ایا تجاوز به چند زن در جلوی چشم افراد خانواده شان به اندازه حمله به یک روحانی اهمیت ندارد ؟؟!

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بله دانشگاه فردوسی!سومین دانشگاه برترایران!
چرا باید این جور اتفاقها تو یه دانشگاه به این معتبری بیفته!کجاست نظارت؟کجاست حراست!
از همه چیزبگذریم اون دختربیچاره چه طور میتونه دوباره برگرده سردرسش!
با اون همه حرف که پشته سرش زدن!
این حیوون عقرب سیاه چرا باید رسیدگی به جرمهایی که مرتکب شده اینقدطولانی بشه!همین باعث میشه دیگر حیوونهای مثه اون جرات پیدا کنن و ......
باورکنید وقتی اززبون خانومهایی که طعمه اش شده بودن تو روزنامه اتفاقی که واسشون افتاده رو میخوندم از ترس تمام وجودم میلرزید....ترسه از بیرون خونه ....ترس از تاکسی ماشین مردم توی خیابون...
حتما پارتیه کلفتی داره از اون گردن کلفتهاس!
اگه به اشدمجازات نرسه و فقط زندون واسش ببرند من یکی که دیگه به قانونو عدالتو دستگاه قضایی شک میکنم!

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: باتشکرفراوان از ایشون کاش همه همینطوربودن....:gol::gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

mmr1414m

عضو جدید
بابا جايي كه تموم توجه نيروي انتظامي به اينه كه "خانوم روسريتو درست كن ""آقا موهات چرا بلنده" و......اين مسائل كه خيلي مهمتر از تجاوزند بابا اسلام در خطره

simiar

عضو جدید
روایت جدیدی از تجاوز جمعی به زنان در اصفهان

بخشدار خمینی شهر بیان می‌کند: جلسه شورای تامین شهرستان اصفهان با حضور مدیر کل امنیت استان تشکیل و مقرر می‌شود که گشت زنی در باغات پیرامون خمینی شهر افزایش یابد. ( بعد عده ای به گشت ارشاد ایراد میگیرن و امثال سران فتنه خواستار برچیدن آنها شده بودن یادتون که هست )

وظیفه ی حکومت ایجاد امنیته ، حتی اگه برای یهودی ها باشه!!

پاک کردن صورت مسئله راحت ترین و بدترین راه حله. (این که بگیم چرا اون افراد مهمانی غیر اخلاقی داشتند)

لطفاً همه ی دوستان این مسئله رو نه به دولت حاضر و نه به مخالفان اون ربط بدهند ، این اتفاق به دلایل زیادی رخ داده ولی بیشتر ریشه در مسائل فرهنگی و اجتماعی داره.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دانشگاه فردوسی!سومین دانشگاه برترایران!
چرا باید این جور اتفاقها تو یه دانشگاه به این معتبری بیفته!کجاست نظارت؟کجاست حراست!
از همه چیزبگذریم اون دختربیچاره چه طور میتونه دوباره برگرده سردرسش!
با اون همه حرف که پشته سرش زدن!
این حیوون عقرب سیاه چرا باید رسیدگی به جرمهایی که مرتکب شده اینقدطولانی بشه!همین باعث میشه دیگر حیوونهای مثه اون جرات پیدا کنن و ......
باورکنید وقتی اززبون خانومهایی که طعمه اش شده بودن تو روزنامه اتفاقی که واسشون افتاده رو میخوندم از ترس تمام وجودم میلرزید....ترسه از بیرون خونه ....ترس از تاکسی ماشین مردم توی خیابون...
حتما پارتیه کلفتی داره از اون گردن کلفتهاس!
اگه به اشدمجازات نرسه و فقط زندون واسش ببرند من یکی که دیگه به قانونو عدالتو دستگاه قضایی شک میکنم!

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: باتشکرفراوان از ایشون کاش همه همینطوربودن....:gol::gol::gol::gol::gol:

دقیقاً کاش همه همینطور بودند........

