alen.petrosiyan
عضو جدید
اگه بجای من بودین همسر خودتون رو از بین دختر های کشوری که ساکن هستین انتخاب می کردین یا ایرانی می گرفتین؟
قصد تاهل دارید مهندس؟
ایرانی ایرانی......
به نظر من نگیری بهتره....کلا بیخیال شو...میخوای چیکاکنی
اگه بجای من بودین همسر خودتون رو از بین دختر های کشوری که ساکن هستین انتخاب می کردین یا ایرانی می گرفتین؟
بنظرم بجایی که بگردی ایرانی پیدا کنی یا خارجی بگرد ببین خودت اول چه خصوصیاتی رو داری و دوست داری همسرت چه خصوصیاتی داشته باشه
بعد هرکسی که اون ویژگیهای مد نظرت رو داشت میتونی بگیری
اینکه خیلی از بچه ها میگن ایرانی بگیر خوبه ولی ایرامی خوب داریم بد هم داریم
به نظرم وسعت آدمها میتونه خیلی بیشتر از این باشه که با ایرانی و غیر ایرانی از هم جداش کنی
.
.
همسری بگیر که بهش افتخار کنی
و باهاش راحت باشی
برات آرامش بیاره بر
با خصوصیات اخلاقیت بخونه (همون قضیه غیرت و حجاب و ..)
نتیجه : هیچ وقت هیچ کس رو با یک معیار نسنج
چطوری تو؟ آره منم باهات موافقم.ولی اگه دختر خوشکل میخوای، ایرانی بگیری بهتره.
میسی خوبم
از کجا میدونی خارجی هاش خشگل نیستند ؟!!!!!!!
خیلی سفیدن.خیلی درازن.خیلی بورن، بی رنگن،البته شاید بعضی پسرا دوست داشته باشن.
به نظر بنده شما که در کانادا هستی بهتره که با یک دختر کانادایی ازدواج و زندگی کنی در ضمن ما هم خیلی دلمون میخواد با یه دختر غیر ایرانی ازدواج کنیم میشه لطفا یه راهنمایی بدی!!!
بنظرم بجایی که بگردی ایرانی پیدا کنی یا خارجی بگرد ببین خودت اول چه خصوصیاتی رو داری و دوست داری همسرت چه خصوصیاتی داشته باشه
بعد هرکسی که اون ویژگیهای مد نظرت رو داشت میتونی بگیری
اینکه خیلی از بچه ها میگن ایرانی بگیر خوبه ولی ایرامی خوب داریم بد هم داریم
به نظرم وسعت آدمها میتونه خیلی بیشتر از این باشه که با ایرانی و غیر ایرانی از هم جداش کنی
.
.
همسری بگیر که بهش افتخار کنی
و باهاش راحت باشی
برات آرامش بیاره بر
با خصوصیات اخلاقیت بخونه (همون قضیه غیرت و حجاب و ..)
نتیجه : هیچ وقت هیچ کس رو با یک معیار نسنج
یعنی چیییییییییییییییی؟حیوون؟منظورت چیییییییییییی بووووووووووود؟ها ؟هان؟هان؟یاد اون جوکه افتادم که طرف رفته بود خواستگاری هی عروس رو صدا میکرد "پروانه خانم" عروسه یهو شاکی میشه میگه آقا من اسمم "آهو" هست "پروانه" کیه دیگه؟ طرف بر میگرده میگه " پروانه خانم" حالا ناراحت نشین حیوون با حیون که فرقی نمیکنه!
سلام
شما که مسلمان هستی با دختر خارجی که هم دین خودتان است می تونی ازدواج کنی و من که مسیحی هستم فقط با مسیحی شما روش خودت رو داری تو ازدواج ما هم روش خودمون
نا معلوم چون چند تافامیل تو ایران دارم ولی برای زندگی اینجا رو ترجیح می دم
بستگی به این داره که بخوای آینده بچه ات چجوری بشه و اینکه قصد بازگشت داری یا نه ؟ یه نکته منفی دختر ایرانی اینه که فرزندت در اون کشور یه بیگانه خواهد بود البته به کشورش هم ربط داره مثلا تو آمریکا و کانادا تقریبا همه مهاجرن و این مشکل کمتر به چشم میاد.
بستگی داره شما چه جور آدمی باشی؟ اینجا 100درصد مشخصات تشون به من می خورهمن صحبتی از نوع مذهب نکردم. یعنی نوع مذهبش برام مهم نیست. فقط آیا دختری با معیارهای اخلاقی و فکری مشابه ما پیدا میشه در نوع خارجیش؟!
نگاهت را به کسی بدوز که قلبش برای تو بتپه
چشمانت را با نگاه کسی اشنا کن که زندگی را درک کرده باشه
سرت را روی شانه های کسی بگذار که از صدای تپشهای قلبت تو را بشناسه
آرامش نگاهت رو به قلبی پیوند بزن که بی ریاترین باشه
لبخندت را نثار کسی کن که دل به زمین نداده باشه
رویایت رو با چهره ی کسی تصویر کن که زیبایی را احساس کرده باشه
چشم به راه کسی باش که تو را انتظار کشیده باشه
اما عاشق کسی باش که تک تک سلولهای بدنش تقدس عشق را درک کند
یک تشکر کمه گفتم یک تشکر دیگه هم انجام بدم