اگه سیگار می کشی بیا تو

اگه سیگار می کشی بیا تو

• مجموع رای دهندگان
    90

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شاید برای اولین بار توی 8سالگی سیگار کشیدم
الان سیگاری نیستم
شاید سالی 10نخ بکشم

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده چرا پسرای جوون سیگار میکشن؟؟؟؟؟؟؟:razz:

سلام
دقیقا خاطرم نیست که آیا توی اینتر نت دیدم یا توی روزنامه خوندم یا توی تلویزیون دیدم! اما خودم دیدم نه اینکه از کسی شنیده باشم.مخلص کلام اینکه علاقمندی به کشیدن سیگار( چه خانمها و چه آقایون) ،عامل ژنتیکی داره! همینطور اثرات مضر سیگار کشیدن(که کسی شکی در آن ندارد) بر روی افراد مختلف درجات مختلفی داره و حتی برای برخی سودمند هم هست!!! از جمله یکی از همکاران خودم که دچار نوعی سرطان خون هست و سیگار هم میکشید. بعد از ترک کردن سیگار، مدتی پیش دوباره دیدم که سیگار میکشید. علت را جویا شدم. گفت که ریه اش آب آورده و دکتر تجویز کرده که دوباره سیگار بکشه براش خوبه!!.
از اینها بگذریم.. من خودم از دوران نو جوانی سیگار کشیدم و متاسفانه علی رغم اینکه از بوی نا خوشایند اون راضی نیستم و هیچگاه هم جلوی همسرم و یا پسر هام سیگار نکشیده ام، و باز هم علیرغم اینکه قلبا میخواهم که سیگار نکشم و چندین با هم تا حالا سیگار را ترک کرده ام، متاسفانه از سیگار کشیدن بینهایت لذت میبرم و اصلا توانایی مقاومت در مقابل سیگار نکشیدن ندارم!البته تا حالا هیچوقت بیش از 10 عدد سیگار در روز نکشیده ام و شنبه و یکشنبه هم که تعطیله و خونه هستم هم سیگار نمیکشم و مشکلی هم ندارم اما به محض اینکه دوشنبه صبح که سوار ماشین میشم برم سر کار، فیلم یاد هندستون میکنه و ......

عليرضا1361

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دقیقا خاطرم نیست که آیا توی اینتر نت دیدم یا توی روزنامه خوندم یا توی تلویزیون دیدم! اما خودم دیدم نه اینکه از کسی شنیده باشم.مخلص کلام اینکه علاقمندی به کشیدن سیگار( چه خانمها و چه آقایون) ،عامل ژنتیکی داره! همینطور اثرات مضر سیگار کشیدن(که کسی شکی در آن ندارد) بر روی افراد مختلف درجات مختلفی داره و حتی برای برخی سودمند هم هست!!! از جمله یکی از همکاران خودم که دچار نوعی سرطان خون هست و سیگار هم میکشید. بعد از ترک کردن سیگار، مدتی پیش دوباره دیدم که سیگار میکشید. علت را جویا شدم. گفت که ریه اش آب آورده و دکتر تجویز کرده که دوباره سیگار بکشه براش خوبه!!.
از اینها بگذریم.. من خودم از دوران نو جوانی سیگار کشیدم و متاسفانه علی رغم اینکه از بوی نا خوشایند اون راضی نیستم و هیچگاه هم جلوی همسرم و یا پسر هام سیگار نکشیده ام، و باز هم علیرغم اینکه قلبا میخواهم که سیگار نکشم و چندین با هم تا حالا سیگار را ترک کرده ام، متاسفانه از سیگار کشیدن بینهایت لذت میبرم و اصلا توانایی مقاومت در مقابل سیگار نکشیدن ندارم!البته تا حالا هیچوقت بیش از 10 عدد سیگار در روز نکشیده ام و شنبه و یکشنبه هم که تعطیله و خونه هستم هم سیگار نمیکشم و مشکلی هم ندارم اما به محض اینکه دوشنبه صبح که سوار ماشین میشم برم سر کار، فیلم یاد هندستون میکنه و ......

موفق باشي!

کوروش شاه

اخراجی موقت
سیگار چیه .فقط ماریجوانا.
ایا میدانستید ضرر بدنی ماریجوانا از سیگار کمتر هست؟؟

آخرین ویرایش:

ALUK

عضو جدید
آسیب شناسی فک و فامیل!

معناي لغوي: خواهر مادر

معناي استعاره اي: هر زني كه با مادر رابطه ي گرم و صميمي داشته باشد.
نقش سمبليك: يك خانم مهربان و دوست داشتني كه خيلي شبيه مادر است و هميشه براي شما آبنبات و لباس مي خرد.

غذاي مورد علاقه: آش كشك.

زير شاخه ها: شوهر خاله: يك مرد مهربان كه پيژامه مي پوشد و به ادبيات و شكار علاقه مند است.

دختر خاله،پسر خاله:همبازي دوران كودكي كه يا در بزرگسالي عاشقش مي شويد اما با يكي ديگه ازدواج مي كنيد يا باهاش ازدواج مي كنيد اما عاشق يكي ديگه هستيد.

مشاغل كاذب: خاله زنك بازي، خاله خانباجي.

چهره هاي معروف: خاله خرسه، خاله سوسكه.