پارسال توی جاده چالوس دزد ساک های ما رو دزدید...
وقتی به نزدیکترین کلانتری که متآسفانه الان دقیق اسمشو خاطر ندارم مراجعه کردیم بهمون گفتن اگه چیزهایی مثل شناسنامه و غیره توی ساک هاتون بوده شهر خودتون که رفتین اعلام مفقودی کنید و بی خیال مابقی وسایلتون بشید!!!!
لازم به ذکره که اون روز طبق گفته خودشون 8 مورد به جز ما دزدی مشابه شده بود.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا بسیار کار شما درسته ..........اصل خبر رو که منحرف کردین هیچ
طوری خبر گذاشتین که دوباره مخاطب فکر کنه هیچ رسیدگی نشده ........... مرحبا .........آفرین

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کلا بسیار کار شما درسته ..........اصل خبر رو که منحرف کردین هیچ
طوری خبر گذاشتین که دوباره مخاطب فکر کنه هیچ رسیدگی نشده ........... مرحبا .........آفرین
چرا نمیخواین قبول کنین!بابا تو این زمینه خیلی کم کاری میشه اینکه دیگه پرواضحه!
اگر خانوم بودید میفهمیدین ما چی میگیم...وقتی اینجورحوادث اطراف ما اونم هرچند روز یه باراتفاق میفته تمام وجودآدموترس میگیره ترس از جامعه بیرون حتی دانشگاه!دیگه میترسم همون یه تیکه راه دم در دانشگاه تا دانشکده رو هم تنها برمو بیام!
شما پسری این چیزارو درک نمیکنی

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقاً کاش همه همینطور بودند........

پارسال توی جاده چالوس دزد ساک های ما رو دزدید...
وقتی به نزدیکترین کلانتری که متآسفانه الان دقیق اسمشو خاطر ندارم مراجعه کردیم بهمون گفتن اگه چیزهایی مثل شناسنامه و غیره توی ساک هاتون بوده شهر خودتون که رفتین اعلام مفقودی کنید و بی خیال مابقی وسایلتون بشید!!!!
لازم به ذکره که اون روز طبق گفته خودشون 8 مورد به جز ما دزدی مشابه شده بود.

سال گذشته در جاده مجاور شرکت ما دو نفر که به عنوان مسافر سوار یه ماشین شده بودند با چاقو راننده رو تهدید کردند و پول و وسائلشو سرقت کردند . وقتی رانندهه به نیروی انتظامی شکایت کرده بود اونجا بهش گفته بودند برو خدا رو شکر کن نکشتنت و فقط پولهاتو بردند ! :surprised:

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهرام جون فکر نکنم برای کسی حداقل تو اینجا عادی شده باشه چون اگه بود این همه روش بحث نمیشد
اگه هم چند تا پست اخیرو خوندیو اینو گفتی این پستها بیشتر علت و معلول بودند.اما اگه قبلترش رو هم میخوندی حداقل خود من که میگم باید اعدام بشند
شرمنده یه کم دیر جوابتو دادم...منظورم عادی شدن تبعیض ها بودش...این چیزا برامون عادی شده...

paeeizan

اخراجی موقت
چقدر ملت وحشي شدن !!!!
.
.
.
.
خدا به راه راست هدايتشان فرمايد .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدیدی از تجاوز جمعی به زنان در اصفهان

اوایل خرداد ماه تعدادی از اراذل و اوباش خمینی شهر اصفهان چند زن و دختر را در باغی در اطراف خمینی شهر اصفهان در مقابل دیدگان همسر آن‌ها ربوده و به آن‌ها تجاوز نمودند.

پس از انتشار اخبار این حادثه تعدادی از اهالی شهرستان خمینی شهر ضمن تجمع در برابر دادگستری این شهرستان خواستار برخورد جدی با این افراد شده تا از وقوع دوباره چنین جرایمی جلوگیری گردد

حجت الاسلام رضایی دادستان عمومی و انقلاب خمینی با اشاره به دستور ویژه رئیس قوه قضاییه آیت الله لاریجانی در خصوص این پرونده، تصریح کرد: موضوع این پرونده با ریاست قوه قضاییه و دادستان کل کشور و مدیر کل دادگستری استان مطرح شده و دستور ویژه برای رسیدگی این موضوع صادر شده و موضوع با جدیت توسط نیروهای امنیتی و انتظامی در حال پیگیری و رسیدگی است.

وی به مردم انقلابی خمینی شهر اطمینان داد دستگاه قضایی عوامل این جنایت را به اشد مجازات قانونی برساند.

نوربخش بخشدار خمینی شهر در گفتگو با «فردا» به بیان جزئیات تجاوز اراذل به یک خانواده پرداخت
و گفت: ۲۰ زن و ۸ مرد در باغی در خمینی شهر مشغول رقص و پایکوبی بودند که متاسفانه ضمن استفاده از مشروبات الکلی، حالت غیرطبیعی و عریانی هم داشته‌اند. ( اینکه چرا آقایان کوچکترین مقاومتی نکردن )

وی ادامه داد: در باغ کناری نیز دو جوان حضور داشتند که به محض شنیدن صدای این خانواده، با ۱۲ تن از دوستان خود تماس گرفته و ۱۴ نفر به صورت همزمان به باغ آن‌ها هجوم برده و مردان را با سلاح سرد در اتاقی زندانی می‌کنند.

