگید حق یا شماست برا ما ایرانی ها یک چیزایی مثل خون تو رگ هامون شده

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز

این نیز بگذرد
حامد یه چیزی بگم
کمبود عاطفه داری؟

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام اومدم بگم همه باید با هم خوب باشیم
من مهمون اومدم برام فعلا

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رو شکر بد نیستیم ................. بله اونم چه رگی رگ غیرت که نه ................... رگ تعصب ناخواسته

بعضی حرکات و رفتار و اعمال ما ها مثل خون تو رگهامونه . اگه اونا رو از ما بگیرن انگار هویتمونو از ما گرفتن.

حالا میخواهد تعصب باشه میخواهد پیشداوری باشه میخواهد خود رو محق دونستن باشه . هر چی که اسمش باشه مثل خون هست برا بعضی ها از ماها

Reyhana.A

کاربر بیش فعال

این نیز بگذرد
..............................:biggrin::gol:

AVINA

عضو جدید
امشب همه مهمون دارن
مهمون منم چن دقیقه پیش رفت(آف شد)
شما خوبید آقا حامد؟
تاپیک جالبیه

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مهمون رو ولش کنین
اینجا من که میزبانی بلد نیستم
خودتون یه چیزی درست کنین فقط یادتون باشه ظرف ها رو هم خودتون بایید بشورید

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مهمون رو ولش کنین
اینجا من که میزبانی بلد نیستم
خودتون یه چیزی درست کنین فقط یادتون باشه ظرف ها رو هم خودتون بایید بشورید

حامد من ماشین ظرفشویی رو میذارم پشت ماشین میارم

احه من شانس ندارم هر جا برم وظیفه کوزت با منه

برا همین ماشین و پودرشو با خودم میارم تا دیگه اونجا پیشبند نبندم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی حرکات و رفتار و اعمال ما ها مثل خون تو رگهامونه . اگه اونا رو از ما بگیرن انگار هویتمونو از ما گرفتن.

حالا میخواهد تعصب باشه میخواهد پیشداوری باشه میخواهد خود رو محق دونستن باشه . هر چی که اسمش باشه مثل خون هست برا بعضی ها از ماها
بله دقیقا ولی باید حواسمون باشه که این خون بدن به بیماریهای خطرناکی مثل ایدز آلوده نشه ........... چنین خونی نه تنها به خودمون آسیب میروسونه بلکه جامعه رو حیرون و ویرون میکنه

حالا یکی خارج شوخی به هر روشی که میدونه به من بگه چه خبر شده ........... پروفایل ......... پ .خ .................... منم در جریان باشم .................. اگه خبریم نیست خب هیچی دیگه
برم جاهایی که خبره . دی

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بازي
ولي اولش يكي كاملا توضيح بده اينجا چه خبره

بالا