نه منظورم تایمش بود. کیه رو ک رو با کسره بخون.کیه نه چیه!!!!!![]()
نه منظورم تایمش بود. کیه رو ک رو با کسره بخون.کیه نه چیه!!!!!![]()
از همه ممنونم...آره دیدم...یعنی همینطوری بگمش؟؟؟؟؟باید تو خماری بمونین یکمندا خواهش می کنم. بابا این حرفا چیه! شاخ قول مگه شکوندم. این بچه ها بودن که جو رو دوستانه کردن. حالا سورپرایزت چیه؟!! این آقاهه که کیک می خواست هم اومده.
بگو دیده. فردا باید برم یونی. عصر مغازه عموم. دگ نیشتما!از همه ممنونم...آره دیدم...یعنی همینطوری بگمش؟؟؟؟؟باید تو خماری بمونین یکم![]()
اره ها جدی.......همی جای شیخ بس خالی بود در این وادی.
چقدر کوچولوووویی....:دیسلام عزیزم خوش اومدی.....
راستی میدونستین من ساعت : 10:15 صبح به دنیا اومدم؟؟؟الان 3ساعتمه حدودا![]()
سلام. من بودم.
سورپرایز ندا کیه؟!
راهنماییش اینه که شما هم باید واسم یکاری بکنید بعدش.....بگو دیده. فردا باید برم یونی. عصر مغازه عموم. دگ نیشتما!
خب بنده استعفاء میدم. چون 2 روزه تو کیفم 600 تومنه! حوصله سرچ کیک و شربت و شیرینی هم ندارم. با اجازه همگی از مجلس رفتیم.راهنماییش اینه که شما هم باید واسم یکاری بکنید بعدش.....![]()
مرسسسسسسسسسسسسییییییییییی آجیییییییییییییی چه گل خوشملی....مرسی فدات شم....سلام ندا جون
سالروز زمینی شدنت مبارک . . .
![]()
واقعا که........!!!!هیچ کدوم از چیزایی که گفتی بهش ربط نداشت...!خب بنده استعفاء میدم. چون 2 روزه تو کیفم 600 تومنه! حوصله سرچ کیک و شربت و شیرینی هم ندارم. با اجازه همگی از مجلس رفتیم.
yooooooooooohoooo hooraaaaهوررررررررررررررراااااااااااااااااا
بیا شمع ارو فوت کن تا صد سال زنده باشی
(البته فکر کنم الان دیگه کیک هم خورده باشید)!!!!!!!!!!!!!
راهنماییش اینه که شما هم باید واسم یکاری بکنید بعدش.....![]()
نه کلی گفتمyooooooooooohoooo hooraaaa
مرسی گلم...نه داداشی واسه تو هم نگه داشتیم شیکموی3![]()
مرسسسسسسسسسسسسییییییییییی آجیییییییییییییی چه گل خوشملی....مرسی فدات شم....
dadshiye goooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaam meeeeeeeeeeeeeeeeeeee30 jijele maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanببین تولده کیه............به به آبجی ندای خودم
دکتر خانوم تولدت مبارک
![]()
![]()
![]()
حالا توش چیه داداشی؟اینم از کادوی تولد من
.
.
.
.
![]()
مرسی رامین جونم لطف کردیtavalodet mobarak![]()
نه من اون یک کارو کردم نوبت شماست...پس قراره یه کاری برامون بکنی که ما هم باید جبرانش کنیم...:دی
همین تبریکت کلی واسم ارزش داشت عزیزم.......نه کلی گفتم
ببخشید الان کادو همرام نیستا
تو فکرشم ببینم چی بگیرم!!!!!(بعد 10 ساعت!!!)
قابلو آبجی دکترمو نداشتdadshiye goooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaam meeeeeeeeeeeeeeeeeeee30 jijele maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
چقدر اینا خوشگل و نازن..........مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییی(جیغ بودا)![]()
نه من اون یک کارو کردم نوبت شماست...
پس خماری چی میشه؟؟؟؟؟؟تولدت مبارک نداجان
حالا چی میخوای بگی
زود بگو که منتظریم
خب دیگه همون کار ه سورپرایزه...........................کوش؟؟؟؟کدوم کار ؟؟؟؟