کتاب عزیزم.
اگه خیلی دوستش داری +چند شاخه رز قرمز![]()
آره، من از دوستم یکبار مجموعه کتابای نادر ابراهیمی رو هدیه گرفتم خیلی خوب بود، ماندگار.
دستمال آره هدیه میدن
البته فکر کنم روسری و شال و لنگ این چیزام تو طبقه بندیش باشه
استارتر کو پس ... ! خودش رفت.
کتاب عزیزم.
اگه خیلی دوستش داری +چند شاخه رز قرمز![]()
دستمال آره هدیه میدن
البته فکر کنم روسری و شال و لنگ این چیزام تو طبقه بندیش باشه
عطر خیلی دوس داره...به خاطر همین من عطر میخرم براش....
گذشته از این حرفا بسته بندی خیلی مهمه برا من....به خاطر همین چه دختر چه پسر سعی میکنم همیشه یه بسته بندی جدید از خودم در کنم....
یا اول یه چیز سرکاری میدم...حالش که گرفته شد با کادوی اصلی ذوق مرگش میکنم....
![]()
کی دوست داره ! به استارتر بنده خدا مشاوره بده.
از این خیلی خوشم اومد، حتما امتحان میکنم.![]()

آره...به دخترا که خیلی میچسبه.....![]()
یه ذره توضیح بده، واسه کادو اولیه چی بگیرم مثلا ؟
سوسک تو جعبه خوبه ؟ تو بسته بندیه شیک !
وای وای چه شود !![]()

وای وای چه شود !![]()
اون وخ شانست میزنه و دختره مثه من از سوسک نمیترسه و خودت ضایع میشی!!!!![]()
یا مثلا یه ظرف خالیه کرمو با آرد پر کنی...
یا راهنمایی بیشتر خواستی بیا بهت میگم...

من دوستم واسه دوست پسرش توی یه باکس قرمز گنده (روم نمیشه بگم!!)
یه کا.....دم گذاشت بهش داد!!
وای وای چه شود !![]()
ما یه سری برای تولد یکی از آشناها، یه قورباغه بادی گرفتیم. بادش کردیم، گذاشتیمش تو جعبه تلویزیون. فکر کنم با روزنامه هم کادوش کردیم. همه کلی توی کف که توش چیه! البته، قورباغه هه کادوی اصلی بود ها،
نه.... نمیخوای که دقش بدی...مثلا یه چیزه خیلی بی ارزش.... تو برا دوس دخترت میتونی یه دونه از ای سنجاق فلزیا که تق تق میکنن تو یه جعبه بزرگ و شیک بزاری...یا مثلا یه ظرف خالیه کرمو با آرد پر کنی...
یا راهنمایی بیشتر خواستی بیا بهت میگم...
من گیره رخ پن کنی و یه قوطی کبریت خالی دادم....![]()

سلام
چون براي پسرها كادوي تولد خريدن خيلي سخته
مي خوام ببينم اگه شما خواستيد يه كادوي جديد نه مثل لباس ؛ساعت و...و بقيه چيزهايي كه معمولي هستن بلكه يه چيز جالب
چي مي خريد ؟؟؟؟
سلام
چون براي پسرها كادوي تولد خريدن خيلي سخته
مي خوام ببينم اگه شما خواستيد يه كادوي جديد نه مثل لباس ؛ساعت و...و بقيه چيزهايي كه معمولي هستن بلكه يه چيز جالب
چي مي خريد ؟؟؟؟

میشه همه رو پک کرد یه جا داد،
جوراب و زیر شلواری (گرمکن) و زیر پیراهن. کلی به وجد میاد!![]()
خارج از شوخی، بسته به روحیه پسر داره. یکی با یه کادوی خنده دار حال می کنه، یکی با یه کادوی گرونقیمت. البته، اکثرآ از کادوی گرون قیمت، مخصوصا ماشین، استقبال شدیدی به عمل میارن.
آخه!خواب دیدی خیره!باشه تو خواب بگو واست بخریم.نوع ماشین رو نگفتی برادر!تعارف نکن بگو!![]()

یه شیشه شراب فرانسوی کادوپیچ شده
![]()
اگه بچه خوبي باشه بيشترازاينا بايد خرج کني....فکرنميکنم ولخرجي باشه...یکم ولخرجی نیست
![]()
شرمنده از من کمکی بر نمیادسلام به همه.
داشتم توو نت دنبال کادوی تولد مناسب برای دوست پسرم میگشتم که اینجارو پیدا کردم.
تولدش تقریبا" یه ماهه دیگه است.شاید زمان نسبتا" زیادی داشته باشم.اما خیلی ذهنم درگیر کادوشه.یه توضیح مختصر میدم.اینکه دوستیمون یه دوستی معمولی نیست.چون خانواده هامون در جریانن.دوست پسرم مهندس عمران هستش.27 سالشه.خوشتیپه.منظورم اینه که لباسای خوب و مارکدار میپوشه.
هرچی فکر کردم دیدم همه چی داره دیگه من چی بخرم براش.توو ذهنم بود براش ساعت مچی تاحدود1/500/000 بخرم.دوتاساعت مچی خیلی خوب داره.اما شاید یه سال پیش خریده باشه.عینک و لباس زیاد داره.گوشیشم 4s هستش.چیزی که باعث میشه یه کم از خرید ساعت صرفنظر کنم اینه که تولد دوست خیلی نزدیکش حدود 10روززودتر از خودشه و من چندروز پیش وقتی داشتم با دوست دختر اون پسره صحبت میکردم متوجه شدم که اونم میخواد ساعت بخره.اگه تولدشون انقدر نزدیک هم نبود منم همون ساعت رو میخردیم.اما چون اونم میخواد بخره یه جوورایی حس میکنم کادوی تکراری واسه دوست پسرامون بخریم یه کم جذابیتشو از دست میده.
خیلی دوست دارم سوپرایز بشه.چون توو این مدتی که باهمیم منو همیشه سوپرایز کرده.بهمن ماه پارسال تولدم بود و برام یه تولد مفصل گرفت.یه کادوی خیلی خووبم داد.اینه که میخوام حداقل یه کم جبران کرده باشم.
ببخشید که انقد مفصل توضیح دادم.میخواستم به بهترین شکل ممکن راهنماییم کنید.ممنونم از همه تون.
شرمنده از من کمکی بر نمیاد
اشکالی نداره.هر کی میتونه کمک کنه ممنون میشم زخمتش بکشه و نظرشو برام بنویسه.مرسیـــــــــ...پسر خاله امروز دقیقا چه ساعتی به دنیا میای؟؟راستش من می خواستم از بچه ها بپرسم که یه متن قشنگ برای تولد یه پسر چی هست
که این تاپیک و دیدم فردا تولد پسرخاله ام هست می خواستم بهش اس بدم ولی دنبال یه متن خوب هستم
دوست مرا یاد کند با یک اس ام اس![]()