به نظر من کسی که جسارت دوستی با جنس مخالف رو داشته باشه لایق زندگی کردن نیست
چه طرز فکری!!!!!!! اینو بقیه افراد تعیین نمی کنن که!

چه طرز فکری!!!!!!! اینو بقیه افراد تعیین نمی کنن که!![]()
به قول یکی از بچه ها با دوست خود ازدواج کنید تا با دوست دیگری.....![]()
منظور شما چه جور دوستیه !؟به نظر من کسی که جسارت دوستی با جنس مخالف رو داشته باشه لایق زندگی کردن نیست
شاید فکر میکنن مرغ همسایه غازه![]()
ممنون از استقبالتون
ولی واقعا اینهمه خیانت از کجا آب می خوره
کسی که یکبار دوستی رو تجربه کرده مطمئن باشید برای بار دوم و سوم هم این کار رو میکنه
حالا شلیک کنید............
با دوستی آدم بهتر میشناسه .البته اگه کسی بخواد یه رنگ نباشه در هر دو حالت دوستی و سنتی میتونه دروغگو باشه.بله من با دوست پسرم ازدواج کردم شکر خدا خیلی هم خوشبختیم حالا مشکلیه؟
مودب باشفکر کنم شما از پایگاه این خواهران کلاغ سیاه اینجا پیام مبیذارین یا شاید هم همسن مادربزرگمید![]()
مبارکه....بله من با دوست پسرم ازدواج کردم شکر خدا خیلی هم خوشبختیم حالا مشکلیه؟
دوست عزیز فرمایشات شما درست و محترم...دوستی بین پسر و دختر اشتباهه خیلی اشتباهه من دلیلامو میگم اگه غلط بود ممنون میشم بگین:
1.امکان رسیدن بهم خیلی کم میشه و در بعضی مواقع بهم نمیرسن
2.انتظارات از هم میره بالا
3.شک کردن ها شروع میشه
4.احترامات از بین میره
5.احساس یا غریزه ی مورد نیاز برای بعد ازدواج قبل ازدواج تخلیه شده و چیزی برای بعد ازدواج نمیمونه و روزها باهمدیگر تکراری میشه
اینا دست به دست هم میدن و که دونفری که قبل ازدواج برای هم میمردن یا به هم نمیرسن یا وقتی به میرسن به راحتی به چیزای الکلی درگیر می شوند ودر بیشتر مواقع کار به طلاق و اینجوری چیزا کشیده میشه
ممنون از استقبالتون
ولی واقعا اینهمه خیانت از کجا آب می خوره
کسی که یکبار دوستی رو تجربه کرده مطمئن باشید برای بار دوم و سوم هم این کار رو میکنه
حالا شلیک کنید............
مگه شما سیبل هستین که به شما و حرفاتون شلیک بشه؟؟
دوستی رو با دزدی اشتبا گرفتین! اون تخم مرغ دزد بود که شتردزد می شد!
خیانت و دوستی؟!کتاباتونو معرفی کنین ما هم نگاه بندازیم! مال کدوم دوره هست؟؟
تو این دوره و زمونه نباید به کسی اعتماد کرد... اگثر پسرا و همینطور دخترا برای تفریح دوست میشن.....
اما تعداد زیادی هم هستن که باهم ازدواج میکنن.... ولی این وسط چیزی که باید درنظر داشت اینه که ازدواج سنتی خیلی بادوامتر و شیرینتره و خیلی طرفین کوتاه میان و خیلی چیزارو ندیده میگیرن چون دیگه با هم ازدواج کردن و پای زندگیشون در میونه...
من خودم با نامزدم دوست بودیم و هردومون تو دوستیمون به این نتیجه رسیده بودیم که کاش همون اول آشنایی ازدواج میکردم در اون صورت خیلی از مشکلات رو نداشتیم....
توصیه میکنم ازدواج کنید آنایی کوتاه مدت خوبه اما نه دوستی این نظر شخصی من بود....
به نظر من که پسر با دوست دخترش ازدواج نمیکنه مگه اینکه اجباری بشه
من خودم ترجیح میدم با هیچ دختری دوست نباشم . وقتی هم که خواستم ازدواج کنم به همون روش سنتی خانوادم یکی رو برام در نظر بگیرن
چیزی که من اطراف خودم و تو جامعه میبینم اکثر اونایی که دوست پسر و دوست دختر بودن باهم ازدواج کردن بعد از ازدواج ب مشکل خوردن و جدا شدن در حالی که کسایی که به روش سنتی خودمون ازدواج میکنن خیلی کمتر پیش میاد که از هم جدا بشن
این که طرف با دوست دختر ازدواج کنه مال اون کسایی هست که در سال با چند نفر ازدواج میکنن و جدا میشن و یه همسری که تا اخر عمر با هم زندگی کنن نمیخوان انتخواب کنن
من کلا دوستی پسر و دختر رو قبول ندارم
به نظر من که پسر با دوست دخترش ازدواج نمیکنه مگه اینکه اجباری بشه
من خودم ترجیح میدم با هیچ دختری دوست نباشم . وقتی هم که خواستم ازدواج کنم به همون روش سنتی خانوادم یکی رو برام در نظر بگیرن
چیزی که من اطراف خودم و تو جامعه میبینم اکثر اونایی که دوست پسر و دوست دختر بودن باهم ازدواج کردن بعد از ازدواج ب مشکل خوردن و جدا شدن در حالی که کسایی که به روش سنتی خودمون ازدواج میکنن خیلی کمتر پیش میاد که از هم جدا بشن
این که طرف با دوست دختر ازدواج کنه مال اون کسایی هست که در سال با چند نفر ازدواج میکنن و جدا میشن و یه همسری که تا اخر عمر با هم زندگی کنن نمیخوان انتخواب کنن
من کلا دوستی پسر و دختر رو قبول ندارم
از آواتارتون کاملا مشخصه!!![]()
منم یه کوچولو با حرفات موافقم ولی نه تا این حد به نظر من وقتی یه پسر خواست ازدواج سنتی هم بکنه باید دختر رو خودش انتخاب کنه حالا با یه کوچولو مشورت ....تا همیشه پشتش باشه
هر گردی که گردو نمیشه
هر شخصی برای هرکاری که میکنه یه دلایلی داره که شاید شما نمیدونین
4منم یه کوچولو با حرفات موافقم ولی نه تا این حد به نظر من وقتی یه پسر خواست ازدواج سنتی هم بکنه باید دختر رو خودش انتخاب کنه حالا با یه کوچولو مشورت ....تا همیشه پشتش باشه