]سر پا وایستن نمیرسن؟ شما تهرانین؟میدونم...خو بعضیا واقعآآا دیرشون میشه مجبورن دیر نکردن اینکار و کنن دیگه
]سر پا وایستن نمیرسن؟ شما تهرانین؟میدونم...خو بعضیا واقعآآا دیرشون میشه مجبورن دیر نکردن اینکار و کنن دیگه
بیخسالل...اخه خودتم خوب میدونی بعضی وقتا واسه سر پا وایسادانم جا نیسس...مخصوصآاا صبحا]سر پا وایستن نمیرسن؟ شما تهرانین؟
بابا من از مترو ترمینال جنوب تا حقانی، شریعتی یا قیطریه نمی تونم عمودی برم!بیخسالل...اخه خودتم خوب میدونی بعضی وقتا واسه سر پا وایسادانم جا نیسس...مخصوصآاا صبحا
خو زودتر برو بشین رو صندلیبابا من از مترو ترمینال جنوب تا حقانی، شریعتی یا قیطریه نمی تونم عمودی برم!
جا نیست. بخوام بشینم باید 1 ساعت زودتر هم برم. اول برم حرم مطهر از اونجا بشینم.خو زودتر برو بشین رو صندلی
سر پا وایستن خیلی مواقع بد میرسن آقاااااااااااااااااا]سر پا وایستن نمیرسن؟ شما تهرانین؟
آها فقط شماها باید بشینید؟ مگه 4 تا واگن واسه شماها نیست؟سر پا وایستن خیلی مواقع بد میرسن آقاااااااااااااااااا
اهم اهمآها فقط شماها باید بشینید؟ مگه 4 تا واگن واسه شماها نیست؟![]()
ارهخداييش چه لذتي ميبرن هي كفششونو ميزنن به كفشت؟ ميگي آقا ي مقدار برو اونورتر چند ثانيه طول نكشيده دوباره شروع ميكنه اين دفه هي كتفشو ميماله به كتفت. اين موقه ها به راننده چش قره ميري و ميزنه كنار ميگه خانم بيا جلو بشين.
وااااااي كه ازشون متنفرم.![]()
بیخیال بچه هاآها فقط شماها باید بشینید؟ مگه 4 تا واگن واسه شماها نیست؟![]()
ای گفیاااااااااااااا ..اصلآاا معلوم نیس چقد بدنشش فنرههههانعطاف پذیریا بالاست!
وااااییییی بچه ها قربون ادبیاتتون که چقد به این شکل میادد بخدااطرف چه فراخ نشسته!!!!!!
من اینجوری نمیکنم
با آرنج میکوبم تو چونش
من اینجوری نمیکنم
با آرنج میکوبم تو چونش
اجیییای ما همه فن حریفن باباخوشم اومد...............اینطوری بهتره.............![]()
اجیییای ما همه فن حریفن بابا![]()
وااااییییییییییی خیلی باحالههههههههههههههپس چی.......................تکواندو کاریم ها......................اینم حال میده...............![]()
الان دیگه کاملا شناختمت ...اییییییییییییییییییییییی من چند روز پیش یکیشون رو از تاکسی انداختم بیرون ابروشم بردم:دی
\اییییییییییییییییییییییی من چند روز پیش یکیشون رو از تاکسی انداختم بیرون ابروشم بردم:دی
الان دیگه کاملا شناختمت ...![]()
من یکی که هیچ وقت جا به زنا ندادم.اهم اهم
الان دیگه کاملا شناختمت ...![]()
مگه کار بدی کردم\
خودشش اعتراف کردد..نیگااااااااااا
![]()
من یکی که هیچ وقت جا به زنا ندادم.
ابجی اونیکه انداختی بیرون و میگم اعتراف کرد..اینجاس الاننالان دوباره توضیح بده![]()
مگه کار بدی کردم