ايرانيم.........ايراني خواهم ماند............فبل از اينكه مسلمان بشيه........يگانه پرست بوديم.............بس ايرانيم
سلام محمد خوبییییییییايرانيم.........ايراني خواهم ماند............فبل از اينكه مسلمان بشيه........يگانه پرست بوديم.............بس ايرانيم
كاملاً حق با شماست!
پس خواهشاً سريعتر كاسه كوزتونو از ايران جمع كنين برين همونجا كه بهش تعلق دارين (كجا بود؟ اسلام؟) دست از سر ايران و ايراني جماعت هم بردارين
. آقا جان ولمان كنيد ديگر!
و اينجوري خداوند شما را به بهشت بربرين رهنمود ( شايدم رهنمون!) خواهد نمود.![]()
بد رقم جوش اوردی!!!!
فکر کنم کلا راه خدا رو هم .... تون تعیین میکنه!!!!!!!!!
با این تیکه انداختنای 1000 تا یه پشگل، فقط منطق ناب .... تو نشون میدی!
بعید می دانم صادقانه صحبت کرده باشی دو خط بالا باخط سوم همخوانی نداره (چون وقتی می گویی اسلام روش توپی برای زندگیه امااگه درست اجرا کنیم نشان از این است هرکسی که بخواهد میتواند حداقل تو زندگیش شخصی خودش موازین اسلام پیاده کند .پس ربطی به بسیجی ،سپاهی ، ... ندارد )من ایرانیم
اسلام روش توپی برای زندگیه
اما اگه درست اجرا کنیم
نه مثل بسیجی .سپاهی . فداییان رهبر و این گروههای شر و ور
ممنون كه مورد مرحمت قرار دادين.غم آخرتون باشه.
اگر واقعا" این طور که می فرمایید باشه ایشون شهید هستند و این افتخار رو نباید از زمین و زمینی ها جستجو کنید بلکه مقام شهادت جایگاهیست الهی.
وطنم اسلامه.
مگه ایران و اسلام با هم فرق دارن؟![]()
بحثشو که قدیمیا میدونن کلی انجام دادیم اخرشم خیلی ها رفتن و نیومدن.
اگر اولویت با یکیشون باشه اسلام اولویتش بالاتره.
این اولویت بالاتر چندین دلیل محکم داره .اما به دلایلش کاری ندارم.چون قبلا بحث شد.
فقط یه چیزی بگم که قبلا هم کسی جواب نداد.شهیدان ما ایا ادمهای درستی بودن یا نه؟؟؟
میشه یه وصیت نامه شهید بیارید که توش از دفاع از ایران گفته و حرفی از اسلام نزده؟؟؟
با اطمینان بهتون بگم که از هر ده شهید شاید (اونم شاید)یک شهید هم پیدا نشه که فکرش ایران بوده باشه.(سنداش هست)
عموما همه برا دفاع از اسلام و قران رفتن و جون دادن و هدفشون رو خدایی کردن.نه ناسیونالیستی.
برا همین هم خدا کمک کرد.وگرنه که امکانات ما کجا و عراقی که همه قدرتها پشتش بودن کجا.
من چون زندگی را یک روند ابدی میبینم و به اخرت اعتقاد دارم اسلام را ترجیح میدهم.
ایرانی بودن امری است که حداکثر همین 70 -80 سال زندگی دنیا همراهمون هست .
وقتی بمیریم دیگه مهم نیست چه نزادی داشته ایم.
اما اسلام و باورهامون چیزی است که اخرت و ابدیت ما را رقم میزند
البته این مربوط به دید کلی دوستان به زندگی میشود
شاید بعضی از دوستان اصلا اخرت و معاد را قبول نداشته باشند
مطلب مهمتر اینکه ما نزادمان را خودمان انتخاب نکرده ایم و این مساله غیر ارادی است .لذا جای افتخار ندارد.چون با تلاش و زحمت که بدست نیاوردیمش.