نوربخش یادآور شد که این ۱۴ نفر غالبا افراد سابقه دار بوده و در حین حمله به این باغ صورت‌های خود را پوشانده بودند.

وی گفت: این اقدام وقیحانه که در آن زنان مورد تجاوز قرار گرفتند، از ساعت ۱۲و نیم تا ۲ بامداد به طول می‌انجامد؛ پس از فرار متهمان زنان پریشان به خیابان آمده و مردم نیز با نیروی انتظامی تماس می‌گیرند. خوشبختانه روز بعد -۵خرداد- ۴ نفر از ارازل دستگیر و ۱۰ نفر دیگر متواری می‌شوند.

بخشدار خمینی شهر بیان می‌کند: جلسه شورای تامین شهرستان اصفهان با حضور مدیر کل امنیت استان تشکیل و مقرر می‌شود که گشت زنی در باغات پیرامون خمینی شهر افزایش یابد. ( بعد عده ای به گشت ارشاد ایراد میگیرن و امثال سران فتنه خواستار برچیدن آنها شده بودن یادتون که هست )

وی در خصوص آخرین پرونده رسیدگی به جنایت این افراد نیز گفت: تا کنون جلسه دادگاه این ۴ نفر تشکیل نشده است، منتظریم تا ۱۰ نفر دیگر نیز دستگیر شوند.

نوربخش کمبود پاسگاه‌های نیروی انتظامی را از مهم‌ترین مشکلات خمینی شهر برشمرد و افزود: این شهر ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد اما تعداد پایگاه‌های انتظامی کفاف حفظ امنیت نمی‌دهد.

وی از مسئولان ذیربط نیروی انتظامی در خواست کرد که در این زمینه مساعت‌های لازم را انجام دهند.

دادستان عمومی و انقلاب خمینی شهر نیز ضمن تاکیدبر اینکه در این پرونده هیچ مماشاتی نخواهد شد، گفت: در این پرونده چند اتهام وجود دارد که تنها مجازات تجاوز به عنف، اعدام است و البته آدم ربایی ۱۵ سال حبس دارد و این افراد سرقت و ایراد ضرب و جرح و اتهامات دیگر هم دارند و ما منتظر دستگیری آن‌ها هستیم و کلیه اسناد و ادله لازم جمع آوری شده و موجود می‌باشد و امیدواریم با کمک مردم پس از دستگیری و طی مراحل قانونی،

در محل جنایت عدالت در مورد آن‌ها اجرا شود.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
صد بار هم بخواین حقایق رو پنهان کنید نخواهم گذاشت ................. این مسئله ط.ریس که چارشنبه هفته گذشته 4 نفر از متخلفان رو گرفتن
و اینکه سایت صدا و سیما کاملا اخبار مربوط به این قضیه رو پوشش داده

در آخر
با همه این احوال مقصر اصلی نیروی انتظامیس که امنیت رو برقرار نکرده ..............هر چند عوامل بسیاری در این زمینه دخیل بودن

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه نمی خواستم توی این تاپیک پستی بزنم (هرچند هر وقت پست جدیدی زده می شد اونو میخوندم و این تاپیکو دنبال میکنم)
اما این محممدآقا با این کاراش باعث شد دوباره بیام
فقط یه سوال از ایشون دارم :
واقعاً از این همه کپی و پیست کردن خسته نمی شی؟

anjam.vazife

عضو جدید
صد بار هم بخواین حقایق رو پنهان کنید نخواهم گذاشت ................. این مسئله ط.ریس که چارشنبه هفته گذشته 4 نفر از متخلفان رو گرفتن
و اینکه سایت صدا و سیما کاملا اخبار مربوط به این قضیه رو پوشش داده

در آخر
با همه این احوال مقصر اصلی نیروی انتظامیس که امنیت رو برقرار نکرده ..............هر چند عوامل بسیاری در این زمینه دخیل بودن
بابا حقیقترررر این عکسو هم که گذاشتی یارو افتابه به گردنش آویزونه مربوط به سال های گذشته هستش که ارازلو از تو خیابونا جمع میکردند چه ربطی به این قضیه داره

