morteza545
عضو جدید
say mikonam baraye atrafiyanam narahat konande nabasham
من فقط ياد كساني ميافتم كه احساس ميكنم دوسم دارن
و اينكه چطوري با نبودم كنار ميان
و دعا ميكنم كه غصه نخورن
ولی هر کس ام اس بگیره قرار نیست دو روز دیگه بمیره که........کسانی هستن که سالهاست در کنار ام اس زندگی می کنن........![]()
اول از همه امیدوارم که هیچ کسی دچاره بیماری نشه هر چند که کوچک باشه اما از آنجایی که هر بلایی هم که سر انسان میاد خواست خداوند بوده و اوست که تقدیر انسان را رقم میزند پس من راضیم به هر آنچه که خدا بخواهد.انسان تا زمانی که خودش دچاره بیماری نشود نمی تواند کسی را که دچاره بیماری شده را درک کند و اگر روزی دچار این بیماری شوم به خدا توکل می کنم و تمام سعیم را خواهم کرد که به لطف خدا امیدوار باشم و با بیماری کنار بیام و به زندگی ادامه بدم.امیدوارم که هیچ انسانی به بیماری دچار نشود.
خودت میدونی چی داری می گی ؟
سلاماین بحث یه هفته پیش دلیلی نداشت دوباره بکشیش بالا!!!!
سلام
آرش جان تاپیک خودشونه .......... مطلب تاپیک رو کامل بخون .........مطلب بدیم که ننوشتن ................سمیرا خانم ، از خانمهای بزرگوار باشگاه هستن
سمیرا خانم ، شما از آرش جان ما به دل نگیرین
سلام
آرش جان تاپیک خودشونه .......... مطلب تاپیک رو کامل بخون .........مطلب بدیم که ننوشتن ................سمیرا خانم ، از خانمهای بزرگوار باشگاه هستن
سمیرا خانم ، شما از آرش جان ما به دل نگیرین
ام اس چیه؟
واقعا درمان داره؟ چطوری؟ میشه بگی کسایی که علائم مشکوک دیدن کجا باید مراجعه کنن واسه مطمئن شدن در مورد سلامتی؟ام اس دیگه لاعلاج نیست
دوست خود من تا فلج شدن کامل دوپا هم رفت و به لطف خدا درمان شد و الان سالم و صحیح داره زندگی می کنه
سیسسسسسسخودکشی....
سیسسسسسس
نشنوم از این حرفا ها
گناه داره آقا وحید....باشه؟
نه مخالفمآدم وقتی به جایی برسه که تموم آرزوهاش و تموم رویاهاش و عشقشو جلوش ببرن خودشو بکشه بهتره تا هر لحظه منتظر مرگش باشه...
نمیدونم چرا خودکشی حرامه؟؟؟
بخدا بهترین راه حل واسه کساییه که دیگه امیدی ندارن...
ادم که به دست خودش نمیاد تو دنیا نباید به دست خودش بره از دنیا؟؟؟همش میشه ظلم که!!!!؟؟؟
نه مخالفم
زندگی زیباترین نعمت خداوند به بندشه
خودکشی یعنی حذف اجباریش.....توهین به عالی ترین مقام هستی ونیستی
من توی یک سال اخیر دچار مشکلات جسمی شدم...........که ممکن بود دچار MS باشم(که خوشبختانه یا نمیدونم!!.....من دچارش نبودم).............توی مدتی که با این موضوع در کلنجار بودم...........دائما تحقیق میکردم....اینترنت ، کتاب ها ، پزشک ها.......خلاصه ته و توش رو در آوردم............ با کسانی هم که دچار این بیماری بودند برخورد داشتم و دیدگاههاشون در مورد MS و زندگی و آینده برام خیلی جالب بود.........
حالا شما
اگه یه روز بفهمین که ممکنه دچار یه بیماری مثل MSباشین ...عکس العملتون چیه ؟؟؟
من توی یک سال اخیر دچار مشکلات جسمی شدم...........که ممکن بود دچار MS باشم(که خوشبختانه یا نمیدونم!!.....من دچارش نبودم).............توی مدتی که با این موضوع در کلنجار بودم...........دائما تحقیق میکردم....اینترنت ، کتاب ها ، پزشک ها.......خلاصه ته و توش رو در آوردم............ با کسانی هم که دچار این بیماری بودند برخورد داشتم و دیدگاههاشون در مورد MS و زندگی و آینده برام خیلی جالب بود.........
حالا شما
اگه یه روز بفهمین که ممکنه دچار یه بیماری مثل MSباشین ...عکس العملتون چیه ؟؟؟
میرم دنبال یه کار یا سرگرمی که اگه از کار افتادم بتونم پیگیریش کنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه بهت بگن فقط یه روز فرصت زندگی کردن داری چیکار میکنی؟ | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
اگه یه روز جای خدا بشینی چیکار مکنی؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
اگه یه روز از خواب . . . . | گفتگوی آزاد | 93 | |
![]() |
اگه اینکارو نکنی تا ده روز دیگه می میری | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |