رانندگی خانوما همینه دیگهمنم شتر دوس دارم
کار خوبی کردی حقش بوده![]()
رانندگی خانوما همینه دیگهمنم شتر دوس دارم
کار خوبی کردی حقش بوده![]()
وای چ مشدی اینجا ریخته
منم بلهخخخخ
واقعنی؟ چرا؟ تقصیر کی بود نگو تقصیر تو نبود![]()
این از خود مشد نیست، از آسموناشهتو از کبوترای حرم نیسی احیانا ک چاق شدی فک می کنی عقابی؟
![]()
بابا تو دیگه بدنت خیلی داغه، همین الان دورت زدی، پس کی میخوای متوجه شی؟ بیا زیر پر و بالم خودم، جامعه برا تو خطرناکه، هنوز برات زوده تنهایی بری بیرون![]()
کدوم 19 20 ساله هافقط تو رو قسم به 8 تا لیسانسی که گرفتی احساسات این پسرای 19 ، 20 رو برانگیخته نکن. یکم مونده بخاطرت تو باشگاه قمه کشی کنن![]()
ای تو روحت لهستان! برزیل رو هم برد !![]()
آخیتقصیر من بود.ترافیک بود اعصابم خورد بود.سرمم تو گوسی.یواش خورد به ماشین جلویی اما خدا رو هزاران باااااااااااااااااااااااااااااااااااار شکر هیچی نشد.حالا نکته جالبش اینجاس زدم اصلنم به روم نیاوردم حتی پیاده هم نشدم فقط نشستم گفتم ببخشید.
آقاهه هم گفت رانندگی بلت نیستی مگه؟داشتم از ترس سکته میکردم.تنها بودم.
این از خود مشد نیست، از آسموناشه![]()
تو از کبوترای حرم نیسی احیانا ک چاق شدی فک می کنی عقابی؟
![]()
نه خوشم اومد، پس هستن کسایی که تو رو دور میزنن. ساده ای ها ، پیرپسر حال قمه کشی ندارهکدوم 19 20 ساله ها
پسرای اینجا همه پیر پسرن![]()
آخی......... خب پیاده نشدی کار خوبی کردی..........
![]()
حشرات موذی تنها رو خوردن![]()
سلام.زود به منم بگید اینجا چه خبره و بحثه چیه؟![]()
یه کاری که زشته
یکیشونو کشتممممممولی بقیشون خطرناکنددد
اوا چرا خب پیش میاد دیگه ........... بردار .........البته هر طور راحتی برنداشتی هم بیا باهم بگردیممامانم یعالم دعوام کرد.ازون روز دیه میترسم به ماشین دست بزنم.
خوب این جوجو تربیت پذیره، بالاخره هرچه زودتر باید رو دست خاله شادی بلند شهبچه ها همه روتونو کنین اونور صحنه دار شد![]()
نه خوشم اومد، پس هستن کسایی که تو رو دور میزنن. ساده ای ها ، پیرپسر حال قمه کشی نداره![]()
یه کاری که زشته
همچین میگی انگار مار میگرده اونجا
یه کاری که زشته
اوا چرا خب پیش میاد دیگه ........... بردار .........البته هر طور راحتی برنداشتی هم بیا باهم بگردیم