یه وقت نگید بهشون نمیاد!
به به! آفرین باریکلا
حجاب خیلی چیز خوبیه برای پسر.
آره واقعا سیبیل تحریک کنندست
دستت درد نکنه
سی سی سیبی سیبیل
اگه منظورتون از پوشش اون شلوار های که زیر لباس زیر بسته میشه و اون موهایی که قانون جاذبه رو نقض می کننه باید بگم اره خیلیم عالیه...رک بگم اگه یه زن ایرانی با همون پوشش بدش بیاد اینجا میشه عادی اما همون پسره وقتی بیاد میشه عجیب...اگرم منظور از پوشش ریشه که ملاعمر میشه برد پیتآیا به نظر شما پوشش مردها از زن ها در روزگار فعلی بهتر نیست
بخند...اگه ندیدی قسمتت یه عمو سبیلو بشه...
آره واقعا سیبیل تحریک کنندست
دستت درد نکنه
مشتی ما تو ایران بی حجاب نداریم...بد حجاب داریم...بعدم این خاصیت زن که بخواهد زیبا بگرده حالا بکنش تو چارچوب...نمیشه که یه جاش میشه نا هنجاری...مردا همين الانشم حجاب دارن..لخت نميگردن كه بي حجاب بگيم بهشون
هر چند هم تو زنها هم تو مردها...پيدا ميشن كسايي كه جلف بودنو خارج از حالته معمول بودنو يه نوعي نشونه بالا بودن طرزه فكرشون ميدونن
ارههههههههههه...اینطوریاست په...الان میام.........امدم...رفتم ماشین اصلاحمو شکوندم...
ارههههههههههه...اینطوریاست په...الان میام.........امدم...رفتم ماشین اصلاحمو شکوندم...
مشتی ما تو ایران بی حجاب نداریم...بد حجاب داریم...بعدم این خاصیت زن که بخواهد زیبا بگرده حالا بکنش تو چارچوب...نمیشه که یه جاش میشه نا هنجاری...
بحثش اقتصادیه... قضیه عرضه و تقاضاستت..این روزا بین خانوم ها سبیل زیاد خریدار نداره البته اقای ژیلتم بی تاثیر نیستجدی من خیلی وقت مرد سبیل دار نمیبینم چرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
میگم من الان ماشینمو دور انداختم...ببینم سبیل با ریش... یا سبیل بدون ریش...
مومن باید می گفتی حجاب چیه؟؟؟مبنا رو بشناسی معلوم میشه بی حجاب چیه بد حجاب چیه...مشتي بي حجاب چيه بد حجاب چيه؟
مومن باید می گفتی حجاب چیه؟؟؟مبنا رو بشناسی معلوم میشه بی حجاب چیه بد حجاب چیه...
میگم من الان ماشینمو دور انداختم...ببینم سبیل با ریش... یا سبیل بدون ریش...
بسم الله ...خوب تو يه سري مبنا را توضيح بده يه سري هم اون تا واژه را...ظاهرا از ما عالمتري...بگو تا بدونيم..مرسي حاج اقا
پس خیالم راحت شد..سیبیل و ریش..........
بسم الله ...
اقا یه سوال شد باید دید در چه زمان حجاب باید تعریف بشه...نمی دونم چند سالته اما من که مال زمان دایناسورام یادمه بعد جنگ کمیته داشتیم زنهایی که مانتو می پوشیدند میشدند بد حجاب...بعد تو اواسط دهه 70 بود نمی دونم که اپل مانتو رو برداشت(یه ابرایی بود زیر مانتو برای اینکه خانم ها 4 شونه بشند) دستش درد نکنه ...مانتو ها رنگی شد و اونا شدن بد حجاب...یکم یکم رفتیم تو دهه 80 با امدن ماهواره و اینرنت در تک تک خانه ها یهو معیار حجاب عوض شد رنگ مانتو مهم نبود قدش مهم بود...بعد تنگیش مهم شد...بعد شد ...
این خیی مسخره است و درد ناکه
اما از دید علمای اهل فن بی حجاب که نداریم ما بیحجاب جاش لب دریاست...اما بد حجاب کسیه که بتونه چشم مرد رو به خودش بدوزه
حالا فکر کن طبق این تعریف علمی اگر بد حجاب دهه 70 الان تو دهه 90 بیاد هیچ چشمی رو به خودش نمی دوزه پس اون 20 سال پیش بد حجاب بوده طبق تعریف علما الان با حجابه
اگر جا نیفتاد یه تکونی بخوری جا می افته...
می تی کومان...احترام بگذارید...بهترین کار رو من میگم چیه.
تنها از گزارش تخلف استفاده کنید.
اسپم ها حذف شدند.
قوانین رو رعایت کنید.
ممنون
خیلی کارت درسته...این همه فسفر خرج کردم برای سوالت تو آلمان گیر کردی...آلمان عجب جاييه
خیلی کارت درسته...این همه فسفر خرج کردم برای سوالت تو آلمان گیر کردی...
اااااااااااااااا خوب ربطش دادی به اقتصادبحثش اقتصادیه... قضیه عرضه و تقاضاستت..این روزا بین خانوم ها سبیل زیاد خریدار نداره البته اقای ژیلتم بی تاثیر نیست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
زنی که اگر گریه کند خواهد مرد !! | تالار عکس | 17 | ||
عکس دختری که اگر گریه کند درجا خواهد مرد!! | تالار عکس | 8 | ||
که با این در اگر در بند در مانند ، در مانند! | تالار عکس | 305 | ||
اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت | تالار عکس | 49 | ||
اگر از ورود مهمان مانع شه منم میخوام | تالار عکس | 47 |