نه په
عمم و خجالت![]()
توبه............حاج آقا شما هم از اين حرفا بلدين.............![]()
بلد نبودیم
خدا نحلت کنه این اینترنتو تربیت مارو خراب کرد![]()
خوبه اينترني هم بوده گناهتو بندازي گردنش![]()
شما که نمیدونستی در اینده قراره چنین اتفاقی بیفته...عاشق كسي نيستم كه احتمال بدم حتي يه درصد يه روزي مال يه نفر ديگه بشه
اگه اينطور بشه كار من اشتباس كه عاشقش شدم وقتي اون دلش جاي ديگه بود
به بهترین وجه ممکن (خوشکل خوشتیپ با کلاس با ناز)میرفتم عروسیش..
مودب و با شخصیت بهش تبریک میگفتم.
باهاش عکس میگرفتم..
بعدم میرفتم..
انگار نه انگار که واسم مهم بوده!!
واقعا...واقعا خیلی سخته!!!!!!!!!!!!! عشق یک طرفه یعنی مرگ لحظه های زیبای جوونی....
واسش آرزوی خوشبختی میکنمم
واقعا...
![]()
هیچوقت همچین شبی رو نمیبینم که بخوام کاری بکنم.چون اون دیگه پیش خداست
متاسفم
![]()
اشکال نداره عزیزم...گریه نکن!از ته دل گریه میکنم![]()
منم واقعا متاسفم...هیچوقت همچین شبی رو نمیبینم که بخوام کاری بکنم.چون اون دیگه پیش خداست
بابا تفنگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تفنگمو بر میدارم
.
.
.
.
.
.
میزارمش سر جاش.....
اگه دعوت بشم عروسی میرم چرا که نه؟!
واسه کسی که عاشقشبودم آرزوی خوشبختی میکنم....
این شعر و هم خودم میخونم....
***باور نمي كنم ولي . انگار غرور من شكست ***
***اگه دلت ميخواد بري . اصرار من بي فايدست ***
چون ازدواج کرده این جوری شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید تا هفته پیش خیلی برام مهم بود،دیگه نسبت بهش خنثی شدم... الان فقط براش دعا میکنم...
نههههههههههه!!!!!!ما خانوما خاستگار واسمون صف کشدن...مگه نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خب باشه عروسیش به درک منم میرم شوورمیکنم خوشبخت میشم الهی که بدبخت شه وااامگه قحطیه پسره![]()
khoda nakone
1haftas ke bahash davam shode![]()
هم خوشحال ميشم. هم ناراحتنه،ازدواج نکرده...با اونی که تو ذهنم ازش ساخته بودم خیلی فرق داشت...پس دیگه برام مهم نیست
هیچ وقت عاشق کسی که عاشقم نباشه نمیشم و نخواهم شد.
ولش کن تا بیاد سراغتمردی ....ولی ...بر سر من کنن
قربونت برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تو خواهر شوهر خوبی میشیاااااااااااااااااااااااااا!فک کنم همه آدم درون داغون میشن
حالا دختره چقدر زشته
100 مرتبه به شتر
غذاشونم که یخ بود
.
.
.
.
.![]()
پایه ام این یکی رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ریلکس!میرم عروسیش !تازه اگرم خاسن(دور از شان ماس!بجه بودم)بابا کرمم واسه شون میرقصیدم!![]()