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه نمی خواستم توی این تاپیک پستی بزنم (هرچند هر وقت پست جدیدی زده می شد اونو میخوندم و این تاپیکو دنبال میکنم)
اما این محممدآقا با این کاراش باعث شد دوباره بیام
فقط یه سوال از ایشون دارم :
واقعاً از این همه کپی و پیست کردن خسته نمی شی؟
جواب :

.قتی یک عده بر اساس تصورات خودشون در مورد مسائلی که ثابت نشده و کذبه حرف میزنن فکر میکنم بهترین کار ممکن حرف نزدن از خود و با مدرک حرف زدنه

من میتونم از خودم بگم اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده و ...........

ولی اصولا ما انسانها چیزی داریم به اسم وجدان

وقتی ببینیم خبر دروغی داره پخش میشه وجدانمون اجازه نمیده از خودمون حرف بزنیم و به جای اینکه ابراز تاسف برای این واقعه و موضوعاتش از اول تا آخر کنیم دس بزاریم به توهین و مطرح کردن کذبیات کاملا بی اساس در مورد حتی صدا و سیما

devil may cry

عضو جدید
جواب :

.قتی یک عده بر اساس تصورات خودشون در مورد مسائلی که ثابت نشده و کذبه حرف میزنن فکر میکنم بهترین کار ممکن حرف نزدن از خود و با مدرک حرف زدنه

وقتی ببینیم خبر دروغی داره پخش میشه وجدانمون اجازه نمیده از خودمون حرف بزنیم و به جای اینکه ابراز تاسف برای این واقعه و موضوعاتش از اول تا آخر کنیم دس بزاریم به توهین و مطرح کردن کذبیات کاملا بی اساس در مورد حتی صدا و سیما

وجدانتون میگه هر زمان که دید بحث طبق نظر و میل شما پیش نمیره برا بار 10000000 مطالب خبرگزاریهای داخلی رو با تغییر فونت و رنگ کپی و پیست کنید:smile:

Arash_Sn

عضو جدید
در این شک ندارم که در آمریکا جنایتی به این فجیعی اتفاق نمی افته......ولی گیریم که بیفته به نظرم تا وقتی جامعه ما که اینهمه دم از اخلاق و مذهب میزنه همچین اتفاقی میفته دیگه من چه توقعی از غرب به شدت دور از اخلاق بایدداشته باشم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

حالا شما مطمئن هستید یا خیر ؟ دقیقاً مشخص نشد !

کجای جامعه ایرانی واقعاً اسلامی و یا اخلاق گرا است ، اگر هم بحثی در این باره بشه و از ملت خواسته بشه که مسائل اخلاقی و اصول مذهبی را رعایت کنند باز هم یک عده مثل بنده و شما در همین محافل به این گفته ها حمله میکنیم و آنها را مغایر آزادی میدونیم و آخرش هم هیچ، هر کسی کار خودش را میکند.

واقعا..دلم میخواست این جنایت تو آمریکا اتفاق می فتاد ببینم تا چند وقت باید تو اخبار تمام جزئیاتشو می شنیدیمو ابدا هم ترسی از بدآموزی برای اشرار داخلی و...نداشته باشیم!!!

ببینید اگر قرار بود جنایات در آمریکا در رسانه های ایران انعکاس پیدا کند ، تمام شبکه ها باید 24 ساعته میشدند و به جز این مسائل چیز دیگری را پخش نمیکردند. ولی بعد از این همه تلاش هم به جرات میتوانم به شما بگویم درصدی از تمام جنایاتی که در آمریکا اتفاق میافتد امکان پوشش رسانه ای در ایران را پیدا نمیکردند.

زمانی تعداد جرائم سنگین Crime در آمریکا به چهار میلیون پرونده در سال میرسید اما در سالهای میانی دهه اول هزاره دوم میلادی به زیر یک میلیون جنایت در آمریکا رسید ولی باز با سرعت زیادی رو به رشد است و آخرین اخباری که دارم بالای یک ونیم میلیون در سال است.