مثل اینکه شما پدرت یک دانشمند فوق العاده ای باشد این جز کمالات تو که نیست البته دوستش داری خوشحالی که چنین پدری داری اما این فضیلت و کمال تو نیست.
فقط یک نکته منظورم از اسلام دین موروثیم نیست ان عقایدی است که انسان خودش با فکر کردن و عمل کردن پیدا کرده باشد.
عزیزم وقت گران بهاتو هدر نده .......
شما الان باید بری تو خیابونا و بد حجابا رو گاز بگیری .............
یه انتقاد تکراری اما لازم به دوست عزیزی که این تاپیک خوب رو زده
مسلمون بودن و ایرانی بودن هیچ تضادی با هم ندارن که شما 2 گزینه قرار دادید
دستش این بود 4 گزینه میداشت
1- نه ایرانی نه مسلمون
2-ایرانی و مسلمون
3-ایرانی و نامسلمون
4-مسلمون و بدون علاقه به ایران
شما با این کارت از همون اول بحث ایجاد کردی (که البته ما خودمون استادیم و سوابق هم موجوده) و آمار گیریت هم رفت توی هوا
عزیزم سوال های نظرسنجینت خیلی به ذهن جهت میده...و به جواب مد نظر شما هدایت میکنه...
جدا ؟! پس اونايي كه تو انواع و اقسام هواپيماهاي ايمن و مطمئن ما سقوط كردن و سقط شدن چي ؟!
در راه خدا سقوط كردن كه بهشون ميگن شهيد ؟!!!
جالبه ! معني راه خدا رو هم فهميديم !
اره که فرق داره عمویی ............
اگه ۲ تا چیز تو دنیا وجود داشته باشه که با هم فرق داشته باشن همین ۲ تا هستن
عزیزم وقت گران بهاتو هدر نده .......
شما الان باید بری تو خیابونا و بد حجابا رو گاز بگیری .............
بابا متمدن ...
تو تمدن شما هر کی دیگری رو قبول نداشته باشه گازش میگیره؟؟؟
خدمتتون عرض کنم تو مملکت ما هر دو دسته متخاصم با اجازه تون دین دار و مسلمون هستند به جز درصد کمی. سر دسته هاشون هم همین طور . همگی دیندارند و اتفاقا با ادبیات اسلامی همدیگر را زیر سوال میبرند.
یعنی گروهی از مسلمانان دارند روش گروه دیگر مسلمان را نقد میکنند و معتقدند اسلام رحمانی را باید در جامعه رواج داد .ونباید از خشونت برای ترویج اعتقادات استفاده کرد.که اتفاقا من پیرو این عقیده ام .
باز هم تاکید میکنم :هر دو گروه مسلمانند نه بی دین.
لذا نمیدانم شما چطوری به این نتیجه رسیدید؟؟؟
البته این ادبیات چاله میدونی شما رو من خیلی خوب میدونم به کدوم شخص نزدیک تر است.
شماهم وقتتو هدر نده. اینجا ایران است و با فرهنگ و تمدنی که میبینی.مردم از هر چیزشون هم بگذرند از دینشان نمیگذرند. کلی خون پای دین و مملکتشون دادند و این دو را از هم تفکیک نمیکنند.هر دو گروه در این مساله مشترکند.اکثر کسانی که الان در زندان هستند خودشان جز انقلابیون و رزمندگان بوده اند .
اگر فکر میکنی روزی میشه دین را از ایران حذف کرد سخت در اشتباهی ایران ترکیه نمیشه .خیالت تخت.
من ايرانيم .شناسنامه ام مسلمانه و هيچ كس فرصت اينو به من نميده كه در مورد نوع دينم يا اينكه اصلا دين ميخوام يا نه اظهار نظر كنم من بايد مسلمان باشم و ايكاش ميتونستم اين بايد رو حذف كنم و يه روزي بگم من اسلام را انتخاب كردم نه اينكه تو كشوري متولد شدم كه چون بابام مسلمانه منم مسلمانم.و تغيير دينم هم محاله ممكنه