بنظرم یه طرحی باشه که به حال الآن جوون ها بخوره
مثلا من در مورد طلاق و اینا بگم : مثلا یه خط عمود وسط دیوار باشه سمت راستش یه عکس یه زن و شوهر و یه زندگی پر آشوب رو نشون بده که مرد ـه داره داد میزنه و پرخاشگری میکنه و مثلا از دهانش کلماتی مثل "صداتو ببر،فلان فلان شده و..." و خلاصه زندگی بدبخت و نا اُمیدی داره بعد ازونور سمت چپ یه تصویر محیط Dark و تیره مانند از همون مرد ـه نشون بده که تو خلوت خودش داره میگه چرا اینکارو می کنم مگر چی عایدم میشه چرا باعث و بانی ناراحتی دیگران هستم و این افکار تو ذهنش هستن،همسرش پیشش نیست و خونه سوت و کور شده و تو تنهاییش سوالات ذهنش افسرده اش کردن
مثلا میشه در مورد خیانت یک تصویر فوق العاده قشنگ ساخت،همین الآن به چیزی به ذهنم رسید، دیدید وقتی بین 2تا آینه وای میستیم عکسمون چطوری میشه؟ دقیقا یه زوج رو نشون بده در کنار همن رو به روی آینه وایستادن و داخل آینه عکس خودشونه داخل اون آینه ای که داخل آینه هست (
) عکس زنه با یه مرد دیگس و عکس مرد ـه با یه زن دیگس و خنده های کریح مانند دارن بعد همینجور آینه در آینه هی اینارو کنار افراد مختلف نشون بدهههه تا ریز بشن (یعنی زیاد ازین خیانت ها کردن) در آخر هم میتونه یه نتیجه گیری داشته باشه که بستگی به خودتون داره
در مورد بی فرهنگی بنظرم اهمیت فراوانی داره
طلاق چون آمارش خیلی بالا رفته من در بالا گفتم
در مورد کودکان بهزیستی،کودکان کار خیلی خوب میشه که گفته بشه و تکریم بشن،مردم یاد بگیرن پولشون رو در مصارف صحیح خرج کنن و سرمایه گذاری کردن واسه یه انسان بسیار بهتر از سرمایه گذاری بر روی پروژه های شکست خورده هست مثلا از این میشه یه تصویر ساخت
خلاصه بنظرم معضل هایی عظیمی تو ایران هستن و براحتی با همشون میشه یه چیزایی ساخت
فقط بگم عکس کشیدن رو دیوار همینجوری الکی واقعا ظلمه،شما باید بتونید با هنر تاثیری مثبت بزارید،نه فقط هنر خودتون رو به رخ بکشید.چون هنر هم میتونه مثل غذا فقط سیر کنه،یا نه میتونه باعث سلامتی جامعه (روانی) باشه.کدوم بهتره؟!
یه انتقادی که من به موسیقی ایران دارم همینه،فوق العاده چرت و پرت و مسخرس همش در مورد عشق و عاشقی های خیالی و مسخره و بی اهمیت،یا ریتم های چرت و پرت و صداهای تکراری مثلا طرف 10ساله خوانندست هنوز 1دانه سبک و 1دانه ریتم و 1دانه صوت بیشتر نداره فقط تو 1اکتاو کار میکنه ، ادعاش هم @#$#%@ ..
بجا اینکه از هنر بیان استفاده باحال یه مثالش همین تاپیک انجام بدن...........، اینجوریه دیگه چیزی برای بیان ندارم حرفام تموم شد
بگذریم