محض اطلاع شما باید عرض کنم طبق آمار رسمی از هر پنج زن امریکائی یک نفر مورد تجاوز قرار میگیرد ولی رسانه های آمریکائی معتقدند این رقم از هر چهار زن یکی است

برای مشاهده آمار به سایت وزارت دادگستری آمریکا سر بزنید

http://www.nsopw.gov/Core/adults.aspx#adults

کسانی که مرتکب جرم تجاوز یا همان Rape میشوند از نظر حقوقی به S-e-x Offender یا بطور خلاصه Offender معروفند

برای اطلاع از آمار این اشخاص واژگان بالا را جستجو کنید یا به سایت زیر مراجعه کنید
http://www.familywatchdog.us/OffenderCountByState.asp

در سایت بالا شما میتوانید آمار را به تفکیک ایالت های مختلف ببینید

کلاً نمیدانم که شما چند وقت در آمریکا زندگی کردید و در کدام ایالتهای آمریکا اقامت داشتید که از این مسائل بی خبرید ولی آنچه که بنده در سالهائی که در آنجا زندگی کردم ، میکنم و خواهم کرد باید عرض کنم که میزان جرم و جنایت در ایران خصوصاً در موضوع Rape در مقابل آمریکا واقعاً نزدیک به صفر است.

اگر علاقمند بودید از پرونده های آنجا با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم.

anjam.vazife

عضو جدید
انشاالله منو اخراج میکنن اونوقت هرچی خواستن اینا ببافن

فعلا که هستم وجدانم اجازه اشاعه دروغ رو نمیده :mad:
وجدانتون وقتی میزدند سر دختر مردومو این .... میشکوندند و رسانه های ایران با کمال پرویی انکار میکنن هم بیدار میشه ؟؟

anjam.vazife

عضو جدید

کجای جامعه ایرانی واقعاً اسلامی و یا اخلاق گرا است ، اگر هم بحثی در این باره بشه و از ملت خواسته بشه که مسائل اخلاقی و اصول مذهبی را رعایت کنند باز هم یک عده مثل بنده و شما در همین محافل به این گفته ها حمله میکنیم و آنها را مغایر آزادی میدونیم و آخرش هم هیچ، هر کسی کار خودش را میکند.

ببینید اگر قرار بود جنایات در آمریکا در رسانه های ایران انعکاس پیدا کند ، تمام شبکه ها باید 24 ساعته میشدند و به جز این مسائل چیز دیگری را پخش نمیکردند. ولی بعد از این همه تلاش هم به جرات میتوانم به شما بگویم درصدی از تمام جنایاتی که در آمریکا اتفاق میافتد امکان پوشش رسانه ای در ایران را پیدا نمیکردند.

زمانی تعداد جرائم سنگین Crime در آمریکا به چهار میلیون پرونده در سال میرسید اما در سالهای میانی دهه اول هزاره دوم میلادی به زیر یک میلیون جنایت در آمریکا رسید ولی باز با سرعت زیادی رو به رشد است و آخرین اخباری که دارم بالای یک ونیم میلیون در سال است.

محض اطلاع شما باید عرض کنم طبق آمار رسمی از هر پنج زن امریکائی یک نفر مورد تجاوز قرار میگیرد ولی رسانه های آمریکائی معتقدند این رقم از هر چهار زن یکی است

کسانی که مرتکب جرم تجاوز یا همان Rape میشوند از نظر حقوقی به S-e-x Offender یا بطور خلاصه Offender معروفند

برای اطلاع از آمار این اشخاص واژگان بالا را جستجو کنید یا به سایت زیر مراجعه کنید

کلاً نمیدانم که شما چند وقت در آمریکا زندگی کردید و در کدام ایالتهای آمریکا اقامت داشتید که از این مسائل بی خبرید ولی آنچه که بنده در سالهائی که در آنجا زندگی کردم ، میکنم و خواهم کرد باید عرض کنم که میزان جرم و جنایت در ایران خصوصاً در موضوع Rape در مقابل آمریکا واقعاً نزدیک به صفر است.

کشوری که 1400 سال از دین کامل و حقانیت مطلق و نزدیکی کامل به خدا و قوانین بی نقص خودش حرف میزنه نباید هم چین کار هایی توش باشه کاری به آمریکا نیست چون به قول عزیزان اونها قوانین الهی ندارن ما که داریم به این روزیم

anjam.vazife

عضو جدید

میتونید آمار زن هایی که مورد تجاوز تو ایران قرار میگیرن و از ترس آبروشون صداشون در نمیاد هم بدید

hit_me_baby

عضو جدید
جواب :

دوست خوبم محممد آقا، اگه شما وجدانت قبول نمی‌کنه که کذب و دروغ اشاعه پیدا کنه پس چرا توی همه پست‌هایی که اینجا زدی دائم روی این مسأله تأکید داری که نمی‌دونم اونا مشروب خوردن، لخت بودن و می‌رقصیدن و هزار و یک چیز دیگه؟؟؟؟!!!!!!!!

