اگر دوست دارید به تایلند بروید، مواظب این محل جالب باشید

neegahin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروزه مراکز خرید جزو امن ترین نقاط شهری محسوب می شوند زیرا هرچه فرد در فروشگاه احساس راحتی و امنیت کند حتما ترجیح خواهد داد خرید بیشتری انجام دهد و خرید بیشتر برابر است با سود بیشتر. اما بازاری در کشور تایلند وجود دارد که می خواهد این اصل را نقض کند! مرکز خریدی که چانه زدن با فروشنده ممکن است به قیمت مرگ شما تمام شود!
این بازار تایلند جایی است که روزانه افراد زیادی برای خرید به آنجا می روند، این بازار که حالا تبدیل به یک جاذبه توریستی هم شده، جای فوق العاده خطرناکی است چرا که هر روز چندین بار، یک قطار مستقیما از میان این بازار عبور کرده و با غرش های خود دل خریداران و فروشندگان را فرو می ریزد!

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای آره من اینجا را تو ماهواره دیدم انقدر خندیدم که نگو.

sheyda jon

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن خیلی زیباست !
قشنگترشم هست! چین فوق العاده است ! عین رویاست! ترکیه واقعا زیباست! جزیره قبرس که وسط دریای مدیترانه ست! ولی تایلند رو شنیدم خیلی تمیز نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neegahin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قشنگترشم هست! چین فوق العاده است ! عین رویاست! ترکیه واقعا زیباست! جزیره قبرس که وسط دریای مدیترانه ست! ولی تایلند رو شنیدم خیلی تمیز نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبولت دارم ! منم حرفم همینه اما باز میگن زیباست ! داداشم 2-3 بار رفته خیلی راضی بوده

f_azar1365

عضو جدید
HAY وای من...حالا این قطاره خدایی نکرده اگه پنچر بشه و چپ کنه اونوقت تکلیف چیه؟؟:biggrin:

taraneh_de

عضو جدید
من دو سال پیش رفتم تایلند ولی اینجا رو ندیدم. کشور قشنگیه ، جاهای جالبی هم داره ولی مردمش خیلی فقیرن...