دوست خوبم که میخوای مخترع شی،من مخترعم وراهنماییتون میکنم
قبل از هرچیز بهتره بدونی یه اختراع واقعی و کاربردی نیاز به ابتکار عمل و مهارت فنی و نیز همت بسیار زیادی داره. شما باید از اونایی باشی که کاری ندارن که دیگران یه مشکلو چجوری حل کردن، بلکه خودشون یه راه حل نو پیدا میکنن.
اما در ایران میشه به سادگی یه ایده الکی پیدا کرد وبا یک طرح روی کاغذ و گذاشتن یه اسم قلمبه جدید روی اون ادعای اختراع کرده و با دونستن اینکه چنین دستگاهی ممکن نیست کار کند به سازمان ثبت اختراع تو تهران خیلی بزرگ مراجعه و بعد از تایید کارشناسی که فقط سواد نوشتن دارد صاحب اختراع شد.

حتی بصورت فله ای وچندین اختراع در یک مراجعه.
چون بجای اینکه یک ارگان علمی رو واسه ثبت اختراع بکار بگیرن، سپردنش به قوه قضائیه!!!
من خودم از بچگی طر حهای خیلی جالبی به ذهنم میومد(چیزی شبیه وحی!)که بزرگترا وقتی می شنیدن کلی به وجد میومدن، وسایل جالبی هم میساختم تنهایی. خیلی سال بعد فهمیدم جایی هست که اختراعات رو ثبت میکنه، کلی خوشحال شدم و دو تا از طرحامو که کاربردی بودن ورداشتم بردم. خودمو واسه سوالای سخت علمی و اثبات اینکه تو دنیا وجود نداره و اینهمه مشکل حل میکنه و ... حاضر کرده بودم ولی تو اونجا فهمیدم اختراعهایی ثبت شدن که حتی ارزش صحبت کردن هم نداره چه برسه به حل یه مشکل. یارو هم پرونده (قضایی!) رو گرفت و بعد یه مدت شدم صاحب دو تا اختراع. الان هم اختراعهای مهمی به ذهنم اومده (وحی! )که میتونن خیلی راهگشا باشن(در حد جهانی!) و چون آدم فنی هستم با آزمایش و محاسبه ها برام معلوم شده که کاملا عملی هستن ولی اینبار نمیخام ثبتشون کنم چون به اونجا اعتماد ندارم. اگه امکانش بود میسازمشون. همونطور که یکیشو ساختم و خوبم کار کرد ولی زحمت خیلی زیادی داشت
شما هم اگه هدفت تنها داشتن اختراعه بدون کشیدن سختی میتونی صاحب یه اختراع بشی