فک می کنم شما سیاه و سفید کردین قضیه رو ..همیشه یه حد وسطی هم هست ...منطق فازی! منظورم از سیاه نه اینکه خدای نکرده اون آدما با اون نوع پوشش آدمای سیاهی باشن و اون خانم با اون چادر بری باشه از گناه . ولی خب از لحاظ پوشش شما دو دسته کردید دخترارو.![]()
نه گلم سیاسیش نکن اینم مثل سوال های زنگ تفریح گفته این یا اون؟ نظر سنجی بین این دو گروهه نه اینکه بخواد تقسیم بندی بکنه![]()
فک می کنم شما سیاه و سفید کردین قضیه رو ..همیشه یه حد وسطی هم هست ...منطق فازی! منظورم از سیاه نه اینکه خدای نکرده اون آدما با اون نوع پوشش آدمای سیاهی باشن و اون خانم با اون چادر بری باشه از گناه . ولی خب از لحاظ پوشش شما دو دسته کردید دخترارو.![]()
آره معمار عزیز ..ربطی به سیاست نداره..... وقتی نظر داره راجع به دوتا عکس پرسیده میشه که یا این یا اون در حالی که تو جامعه ما عملا اینطوری نیست . شاید عکسای 3 و 4 ای هم در کار باشه .به هر حال اگه فقط محض زنگ تفریحه ..اوکی..
ولی خب تو تالار اسلام و قران زده شده تاپیک.
ولی منم حرفتو قبول دارم .
اینکه بین دو تا دسته تقسیم بندی کرده جالب نیست
مثلا من موقعی که اسم تاپیک و دیدم فکر کردم چند تا گروهو گزاشته از بینشون انتخاب میشه . اخه فقط بد و خوب رو گزاشته برای مقایسه در حالیکه گروه های موجه دیگه ایم وجود داره . حالا نه اینکه تاپیک و بخوام بکوبونم نه تاپیک جالبی بود ممنون از استارتر و معذرت بابت انتقاد البته این نظر شخصی بندست![]()