شما که اونجا نبودی رو چه حساب بره خودت حکم صادر می‌کنی، رأی هم می‌دی؟؟؟

از گفته‌های حضرت محمد (ص) هست که " اینکه از چیزی اطلاع نداشته باشی و اونو همه جا عنوان کنی با خود دروغ فرقی نداره ". پس چرا وقتی اونجا نبودی تهمت می‌زنی؟؟؟؟

توی پست 19 عنوان کردن که 6 زن و 8 مرد بودن و بعد از چند وقت عنوان شد که 20 زن و 8 مرد بودن. رو چه حساب این آمار الکی رو عنوان می‌کنن؟ وقتی مراجع قضایی نمی‌تونن یه آمار درست بدن چجوری می‌تونی به حرفشون اعتماد کنی که اون همه تهمت ناروا (که از گناهان کبیره است) به اون خونواده بیچاره نسبت می‌دن؟ مگه مسئولین قضایی اونجا بودن و با چشم خودشون دیدن که اونجا اون خونواده چی کار می‌کردن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونید آمار زن هایی که مورد تجاوز تو ایران قرار میگیرن و از ترس آبروشون صداشون در نمیاد هم بدید

به نکته خوبی اشاره کردید که عین واقعیته . یکی از دوستانم که کارمند دادگستری هستش در صحبتهاش چند بار به این مطلب اشاره کرده که بسیاری از افرادی که مورد جرائم ناموسی قرار میگیرند بنا بدلایل مختلف به قانون مراجعه نمیکنند که مهمترین علتش ترس از ابروریزی و انگشت نما شدن در نزد فامیل و اشنا و محیط کار و ... هستش .

لذا امار تجاوز و سواستفاده های جنسی در ایران بسیار بالاتر از امار رسمی هستش . البته این موضوع در مورد برخی جرائم دیگه در سطحی کمتر هم وجود داره .

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط یه چیزی رو موندم

اینکه با این همه سیاهی و پلیدی که شماها هی تو تاپیکهای مختلف ازش دم میزنید .هر کسی هم میاید یه چیزی بهش اضافه میکنه و بعد برا هم کف مرتب میزنید.این قدر ظلمو جنایت و نا امنی و فقر و فساد و ... هست موندم چرا این حکومت اینقدر دووم اورده و داره هی قوی تر هم میشه.
ببخشید.شما ادامه بدید

ماهم تخمه میشکونیم و عین فیلم دیدن تو سینما محکوم کردنهای همواره شما رو به نظاره می نشینیم!!!!!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط یه چیزی رو موندم

اینکه با این همه سیاهی و پلیدی که شماها هی تو تاپیکهای مختلف ازش دم میزنید .هر کسی هم میاید یه چیزی بهش اضافه میکنه و بعد برا هم کف مرتب میزنید.این قدر ظلمو جنایت و نا امنی و فقر و فساد و ... هست موندم چرا این حکومت اینقدر دووم اورده و داره هی قوی تر هم میشه.
ببخشید.شما ادامه بدید

ماهم تخمه میشکونیم و عین فیلم دیدن تو سینما محکوم کردنهای همواره شما رو به نظاره می نشینیم!!!!!

ما هم از اینکه شما تخمه میشکنید و نظاره میکنید تشکر میکنیم !!:smile:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوبم محممد آقا، اگه شما وجدانت قبول نمی‌کنه که کذب و دروغ اشاعه پیدا کنه پس چرا توی همه پست‌هایی که اینجا زدی دائم روی این مسأله تأکید داری که نمی‌دونم اونا مشروب خوردن، لخت بودن و می‌رقصیدن و هزار و یک چیز دیگه؟؟؟؟!!!!!!!!

شما که اونجا نبودی رو چه حساب بره خودت حکم صادر می‌کنی، رأی هم می‌دی؟؟؟

از گفته‌های حضرت محمد (ص) هست که " اینکه از چیزی اطلاع نداشته باشی و اونو همه جا عنوان کنی با خود دروغ فرقی نداره ". پس چرا وقتی اونجا نبودی تهمت می‌زنی؟؟؟؟

