اگه سیگار می کشی بیا تو

اگه سیگار می کشی بیا تو

• مجموع رای دهندگان
    90

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونایی که میکشن قصد ترک ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال منم اينه:
با نامزد سيگاريم چيكار كنم؟چه جوري باهاش برخورد كنم؟(خودش همون اول اول بهم گفت سيگاريه گفتم اشكالي نداره چون نميخواستم از دستش بدم اما الان به بن بست رسيدم چيكار كنم ترك كنه؟:cry:

raminbabak

اخراجی موقت
من خودم از 17 سالگی می کشم و از همون روز اول ا پاکت گذاشتم جیبم ...زیاد فکر کردم چرا سیگار می کشم هیچ ربطی هم به اعصاب نداره فقط 2 چیز رو فهمیدم...بدنت از نظر روانی و سیستماتیکی بهش عادت می کنه و نیکوتین یه کارایی تو خون انجام میده که بلز بهش نیاز پیدا می کنی..همین ... الان هم که 26 سالمه تا حالا به فکر ترک کردن هم نیفتادم ولی می بینی روزی میشه یه نخ هم نکشیدم یا تو یه هفته 2 3 نخ کشیدم یا می بینی تو 2 روز یه پاکت!! بهش فکر نمی کنم ..یعنی واسم زیاد مهم نیست

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
والله هدف منم اینه باور کن
من به جای شما بودم قبولش نمیکردم ولی حالا اگه دوست داشته باشه باید بخاطرت ترک کنه

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم از 17 سالگی می کشم و از همون روز اول ا پاکت گذاشتم جیبم ...زیاد فکر کردم چرا سیگار می کشم هیچ ربطی هم به اعصاب نداره فقط 2 چیز رو فهمیدم...بدنت از نظر روانی و سیستماتیکی بهش عادت می کنه و نیکوتین یه کارایی تو خون انجام میده که بلز بهش نیاز پیدا می کنی..همین ... الان هم که 26 سالمه تا حالا به فکر ترک کردن هم نیفتادم ولی می بینی روزی میشه یه نخ هم نکشیدم یا تو یه هفته 2 3 نخ کشیدم یا می بینی تو 2 روز یه پاکت!! بهش فکر نمی کنم ..یعنی واسم زیاد مهم نیست
هیف شما نیست................

sepehr2222

اخراجی موقت
خوب باشه دوستان سیگاری از این به بعد سیگار ممنوع برید سیگاری بزنید و عشق و حال .از نظر شما استارتر عزیز این بهتره؟؟؟

کوروش شاه

اخراجی موقت
من که 5 سال هست قلیون میکشم.حداقل 3 تا در روز.
دیگه بهش معتاد شدم.یعنی بزرگترین غصه من این هست که در سربازی چیکار کنم بدون قلیون.

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به جای شما بودم قبولش نمیکردم ولی حالا اگه دوست داشته باشه باید بخاطرت ترک کنه
وقتي علي كه من به پاكيش قسم ميخوردم،حاضر بودم دنيامو فداش كنم همه چيزمو پاي پاكيش بدم ديشب بهم ميگه من شيره كشيدم شيشه كشيدم دنيا روي سرم خراب شد!خيلي دنياي نامرديه...منم از سيگار متنفرم و خيلي خيلي هم به سيگار حساسم اما انقدر دوسش دارم كه واسم مهم نباشه من نگران سلامتي خودشم!

sepehr2222

اخراجی موقت
کلا سیگار یه نوع کرم داره که خود آدم هم نمیتونه بفهمه از کجاست ولی در کل یه نوع عادت وقتی نیست انگار یه چیزی کمه یا یه چیزی داره روانتو میریزه بهم.

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که 5 سال هست قلیون میکشم.حداقل 3 تا در روز.
دیگه بهش معتاد شدم.یعنی بزرگترین غصه من این هست که در سربازی چیکار کنم بدون قلیون.
قليون خوبه كه!:دي
ميگن از هرچي بدت بياد به سرت مياد من كه از سيگار متنفرم چرا بايد عشقم سيگاري باشه؟!

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا سیگار یه نوع کرم داره که خود آدم هم نمیتونه بفهمه از کجاست ولی در کل یه نوع عادت وقتی نیست انگار یه چیزی کمه یا یه چیزی داره روانتو میریزه بهم.
مگه شمام سيگار ميكشين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما ديگه چرا!!!!!!!!!!!!!!!!؟

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ٢ روزه ترك كردم
نفر دوم كيه؟

چه جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگو شايد راهكارت به درد خورد جواد منم ترك كرد!البته ميدونم خودش بايد بخواد و بعيد ميدونم اوني كه اونجوري به من گفته سيگار ميكشم حالا حالاها بخواد ترك كنه!يه عمر مديونم ميكني.

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگو شايد راهكارت به درد خورد جواد منم ترك كرد!البته ميدونم خودش بايد بخواد و بعيد ميدونم اوني كه اونجوري به من گفته سيگار ميكشم حالا حالاها بخواد ترك كنه!يه عمر مديونم ميكني.
ایشالله سریعتر ترک کنه

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید به گزینه هاتون اضافه میکردید بعد از مشروب سیگار میکشید یا بعد از تزریق سیگار میکشید یا نه
چون من سیگاری نیستم ولی بعد از تزریق خیلی حال میده تا میخواهی بیایی پایین میبرتت بالا

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید به گزینه هاتون اضافه میکردید بعد از مشروب سیگار میکشید یا بعد از تزریق سیگار میکشید یا نه
چون من سیگاری نیستم ولی بعد از تزریق خیلی حال میده تا میخواهی بیایی پایین میبرتت بالا
یا امام رضاااااااا:eek:

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا همه اتون تعجب کردید؟؟؟
خیلی حال میده یه بار امتحان کنید
جنسش هم با من
جنس خوب سراغ دارم
سیگارش هم حتما باید ف ی ل ت ر قرمز باشه