داشتن يك خاله از جمله نعمات خداوندي است.

2 – عمه
معناي لغوي: خواهر پدر

معناي استعاره اي: هر زني كه با پدر رابطه ي گرم و صميمي داشته باشد،هر زني كه مادر چشم ديدنش را نداشته باشد.

نقش سمبليك: به عهده گرفتن مسئوليت در موارد ذيل: ۱- جواب همه ي فحش هايي كه مي دهيد. مثال: عمته… ۲- جواب همه ي محبت هايي كه مي كنيد. مثال: به درد عمه ات مي خوره… ۳- توجيه كليه ي بيقوارگي ها،رفتارهاي نامتناسب شما (تنها براي دخترخانم ها). مثال: به عمه ات رفتي. ۴- خيلي چيزهاي بدِ ديگه. از ذكر مثال معذوريم…

غذاي مورد علاقه: شله زرد، سمنو.

زير شاخه ها: شوهر عمه: يك مرد پولدار كه سيبيل قيطاني دارد و چندش آور است.

پسرعمه/دخترعمه: همبازي دوران كودكي كه در بزرگسالي حالتان را به هم مي زنند!!

چهره هاي معروف: عمه ليلا.

داشتن يك عمه كه در توصيفات فوق صدق نكند جزو خوش شانسي هاي زندگي است.

3 – دايي
معناي لغوي: برادر مادر

معناي استعاره اي: هر مردي كه با مادر رابطه ي گرم و صميمي داشته باشد،هر مردي كه پتانسيل كتك خوردن توسط پدر را داشته باشد.

نقش سمبليك: يكي از معدود مرداني كه هر چند به سياست علاقه مند است اما حس گرمي به شما مي دهد، هميشه حرفهايتان را مي فهمد و مي شود پيشش گريه كرد.

غذاي مورد علاقه: فسنجون.

زير شاخه ها: زن دايي: يك زن چاق و شاد كه خيلي كدبانو است و جلوي مادر قپي مي آيد.

پسردايي،دختردايي: همبازي دوران كودكي كه در بزرگسالي مثل يك همرزم ساپورتتان مي كنند.

چهره هاي معروف: علي دايي، دايي جان ناپلئون.

سعي كنيد حتمن حداقل يك دايي داشته باشيد.

4 – عمو
معناي لغوي: برادر پدر

معناي استعاره اي: هر مردي كه با پدر رابطه ي گرم و صميمي داشته باشد.

نقش سمبليك: يكي از مرداني كه شما هميشه بايد بهش بوس بدهيد و بعد برويد كارتون ببينيد تا او با پدر حرفهاي جدي بزند. يكي از مرداني كه مادر به مناسبت آمدنش قرمه سبزي مي پزد و هميشه وقتي مي رود پدر ساكت شده، به فكر فرو مي رود.

غذاي مورد علاقه: قرمه سبزي، آبگوشت.

زير شاخه ها: زن عمو: يك زن خوشگل كه خودش را براي مادر مي گيرد،

دخترعمو،پسرعمو: همبازي دوران كودكي كه اگر تا هجده-بيست سالگي دوام آورده باهاش ازدواج نكنيد خطر را از سر گذرانده ايد.

چهره هاي معروف: عمو زنجيرباف، عمو يادگار، عمو پورنگ.

داشتن يك عمو ي پولدار خيلي خوب است.​

nadielectron

عضو جدید
تکراااااااااااااااااااااااااااااااارییییییییییییییییییییییییهههههههههههههههه

redonly

کاربر فعال
کاربر ممتاز
به قول یارو گفتنی تنها رفیق من یه نخ سیگاره.

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مرسی خوبم . تو خوبی داداش؟
اگه بده پس چرا بار اول کشیدی ؟ که حالا باید اذیت بشی و ترکش کنی؟
خداوکیلی راسته راست
یکی از بهترین دوستام سیگاری شد
یک ماه باهاش اینور اونور میرفتم حرف میزدم که ترک کنه آخر خودم سیگاری شدم...
حالا هم دوتایی با هم قسم خوردیم ترک کنیم...
مردونه مردونه

sokoot.assa

عضو جدید
خداوکیلی راسته راست
یکی از بهترین دوستام سیگاری شد
یک ماه باهاش اینور اونور میرفتم حرف میزدم که ترک کنه آخر خودم سیگاری شدم...
حالا هم دوتایی با هم قسم خوردیم ترک کنیم...
مردونه مردونه

آخ آخ امان از دوست ناباب
قول دادی ترک کنی ها !!!

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ آخ امان از دوست ناباب
قول دادی ترک کنی ها !!!
مرده و حرفش اگه برم سراغش خودمو بردم زیر سوال
اون ناباب نبود من...
اونم به خاطر یه دختر اینجوری شد بعد اینکه شکست خورد ولی حالا به همون دختر رسیده...

sokoot.assa

عضو جدید
مرده و حرفش اگه برم سراغش خودمو بردم زیر سوال
اون ناباب نبود من...
اونم به خاطر یه دختر اینجوری شد بعد اینکه شکست خورد ولی حالا به همون دختر رسیده...

چه بهونه هایی برای خودتون میاریدا دختر چه ربطی به سیگار داره ؟
تا یه هفته دوام بیاری دیگه میتونی مطمئن بشی که ترک کردی