توی پست 19 عنوان کردن که 6 زن و 8 مرد بودن و بعد از چند وقت عنوان شد که 20 زن و 8 مرد بودن. رو چه حساب این آمار الکی رو عنوان می‌کنن؟ وقتی مراجع قضایی نمی‌تونن یه آمار درست بدن چجوری می‌تونی به حرفشون اعتماد کنی که اون همه تهمت ناروا (که از گناهان کبیره است) به اون خونواده بیچاره نسبت می‌دن؟ مگه مسئولین قضایی اونجا بودن و با چشم خودشون دیدن که اونجا اون خونواده چی کار می‌کردن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام مهندس جان ............... :smile:
خیلی ممنون از توجه شما ............ خوشحالم که بعد مدتها تو این تاپیک یک فرد اهل تحقیق که حقیقتا دنبال حقیقته و دنبال چیز دیگه ای نیست باهاش هم صحبت میشم
قضیه از این قراره که هر ساعت که از این رویداد میگذره اخبار جدیدی بدس میاد
حرف خبرگزاری دوستمون که آینده نیوز هست از زبان دادستان هست
در حالیکه خبر من که از فردا نیوزه از بخشدار هست چند ساعت بعد ...........قطعا اعترافاتی در حد ناچیز گرفته شده ..........در ضمن خود منم بنا به دلایلی در این باره مسائلی رو میدونم که رسانه ای نشده و تا نشه نیز نخواهم گفت

اما در این قبالی که فرمودین ............حرف شما کاملا درسته ..............ولی اگر دقت کنید من گفتم هرگز دوست نداشتم این خبر رو بزارم به اون خانم گفتم ........... البته من اشتباه کردم که هی مدام این خبر رو گذاشتم که حقیقتا درست نبود و بایستی از خبرهایی که سربسته تر بودن استفاده میکردم
اما اینکه چرا به این مسائل مطرح میشه افرادی صدای بلند موزیک رو شنیدن ......... در قبال نوع پوشش هم خب اینها برده شدن به فلان جا بعد فلان طور اومدن بیرون .........در داخل باغ لباسی یافت نشده و ................
دوست ندارم وارد بشم ......... چون حقیقتا اقدام خوبی نیست

آخرین خبری هم که مطرح شده حرف نماینده خمینی شهر هست که آفتاب گذاشته ..........و این همون حرف ماست
واقعا رسانه ای شدن این خبرها تا این حد با جزیئات هر چند که خیلیهاشم گفته نشده چه دردی رو دوا میکنه
http://aftabnews.ir/vdcexo8z7jh8wwi.b9bj.html

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم برای بار هزارم میگم

در اینکه مقصر اصلی این قضیه نیروی انتظامیست جای هیچ شکی نیست
اونم به این دلیل که حریم خصوصی افراد خیلی راحت شکسته شده

ولی عوامل دیگری نیز در این قضیه دخیل بودن ........... با اینکه سهم کمتری داشتن
هر کدام از آن اتفاقات نمی افتاد شاید افراد کمتر دچار مشکل میشدن و شاید اصلا این اتفاق نمی افتاد و سبب فرار اراذل میشد

اصولا در هر اتفاقی عوامل مختلفی دس دارن ................ حالا یکی سهمش بیشتر یکی کمتر

hit_me_baby

عضو جدید
سلام مهندس جان ............... :smile:
خیلی ممنون از توجه شما
قضیه از این قراره که هر ساعت که از این رویداد میگذره اخبار جدیدی بدس میاد
حرف خبرگزاری دوستمون که آینده نیوز هست از زبان دادستان هست
در حالیکه خبر من که از فردا نیوزه از بخشدار هست چند ساعت بعد ...........قطعا اعترافاتی در حد ناچیز گرفته شده ..........در ضمن خود منم بنا به دلایلی در این باره مسائلی رو میدونم که رسانه ای نشده و تا نشه نیز نخواهم گفت

اما در این قبالی که فرمودین ............حرف شما کاملا درسته ..............ولی اگر دقت کنید من گفتم هرگز دوست نداشتم این خبر رو بزارم به اون خانم گفتم ........... البته من اشتباه کردم که هی مدام این خبر رو گذاشتم که حقیقتا درست نبود و بایستی از خبرهایی که سربسته تر بودن استفاده میکردم
اما اینکه چرا به این مسائل مطرح میشه افرادی صدای بلند موزیک رو شنیدن ......... در قبال نوع پوشش هم خب اینها برده شدن به فلان جا بعد فلان طور اومدن بیرون .........در داخل باغ لباسی یافت نشده و ................
دوست ندارم وارد بشم ......... چون حقیقتا اقدام خوبی نیست

