سيگار فقط بعد غذا ميچسبه
البته چلو كباب باشه بهتره!!

آخیییی قربونت برم اشکالی نداره![]()
من سیگاری نیستم ولی سیگاری ها رو دوست دارم![]()
سلام یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده چرا پسرای جوون سیگار میکشن؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
دقیقا خاطرم نیست که آیا توی اینتر نت دیدم یا توی روزنامه خوندم یا توی تلویزیون دیدم! اما خودم دیدم نه اینکه از کسی شنیده باشم.مخلص کلام اینکه علاقمندی به کشیدن سیگار( چه خانمها و چه آقایون) ،عامل ژنتیکی داره! همینطور اثرات مضر سیگار کشیدن(که کسی شکی در آن ندارد) بر روی افراد مختلف درجات مختلفی داره و حتی برای برخی سودمند هم هست!!! از جمله یکی از همکاران خودم که دچار نوعی سرطان خون هست و سیگار هم میکشید. بعد از ترک کردن سیگار، مدتی پیش دوباره دیدم که سیگار میکشید. علت را جویا شدم. گفت که ریه اش آب آورده و دکتر تجویز کرده که دوباره سیگار بکشه براش خوبه!!.
از اینها بگذریم.. من خودم از دوران نو جوانی سیگار کشیدم و متاسفانه علی رغم اینکه از بوی نا خوشایند اون راضی نیستم و هیچگاه هم جلوی همسرم و یا پسر هام سیگار نکشیده ام، و باز هم علیرغم اینکه قلبا میخواهم که سیگار نکشم و چندین با هم تا حالا سیگار را ترک کرده ام، متاسفانه از سیگار کشیدن بینهایت لذت میبرم و اصلا توانایی مقاومت در مقابل سیگار نکشیدن ندارم!البته تا حالا هیچوقت بیش از 10 عدد سیگار در روز نکشیده ام و شنبه و یکشنبه هم که تعطیله و خونه هستم هم سیگار نمیکشم و مشکلی هم ندارم اما به محض اینکه دوشنبه صبح که سوار ماشین میشم برم سر کار، فیلم یاد هندستون میکنه و ......
سيگار فقط بعد غذا ميچسبه
![]()
واه واه بلا به دور
واه واه بلا به دور![]()
چرا با اینکه انقدر میگن سیگار بده بازم میکشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جملت یه زمانی واسه من خیلی جمله مردی بودبه قول یارو گفتنی تنها رفیق من یه نخ سیگاره.
آره واقعن بده
چه طوری آبجیه رئالی
منم سیگاری بودم ولی 2روزه که ترک کردم...
مرده و حرفش
خداوکیلی راسته راستسلام مرسی خوبم . تو خوبی داداش؟
اگه بده پس چرا بار اول کشیدی ؟ که حالا باید اذیت بشی و ترکش کنی؟
خداوکیلی راسته راست
یکی از بهترین دوستام سیگاری شد
یک ماه باهاش اینور اونور میرفتم حرف میزدم که ترک کنه آخر خودم سیگاری شدم...
حالا هم دوتایی با هم قسم خوردیم ترک کنیم...
مردونه مردونه
مرده و حرفش اگه برم سراغش خودمو بردم زیر سوالآخ آخ امان از دوست ناباب
قول دادی ترک کنی ها !!!
مرده و حرفش اگه برم سراغش خودمو بردم زیر سوال
اون ناباب نبود من...
اونم به خاطر یه دختر اینجوری شد بعد اینکه شکست خورد ولی حالا به همون دختر رسیده...
چرا اين تايپيك وسوژه تكراري رو زدي؟سلام یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده چرا پسرای جوون سیگار میکشن؟؟؟؟؟؟؟![]()
بهونه اون بود نه منچه بهونه هایی برای خودتون میاریدا دختر چه ربطی به سیگار داره ؟
تا یه هفته دوام بیاری دیگه میتونی مطمئن بشی که ترک کردی
ربطی به کلاس ندارهعزیزم مگه نمی دونی چون کلاس داره سیگار گوشه لبت باشه می خوان بگن خیلی مردن
یعنی ما دخترا نظر سنجی شرکت نکنیم که سیکار میکشیم یا نه