یعنی برداشتت از اون هفت هشت خط منو نابود کرده ...آلمان عجب جاييه![]()
یعنی برداشتت از اون هفت هشت خط منو نابود کرده ...آلمان عجب جاييه![]()
یعنی برداشتت از اون هفت هشت خط منو نابود کرده ...
ناراحت نباش در عوضش من متوجه شدمخیلی کارت درسته...این همه فسفر خرج کردم برای سوالت تو آلمان گیر کردی...![]()
و ایضان منو.....یعنی برداشتت از اون هفت هشت خط منو نابود کرده ...
جدی ...اقا پس بره برای چاپ...یعنی برداشتت از اون هفت هشت خط منو نابود کرده ...
من یه بیانیه هم درباره شکلکات می دهم بیرون...اجازه بده قضیه علی دایی با مایلی حل بشه...جو که اروم شد من می دونموووووو...و ایضان منو.....![]()
جدی...من خودم دوبار خوندمش نفهمیدم میشه برام یه توضیح مختصر بدیدناراحت نباش در عوضش من متوجه شدم![]()
من یه بیانیه هم درباره شکلکات می دهم بیرون...اجازه بده قضیه علی دایی با مایلی حل بشه...جو که اروم شد من می دونموووووو...
من از این شوخی ها خوشم نمیادشجدی...من خودم دوبار خوندمش نفهمیدم میشه برام یه توضیح مختصر بدید![]()
یه اصلاحیه بده بعد بفرست واسه چاپ بعدییعنی برداشتت از اون هفت هشت خط منو نابود کرده ...
خب بگرده کی بهش میده؟حتی پسری که دنبال دخترهای بی حجاب میره و هرزه بازی میکنه
وقتی می خواد ازدواج کنه دنبال یه دختر پاک و با حجاب میگرده
ای ول دمت گرمخب بگرده کی بهش میده؟![]()
آبجی ولش کن دیگه ! ایشون تشریف بردن توی باقالیا !خب بگرده کی بهش میده؟![]()
بره دیگه برنگرده.آبجی ولش کن دیگه ! ایشون تشریف بردن توی باقالیا !![]()
من از این شوخی ها خوشم نمیادش![]()
انقدر کلتو نخارون کچل میشی منظورم این بود که منو گرفتی
من نقل قولشو یدا نکردم...چون شما خوب منو درک می کنم گفتم در پاسخ به شما بگم...جواب اون دوستمون که جز گروه فشاره...ای ول دمت گرم![]()
مگه اینجا باقلیا هم داره...یا امام هشتم...تو باقالیا رفت...ببینم اخطار قبلش می دهن یا یهو می ریزن تو صفحه ات می برنت تو باقلیا...بچه منو بردن بیان باقلیستان بهم سر بزنید...آبجی ولش کن دیگه ! ایشون تشریف بردن توی باقالیا !![]()
خانم من کی شما رو گرفتم؟؟؟البته اگر افتخار بدید با بزرگتر ها...انقدر کلتو نخارون کچل میشی منظورم این بود که منو گرفتی
نه از اون لحاظ نه منظورم اینکه منو دست انداختیخانم من کی شما رو گرفتم؟؟؟البته اگر افتخار بدید با بزرگتر ها...![]()
من شوخی زیاد می کنم اما جدا همچین جسارتی نمی کنم اینو جدی می گم...نمی دونم چرا همچین برداشتی رو کردید اما اصلا از مسخره کردن متنفرم...باور کنیدنه از اون لحاظ نه منظورم اینکه منو دست انداختی![]()
![]()
مگه اینجا باقلیا هم داره...یا امام هشتم...تو باقالیا رفت...ببینم اخطار قبلش می دهن یا یهو می ریزن تو صفحه ات می برنت تو باقلیا...بچه منو بردن بیان باقلیستان بهم سر بزنید...
بابا نظرشو گفت بنده خدا نمیشه که ببرنش باقلیا...ای بابا
واقعان؟اوه اوه چه تحریک کننده هم هست این سیبیلا![]()
بانو شما با این کلام شیواتون...و شکلکاتون...جاتون در نگارستان شعر و ادب پارسیه...(الو مرکز...می تی ک.مان صحبت می کنه...یه مرد اعزام به باقلیستان داریم..کد29304)...عرض می کردم بانو...نه یه دفعه با حمله گازانبری میریزن میبرن لا باقالی ها......من نه لاباقالی ها رفتم نه عمران میخوام برم......![]()
بانو شما با این کلام شیواتون...و شکلکاتون...جاتون در نگارستان شعر و ادب پارسیه...(الو مرکز...می تی ک.مان صحبت می کنه...یه مرد اعزام به باقلیستان داریم..کد29304)...عرض می کردم بانو...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زنی که اگر گریه کند خواهد مرد !! | تالار عکس | 17 | |
![]() |
عکس دختری که اگر گریه کند درجا خواهد مرد!! | تالار عکس | 8 | |
![]() |
که با این در اگر در بند در مانند ، در مانند! | تالار عکس | 305 | |
![]() |
اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت | تالار عکس | 49 | |
![]() |
اگر از ورود مهمان مانع شه منم میخوام | تالار عکس | 47 |