راستش استاد انديشه اسلامي ما بهمون گفت:خداوند در يك روز تمام ادمها را از ازل تا ابد حاضر كرده و خودشو بهشون نشون داده.يعني تمام ما اون روز خدا را ديديم و حالا هم با همون تصوير اون روز ميشناسيمش.فكر كنيد به اندازه ي تمام ادمها از خدا تصوير وجود داره.هر كدام خدا را يك جور نقاشي ميكنيم.
تمام رنگای شاد و زیبای دنیا رو ،روی زمینه سفید که مظهر پاکی و زیبایی مطلق می پاشم ولی هیچ طرحی نمی تونم بکشم چون هیچ طرحی ازش ندارم ،خدا طرح نیست یه حس زیباست
من خدای را بر صفحه ی اسمان با رنگین کمانی از عشق می کشم. من خدای را بر لوح قلبم نقاشی خواهم کرد. من خدای رابه وسعت رویا ها با رنگیهائی از بخشش ومهربانی می کشم
man ye kaghaze sefide bozorg bar midaram khodamo ba ye noghte neshon midam ro kaghazam ,baraye neshon dadane khodaaaa bagheyeye kaghaz ro sefid mizaram ke noshondahandeye azemate khoda dar barabare ma makhloghash basheeee va va va......
ترجیح می دم از همه چیزایی که می بینم و می تونم یه تصویر بکشم، چون خدا تو وجود همه ی موجودات وجود داره.
زشتی و زیبایی یه چیزه نسبیه و ما نباید فقط خدا رو تو چیزایی که به نظر ما زیبان بگردیم.
ما میگیم فلان چیز زشته در حالیکه همه ی افرینش زیباست چون خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره و همه چیز رو زیبا افریده.
آسمون به خاطر آبی بودنش به خاطر بخشندگی و سخاوتش
دریا به خاطر وسعت و عظمتش
کهکشان چون هیچ وقت کهکشون تمومی نداره و نمیشه فهمید آخرش کجاست وآخرین کهکشان کجاست
من خودم و درخت و گل های اطرافم رو می کشم که به گفته ی امام علی خداوند برای مخلوقات متجلی در خلق آن هاست و همه ی ما او را نشان می دهیم هر چند آشکارش نمی کنیم
خدا شی ء نیست ، ذاته . ذاتی که تو همه ی موجودات ریشه داره . همون سیمرغه ! سیمرغی که سی تا مرغ داشتند دنبالش می گشتند یکدفعه متوجه شدند که سیمرغ باهم بودنشونه !!!!!1
خدا هم همونه، روحشو به همه ی ما دمیده!
ما جز ای خدایم پس باید به خدمون ببالیم!
ولی افسوس که با جز خدا چه ها که نمی کنیم!
{مرد در جنگل رو به آسمان كرد و گفت: خدايا خودت را به من نشان بده !
وستارهاي از اينطرف آسمان به آنطرف آسمان رفت.
مرد بيتوجه به ستاره دوباره گفت: خدايا خوب با من حرف بزن
از روي درخت بلبلي چهچه زد و آواز سر داد.
مرد دوباره گفت: خدايا حداقل دستي به سر من بكش
پروانهاي آمد و بر روي سر مرد نشست.
مرد حوصلهاش سر رفته بود پروانه را با دست از روی سرش پر داد و رفت}
خدا بی نهایته
نمیشه رسم کرد
نمیشه تصور کرد
جز ای از بینهایت ، بینهایته
حتی نمیشه جز ای از خدا رو هم تصور کرد
خدا صدایی داره که همیشه تو گوشمونه ولی دریغ نیست
چون تو وجود مونه!
خدا در شرقه ، خدا در غربه ، خدا تو اسمون هفتمه ، خدا تو خونه فقیره ، خدا تو زندون پیشه مجرمه "پاك و منزّه است آن خدائي كه هيچ جا از او خالي نيست، و بجائي نزديكتر از جاي ديگر نميباشد"
خدا آفريننده مكانه و همانند «نور محض» نيازي به مكان نداره!
خدا علم نیست بلکه عالم علمه خدا خلق نیست خالق خلقه خداوند رسم شدنی نیست بلکه صاحب رسمه
نازنینم
فرشته کوچولوی من
خودت باید خدارو بکشی
نه روی صفحه کاغذ که روی اون دل پاکت
خودت باید رنگش کنی نه با مداد رنگی که با حست
کشیدن خدا ساده است نازنینم اما باید وسیله مناسبشو پیدا کنی
صفحه رو بی رنگ میزاشتم و میگفتم خدا همون چیزیه که بیرنگه
همون چیزیه که تو دوسش داری هرچی رو که دوس داری تو صفحه سفیدت جای خدا تصور کنه چون خدا همه ی زیباییه