نه خیر برو بیرون آبجی...می شه یکی اینجا طرز کشیدن سیگارو آموزش بده؟
نه خیر برو بیرون آبجی...می شه یکی اینجا طرز کشیدن سیگارو آموزش بده؟
ببین تورو خدا از کجا به کجا رسیدیم بابا من میگم نکشین شما طرز کشیدنو میخوای یاد بگیری؟؟؟؟؟می شه یکی اینجا طرز کشیدن سیگارو آموزش بده؟
هیف شما نیست................من خودم از 17 سالگی می کشم و از همون روز اول ا پاکت گذاشتم جیبم ...زیاد فکر کردم چرا سیگار می کشم هیچ ربطی هم به اعصاب نداره فقط 2 چیز رو فهمیدم...بدنت از نظر روانی و سیستماتیکی بهش عادت می کنه و نیکوتین یه کارایی تو خون انجام میده که بلز بهش نیاز پیدا می کنی..همین ... الان هم که 26 سالمه تا حالا به فکر ترک کردن هم نیفتادم ولی می بینی روزی میشه یه نخ هم نکشیدم یا تو یه هفته 2 3 نخ کشیدم یا می بینی تو 2 روز یه پاکت!! بهش فکر نمی کنم ..یعنی واسم زیاد مهم نیست
تو زندگی بعضی چیزها هست که نباید زیاد روشون فکر کنی...خودش میاد میره....هیف از وقت آدمه که نمی دونیم چجوری داره میگذره...هیف شما نیست................
وقتي علي كه من به پاكيش قسم ميخوردم،حاضر بودم دنيامو فداش كنم همه چيزمو پاي پاكيش بدم ديشب بهم ميگه من شيره كشيدم شيشه كشيدم دنيا روي سرم خراب شد!خيلي دنياي نامرديه...منم از سيگار متنفرم و خيلي خيلي هم به سيگار حساسم اما انقدر دوسش دارم كه واسم مهم نباشه من نگران سلامتي خودشم!والله هدف منم اینه باور کن
من به جای شما بودم قبولش نمیکردم ولی حالا اگه دوست داشته باشه باید بخاطرت ترک کنه
کلا سیگار یه نوع کرم داره که خود آدم هم نمیتونه بفهمه از کجاست ولی در کل یه نوع عادت وقتی نیست انگار یه چیزی کمه یا یه چیزی داره روانتو میریزه بهم.والله هدف منم اینه باور کن
من به جای شما بودم قبولش نمیکردم ولی حالا اگه دوست داشته باشه باید بخاطرت ترک کنه
قليون خوبه كه!:ديمن که 5 سال هست قلیون میکشم.حداقل 3 تا در روز.
دیگه بهش معتاد شدم.یعنی بزرگترین غصه من این هست که در سربازی چیکار کنم بدون قلیون.
اونایی که میکشن قصد ترک ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه شمام سيگار ميكشين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما ديگه چرا!!!!!!!!!!!!!!!!؟کلا سیگار یه نوع کرم داره که خود آدم هم نمیتونه بفهمه از کجاست ولی در کل یه نوع عادت وقتی نیست انگار یه چیزی کمه یا یه چیزی داره روانتو میریزه بهم.
من ٢ روزه ترك كردم
نفر دوم كيه؟
قليون خوبه كه!:دي
ميگن از هرچي بدت بياد به سرت مياد من كه از سيگار متنفرم چرا بايد عشقم سيگاري باشه؟!
ایشالله سریعتر ترک کنهچه جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگو شايد راهكارت به درد خورد جواد منم ترك كرد!البته ميدونم خودش بايد بخواد و بعيد ميدونم اوني كه اونجوري به من گفته سيگار ميكشم حالا حالاها بخواد ترك كنه!يه عمر مديونم ميكني.
من ٢ روزه ترك كردم
نفر دوم كيه؟
راه حلشو بگین تا استفاده کنن لطفا
من ٢ روزه ترك كردم
نفر دوم كيه؟
تو مگه سیگار میکشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هنوز نه ولی این کارو میکنم مطمین باشتونستی کسی رو به راه راست هدایت کنی؟
من یییییهو گذاشتم کنار
خودمم نفهمیدم ترک کردم چون زیاد وابسته نبودم
باید به گزینه هاتون اضافه میکردید بعد از مشروب سیگار میکشید یا بعد از تزریق سیگار میکشید یا نه
چون من سیگاری نیستم ولی بعد از تزریق خیلی حال میده تا میخواهی بیایی پایین میبرتت بالا
یا امام رضااااااااباید به گزینه هاتون اضافه میکردید بعد از مشروب سیگار میکشید یا بعد از تزریق سیگار میکشید یا نه
چون من سیگاری نیستم ولی بعد از تزریق خیلی حال میده تا میخواهی بیایی پایین میبرتت بالا