آخرین خبری هم که مطرح شده حرف نماینده خمینی شهر هست که آفتاب گذاشته ..........و این همون حرف ماست
واقعا رسانه ای شدن این خبرها تا این حد با جزیئات هر چند که خیلیهاشم گفته نشده چه دردی رو دوا میکنه
http://aftabnews.ir/vdcexo8z7jh8wwi.b9bj.html

ما مخلصیم مهندس، ولی با روحیاتی که توی چند روز اخیر از شما دستم اومده، فکر کنم یه کم باید با قضیه منطقی تر برخورد کنید. همونطوری که توی لینکی که خودتون فرستادید، نوشته صدای آهنگ میومده، (نمی‌دونم شما چی می‌دونید، اگه نمیشه اینجا بگید توی پیغام خصوصی لطفاً بهم بگید) ولی نمیشه از صدای آهنگ اون مسائل بعدی رو نتیجه گرفت. بعد هم می‌گید بازپرسی‌های اولیه اون مسائل رو تأیید می‌کنن. یه سؤال از شما دارم:

اومدن یه عده اون کار بی شرمانه رو انجام دادن، بعد مراجع قضایی اولین کاری کردن بازجویی از قربانیان حادثه بوده؟؟ آخه خود قربانیان که نمیان بگن ما تو باغ داشتیم قر می‌دادیم!!! (عذر می‌خوام یه کم بی‌پرواتر صحبت می‌کنم) میگن متجاوزین به حریم باغ، داشتن توی باغ رو دید می‌زدن. آخه مگه میشه 14 نفر آدم (به اضافه یه تعداد دیگه که احتمالاً میگن اهل محل بودن و اونا هم داشتن دید میزدن که از حادثه خبردار شدن و تونستن 2 نفر از جانیان رو بگیرن)، روی دیوار باغ بشینن در حال تخمه شکستن توی باغ رو دید بزنن و خانواده‌ای که توی باغ بودن هیچی نفهمن؟؟؟؟ مگه باغش چند متری بوده؟؟ اگه خیلی بزرگ بوده که جانیا نمی‌تونستن تشخیص بدن دقیقاً افراد داخل باغ چه وضعی دارن و دید بزننشون. در چنین صورتی، فقط از راه دور می‌تونستن بفهمن یه عده دارن می‌رقصن. پس قضیه بزرگ بودن باغ منتفی میشه (با توجه به اینکه خیلی دقیق وضع اونجا رو تفسیر کردن). و کوچک بودن باغ هم منتفیه چون یه باغ کوچیک رو اگه گربه روی دیوارش راه بره ملت میفهمن، چجوری 14 نفر و سایر اهالی محل رو دیوار بودن و هیچکس نفهمیده؟؟ مگه سینما بوده؟

در مورد اعترافاتی هم که شما ازش حرف میزنی، باید بگم طبیعیه که مجرمین برای تبرئه خودشون هر چیزی ممکنه بگن. برای اینکه بگن ما اغفال شدیم و گول خوردیم (بوسیله شیطون) طبیعتاً باید بگن اونتو خیلی وضع خراب بوده و گرنه ما آدمای پاکی هستیم.:biggrin:

این جوری و با این اظهارات می‌خواستن بخشی از بار گناه رو بندازن گردن خانواده قربانی. تازه اگه اونتو اون خونواده این کارایی که میگن رو می‌کردن (مشروب و عریانی و ...) با عقل جور در نمیاد که واستن وسط باغ کارشون رو بکنن. توی باغ یه چیزی اختراع شده به نام خونه. خیلی راحت میتونستن برن توی خونه این کارا رو بکنن. پس قضایایی که بهشون نسبت میدن به نظر من منتفیه. فقط دارن این قضیه رو هی بزرگ می‌کنن تا خودشون رو توجیه کنن.

و تازه چیزی که باعث تأسفه اینه که هر جا این خبر توسط رسانه‌ها و از زبان مراجع ذی ربط عنوان شده، هی گیر دادن به اینکه عده‌ای زن و مرد نامحرم توی باغ با هم بودن. ول نمی‌کنن قضیه رو. گیریم که اونا نا محرم بودن، گیریم که هر کاری توی باغ می‌کردن. این باعث نمیشه که هی همه جا اینو به عنوان بخشی از جرمی که اتفاق افتاده عنوان کنن.

پست زیر رو یه نگاه بنداز لطفاً، اونتو بقیه سؤالامو پرسیدم، اگه بخوام همشو دوباره بپرسم صبح میشه:smile::

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...یت-ندارد-؟؟!?p=3699848&viewfull=1#post3699848