باشه بزار یه تلفن بزنم ببینیم چی میگه بای. دی خو چی شد؟زنگ زدی؟:razz:
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 30, 2014 #61 ali hoseini گفت: باشه بزار یه تلفن بزنم ببینیم چی میگه بای. دی کلیک کنید تا باز شود... خو چی شد؟زنگ زدی؟
ali hoseini گفت: باشه بزار یه تلفن بزنم ببینیم چی میگه بای. دی کلیک کنید تا باز شود... خو چی شد؟زنگ زدی؟
ali hoseini کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 30, 2014 #62 eti68 گفت: خو چی شد؟زنگ زدی؟ کلیک کنید تا باز شود... خودت که میبینی وضعیت خط ا رو. اصلا نمیگیره. خودش که سهلهف دفترای قم و مشهدشم نمیگیره. خخخخ
eti68 گفت: خو چی شد؟زنگ زدی؟ کلیک کنید تا باز شود... خودت که میبینی وضعیت خط ا رو. اصلا نمیگیره. خودش که سهلهف دفترای قم و مشهدشم نمیگیره. خخخخ
TOM-CAT عضو جدید کاربر ممتاز Oct 30, 2014 #63 ﺑﻪکوروش به آرش به جمشید قسم،به نقش و نگار تخت جمشید قسم،که ایران همه تار و پود من است،که ایران همه بود و نبود من است، بخوانیم این قصه در گوش باد چو ایران نباشد تن من مباد. 7آبان روز بزرگداشت بزرگ مرد گیتی کوروش بزرگ بر شما خجسته باد.
ﺑﻪکوروش به آرش به جمشید قسم،به نقش و نگار تخت جمشید قسم،که ایران همه تار و پود من است،که ایران همه بود و نبود من است، بخوانیم این قصه در گوش باد چو ایران نباشد تن من مباد. 7آبان روز بزرگداشت بزرگ مرد گیتی کوروش بزرگ بر شما خجسته باد.