فردا 1 اسفند تولد دوست خوبمون fereshte esfand إ. دوست خوبم تولد پیشاپیش مبارک. ایشالاه اون ماشینت که گفتی، بشه لامبورگینی!
آخرین ویرایش:
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayفردا 1 اسفند تولد دوست خوبمون fereshte esfand إ. دوست خوبم تولد پیشاپیش مبارک. ایشالاه اون ماشینت که گفتی، بشه لامبورگینی!
مرسی عزیز دلم.......واقعا مرسیفرشته جون تولدت مبارك ..انشالله سالم و سرحال و شاد و عاقبت به خير و موفق و ...........
مشاهده پیوست 86102
والا خواستم اسمتو خودم بگم گفتم شاید ناراحت شی.مرسی عزیز دلم.......واقعا مرسی
تو هم همیشه موفق و شاد باشی....
راستی عزیزم من اسمم ندا هستش نه فرشته....![]()
wwwwwwwooooooooowwwwww![]()
![]()
![]()
![]()
تـــــــولــــــــــدت مـــــــــبارکــــــــــــــــــــ دوست خوبم
نه عزیز دلم چرا ناراحت بشم....والا خواستم اسمتو خودم بگم گفتم شاید ناراحت شی.
إ پس بزار بگم ماشینت پیه که دعا کردم بشه لامبورگینی.نه عزیز دلم چرا ناراحت بشم....![]()
مرسی شهرام جون واقعا لطف کردی اومدی...بههههههههههههههههههههه ببین تولد کیه دوست عزیزتر از جونم ندا خانم
ندا خانوم ما خیلی به شما مدیونیم کمترین کاره تبریک گفتن تولدتت
ایشالا هر چی از خدا عمر می خوای بهت بده عمر با عزت و تو ام با موفقیت
دوست دارم بزرگوار![]()
گیر دادی به ماشین من ها هم دانشگاهی........!!!!!إ پس بزار بگم ماشینت پیه که دعا کردم بشه لامبورگینی.
مرسییییییییییییییییییییییی گلم.......تولدت مبااااااااااااارک.....
بچه ها ندا جنسیس کوپه داره!!!!!!!!!!!گیر دادی به ماشین من ها هم دانشگاهی........!!!!!![]()
مرسییییییییییییییییییییییی گلم.......
مرسی عرفان جون....تولدت مبارک....
امیدوارم هر روز عمرت سرمشقی واسه روز بعدیت باشه
مرسی شهرام جون واقعا لطف کردی اومدی...
همین که به یادمی ممنون عزیزم دلم....خیلی ممنون منم برای تو بهترین ارزو هارو دارم...
ایییییی شیکمو....ببین اینجلست که شیکمو ها لو میرن......حالا کیک می خوام زود تند سریع......:دی
![]()
سلام
تبریک میگم ندا جان
ایشالا که همیشه پیروز و سربلند باشی
کیک تولدتم باشه طلبم
ایییییی شیکمو....ببین اینجلست که شیکمو ها لو میرن......
حالا با چه طعمی میخوای؟؟؟؟![]()
هیچکی به من توجه نمی کنه.بچه ها ندا جنسیس کوپه داره!!!!!!!!!!!
این حرفا چیه شهرام جونم این واسه من یک دنیا ارزش داشت.....ای بابا وظیفمونه این کمترین کاره حیف که بضاعتمون همینه![]()
چه خوش اشتها.......باشه الان برات میارمشکلاتی باشه.....ترجیحا از شیرنی فروشیه بی بی بگیر....:دییییی
میام میزنمت ها هم دانشگاهی بد.....خوب آخه چی بگن؟؟؟!!!!هیچکی به من توجه نمی کنه.![]()
چه خوش اشتها.......باشه الان برات میارم![]()
بابا خو واسه تو دعا نمیکنن جنسیست بشه لامبورگینی واسه من دعا کنن پی کی ام بشه پراید.میام میزنمت ها هم دانشگاهی بد.....خوب آخه چی بگن؟؟؟!!!!![]()
بیا شیکمو خوان بذار به بقیه هم برسه ها......شکلاتی باشه.....ترجیحا از شیرنی فروشیه بی بی بگیر....:دییییی